Νέα

Κακές και περίεργες εμπειρίες απο ραντεβού με γκομενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
μιας και λέμε για περίεργα σκηνικά.

Πριν χρόνια ήμουν με φιλαράκι στο αμάξι και γυρνάγαμε ή πηγάιναμε κάπου δε θυμάμαι ακριβώς.

Ήμουν τότε ελεύθερο πουλί και χωνόμουν πιο γρήγορα από ότι έπαιρνα αναπνοή.

Έτισ όπως πηγαίναμε με το αμάξι λοιπόν βλέπω σε ένα διπλανό αυτοκίνητο 2 τύπισσες και η μία πολύ δυνατό γκομενάκι.

Με τα πολλά πιάνω την κουβέντα καθώς οδηγούσαμε εν κινήση και ανταλλάσουμε κινητά.

Μιλάμε την επόμενη μέρα και λέγαμε να κανονίσουμε να βγούμε τετράδα. Κλείνουμε ραντεβού στην είσοδο ενός κλαμπ στην Αθήνα την τάδε ώρα και όλα ωραία.

Φτάνει η ώρα του ραντεβού και περίμενα με το φιλαράκι μου και τις παίρνω τηλέφωνο γιατί είχαν αργήσει. Τίποτα αυτές.

Ξαναπαίρνω.. πάλι τίποτα.

Με τα πολλά παίρνουμε χαμπάρι ότι φάγαμε δούλεμα.

Την πήρα μετα από λίγες μέρες γιατί ήθελα να τη βρίσω ή με πήρε αυτή θυμάμαι για να ζητήσει συγγνώμη, και παρόλο το καντήλι που έφαγε, μου έλεγε ότι αισθάνθηκε άσχημα με αυτό που έκανε γιατί ήταν ιδέα της φίλης της και ήθελε να βγούμε οι δύο μας για καφέ.

Τη συνάντησα την καριόλα γιατί ήταν ωραίο μουνί και πήγαμε για καφέ με τα πολλά.

Σε όλο το ραντεβού πραγματικά δεν κρατιόμουν και την έκραζα. Αφού κάποια στιγμή έλεγα μέσα μου ότι πραγματικά τι ήθελα και βγήκα αφού δεν έχει νόημα. Κάποια στιγμή σταματάω το μπινελίκι και η κουβέντα τσούλαγε νορμάλ.

Η τύπισα μου είπε ότι το έχουν ξανακάνει σε αρκετούς αυτό, και είναι πάντα ιδέα της άλλης. (η άλλη φαινόταν αγάμητη λεσβία).

Αυτή που είχα βγεί ήταν τριμέγιστη ψωνάρα.

εγώ είμαι 1.80 και η τύπισα φόραγε 10 πόντους γόβα και βάλε, και ήταν λίγο πιο κοντή από μένα.
Και μου λέει τι ύψος έχεις. Της λέω 1.80. Μου λέει αποκλείεται γιατί αυτή είναι 1.75 είπε (ποτέ και με καμία κυβέρνηση, η κοπέλα φόραγε παπούτσι στριπτιτζούς και πάλι της έριχνα και μου το έπαιζε μοντέλο).

Και της λέω κοίτα 1.80 είμαι χρόνια τώρα...

Και συνέχιζε η ψωνάρα και μου έλεγε αφού σε περνάω στο ύψος και αφού είναι εκείνη 1.75 άρα είμαι πιο κοντός. Ότι να ναι.

Ούτε κατά διάνοια δεν της πέρασε από το μυαλό ότι φοράει γόβες... και όυτε κατά διάνοια δεν έχει ιδέα πόσο ζώο είναι.

Με λίγα λόγια κουβέντα ότι να ναι, τη γείωσα, την έβρισα και αυτό ήταν.
και γιατί δεν την πέρναγες μια βόλτα απο τα ΕΑΤ-ΕΣΑ να την κάνουν 1.50 να είσαι κομπλέ?

Επισκέπτης
μικρος ημουν πολυ αγαθος κ καλοψυχος

μετα αρχισε η μετατροπη μου σε μουνοπανο κ με τον στρατο τελειοποιηθηκε

θυμάσαι εκείνο το σκηνικό που είχα γράψει με γκόμενα που γνώρισα στο mirc και έλεγε ότι είναι μουνάρα και έσκασε ο πένγκουιν από το μπάτμαν που μου επιτέθηκε σεξουαλικά ;)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
θυμάσαι εκείνο το σκηνικό που είχα γράψει με γκόμενα που γνώρισα στο mirc και έλεγε ότι είναι μουνάρα και έσκασε ο πένγκουιν από το μπάτμαν που μου επιτέθηκε σεξουαλικά ;)

nai

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι χοντρουλες εχουν περισσοτερο ζητηση απο τα μοντελα γιατι ερχονται σε πιο οικονομικο πακετο.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πριν λιγα χρονια γνωρισα  μια γκομενα μεσω mirc..μιλουσαμε κανα 3αρι χρονια  στο τηλ ενω μου ειχε στειλει κατι φωτογραφιες μεσω κινητου που ισα ισα διακρινοταν μιας και μαλλον τις ειχε βγαλει απο κανα 2 μιλια αποσταση..μου ειχε κανει καλη εντυπωση απο τη συμπεριφορα της απο το τηλ ενω  μου ελεγε οτι τελευταια ειχε παρει 2-3 κιλακια...ζουσαμε και οι 2 σε κοντινες επαρχιακες πολεις ωσπου μια μερα μου λεει ερχομαι στη πολη σου για δουλεια θες να βρεθουμε?εγω χαρηκα επειδη εκεινη τη περιοδο ημουν μονος και φυσικα ειχα υψηλες προσδοκιες απο τη συναντηση..ετσι κανονιζουμε συναντηση στο σημειο αναφορας της πολης μου...εγω ντυθηκα σενιαριστικα ηπια και 3 ποτακια Serkova για να παρω θαρρος και ξεκινησα..οταν εφτασα στο σημειο συναντησης την παιρνω τηλ και της λεω που εισαι?μου λεει μπροστα σου σε βλεπω και ξαφνικα ξεπροβαλει πισω απο  ενα περιπτερο ενας τεραστιος βραχος με ποδια γυρω στο 1.80υψος μ ενα χυτο μαυρο φορεμα-μανδυας σαν την Μαρια Φαραντουρη..εκεινη τη στιγμη αν ετρεχα κατοσταρι θα βγαινα παγκοσμιος πρωταθλητης ομως δεν το κανα..σαστισα με δεος..δεν ειχα ξαναματαδει τοσο χοντρο ανθρωπο..με το ζορι περπατουσε...λεω μεσα μου ξεκολλα ενας καφες ειναι..ετσι συστηθηκαμε και πηγαμε σ ενα in cafe γεματο απο φοιτητες-τριες που κοιτουσαν κι αυτοι με δεος..παραλληλα εμενα μ ειχε κοψει κρυος ιδρωτας και κοιτουσα συνεχως το πατωμα..προσπαθησα να το παρω  χαλαρα ομως  οταν εκατσε διπλα μου μυριζε ξυνιλα σκατιλα μασχαλιλα και δεν μπορουσα ν ανασανω...αυτο ηταν που με χαλασε περισσοτερο..κρατουσα την αναπνοη μου και ενοιωθα λες και ειχα κανει καταδυση 30 μετρων...ξαφνικα δεν αντεξα και της  λεω δεν ειμαι αυτος που νομιζεις εχω νοσηλευτει σε ψυχιατρεια ειμαι ανεργος εχω ηπατιτιδα c και χιλιες δυο δικαιολογιες για να την αποφυγω..ετσι απο μονη της ενω την ειχα ζαλισει με ολα αυτα μου λεει παμε να φυγουμε πρεπει να προλαβω το λεωφορειο..με χαιρετησε κι απο τοτε δεν την ξαναειδα ουτε επικοινωνησαμε..ελπιζω τουλαχιστον να μη καταλαβε οτι ηθελα να την αποφυγω και να μην πληγωθηκε.

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Πράγματι ισχύει και εγώ κάπως έτσι το μεταφράζω..

Έτσι... Μου έχουν "επιστρέψει" μετά από καιρό απίστευτα σκηνικά..
Και αυτός ο κανόνας ισχύει και σε άλλα πράγματα, όχι μόνο στις γκόμενες (πχ δουλειά)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ελπιζω τουλαχιστον να μη καταλαβε οτι ηθελα να την αποφυγω και να μην πληγωθηκε.
Και τι σε νοιάζει αν πληγώθηκε  φιλε?  :think:
Αυτή για να γίνει όπως έγινε καταβρόχθισε ολόκληρα κοπάδια πρόβατα.
Την ένοιαξε αν πλήγωσε τις προβατίνες που έφαγε τα προβατάκια τους?

Επισκέπτης
Και τι σε νοιάζει αν πληγώθηκε  φιλε?  :think:
Αυτή για να γίνει όπως έγινε καταβρόχθισε ολόκληρα κοπάδια πρόβατα.
Την ένοιαξε αν πλήγωσε τις προβατίνες που έφαγε τα προβατάκια τους?
φοβηθηκα πως θα το παρει..ειδικα στο θεμα εμφανισης πολλοι-ες ειναι ευαισθητοι-ες..κι αν αυτοκτονουσε?λεμε τωρα..θα ειχα μια ζωη τυψεις..ετσι προσπαθησα να χαλασω τη δικη μου εικονα μιας και ενοιωθα εκτος απ την αφορητη ξυνιλα και κωλιλα οτι με κοιταζε σαν ξερολουκουμο..πολυ πιθανον να ηθελε και να με φαει..τελος παντων μακρινο παρελθον..

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Θα πω και γω το δικό μου στορυ...γενικά δεν έχω γνωρίσει πολλές μαλακισμένες γιατί συνήθως φιλτράρω τι μου ταιριάζει και τι αξίζει να ασχοληθώ...παρ'ολα αυτά η ορμή της νιότης σε παρασύρει.Ημουν στην απογραφή του 2001 ,όντας φοιτητής ,για να βγάλω χαρτζηλίκι.Mια μέρα πρίν μαζευόμαστε και καλά με τον ομαδάρχη να μας δείξει περιοχές και να μας οργανώσει.Ημασταν καμιά δεκαριά άτομα και ανάμεσα του ένα έκφυλο πραγματικά γκομενάκι.Γενικά δεν μου άρεσουν τέτοιες γυναίκες αλλά αυτή μου την βίδωσε.Γενικά ,εχω πολύ θράσος και μπλά μπλά και δεν κολλαω(πάντα κόσμια ,δεν μπορώ καφρίλες...).Πιάνουμε κουβέντα ,αστεία ,ιστορίες κτλ.Προχωράμε στο δρόμο με τους άλλους και μου πετάει ,ελπιζω αύριο να είμαστε κοντα,στην απογραφή.Λέω όπα...να τα :P.Και καλά της λέω γιατί?Μου λέει γιατί είσαι 2 μετρα ντούκι,να με σώσεις απο τις ορδες των ξελιγωμένων μαύρων και αλβανών(απογράφαμε στα σεπόλια)... :S  :S.Εκει κατάλαβα οτι το κορίτσι δεν πατάει και την έχει ακούσει στέρεο...

Την επόμενη μέρα που ξεκινάει η απογραφή,ήμασταν σε διπλανούς δρόμους και μιλάγαμε και στο τηλ και καλα πώς πάει...μου χε ζητήσει η ίδια το τηλ για να την σώσω και καλα :rockon:.Τελειώνει η μαλακία η απογραφή,και μου λέει να κανονίσουμε για καφέ κτλ ,πάνω στις χαιρετούρες με την υπόλοιπη ομάδα.Εγω περιχαρής ,λέω οκ θα μιλησουμε(το πάνω κεφάλι ,ήταν πειθήνιο του κάτω εκείνη την στιγμή).

Περνάρε 5-6 μέρες και λέω ώρα να πάρω το μωρό.Την παίρνω ,τα ψιλολέμε και κανονίζουμε για καφέ!Εγω σενιάρομαι και είμαι έτοιμος για μεγάλη μπάλα :rolleyes: .Πάμε για καφέ και σκάει και μου πέφτουν τα σαγόνια..χωρίς να χει ντυθεί ξέκολα,εντυπωσιακή...Αρχίζουμε να μιλάμε και ειλικρινα,ήθελα να την χτυπήσω...ένα τεράστιο ΕΓΩ,να συμπεριφέρεται σαν ντίβα,που εγώ έχω τελειώσει την σχολή,που εμενα οι γονείς μου είναι φραγκάτοι,ο πρώην μου που με παρακαλάει γιατι τέτοια γυναίκα δεν είχε ξαναδεί και ούτε θα ξαναδεί,που πάω στα μαγαζιά με τις φίλες μου και μαζεύονται βλάκες λιγούρια κτλ.και μας την πέφτουν ,που ...που...που...Εκείνη την στιγμή έχω φορτώσει τρελά(το πάνω κεφάλι τιθάσευσε το ανοήτο κάτω :grin:)...μιλουσε υποτιμητικά για μετανάστες,για την σερβιτόρα(το ντυσιμό της) γενικά δεν υπήρχε...Και λέω μωρή καριόλα,θα σε στρώσω εγώ ψωνάρα.

Γυρνάω σπίτι και είμαι τρελαμένος.Να μην μπορώ να πιστέψω τετοια υπερφίαλα άτομα κυκλοφορούν όντως ... :headbang:.Παρεπιπτόντως η κοπέλα ήταν θεολόγος. :2funny: .Και τι κάνω η μορφή :rockon:?Μετά από κάνα μήνα , ανεβάζω σε σελίδα με σεξουαλικές αγγελίες τηλεφωνο της ,καθηγήτρια του σεξ με αδυναμία σε νεαρούς παραδιδει μαθηματα!Και λέω πάρτα μωρή άρρωστη!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
Φιλε μου καλά όλα αυτά, και ας υποθέσουμε οτι την εκδικηθηκες με τον καλύτερο τροπο δίνοντας το τηλ σε αγγελία ερωτικών περιεχομένων, σκέφτηκες όμως οτι εκείνη μπορεί να στραφεί στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ? και έτσι να βρουν εσένα μέσο των ηλεκτρονικών ιχνών ?

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου καλά όλα αυτά, και ας υποθέσουμε οτι την εκδικηθηκες με τον καλύτερο τροπο δίνοντας το τηλ σε αγγελία ερωτικών περιεχομένων, σκέφτηκες όμως οτι εκείνη μπορεί να στραφεί στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ? και έτσι να βρουν εσένα μέσο των ηλεκτρονικών ιχνών ?

Προφανώς διάβολε,δεν το έκανα απο το σπίτι αλλά απο internet cafe και μιλάμε για το 2001,μην ξεχνάς.Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ,ήταν τότε ιστορία επιστημονικής φαντασίας :)

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
φιλε μου επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα, υπάρχει μια παροιμία που λέει οτι  Θεός κάνει τις τροφές κι ο διάβολος το μαγείρεμα, εντελώς φιλικά σου μιλάω.

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα, υπάρχει μια παροιμία που λέει οτι  Θεός κάνει τις τροφές κι ο διάβολος το μαγείρεμα, εντελώς φιλικά σου μιλάω.

Φιλαράκι τώρα δεν θα το κανα ξανά...για την ηλικία μου,καλή και η μαλακία μου.Ημουν 21 χρονών..Τώρα θα απαξιούσα και να βγώ απλά..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
πριν λιγα χρονια γνωρισα  μια γκομενα μεσω mirc..μιλουσαμε κανα 3αρι χρονια  στο τηλ ενω μου ειχε στειλει κατι φωτογραφιες μεσω κινητου που ισα ισα διακρινοταν μιας και μαλλον τις ειχε βγαλει απο κανα 2 μιλια αποσταση..μου ειχε κανει καλη εντυπωση απο τη συμπεριφορα της απο το τηλ ενω  μου ελεγε οτι τελευταια ειχε παρει 2-3 κιλακια...ζουσαμε και οι 2 σε κοντινες επαρχιακες πολεις ωσπου μια μερα μου λεει ερχομαι στη πολη σου για δουλεια θες να βρεθουμε?εγω χαρηκα επειδη εκεινη τη περιοδο ημουν μονος και φυσικα ειχα υψηλες προσδοκιες απο τη συναντηση..ετσι κανονιζουμε συναντηση στο σημειο αναφορας της πολης μου...εγω ντυθηκα σενιαριστικα ηπια και 3 ποτακια Serkova για να παρω θαρρος και ξεκινησα..οταν εφτασα στο σημειο συναντησης την παιρνω τηλ και της λεω που εισαι?μου λεει μπροστα σου σε βλεπω και ξαφνικα ξεπροβαλει πισω απο  ενα περιπτερο ενας τεραστιος βραχος με ποδια γυρω στο 1.80υψος μ ενα χυτο μαυρο φορεμα-μανδυας σαν την Μαρια Φαραντουρη..εκεινη τη στιγμη αν ετρεχα κατοσταρι θα βγαινα παγκοσμιος πρωταθλητης ομως δεν το κανα..σαστισα με δεος..δεν ειχα ξαναματαδει τοσο χοντρο ανθρωπο..με το ζορι περπατουσε...λεω μεσα μου ξεκολλα ενας καφες ειναι..ετσι συστηθηκαμε και πηγαμε σ ενα in cafe γεματο απο φοιτητες-τριες που κοιτουσαν κι αυτοι με δεος..παραλληλα εμενα μ ειχε κοψει κρυος ιδρωτας και κοιτουσα συνεχως το πατωμα..προσπαθησα να το παρω  χαλαρα ομως  οταν εκατσε διπλα μου μυριζε ξυνιλα σκατιλα μασχαλιλα και δεν μπορουσα ν ανασανω...αυτο ηταν που με χαλασε περισσοτερο..κρατουσα την αναπνοη μου και ενοιωθα λες και ειχα κανει καταδυση 30 μετρων...ξαφνικα δεν αντεξα και της  λεω δεν ειμαι αυτος που νομιζεις εχω νοσηλευτει σε ψυχιατρεια ειμαι ανεργος εχω ηπατιτιδα c και χιλιες δυο δικαιολογιες για να την αποφυγω..ετσι απο μονη της ενω την ειχα ζαλισει με ολα αυτα μου λεει παμε να φυγουμε πρεπει να προλαβω το λεωφορειο..με χαιρετησε κι απο τοτε δεν την ξαναειδα ουτε επικοινωνησαμε..ελπιζω τουλαχιστον να μη καταλαβε οτι ηθελα να την αποφυγω και να μην πληγωθηκε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Φιλαράκι τώρα δεν θα το κανα ξανά...για την ηλικία μου,καλή και η μαλακία μου.Ημουν 21 χρονών..Τώρα θα απαξιούσα και να βγώ απλά..
Μ'αρέσει που κάθεσαι και απολογείσαι στον κάθε μαλάκα που βρίσκεις στο ίντερνετ.  :jerking:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Έπειδή έχω βγει με πάρα πάρα πολλές, ωραίες αλλά και πατσαβούρες, τρελές, χοντρές και ότι γουστάρετε, σε ραντεβού στα τυφλά,  περιγράφω όμως το πιό ακραίο περιστατικό που μου έτυχε.
Μπορεί και να το έχω ξανα αναφέρει στο site. Με την τύπισα κάναμε πολλές φορές τηλεφωνικό σεξ. Μου είχε πει πως ήταν παντρεμένη. Πρέπει πολλά άτομα να την «ψωλόχυναν» μέσω τηλεφώνου. Σε κάποια φάση μου λέει ότι γουστάρει παρτούζες. Πολλές το λένε και ΠΟΛΛΟΙ άντρες ακόμα περισσότεροι, αλλά όταν είναι να γίνει η «παρτούζα όνειρο» όπως λέω εγώ, όλο κάτι τους τυχαίνει ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ κτλ. Αυτά τα ξέρουν οι γνώστες.
Πάντως έχω έναν φίλο ταρίφα ο οποίος δεν χάνει ευκαιρεία.
Κανονίζουμε λοιπόν και παμε στο ραντεβού με το ταξί για να την γαμήσουμε παρτούζα. Η γκόμενα ήταν ψιλοσαβουρίτσα, ας το αφήσουμε όμως αυτό. Το θέμα είναι ότι ήρθε με ένα μωρό στην αγκαλίά και ήθελε να την «πάρουμε» μέσα στο ταξί μπροστά στο μωρό. Δενέίχε λέει κάπου να αφήσει το μωρό.
Εκεί τρελαθήκαμε και φύγαμε!
Πόσο ανισόροπη ήταν αυτή η γυναίκα;

:uzi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom