Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καθολου ασχημο. τα ζωα ειναι πολυ πιο γαματα απ τους ανθρωπους γι αυτο
δεν ειναι υπουλα, δεν λενε ψεματα, δεν ευθυνονται για πολεμους και καταστροφες, δεν εχουν πνιγει πνιγει στη διαφθορα, ειναι τα κατ'εξοχην αθωα οντα, τα νοιαζει μονο να επιβιωσουν και εχουν το καθε μαλακα μ ενα τουφεκι να τα κηνυγαει

δεν αντιλεγω, αλλα γτ να μην μπορεις να νιωσεις το ιδιο? γτ πιο πολυ τα ζωα? ολοι τις ιδιες αναγκες εχουμε.. δικαιωμα στη ζωη..

τώρα που σε βρήκα, έχω απορία.

κάποιοι κυνηγάνε γιατί τους αρέσει το κρέας του άγριου ζώου, άντε να το καταλάβω, δεν είμαι κατά του κυνηγιού, αρκεί να ακολουθούνται ΕΥΛΑΒΙΚΑ οι νόμοι, να υπάρχει υπευθυνότητα και να μην υποφέρει το ζώο.

για αυτούς που κυνηγούν μόνο για την εμπειρία του κυνηγιού, όπως εσύ, θα ήταν το ίδιο αν χρησιμοποιούσατε σφαίρες που να μην τραυματίζουν το ζώο? (πχ με χρώμα, ξέρω γω...)
Υπάρχει αυτή η επιλογή? αν υπήρχε θα το επέλεγες?  :think:
τη γνώμη σου θέλω να ακούσω, μια που έθιξες το θέμα.

και παλι βεβαια, θα γεμισουν μελανιες ολα τα δολια, ετσι για την εμπειρια..

ακους κοριτσααααακι?  :2funny:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το κυνηγι δεν ειναι paintball κοριτσακι. ακου σφαιρες με χρωμα αχχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα ευθημισαμε πρωι πρωι

ας μην ειναι με χρωμα σου λεει, αρκει να μη τραυματιζει το ζωο
αφου δεν κηνυγας για να φας "αγορακι" αλλα για τον ενθουσιασμο του κηνυγιου ειναι αναγκη και να σκοτωσεις?  :jerking:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

εεεεεεεεεεεεε σιγά, εδώ μιλάμε για αγριογούρουνα, όχι για πριγκίπισσες που κοιμούνται πάνω σε μπιζέλια  :sunglasses:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
χαχα! εχεις παιξει πειντμπολ ρε??? (εγω οχι αλλα εχω δει τις μελανιες μετα!)

εσύ είσαι κοκαλιάρα και κοιμάσαι σε πουπουλένιο πάπλωμα μαρή, έχεις δει την πέτσα του αγριογούρουνου?  :s&m_3:

Επισκέπτης
δεν αντιλεγω, αλλα γτ να μην μπορεις να νιωσεις το ιδιο? γτ πιο πολυ τα ζωα? ολοι τις ιδιες αναγκες εχουμε.. δικαιωμα στη ζωη..

Ρε εδώ τα πυροβολούν,τα τυφλώνουν,κάνουν πειράματα,τα σφάζουν τα ζωάκια και εσύ πιάστηκες από τις μελανίες του όπλού paintball!!! :headbang:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

μα αυτο εξηγω, τα ζωα ειναι πολυ πιο αθωα και πολυ πιο αβοηθητα σε ολο αυτο. ο ανθρωπος τα θελει και τα παθαινει. και σιγουρα δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αναγκες. το ζωο εχει μοναδικη αναγκη να επιβιωσει εμεις απ την απληστια μας εχουμε δημηουργησει χιλιαδες αλλες. και αν ειχαμε ολοι τα ιδια δικαιωματα στη ζωη τοτε θα υπηρχαν κυρωσεις για οσους σκοτωνουν ζωα και θα ηταν παρανομο το κηνυγι. δυστυχως δεν εχουμε ολοι τα ιδια δικαιωματα.  

Επισκέπτης
εσύ είσαι κοκαλιάρα και κοιμάσαι σε πουπουλένιο πάπλωμα μαρή, έχεις δει την πέτσα του αγριογούρουνου?  :s&m_3:

δεν ειναι πουπουλεεεενιο το παπλωμαααα μου  :tickedoff:

(οχι)

Ρε εδώ τα πυροβολούν,τα τυφλώνουν,κάνουν πειράματα,τα σφάζουν τα ζωάκια και εσύ πιάστηκες από τις μελανίες του όπλού paintball!!! :headbang:

μα σε οοοολα αντιτιθεμαι!!

ναι...την έχει δει..όταν την πήγα για κοψίδια στη Βάρη...

χαχαχαχαχαχαχα

ουυυυστ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
ρούφα το μαρούλιιιιιιιιιιιιι...........

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

αχαχαχαχαχαχα

ουτε να σε βρισω δεν μπορω απο τα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειπάμε φιλόζωοι αλλά όχι τώρα να είναι και θέμα αν θα μελανιάσει ο κώλος του αγριογούρουνου!!! :2funny: :2funny:

το θεμα ειναι γιατι η οποια καυλα του καθενος να περιλαμβανει και τον πονο ενος αλλου πλασματος..

Επισκέπτης
το θεμα ειναι γιατι η οποια καυλα του καθενος να περιλαμβανει και τον πονο ενος αλλου πλασματος..
Εεε τί να κάνουμε έχουμε γκαύλες το ανθρώπινο είδος!!! :headbang:

Πραγματικά πιστεύεις το αγριογούρουνο θα πονέσει από paintball;! :think:

Επισκέπτης

ειλικρινα δεν εχω ιδεα!  :cheesy:

σαφως ειναι προτιμοτερο απο το να τραυματιζεται και να σκοτωνεται, αλλα ειλικρινα υπαρχει λογος?  :-

Δεν θα πονέσει..αλλά όταν κοιταχτεί στον καθρέπτη για να πάει να συναντήσει την/τον καλή/ό του....δεν θα νιώσει άσχημα που έγινε πολύχρωμο ?

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχα τι μαλααακας που εισαι!! μουτζα!

κοίτα μην σου φύγει το μαρούλι απ'το στόμα...κι έχουμε άλλα...

χαχαχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :rolleyes:

Επισκέπτης
ειλικρινα δεν εχω ιδεα!  :cheesy:

σαφως ειναι προτιμοτερο απο το να τραυματιζεται και να σκοτωνεται, αλλα ειλικρινα υπαρχει λογος?  :-
Λοιπόν θα ρωτήσω έναν αγριογουρουνοψυχολόγο και θα σου πω!!! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• obelix.jpg
    obelix.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 32

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγώ πάντως κακοποιώ τα περιστέρια, άμα βρω κανένα στο μπαλκόνι μου τρώει κλοτσιά το σιχαμένο.
τα περιστέρια δεν είναι ζώα, είναι σιχαμένα ζιζάνια, ποντίκια με φτερά, γεμάτα αρρώστιες και με άψυχο, γυάλινο, ανατριχιαστικό βλέμμα, μπλεργκ.
Δε θα σκότωνα ποτέ κανένα αλλά είμαι πλέον το μόνο μπαλκόνι όπου δεν πατάτε τα μπίχλικα  :sunglasses:
έχω μόνο σπουργιτάκια  :smitten:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εεε τί να κάνουμε έχουμε γκαύλες το ανθρώπινο είδος!!! :headbang:

και μετα απορειτε γιατι στεναχωριεμαι πιο πολυ οταν κακοποιουν ζωα παρα οταν κακοποιουν ανθρωπους!  :headbang:

Επισκέπτης
εγώ πάντως κακοποιώ τα περιστέρια, άμα βρω κανένα στο μπαλκόνι μου τρώει κλοτσιά το σιχαμένο.
τα περιστέρια δεν είναι ζώα, είναι σιχαμένα ζιζάνια, ποντίκια με φτερά, γεμάτα αρρώστιες και με άψυχο, γυάλινο, ανατριχιαστικό βλέμμα, μπλεργκ.
Δε θα σκότωνα ποτέ κανένα αλλά είμαι πλέον το μόνο μπαλκόνι όπου δεν πατάτε τα μπίχλικα  :sunglasses:
Συγγνώμη τα περιστάρια στην Αθήνα έχουν πάθει μαλάκινση και δεν πετάνε;! :cheesy: :think:
Πώς τα κλωτσάς;! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
έχω μόνο σπουργιτάκια  :smitten:

αχαχα! σιχαμεεεεενο ζωντανο εισαιιιιιιιιιιιι!  :tickedoff: :tickedoff:

πλακα πλακα ειναι εντελως βλαμενα πουλια  :idiot:

κακο δεν τους κανω, αλλα μου τη σπανε  :sunglasses:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Συγγνώμη τα περιστάρια στην Αθήνα έχουν πάθει μαλάκινση και δεν πετάνε;! :cheesy: :think:
Πώς τα κλωτσάς;! :2funny: :2funny:

συνήθως τρομάζουν και πετάνε, αλλά υπάρχουν μερικά γενναία που κάθονται να διεκδικήσουν το μπαλκόνι ΜΟΥ, μιλάμε τρώνε σουτ σβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν γκοοοοοολλλλλλ  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom