Νέα

Κακοποίηση παιδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειναι ωραιο να πιστευουν τα παιδια στον αη βασιλη και στα παραμυθια...
μη τα προσγειωνετε...
κριμα...
εχουν πολλα χρονια μπροστα τους να σιχαθουν την πραγματικοτητα....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στην περιπτωση ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ρε τσακαλε...
απο το να υστεριαζω το προτημω...
τι να πω παιδια....
καλη η θεωρια αλλα στην πραξη αλλαζουν πολλα...
και δουλευα σε παιδικους σταθμους κ τα πηγαινα πολυ καλα αλλα στα δικα ΣΟΥ παιδια δε ξερω πως ειναι...

αστο μη μας βοηθας στα παιδια μας. ΜΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
στην περιπτωση ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ρε τσακαλε...

ας δοκιμάσει κανείς το "μπράβοοοο" "τι καλό παιδίιιι" "έλα να παίξουμε" και τα λέμε για το αν δεν ακούσει.

τζάμπα γράφω τελικά..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ας δοκιμάσει κανείς το "μπράβοοοο" "τι καλό παιδίιιι" "έλα να παίξουμε" και τα λέμε για το αν δεν ακούσει.

τζάμπα γράφω τελικά..
δε πιανει σε ολα τα μικρα αυτο...
αλλα οτι κ να λεμε το ξυλο κ οι τσιριδες δεν παιζουν!!
ολες οι αλλες προσπαθειες γ καλο θα ειναι,

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ναι, αυτό που δεν έχεις πιάσει είναι ότι το "σου σπάει τα νεύρα" σημαίνει "μπαμπάααα κοίτα μεεε θέλω να με κοιτάς συνέχεια, κοίτα μεεεε"

αντί να σου σπάει τα νεύρα μπορούσες να τον φωνάξεις να παίξετε κάτι, να του πεις καμιά ιστορία, να του τραβήξεις την προσοχή αντί να σου τραβάει εκείνος τη δική σου με ύπουλα μέσα  :grin:

δεν είναι ότι δεν σε καταλαβαίνω, αλλά το "μου σπάει τα νεύρα" δεν είναι δικαιολογία για το ότι εσύ δεν έχεις υπομονή. τουλάχιστον ας το παραδεχτείς, ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος.
Καλα ενταξει :jerking: :jerking:
Ο μικρος ξελει να δειξει καθοτι αντρας οτι ειναι ο αρχηγος και μας γραφει στα παπαρια του. Κατα τα αλλα εχω παει σε πολλες συγκεντρωσεις γονεων και σε πολλα σεμιναρια εκπαιδευτικων και εχω ακουσει και εγω τετοιες παπαριες. Το προβλημα με αυτα ειναι οτι δυστυχως το θεμα με τα παιδια ειναι πολυπλευρο και δεν υπαρχει μια λυση που ταιριαζει σε ολους

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλα ενταξει :jerking: :jerking:
Ο μικρος ξελει να δειξει καθοτι αντρας οτι ειναι ο αρχηγος και μας γραφει στα παπαρια του. Κατα τα αλλα εχω παει σε πολλες συγκεντρωσεις γονεων και σε πολλα σεμιναρια εκπαιδευτικων και εχω ακουσει και εγω τετοιες παπαριες. Το προβλημα με αυτα ειναι οτι δυστυχως το θεμα με τα παιδια ειναι πολυπλευρο και δεν υπαρχει μια λυση που ταιριαζει σε ολους

οκέικ, ό,τι πεις

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δεν ξερω αν βρεις τον Σωκρατη ή τον Πλατωνα ρωτα τους...Δεν ειπα κατι τετοιο , αυτο ομως με προβληματιζει. Οπως επισης με προβληματιζει το γεγονος του οτι αυτη η τεχνικη διαπαιδαγωγησης (του αποκλειστικου μπλα μπλα) ειναι προιον των τελευταιων 20 χρονων και μονο στον δυτικο κοσμο. Δεν μου λεει κατι οτι θα θεωρηται σωστη και μετα απο αλλα 20 χρονια

Με το ίδιο σκεπτικό αν ο μπαμπάς Μπετόβεν δεν είχε λυσσάξει το γιο του στα χαστούκια και στο ξύλο μπορεί να μην έχανε την ακοή του (μία από τις θεωρίες υποστηρίζει ότι έχασε την ακοή του από πολύ δυνατό χαστούκι) και μπορεί να μη γινόταν τόσο στραβόξυλο σα χαρακτήρας και ως συνέπεια να μην έγραφε και τη μουσική που έγραψε και να ζούσε μία καθ'όλα φυσιολογική ζωή.

Έχει μία λογική, αλλά το ότι συνέβη σε κάποιους δε σημαίει ότι πρέπει να γίνει σύστημα να "γαμάμε" τα σώματα και τις ψυχές των παιδιών μπας και λειτουργήσει και σε αυτά το κόλπο.

Ποτέ βία στα παιδιά! Ακούγεται δογματικό αλλά δεν έχει βγει ούτε τυχαία ούτε από τυχαίους.

Ειδικά στο θέμα συμπεριφορών το nurture έχει νικήσει το nature εδώ και πολύ καιρό. Συνεπώς δικαιολογίες (ακόμα και καλοπροαίρετες και ειλικρινείς) "το δικό μου παιδί δεν παίρνει από λόγια" και λοιπά δεν είναι αναπάντητες. Αν το παιδί δεν παίρνει από λόγια κάτι συνέβη νωρίτερα που οδήγησε το παιδί στο να μην παίρνει από λόγια. Διορθώνεται αυτό άλλες φορές έυκολα άλλες δύσκολα ανάλογα με τα χρόνια του παιδιού και τα "χρόνια" του γονιού.

Όσο για τις πρίζες το να καλύπτονται είναι σωστό σε αυτές τις ηλικίες. Αναγκαίο επίσης θα το χαρακτήριζα και σε μεγαλύτερες ηλικίες γιατί μας φάγανε τα facebook μη χέσω μέσα....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
18 μηνων ειναι για ζουπηγμα και φιλι ατελειωτοοο!!!
Δεν είναι για τα δόντια σου...
αααχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
Ποιον είπες κομμουνιστή ρε?????????
Θα κάνω πάνω με τον κηπουρό και θα σε κάνω τροφή για τα μπακακόψαρα..
Πάρτε φόρα,φάτε και καμιά φασ'λάδα κι ελάτε να μου κλάσετε τον τσιόκο...
ααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
[size=18pt]Όσο για τις πρίζες το να καλύπτονται είναι σωστό σε αυτές τις ηλικίες. Αναγκαίο επίσης θα το χαρακτήριζα και σε μεγαλύτερες ηλικίες γιατί μας φάγανε τα facebook μη χέσω μέσα....[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Με το ίδιο σκεπτικό αν ο μπαμπάς Μπετόβεν δεν είχε λυσσάξει το γιο του στα χαστούκια και στο ξύλο μπορεί να μην έχανε την ακοή του (μία από τις θεωρίες υποστηρίζει ότι έχασε την ακοή του από πολύ δυνατό χαστούκι) και μπορεί να μη γινόταν τόσο στραβόξυλο σα χαρακτήρας και ως συνέπεια να μην έγραφε και τη μουσική που έγραψε και να ζούσε μία καθ'όλα φυσιολογική ζωή.

Έχει μία λογική, αλλά το ότι συνέβη σε κάποιους δε σημαίει ότι πρέπει να γίνει σύστημα να "γαμάμε" τα σώματα και τις ψυχές των παιδιών μπας και λειτουργήσει και σε αυτά το κόλπο.

Ποτέ βία στα παιδιά! Ακούγεται δογματικό αλλά δεν έχει βγει ούτε τυχαία ούτε από τυχαίους.

Ειδικά στο θέμα συμπεριφορών το nurture έχει νικήσει το nature εδώ και πολύ καιρό. Συνεπώς δικαιολογίες (ακόμα και καλοπροαίρετες και ειλικρινείς) "το δικό μου παιδί δεν παίρνει από λόγια" και λοιπά δεν είναι αναπάντητες. Αν το παιδί δεν παίρνει από λόγια κάτι συνέβη νωρίτερα που οδήγησε το παιδί στο να μην παίρνει από λόγια. Διορθώνεται αυτό άλλες φορές έυκολα άλλες δύσκολα ανάλογα με τα χρόνια του παιδιού και τα "χρόνια" του γονιού.

Όσο για τις πρίζες το να καλύπτονται είναι σωστό σε αυτές τις ηλικίες. Αναγκαίο επίσης θα το χαρακτήριζα και σε μεγαλύτερες ηλικίες γιατί μας φάγανε τα facebook μη χέσω μέσα....
Καλα ειπε κανεις να να τα δερνεις ανελεητα? Το debate ειναι αν ειναι παιδαγωγικη η ξυλια που θα φαει αν κανει μαλακια και εφοσον το μπλα μπλα απετυχε, μην το παρατραβαμε

Επισκέπτης
Δεν είναι για τα δόντια σου...
αααχαχαχαχαχαχαχαχαχα....Πάρτε φόρα,φάτε και καμιά φασ'λάδα κι ελάτε να μου κλάσετε τον τσιόκο...
ααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα...

Δε γαμάμε στράκια.
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Χου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Υ.Γ. Με το παραγάδι πιάσαμε τα @@ μας..
Πάω για ψαροτούφεκο..

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δε γαμάμε στράκια.
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Χου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Υ.Γ. Με το παραγάδι πιάσαμε τα @@ μας..
Πάω για ψαροτούφεκο..

Ψαροντουφεκάς και δεν πόσταρες στο θρεντ μου ρεεε???? Φτου και σε είχα συμπαθήσει!!!

Καλα ειπε κανεις να να τα δερνεις ανελεητα? Το debate ειναι αν ειναι παιδαγωγικη η ξυλια που θα φαει αν κανει μαλακια και εφοσον το μπλα μπλα απετυχε, μην το παρατραβαμε

Από όλο μου το ποστ αυτό σου έμεινε?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε,στο πρωτο σου ποστ αναφέρθηκες σε ξύλο,όχι το να φάει μια στο χέρι ή στον ποπό σε μια χοντράδα...
Οκ εκεί το καταλαβαίνω...
Το να φάει ξυλιά επειδή έβαλε το δάχτυλο στην πρίζα όχι...
Μετά μπορεί να σου γίνει συνήθεια η "ξυλιά" και να πέφτει για ψύλλου πήδημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom