Νέα

Κακοποίηση παιδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
θα τον βαρέσεις επειδή βάζει το χέρι στην πρίζα???????????????????????????????????
Να τον χαιρεσαι και εσυ και ο nacho να χαιρεται τα δικα του!

Εχω και εγω ενα παραδειμα αυτου του στυλ. Ο μικρος την ειχε δει ,οτι και να του ελεγα, να περναει τον δρομο οταν περνανε αυτοκινητα για χαβαλε για να μου σπασει τα νευρα. Καποια στιγμη πηγε να γινει το κακο και του δινω μια στο χερι δυνατη ομως, δεν το ξανακανε, γιατι επιασε το τι σημαινει το κακο βλεμμα και η τιμωρια. Απο τοτε περιμενει διπλα μου κρατωντας μου το χερι και εκοψε τις μαλακιες. Αν περιμενα ποτε θα ευδοκιμησει το μπλα μπλα ισως τωρα να ειχα αλλα...

Και ειναι τοσο καθαρμα που οταν του την εχωσα, μου εδινε το χερι του να το φιλησω να περασει, αντε μετα να μην εχεις τυψεις

Θυμαμαι και τον πατερα μου που οταν μου τις εριχνε (σπανιως, αν εκανα καμμια χοντρη μαλακια) μου ελεγε " ρε μην κλαις, εγω ποναω πιο πολυ αν σε χτυπαω" Και εγω σκεφτομουνα "τοτε γιατι το κανει?". Ε, καταλαβα τι εννοουσε μετα απο 30 χρονια

Επισκέπτης
οποιος κακομεταχειριζετε παιδια και ζωα(δλδ πλασματα που δε μπορουν να ανταποδωσουν τα ισα)ειναι καριολης!!!!!!!!!!

πολυ απλοικη προταση το ξερω αλλα ετσι μου βγηκε.

Tο μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να μάθουν τα παιδιά αυτά να κακομεταχειρίζονται επίσης αυτούς που δε μπορούν ν'αντιδράσουν.
Έτσι κάποια στιγμή όταν ο χρόνος τα φέρει έτσι ώστε ο γονιός να μη μπορεί ν'αντιδράσει λόγω γήρατος θα δοθεί η ευκαιρία στο παιδί ν'ανταποδώσει μια χαρά..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν βαλεις τα χερακια σου εκει δε θα ερθει η νεραιδα γ το δοντακι/ο αη βασιλης θα κλαιει/ο μπακαλης δε θα μας δωσει τα σοκολατενια αγαπημενα σου μπισκοτα κ κατι τετοια...

θα κανεις το παιδι α. πουστη β. φαντασιοπληκτο. γ. μπουχεσα στα γλυκα.

και θα το ντυνεις και κουρτινες μετα.  :jerking:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
καλυπτεις τις πριζες ρε αγαπη...
δε μπορεις να κανεις κατι αλλο...
και ενα μικρο μπατσακι στο χερακι του να δωσεις θα πεισμωσει...
τα παιδια αντιλαμβανονται το απαγορευμενο σαν κατι συναρπαστικο..
αρα θα ξαναδοκιμασουν σε καποια φαση να το κανουν...
πες του καμια μαλακια...
αν βαλεις τα χερακια σου εκει δε θα ερθει η νεραιδα γ το δοντακι/ο αη βασιλης θα κλαιει/ο μπακαλης δε θα μας δωσει τα σοκολατενια αγαπημενα σου μπισκοτα κ κατι τετοια...

και αμα γινει καποια μαλακια, εσυ θα λες εκανα οτι μπορουσα! Του ελεγα για νεραιδες και παραμυθια

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ενώ αν του χώσεις 2-3 κατακέφαλα θα σταματήσει να βάζει το δάχτυλο στην πρίζα...
Στο δικό σου το σπίτι εννοείται ότι θα  καλύψεις όλες τις πρίζες,όταν πας επίσκεψη σε άλλο σπίτι εννοείται ότι το ένα σου μάτι θα είναι πάντα καρφωμένο στο παιδί σου...

Είπα και πριν το παιδί το πρώτο που χρειάζεται και έχει ανάγκη είναι να του αφιερώσεις χρόνο,να παίξεις μαζί του,να κάνεις πύργους με τουβλάκια ,να παίξεις κηνυγητό,μαξιλαροπόλεμο,να ζωγραφίσεις,να γίνεις κι ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ...
Πιστεψέ με,όσο περισότερο χρόνο αφιερώνεις στα παιδιά σου και το κάνεις με την ψυχή σου,τόσο περισσότερο θα πέρνουν και από λόγια,δεν θα χρειάζεται καν να σηκώνεις το χέρι σου...
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Οσο μικρό κι αν είναι...
απιστευτο το ποσο πολυ συμφωνω...

Tο μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να μάθουν τα παιδιά αυτά να κακομεταχειρίζονται επίσης αυτούς που δε μπορούν ν'αντιδράσουν.
Έτσι κάποια στιγμή όταν ο χρόνος τα φέρει έτσι ώστε ο γονιός να μη μπορεί ν'αντιδράσει λόγω γήρατος θα δοθεί η ευκαιρία στο παιδί ν'ανταποδώσει μια χαρά..
ετσι!!!!!!!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
οχι δεν μαρεσουν αυτα.οπως επισης και με τον μπαμπουλα.
αυτος ο αδερφος μου μαφησε τραυμα με το σκοταδι και τον μπαμπουλα,τζιζους πια.
ααααχαχαχαχαχα
Εμένα ο μικρός μου δεν καταλαβαίνει Χριστό,πάει στα δωμάτια που έχει σκοτάδι και κάνει μόνος του μπουυυυυυ και με τά σκάει στα γέλια...
Να ανησυχώ????
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι δεν μαρεσουν αυτα.οπως επισης και με τον μπαμπουλα.
αυτος ο αδερφος μου μαφησε τραυμα με το σκοταδι και τον μπαμπουλα,τζιζους πια.
ρε παιδια....δε θα το τρομαζω με μπαμπουλες κ μαλακιες...
αλλα σε ενα νηπιο δε μπορεις να κανεις κ πολλα...
τι να κανω;να του δειξω φωτογραφιες ανθρωπωνν που επαθαν ηλεκτροπληξια;!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Εχω και εγω ενα παραδειμα αυτου του στυλ. Ο μικρος την ειχε δει ,οτι και να του ελεγα, να περναει τον δρομο οταν περνανε αυτοκινητα για χαβαλε για να μου σπασει τα νευρα. Καποια στιγμη πηγε να γινει το κακο και του δινω μια στο χερι δυνατη ομως, δεν το ξανακανε, γιατι επιασε το τι σημαινει το κακο βλεμμα και η τιμωρια. Απο τοτε περιμενει διπλα μου κρατωντας μου το χερι και εκοψε τις μαλακιες. Αν περιμενα ποτε θα ευδοκιμησει το μπλα μπλα ισως τωρα να ειχα αλλα...

Και ειναι τοσο καθαρμα που οταν του την εχωσα, μου εδινε το χερι του να το φιλησω να περασει, αντε μετα να μην εχεις τυψεις

Θυμαμαι και τον πατερα μου που οταν μου τις εριχνε (σπανιως, αν εκανα καμμια χοντρη μαλακια) μου ελεγε " ρε μην κλαις, εγω ποναω πιο πολυ αν σε χτυπαω" Και εγω σκεφτομουνα "τοτε γιατι το κανει?". Ε, καταλαβα τι εννοουσε μετα απο 30 χρονια

ναι, αυτό που δεν έχεις πιάσει είναι ότι το "σου σπάει τα νεύρα" σημαίνει "μπαμπάααα κοίτα μεεε θέλω να με κοιτάς συνέχεια, κοίτα μεεεε"

αντί να σου σπάει τα νεύρα μπορούσες να τον φωνάξεις να παίξετε κάτι, να του πεις καμιά ιστορία, να του τραβήξεις την προσοχή αντί να σου τραβάει εκείνος τη δική σου με ύπουλα μέσα  :grin:

δεν είναι ότι δεν σε καταλαβαίνω, αλλά το "μου σπάει τα νεύρα" δεν είναι δικαιολογία για το ότι εσύ δεν έχεις υπομονή. τουλάχιστον ας το παραδεχτείς, ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ααααχαχαχαχαχα
Εμένα ο μικρός μου δεν καταλαβαίνει Χριστό,πάει στα δωμάτια που έχει σκοτάδι και κάνει μόνος του μπουυυυυυ και με τά σκάει στα γέλια...
Να ανησυχώ????
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
einai αγορι το αφυσικο θα ειναι να φοβοτανε!!! :P

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε παιδια....δε θα το τρομαζω με μπαμπουλες κ μαλακιες...
αλλα σε ενα νηπιο δε μπορεις να κανεις κ πολλα...
τι να κανω;να του δειξω φωτογραφιες ανθρωπωνν που επαθαν ηλεκτροπληξια;!

απ'το κακό στο χειρότερο πας  :headbang:

είπα πριν τι να κάνεις  :rolleyes:

Επισκέπτης

Από τη άλλη βέβαια δεν έχω και γιό για να ξέρω πως είναι,αλλά κοι δικές μου χρησιμοποιούν και πουτανιά για να ηρεμήσουν το μπαμπά.

τυχαίο?? :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.242
Πόντοι
12.056

Σου βγαζω το καπελο παικτη

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ε ναι, το ξύλο τους έκανε αθρώπους  :cheesy:
Δεν ξερω αν βρεις τον Σωκρατη ή τον Πλατωνα ρωτα τους...Δεν ειπα κατι τετοιο , αυτο ομως με προβληματιζει. Οπως επισης με προβληματιζει το γεγονος του οτι αυτη η τεχνικη διαπαιδαγωγησης (του αποκλειστικου μπλα μπλα) ειναι προιον των τελευταιων 20 χρονων και μονο στον δυτικο κοσμο. Δεν μου λεει κατι οτι θα θεωρηται σωστη και μετα απο αλλα 20 χρονια

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
απ'το κακό στο χειρότερο πας  :headbang:

είπα πριν τι να κάνεις  :rolleyes:
ειρωνικα το ειπα μωρη αυτο με τις φωτο....

αυτα που λεω ειναι απο την βρεφονηπιοκομια και ψυχολογια βρεφων και νηπιων...
(ενα πτυχιο εχουμε ολο κ ολο να μην το μοστραρω;χαχαχΑ)
και απο ενστικτο....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
θα κανεις το παιδι α. πουστη β. φαντασιοπληκτο. γ. μπουχεσα στα γλυκα.

και θα το ντυνεις και κουρτινες μετα.  :jerking:
ααααχαχαχχαχαχαχαχα
Τι μαλάκας είσαι...
ένα παράδειγμα έφερε η λουκ ρε...
μπορεί να είναι κοριτσάκι...

Βέβαια από την άλλη θα μου πεις σε παιδί αναφέρθηκε,όχι σε κορίτσι...
ααααχαχαχαχαχαχα
einai αγορι το αφυσικο θα ειναι να φοβοτανε!!! :P
ξέρεις είναι μόλις 18 μηνών... :birdman:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ειρωνικα το ειπα μωρη αυτο με τις φωτο....

αυτα που λεω ειναι απο την βρεφονηπιοκομια και ψυχολογια βρεφων και νηπιων...
(ενα πτυχιο εχουμε ολο κ ολο να μην το μοστραρω;χαχαχΑ)
και απο ενστικτο....

δηλαδή καλύτερα να του λες ότι θα στενοχωρήσει τη νεράιδα και τον αη-βασίλη αντί να του πεις μπράβο όταν μαζεύει το χέρι με το "όχι"?
τι βιβλία ήταν αυτά?  :S

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δηλαδή καλύτερα να του λες ότι θα στενοχωρήσει τη νεράιδα και τον αη-βασίλη αντί να του πεις μπράβο όταν μαζεύει το χέρι με το "όχι"?
τι βιβλία ήταν αυτά?  :S
στην περιπτωση ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ρε τσακαλε...
απο το να υστεριαζω το προτημω...
τι να πω παιδια....
καλη η θεωρια αλλα στην πραξη αλλαζουν πολλα...
και δουλευα σε παιδικους σταθμους κ τα πηγαινα πολυ καλα αλλα στα δικα ΣΟΥ παιδια δε ξερω πως ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom