Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγώ πάντως κακοποιώ τα περιστέρια, άμα βρω κανένα στο μπαλκόνι μου τρώει κλοτσιά το σιχαμένο.
τα περιστέρια δεν είναι ζώα, είναι σιχαμένα ζιζάνια, ποντίκια με φτερά, γεμάτα αρρώστιες και με άψυχο, γυάλινο, ανατριχιαστικό βλέμμα, μπλεργκ.
Δε θα σκότωνα ποτέ κανένα αλλά είμαι πλέον το μόνο μπαλκόνι όπου δεν πατάτε τα μπίχλικα  :sunglasses:
έχω μόνο σπουργιτάκια  :smitten:
να τα στριμωξεις να τα πιακεις και δοκιμασε μετα να τους τρυπησεις τα ματια με βελονα. Κανει τσακ πλαφ

Επισκέπτης
συνήθως τρομάζουν και πετάνε, αλλά υπάρχουν μερικά γενναία που κάθονται να διεκδικήσουν το μπαλκόνι ΜΟΥ, μιλάμε τρώνε σουτ σβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν γκοοοοοολλλλλλ  :rockon:

:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

ποτε θα ερθω να δοκιμασω το στεγνωτηριο?  :sunglasses:

πιο πολυ ομως στενοχωριεσαι αν βαλουν παραπανω διαφημισεις στο νεξτ τοπ πορνελ

που σαι μωρη κατινα?  :birdman:

Επισκέπτης
Εγώ πάντως σε τέτοιο γεύμα δεν μπορώ να πω όχι :grin::

Συνημμένα

• 33385-127-1(1).jpg
    33385-127-1(1).jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 55

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
συνήθως τρομάζουν και πετάνε, αλλά υπάρχουν μερικά γενναία που κάθονται να διεκδικήσουν το μπαλκόνι ΜΟΥ, μιλάμε τρώνε σουτ σβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν γκοοοοοολλλλλλ  :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
κάθε πρωί πίνω το καφεδάκι μου στο μπαλκονι με τις  2 δεκαωχτούρες μου (ζευγαράκι). την ατσαλιά την κάνουν τα σπουργίτια που τριγυρίζουν μπας και βρούν κανάνα κόκο σιταριού.
για μένα είναι παρεούλα ευχάριστη.!

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
κάθε πρωί πίνω το καφεδάκι μου στο μπαλκονι με τις  2 δεκαωχτούρες μου (ζευγαράκι). την ατσαλιά την κάνουν τα σπουργίτια που τριγυρίζουν μπας και βρούν κανάνα κόκο σιταριού.

σωστος ο παιχτης!  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
πάλι σε γάμησε κανένας φιλόδοξος...κ σε παράτησε ?  :grin:

τράβα μωρή πλύστρα να κλειστείς σε κανένα μοναστήρι...παρέα με άλλες λεσβίες... :rockon:

άστα διαλα...πρωι-πρωι...μας γαμάς το χαμογελοοοοοοο..... :s&m_1: :s&m_1:

ρε πρεζακι, δεν ειναι το καταλληλο θρεντ για να μαλακιστει καποιος! ουυυστ!  :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

δεν ξέρω τι είναι η ατσαλιά αλλά τα σπουργιτάκια κι εγώ τα γουστάρω τρελά  :rockon:

οι δεκαοχτούρες είναι στην κατηγορία του περιστεριού, και μάλιστα του περιστεριού που κάνει και μαλακισμένους ήχους, οπότε τις μπανάρω  :grin:

εντιτ: έχεις κόκους σιταριού στο μπαλκόνι σου?  :think:
εγώ το φθινόπωρο έχω μόνο ηλιόσπορους από τους ήλιους μου  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom