Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Ο μόνος λόγος για να μην τους δούμε θα είναι για να μην πάθουν τίποτα.. Για την ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να κοστίζουν πολύ περισσότερα από κάποιον αναλώσιμο ματατζή..
Εκτός κι αν προβλέπεται στολή με κράνος και αλεξίσφαιρο και για τα σκυλάκια..

καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιηθούν τα σκυλάκια, αν όντως είναι αλήθεια αυτες οι μαλακίες... Γιατι στις παράπλευρες απώλειες είναι κρίμα να πάθουν κάτι τα ζωάκια....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
στο διαολο ολοι τους. οσοι εκμεταλλευονται ετσι αυτα τα πλασματα.
αυτες ειναι οι επιλογες ελευθερων ψυχων:

υπερβολικο το βιντεακι..... ο κανελος ειχε μαθει να κρατα με το στωμα του ενα μικρο <πλακατ> και δεν πηγαινε με τους αντεξουαστες..... πηγαινε με αλλες αριστερες δυναμεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τραγικό! Έδεσαν το πόδι σκύλου με σύρμα 10 φορές
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010, 20:11

Σίγουρα δεν μιλάμε για άνθρωπο, γιατί κανένας άνθρωπος δεν θα άντεχε να το κάνει αυτό σε ένα ζώο.

Μόνο ένα τέρας, χωρίς συναισθήματα, ή ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Γύρισε το σύρμα γύρω από το πόδι του σκύλου δέκα φορές, μη τυχόν και φύγει. «Επαγγελματική δουλειά» όπως είπε και ο κτηνίατρος και συπλήρωσε ότι ο τετράποδος ήρωας, παρά τον πόνο του, δεν ακούστηκε καθόλου.

Το περιστατικό συνέβη στην Καβάλα.

Το άτυχο ζώο παραμένει στον κτηνίατρο, ο οποίος παρακολουθεί την κατάστασή του και σε δύο μέρες θα είναι σε θέση να έχει μια πληρέστερη εικόνα της υγείας του.

Πηγή: Adespoto

Συνημμένα

• Image.jpg
    Image.jpg
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • atixo-zwaki-;lkj;lkj.jpg
    atixo-zwaki-;lkj;lkj.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 30

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Τραγικό! Έδεσαν το πόδι σκύλου με σύρμα 10 φορές
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010, 20:11

Σίγουρα δεν μιλάμε για άνθρωπο, γιατί κανένας άνθρωπος δεν θα άντεχε να το κάνει αυτό σε ένα ζώο.

Μόνο ένα τέρας, χωρίς συναισθήματα, ή ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Γύρισε το σύρμα γύρω από το πόδι του σκύλου δέκα φορές, μη τυχόν και φύγει. «Επαγγελματική δουλειά» όπως είπε και ο κτηνίατρος και συπλήρωσε ότι ο τετράποδος ήρωας, παρά τον πόνο του, δεν ακούστηκε καθόλου.

Το περιστατικό συνέβη στην Καβάλα.

Το άτυχο ζώο παραμένει στον κτηνίατρο, ο οποίος παρακολουθεί την κατάστασή του και σε δύο μέρες θα είναι σε θέση να έχει μια πληρέστερη εικόνα της υγείας του.

Πηγή: Adespoto

Πρεπει να παραδεχτουμε πως αν ενα πρωι απλα εξαφανιζοταν μια κατηγορια ανθρωπων οπως αυτη που κανει τετοια σε ζωα, ο πλανητης θα ηταν ενα καλυτερο μερος για εμας τους υπολοιπους και τους τετραποδους φιλους μας.
ΚΡΕΜΑΛΑ στο συνταγμα θελουν κατι τετοιοι.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ενος λαου φαινετε απο τον τροπο που συμπεριφερεται σε κατωτερες μορφες ζωης...
ελπιζω ο τριχωτος φιλαρακος να γλυτωσει το ποδαρακι του κ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ  ΤΑ ΔΥΟ!!

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Το άλογο που βασανίστηκε μέχρι θανάτου εγκυμονούσε

Το θηλυκό άλογο που έσερνε επί δύο χιλιόμετρα πάνω στην άσφαλτο ένας συνταξιούχος αστυνομικός στο χωριό Πλάτανος του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας σύμφωνα με την οργάνωση ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ. εγκυμονούσε!

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010, βάσει αυτόπτων μαρτύρων, ο κάτοικος του χωριού, αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος και ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, έδεσε στο αυτοκίνητό του το άλογο και το έσυρε στην άσφαλτο.

Αν και το άτυχο ζώο έπεσε, ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε να αναπτύσσει ταχύτητα επί 2 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα το άλογο να σπάσει τα δύο μπροστινά του πόδια, το δέρμα του να φύγει από τη μία πλευρά του, να αιμορραγεί ακατάσχετα από μια μεγάλη τρύπα στην κοιλιά του από όπου φαίνονταν τα εντόσθιά του. Ο ιδιοκτήτης, μετά την αποτρόπαια πράξη του, σταμάτησε το αυτοκίνητο, έλυσε το άλογο, το πέταξε σε χαντάκι δίπλα στον δρόμο σοβαρά χτυπημένο αλλά ζωντανό και έφυγε.

Το άλογο παρέμεινε εκεί ζωντανό επί ένα 24ωρο, έχοντας φρικτούς πόνους και βγάζοντας κραυγές. Η τοπική κτηνίατρος που κλήθηκε από τους κατοίκους, λόγω των βαρύτατων τραυμάτων, αποφάσισε την άμεση ευθανασία του, για να το απαλλάξει από το μαρτύριό του.

Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν τον ιδιοκτήτη και την πράξη του στην αστυνομία. Ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου κυκλοφορεί ελεύθερος παρόλο που είναι γνωστά τα στοιχεία του. Η Διεύθυνση της Κτηνιατρικής Υπηρεσία Ηλείας, μετά τη δημοσιοποίηση της πράξης έχει επιληφθεί της υπόθεσης. Το γεγονός αποτελεί όχι μόνο βαρύτατη αμέλεια εκ μέρους του ιδιοκτήτη, αλλά βάρβαρη κακοποίηση.

Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του δράστη. «Θεωρούμε – αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση - ότι η όποια περιφρόνηση, από αρκετούς συμπολίτες μας, των θεσμοθετημένους νόμων της χώρας μας εντείνεται, εκτός άλλων από: Α) την μη εφαρμογή τους των νόμων από τις αρμόδιες Αρχές και Β) τις εξαιρετικά ήπιες ποινές και πρόστιμα που προβλέπονται ακόμη και για φρικτές κακοποιήσεις ζώων.

Καταδικάζουμε κάθε είδους βάναυση πράξη κακοποίησης ζώων και απαιτούμε την άμεση κατάθεση νέου σχεδίου νόμου, όπου θα προβλέπονται αυστηρές ποινές για την κακοποίηση των ζώων. Η θεσμοθέτηση νέου νόμου για την προστασία των ζώων στη χώρα μας, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, είναι επιβεβλημένη και πρέπει να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ».

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Περσονα το νου σου την αλλη κυριακη...Κρυψου γιατι θα ξαναρχισει το κυνηγι του λαγου!!! :s&m_3: :s&m_1: :2funny:

Συνημμένα

• lagos220320062036.jpg
    lagos220320062036.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 24

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Περσονα το νου σου την αλλη κυριακη...Κρυψου γιατι θα ξαναρχισει το κυνηγι του λαγου!!! :s&m_3: :s&m_1: :2funny:

εχω παει πολλες φορες για λαγο...... αλλα παντα οταν το κοιταζο πριν τραβηξω την σκανδαλη παραλυω και δεν πυροβολο..... γενικως μου αρεσει που ειμαι τοσο αστοχος!!!!!!  :grin: :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εγω απορω πως σε ολα αυτα τα περιστατικα δεν υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες που να αποτρεψουν το συμβαν...κατι αλλο συμβαινει,και ειναι το εξης το επιπεδο των νεοελληνων και ο σταρχιδησμος ειναι αυτο που τρεφει και δινει ζωη σε ολους αυτους τους συμπατριωτες μας που ειναι και πολλοι και ζουν απο την κακοποιηση ζωων και ανθρωπων σε καθημερηνη βαση

Επισκέπτης
εχω παει πολλες φορες για λαγο...... αλλα παντα οταν το κοιταζο πριν τραβηξω την σκανδαλη παραλυω και δεν πυροβολο..... γενικως μου αρεσει που ειμαι τοσο αστοχος!!!!!!  :grin: :grin:

πας συχνα για κυνηγι αλλων ζωων ομως? σε τι ακριβως σε ψυχαγωγει?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
πας συχνα για κυνηγι αλλων ζωων ομως? σε τι ακριβως σε ψυχαγωγει?

εκτονωνεσαι και ειναι και λιγο σαν περιπατος στο δασος........ γενικως παω για να χαλασω <σφαιρες>

Επισκέπτης
εκτονωνεσαι και ειναι και λιγο σαν περιπατος στο δασος........ γενικως παω για να χαλασω <σφαιρες>

μπορεις απλα να πας για τρεκινγκ στο βουνο/δασος.. και να μην τρομαζεις τα πλασματα του δασους για να χαλασεις σφαιρες.. κανε σκοποβολη σε καποιον ομιλο..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κυνηγαγα με τον πατερα μου και το ξαδερφο μου αγριογουρουνα...
οχι για το ζωο..για αυτα τα λιγα δευτερα πριν τραβηξεις τη σκανδαλη...η αναμονη,το λοκαρισμα,η συναντηση του βλεμματος,το τελος...

Επισκέπτης
κυνηγαγα με τον πατερα μου και το ξαδερφο μου αγριογουρουνα...
οχι για το ζωο..για αυτα τα λιγα δευτερα πριν τραβηξεις τη σκανδαλη...η αναμονη,το λοκαρισμα,η συναντηση του βλεμματος,το τελος...

θα μπορουσα ανετα να σε χτυπησω!!  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μπορεις απλα να πας για τρεκινγκ στο βουνο/δασος.. και να μην τρομαζεις τα πλασματα του δασους για να χαλασεις σφαιρες.. κανε σκοποβολη σε καποιον ομιλο..
δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραχματα...... αλλα σε τι διαφερει ενα κοτοπουλο που θα το παρεις απο το κρεοπωλειο απο ενα πουλι που θα το χτυπησεις εσυ???????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom