Νέα

Κακές και περίεργες εμπειρίες απο ραντεβού με γκομενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Πριν δυο χρονάκια γνωρίζω ένα ξανθό μωράκι με πονηρό βλεμματάκι, ωραία μέση, απίστευτο κώλο και μούρη μέτρια προς καλή (στην σχολή μου τότε) τελειόφοιτος εγώ πρωτοετήνα αυτή. Με ρωτάει για κάτι μαθήματα και παπαριές με addάρει στο fb και με τα πολλά ανταλλάζουμε τηλέφωνα γιατί μπορεί όπως είχε πει να ήθελε τίποτα σημειώσεις. Εξαρχής την ένιωσα εγώ την δουλειά ότι γύρευε καβλί μεγαλύτερου και εμπειρότερου σου λέει φοιτητης χρόνια αυτός μίλαγα και με ωραία μουνιά στην σχολή (φίλες μου κ.τ.λ), δικτυωμένος οπότε σκέφτηκα ότι η τύπισσα γύρευε σκηνικά, βέβαια δεν ψηνόμουνα με τίποτα να της πω να βγούμε. Ήξερα εξαρχής ότι είναι το κλασσικό στυλάκι γκόμενας που ακούει Παντελίδη (τότε δεν τον ήξερε κανείς αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ), βγαίνει καθημερινά, μιλάει μόνο για γκόμενους, νύχια και ρούχα και οι γνώσεις τις πέρα αυτών των ζητημάτων δεν ξεπερνούν αυτές ενός νηπίου. Εγώ λοιπόν είμαι σαν άνθρωπος αυτός που σε μια συζήτηση όταν θα πεις μαλακία θα στην πει μέσα στα μούτρα χωρίς πολλές ντροπές και ήθελα να αποφύγω αυτήν την διαδικασία του να βγούμε κάπου οι δυο μας και να πρέπει να πιάσω την κουβέντα γιατί όπως είπα είμαι σκατόστομος και θα τα κανα σκατά. Οπότε το ψιλοαφήνω ούτως ή άλλως εκείνη την περίοδο έπαιζε πολύ πράμα στην σχολή και στον κύκλο μου... Κανα δυο βδομάδες μετά πάω σχολή κάθεται με μια κοινή μας φίλη στο κυλικείο σε ένα τραπέζι και μου φωνάζουν να κάτσω στην παρέα τους. Πάω και έχουν πιάσει κουβέντα για φαγητά (εγώ μαγειρεύω αρκετά καλά) ΩΠ λέω εδώ είμαστε ΕΥΡΗΚΑ, κορίτσια τους λέω πρέπει να φάτε μεξικάνικο από τα χεράκια μου (έλεγε αυτή ότι της αρέσουν τα καυτερά) να'ρθεις μια μέρα να μαγειρέψουμε μου λέει ΜΠΑΜ (μπόμπα το πράμα λέω μέσα μου) όποτε θες της λεω το κανονίζουμε και τώρα άμα λάχει... Το βράδυ κατά τις 8 ψήνεσαι; Μου απαντάει... Κομπλε της λέω  πετάω και μια δικαιολογία ότι το κουζινάκι που είχα σπίτι μου ήταν χαλασμένο (φοιτητικό σπίτι ήταν οπότε καλή δικαιολογία) για να αποφύγω να'ρθει στο δικό μου σπίτι που τότε ήταν γεμάτο με αφίσες iron maiden, pink floyd, slayer, manowar κ.τ.λ καταλαβαίνετε... Δεν ψηνόμουν να καταλάβει ότι δεν είμαι κλαρινογαμπρός-κάγκουρας με ενδιέφερε απλά να πηδήξω οπότε κάθε παράγοντας αρνητικός προς αυτό έπρεπε να εξαληφθεί! Πάω λοιπόν σπίτι της μάγκες μου μπαίνω μέσα και μου ρχετε μια μυρωδιά έπαθα με την μια τρια εγκεφαλικά και 3 μαστούρες. Το σπίτι μύριζε μπάφο από χιλιόμετρα... Δεν γαμιέται λέω δεν με ενδιαφέρει αυτό.. Ξεκινάω να μαγειρεύω και ακούω από μέσα (εγώ ήμουν στην κουζίνα) Καρρά και μου ρχετε η μυρωδιά ακόμα πιο έντονα, παω να δω τι παίζει και βλέπω την τύπισσα με μια μπύρα στο χέρι, τα πόδια πάνω στο τραπέζι (ξυπόλυτη πάντα) και είχε ανάψει και ένα μπάφο σε μέγεθος κολώνας της ΔΕΗ δεν ξέρω τι θα κάνατε εσείς αλλά εκείνη η εικόνα μου χει χαραχθεί το πουλί μου μάζεψε 3 πόντους αυτόματα τελειώνω λοιπόν το μαγείρεμα και ξεκινάμε να τρώμε ήδη ήμουν στο τσακ να σηκωθώ να φύγω αλλά και πάλι έλεγα ένα γαμήσι θες να ρίξεις υπομονή... Άρχισε να μιλάει (το ρε μαλακά δεν έβγαινε από το στόμα της ήταν η αρχή κάθε πρότασης), ήταν και μαστουρωμένη έλεγε για τους πρώην της, για το πόσο γαμάτη είναι σε σχέση με της φίλες της (τις καινουργιες στην σχολή μην ξεχνάμε ότι ήταν πρώτο εξάμηνο) και πόσο πιο γαμάτες από αυτές είναι οι άλλες της φίλες, για το πόσο για τον πούτσο είναι η πόλη που σπουδάζουμε σε σχέση με το χωριό της στην Καβάλα (ω ΘΕΕ ΜΟΥ έλεγα από μέσα μου μην ανοίξεις το στόμα σου) και το κορυφαίο που είπε και δεν άντεξα ήταν ότι ψάχνει έναν που να την γουστάρει για αυτό που είναι, να πίνουν μαζί τα γάρα τους, να βγαίνουν συνέχεια και να την έχει βασίλισσα μου φτάναν αυτά δεν υπήρχε περίπτωση να το γαμήσω αυτό δεν πα να'ταν και η Monica Belluci... Πήγα τουαλέτα και έστειλα μήνυμα σε ένα φίλο μου να με πάρει τηλ σε 10 λεπτά εξηγώντας του τι παίζει... Με πήρε της είπα ότι ο ταδε φίλος μου (τον ήξερε από την σχολή) με πήρε και μου είπα να πάω εκει επιγόντος και σηκώθηκα και έφυγα..... Μπορεί στο μέλλον να το μετανιώσω που δεν έχω πηδήξει μέχρι τώρα όσες εμφανισιακά τρώγονται και θα μπορούσα να τις είχα πηδήξει αλλάαααααααα εκείνη την στιγμή ένιωσα ότι δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου περήφανος στον καθρέφτη ξέροντας ότι έχω πηδήξει τέτοιο ζώο ειδικά εφόσον θα την έτρωγα στην μούρη στην σχολή για ένα χρόνο ακόμα 2 τμήματα είχε η σχολή 1000 άτομα οπότεεεεε.....

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία τύπε μου. Η γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να το γαμήσεις το μωράκι με τον απίστευτο κώλο  :kissass2: καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες και όχι για κάτι που δεν έκανες.

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Πριν δυο χρονάκια γνωρίζω ένα ξανθό μωράκι με πονηρό βλεμματάκι, ωραία μέση, απίστευτο κώλο και μούρη μέτρια προς καλή (στην σχολή μου τότε) τελειόφοιτος εγώ πρωτοετήνα αυτή. Με ρωτάει για κάτι μαθήματα και παπαριές με addάρει στο fb και με τα πολλά ανταλλάζουμε τηλέφωνα γιατί μπορεί όπως είχε πει να ήθελε τίποτα σημειώσεις. Εξαρχής την ένιωσα εγώ την δουλειά ότι γύρευε καβλί μεγαλύτερου και εμπειρότερου σου λέει φοιτητης χρόνια αυτός μίλαγα και με ωραία μουνιά στην σχολή (φίλες μου κ.τ.λ), δικτυωμένος οπότε σκέφτηκα ότι η τύπισσα γύρευε σκηνικά, βέβαια δεν ψηνόμουνα με τίποτα να της πω να βγούμε. Ήξερα εξαρχής ότι είναι το κλασσικό στυλάκι γκόμενας που ακούει Παντελίδη (τότε δεν τον ήξερε κανείς αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ), βγαίνει καθημερινά, μιλάει μόνο για γκόμενους, νύχια και ρούχα και οι γνώσεις τις πέρα αυτών των ζητημάτων δεν ξεπερνούν αυτές ενός νηπίου. Εγώ λοιπόν είμαι σαν άνθρωπος αυτός που σε μια συζήτηση όταν θα πεις μαλακία θα στην πει μέσα στα μούτρα χωρίς πολλές ντροπές και ήθελα να αποφύγω αυτήν την διαδικασία του να βγούμε κάπου οι δυο μας και να πρέπει να πιάσω την κουβέντα γιατί όπως είπα είμαι σκατόστομος και θα τα κανα σκατά. Οπότε το ψιλοαφήνω ούτως ή άλλως εκείνη την περίοδο έπαιζε πολύ πράμα στην σχολή και στον κύκλο μου... Κανα δυο βδομάδες μετά πάω σχολή κάθεται με μια κοινή μας φίλη στο κυλικείο σε ένα τραπέζι και μου φωνάζουν να κάτσω στην παρέα τους. Πάω και έχουν πιάσει κουβέντα για φαγητά (εγώ μαγειρεύω αρκετά καλά) ΩΠ λέω εδώ είμαστε ΕΥΡΗΚΑ, κορίτσια τους λέω πρέπει να φάτε μεξικάνικο από τα χεράκια μου (έλεγε αυτή ότι της αρέσουν τα καυτερά) να'ρθεις μια μέρα να μαγειρέψουμε μου λέει ΜΠΑΜ (μπόμπα το πράμα λέω μέσα μου) όποτε θες της λεω το κανονίζουμε και τώρα άμα λάχει... Το βράδυ κατά τις 8 ψήνεσαι; Μου απαντάει... Κομπλε της λέω  πετάω και μια δικαιολογία ότι το κουζινάκι που είχα σπίτι μου ήταν χαλασμένο (φοιτητικό σπίτι ήταν οπότε καλή δικαιολογία) για να αποφύγω να'ρθει στο δικό μου σπίτι που τότε ήταν γεμάτο με αφίσες iron maiden, pink floyd, slayer, manowar κ.τ.λ καταλαβαίνετε... Δεν ψηνόμουν να καταλάβει ότι δεν είμαι κλαρινογαμπρός-κάγκουρας με ενδιέφερε απλά να πηδήξω οπότε κάθε παράγοντας αρνητικός προς αυτό έπρεπε να εξαληφθεί! Πάω λοιπόν σπίτι της μάγκες μου μπαίνω μέσα και μου ρχετε μια μυρωδιά έπαθα με την μια τρια εγκεφαλικά και 3 μαστούρες. Το σπίτι μύριζε μπάφο από χιλιόμετρα... Δεν γαμιέται λέω δεν με ενδιαφέρει αυτό.. Ξεκινάω να μαγειρεύω και ακούω από μέσα (εγώ ήμουν στην κουζίνα) Καρρά και μου ρχετε η μυρωδιά ακόμα πιο έντονα, παω να δω τι παίζει και βλέπω την τύπισσα με μια μπύρα στο χέρι, τα πόδια πάνω στο τραπέζι (ξυπόλυτη πάντα) και είχε ανάψει και ένα μπάφο σε μέγεθος κολώνας της ΔΕΗ δεν ξέρω τι θα κάνατε εσείς αλλά εκείνη η εικόνα μου χει χαραχθεί το πουλί μου μάζεψε 3 πόντους αυτόματα τελειώνω λοιπόν το μαγείρεμα και ξεκινάμε να τρώμε ήδη ήμουν στο τσακ να σηκωθώ να φύγω αλλά και πάλι έλεγα ένα γαμήσι θες να ρίξεις υπομονή... Άρχισε να μιλάει (το ρε μαλακά δεν έβγαινε από το στόμα της ήταν η αρχή κάθε πρότασης), ήταν και μαστουρωμένη έλεγε για τους πρώην της, για το πόσο γαμάτη είναι σε σχέση με της φίλες της (τις καινουργιες στην σχολή μην ξεχνάμε ότι ήταν πρώτο εξάμηνο) και πόσο πιο γαμάτες από αυτές είναι οι άλλες της φίλες, για το πόσο για τον πούτσο είναι η πόλη που σπουδάζουμε σε σχέση με το χωριό της στην Καβάλα (ω ΘΕΕ ΜΟΥ έλεγα από μέσα μου μην ανοίξεις το στόμα σου) και το κορυφαίο που είπε και δεν άντεξα ήταν ότι ψάχνει έναν που να την γουστάρει για αυτό που είναι, να πίνουν μαζί τα γάρα τους, να βγαίνουν συνέχεια και να την έχει βασίλισσα μου φτάναν αυτά δεν υπήρχε περίπτωση να το γαμήσω αυτό δεν πα να'ταν και η Monica Belluci... Πήγα τουαλέτα και έστειλα μήνυμα σε ένα φίλο μου να με πάρει τηλ σε 10 λεπτά εξηγώντας του τι παίζει... Με πήρε της είπα ότι ο ταδε φίλος μου (τον ήξερε από την σχολή) με πήρε και μου είπα να πάω εκει επιγόντος και σηκώθηκα και έφυγα..... Μπορεί στο μέλλον να το μετανιώσω που δεν έχω πηδήξει μέχρι τώρα όσες εμφανισιακά τρώγονται και θα μπορούσα να τις είχα πηδήξει αλλάαααααααα εκείνη την στιγμή ένιωσα ότι δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου περήφανος στον καθρέφτη ξέροντας ότι έχω πηδήξει τέτοιο ζώο ειδικά εφόσον θα την έτρωγα στην μούρη στην σχολή για ένα χρόνο ακόμα 2 τμήματα είχε η σχολή 1000 άτομα οπότεεεεε.....
...καλα ρε πουτανιαρη....αφου τα λες χυμα και τσουβαλατα και δεν κρατιεσαι και αλλα τετοια ωραια, γιατι δεν την τα ειπες στα ισια και εβαλες το φιλαρακι σου να καθαριση;..

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Φίλη/συμμαθήτρια της αδερφής μου, μετά από μακρόχρονη περιπέτεια υγείας, από το 1,72 ύψος κ 70 κιλά βάρος πέρνει πάνω από 60 κιλά σε ένα διάστημα ενάμισου χρόνου .. "Αναγκάζεται" φεύγει από την επαρχία κ μετακομίζει Αθήνα, για πολλούς κ διάφορους λόγους, χάνοντας μαζί με αυτήν κ τα ίχνη της ..

Όταν μετά από 15χρόνια την ξαναείδαμε, τυχαία κάπου στο Θησείο να πίνει καφέ, στα 130 κιλά (μόνιμα πλέον σε αυτό το segmetation), καθίσαμε μαζί της κανα μισάωρο και ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας αποκάλυψε ότι η ερωτική της ζωή, είναι περισσότερο έντονη από ποτέ ..

Ειδικά από νέους 23-26 ετών (αυτή 42 χρονών τότε, 46 τώρα) .. Μεγάλο σουξέ !!!

Μάλιστα μας αποκάλυψε ότι οι "νεαροί" αγαπούληδες σφάζονται στα ποδιά της και αυτοί πλέον τους διαλέγει ... !!!

Μάλιστα είπε (κατ' ιδίαν) στην αδερφή μου, ότι οι περισσότεροι της ζητούσαν κανονική σχέση, όχι απλά .. ένα ξεφόρτωμα κ τέλος !!!

Για του λόγου του αληθές, όταν πήγε τουαλέτα, ακολούθησα κ γω καθαρά από σύμπτωση και τσίμπησα έναν 25άρη να της ζητά το τηλ στην ψύχρα έξω από τα WC, για να βρεθούν κ να τα πούνε "κάποια άλλη στιγμή" ..

Το ίδιο αντιλήφθηκα και όταν κάποια στιγμή πέρασα από την δουλειά της και διαπίστωσα ότι είχε το μεγαλύτερο σουξέ, ανάμεσα σε 8 κοπέλες, ενός εμπορικού τμήματος ..

Αβησσος η ψυχή (κ η ψ@λή) του ανθρώπου ...

Ρε μάγκες δεν παίζει !!! Είναι δυνατόν?

Προκαλώ όλους όσους γουστάρουν κατοστάκιλες και άνω να βγούν να το δηλώσουν ειλικρινά !

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
περιπτωση πρωτη
γνωριμια απο ιντερνετ, δεν θυμαμαι σαιτ, με γκομενακι 19 χρονων (εγω 38 περιπου)
με τα πολλα κραταμε επαφη με μυνηματα ,ημεηλ κτλωσπου βολεψε να βρεθουμε υστερα απο κανα διμηνο, φωτογραφια δεν εβαζε στο ιντερνετ για να μην τις δουν τα αδερφια της οπως ελεγε,
αποτελεσμα, ηρθε ενα βουβαλι στο ραντεβου μας....απο ευγενεια ειπα να παμε για εναν καφε που ειχα υποσχεθει,
προσπαθουσε να με πεισει με το επιχειρημα της ηλικιας (αυτη 19 εγω 38 ) για να μην λακισω,χωρις να τα καταφερει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πειπτωση δευτερη που ετυχε πριν απο 2-3 μηνες
γνωριμια απο βαδοο,
η γκομενα 29 εγω 45, μου λεει οκ ψαχνει ωριμο κ με διαφορα ηλικιας για σχεση σοβαρη,
με καβλωνε, μου εγραφε καυλολογα κ γενικως επαιζε cybersex φωτογραφιες στο βαδοο αλλα κ στο φεισμπουκ μονο 2 ,προφιλ, η δεξια πλευρα του προσωπου,
ευτυχως δεν εδειχνε καμμια φαλαινα ,γιατι ειχα στο νου να προσεχω να μην μου ξανατυχει
χοντρη,
κανονιζουμε να βρεθουμε για φαγητο κ μου προτεινει το εξης ,
-παμε καλυτερα σπιτι μου, το παιδι ειναι στο σχολειο κ δεν μου αρεσει το φαγητο εξω !!!!- ομορφα λεω, κατ ευθειαν στο ψητο, μιας κ ελεγε πως της αρεσει να ικανοποιει τον αντρα που γουσταρει
αποτελεσμα, παραμορφωμενη ελαφρα απο καποιο ατυχημα απο την αριστερη πλευρα του προσωπου κ ελειπε κ ενα δοντι απο μπροστα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απο κει κ περα αν δεν υπαρχουν αρκετες φωτογραφιες εγω δεν :badair:

όχι ρε φίλε.... κρίμα.

Πολύ γκαντέμης είσαι ρε αδερφάκι μου.

Τελικά τη γάμησες έτσι για να φύγουν τα χοντρά ?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ξερεις μπορει να σκεφτονται χοντρη ειναι,κατα πασα πιθανοτητα αγαμητη θα ειναι,ευκολακι περιπτωση,να χωθω να ριξω ενα πουτσο αβασανιστα.Απ'οτι φαινεται ομως την κανουν πολλοι αυτη την σκεψη οποτε πλεον γινεται ντιβα(και με το δικιο της) και επιλεγει η μανταμ  :grin:

Τωρα αυτο που πιτσιρικαδες ζητανε μονιμη σχεση με την χοντρη(πολυ χοντρη μαλιστα) 45ρα....οκ αυτο με ξεπερναει  :S και ο καλυτερος πιο χρυσος ανθρωπος στο κοσμο να ειναι,ποιος 20ρης τωρα κοιταει αυτο.
Εκτος αν κανει το ΤΟΣΟ καλο γαμησι πια....

δεν κολλάει ακριβώς το ίδιο σκεφτόμαστε.

Καταρχάς αν είχε τόση ζήτηση δε θα είχε μείνει ανύπαντρη. Με τόσες προτάσεις για σοβαρές σχέσεις σίγουρα κάποιον θα είχε παντρευτεί.

Προφανώς και της λένε μαλακίες ή μόνο να γαμήσουν θέλουν. 20χρονα σχέση με 46άρα?  δεν παίζει παιδιά

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Προκαλώ όλους όσους γουστάρουν κατοστάκιλες και άνω να βγούν να το δηλώσουν ειλικρινά !

Φίλε μου εγώ τον πίστευα μέχρι που πέταξε εκείνο το "Για του λόγου του αληθές, όταν πήγε τουαλέτα, ακολούθησα κ γω καθαρά από σύμπτωση και τσίμπησα έναν 25άρη να της ζητά το τηλ στην ψύχρα έξω από τα WC, για να βρεθούν κ να τα πούνε "κάποια άλλη στιγμή" ..", προχώρησα αμέσως στο επόμενο σχόλιο.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Φίλε μου εγώ τον πίστευα μέχρι που πέταξε εκείνο το "Για του λόγου του αληθές, όταν πήγε τουαλέτα, ακολούθησα κ γω καθαρά από σύμπτωση και τσίμπησα έναν 25άρη να της ζητά το τηλ στην ψύχρα έξω από τα WC, για να βρεθούν κ να τα πούνε "κάποια άλλη στιγμή" ..", προχώρησα αμέσως στο επόμενο σχόλιο.

σωραίος  :2funny:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ωραία η ιστορία του μάνασου. Έυγε !

Αν και έπρεπε να την έσπαγες τη γαμιόλα.

Αυτές είναι που θέλουν ξύλο και πούτσο !

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
manasou μου θυμιζει σκηνικο στο τμημα διαιτολογιας της Σητείας...

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Μιλώντας για τις χοντρές

Η δικιά μου η συγγενής η χοντρή και παντρεύτηκε και παιδί έκανε και την ζηλεύει ο τύπος.

Το πως έδειχνε έγγυος είναι μιά άλλη ιστορία

Από την άλλη οι χοντρές είναι ευτυχισμένες, δεν τους λείπει τίποτα, τρώνε τα πάντα
Και μπόλικη σοκολάτα που φέρνει ευτυχία

Αλλοίμονο στις στερημένες τις αδύνατες

Αντίστοιχα, μιλώντας με φίλη 45άρα νορμαλ σε κιλά, μου εξήγησε ότι είναι δύσκολο το πήδημα με χοντρούς, ούτε από κάτω μπορεί να είναι λόγω βάρους, ούτε από πάνω γιατί δεν φτάνει το "πουλί" τους λόγω κοιλιάς

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815

Για να μην χάνεις τον χρόνο σου περιμένοντας τους λάτρεις των 100κιλων να βγουν κ να το δηλώσουν, ρίξε μια ματιά σε reviews "ευτραφών" ιερόδουλων εδώ μέσα κ θα καταλάβεις το σουξέ τους .. είτε μεγαλυτερο, είτε μικρότερο ..

Πολύ πρόχειρα θυμάμαι στην υπόγα της Ιουλιανού την ευτραφή κυρία περί το 2005-2007, που είχε αναφερθεί ότι είχε σχεδόν μόνιμα όλα τα δωμάτια γεμάτα ..

Εξάλλου, θα σου θυμίσω κάτι που έχει γραφτεί κ κάπου αλλού εδω μέσα (απλά δεν θυμάμαι σε ποιο thread) και το οποίο αναφέρει ότι "ψεύδεται όποιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει πάει ούτε μια φορά στην ζωή του, με μια χοντρή .."
Και σίγουρα, οι περισσότεροι θα σου πουν ότι "δεν" ..

Καλώς ή κακώς, είτε μας αρέσει είτε όχι, έχουν κ αυτές το κοινό τους .. Είτε πρόκειται για το κοινό της 1ης φοράς, είτε πρόκειται για το κοινό της "απλής περιέργειας"

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
...καλα ρε πουτανιαρη....αφου τα λες χυμα και τσουβαλατα και δεν κρατιεσαι και αλλα τετοια ωραια, γιατι δεν την τα ειπες στα ισια και εβαλες το φιλαρακι σου να καθαριση;..

Θα ήταν ιδιαίτερα παραγωγικό να προσπαθήσω να μιλήσω σοβαρά ή να την πω σε μια τύπισσα η οποία είναι μαστουρωμένη και ανοίγει τα σωψυχά της.

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Κάποτε γνώρισα μία κοπέλα μέσω αλληλογραφίας. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν facebook, Skype κ.α Μιλούσαμε τακτικά στο τηλέφωνο για ώρες και υπήρχε δυνατή ,,χημεία,,. Αποφασίσαμε να βρεθούμε.
Πριν την συναντήσω δεν είχα ζητήσει να μου στείλει κάποια φώτο της και ούτε εκείνη μου είχε ζητήσει κάποια.
Ξεκινάω ένα βράδυ να πάω να την συναντήσω. Φτάνω στο σημείο του ραντεβού και βλέπω μία κοπέλα που ήταν αρκετά μικροκαμωμένη. Στο ύψος ήταν δεν ήταν 1μιση μέτρο και μου έκανε εντύπωση πως τα μάτια, η μύτη και τα χείλη της ήταν μικροσκοπικά. Ξαφνιάστηκα αρκετά με το θέαμα που αντίκρισα. Περάσαμε ένα ωραίο βράδυ, αλλά αποφάσισα πως δεν θα την ξανα-δω και έτσι έγινε.
Μην πάτε σε ραντεβού με κάποια που δεν γνωρίζετε αν πρώτα δεν έχει δει πρόσφατες ολόσωμες φωτογραφίες της. Κατά 99% θα την πατήσετε.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Κάποτε γνώρισα μία κοπέλα μέσω αλληλογραφίας. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν facebook, Skype κ.α Μιλούσαμε τακτικά στο τηλέφωνο για ώρες και υπήρχε δυνατή ,,χημεία,,. Αποφασίσαμε να βρεθούμε.
Πριν την συναντήσω δεν είχα ζητήσει να μου στείλει κάποια φώτο της και ούτε εκείνη μου είχε ζητήσει κάποια.
Ξεκινάω ένα βράδυ να πάω να την συναντήσω. Φτάνω στο σημείο του ραντεβού και βλέπω μία κοπέλα που ήταν αρκετά μικροκαμωμένη. Στο ύψος ήταν δεν ήταν 1μιση μέτρο και μου έκανε εντύπωση πως τα μάτια, η μύτη και τα χείλη της ήταν μικροσκοπικά. Ξαφνιάστηκα αρκετά με το θέαμα που αντίκρισα. Περάσαμε ένα ωραίο βράδυ, αλλά αποφάσισα πως δεν θα την ξανα-δω και έτσι έγινε.
Μην πάτε σε ραντεβού με κάποια που δεν γνωρίζετε αν πρώτα δεν έχει δει πρόσφατες ολόσωμες φωτογραφίες της. Κατά 99% θα την πατήσετε.

Σωστός.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλα ρε παιδια, πώς τα καταφέρνετε και πεφτετε ολοι σε Γκρέμλινς στα τυφλα ραντεβού????

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Άσχημη εμπειρία που όμως είχε σεξ. Blind dates μέσω παλιών chat rooms (ένα της Altec αν δεν κάνω λάθος, MSN, ακόμα και μέσω WinMX) είχα κάνει αλλά ως πρώτο ραντεβού επέλεγα πάντα 4άδα για να μην φάω ήττα.

1995 και μπαίνω ως rookie στην παρέα του μεγαλύτερου αδερφού μου, εγώ 21. Στην ευρύτερη παρέα ήταν και μία "μεγάλη" (28-30) η οποία είχε τα χαρακτηριστικά, το κορμί, το πρόσωπο και τις βυζάρες που με τρέλαιναν αλλά ήταν απόμακρη και πολύ σοβαρή, μέχρι και τσαμπουκάς μερικές φορές. Την έβλεπα αλλά δεν πλησίαζα, μου έγινε φαντασίωση αλλά δεν είπα τίποτα σε κανέναν.

Τα χρόνια πέρασαν, είχαμε χαθεί και κάποια στιγμή την βρήκα τυχαία στο Facebook όταν ευχήθηκε στον αδερφό μου. Αίτημα φιλίας, περνάει ο καιρός, κουβεντούλα, πειραγματάκια, μαλακιούλες, λίγο πιο ροζ συζητήσεις κτλ και τελικά κανονίζουμε να βρεθούμε για καφεδάκι. Βρισκόμαστε, μάλλον είχε φορέσει ότι πιο καυλιάρικο είχε σε casual ντύσιμο για καφεδάκι, είχαμε κάποια "τυχαία" αγγιγματάκια, κάποια υπονοούμενα και τέλος ο καφές. Συνεχίζουμε να μιλάμε, βγαίνουμε ένα απογευματάκι για μπίρες και αρχίζω και της χαϊδεύω το πόδι κάτω απ' το τραπέζι και προχωράει το πράγμα αλλά με κόβει. Βρισκόμαστε ένα βραδάκι για ποτάκι, με καύλωσε τρελά με το πως έγλειφε το αλάτι απ' το ποτήρι της "μαργαρίτας", πληρώνουμε, φεύγουμε και πέφτουν τα πρώτα χουφτώματα (τι βυζάρες έχει ρε πούστη μου....) αλλά πάλι με σταματάει. Εκνευρίζομαι και την γράφω στ' αρχίδια μου ώσπου στέλνει sms να βρεθούμε. Την ξαναγράφω στ' αρχίδια μου, την πετυχαίνω online ένα βράδυ και μου στέλνει πρώτο μήνυμα "Τι έγινε, δεν με θες μωρό μου". Χώνομαι και της λέω να κανονίσουμε 2-3 ημέρες μετά να πάμε πρώτα για ποτάκι και μετά σε ξενοδοχείο. Δέχεται και κανονίζουμε, βραδάκι καθημερινής, κάπου στην Ζησιμοπούλου. Πηγαίνω, παρκάρω και την περιμένω, έρχεται, σταματάει με alarm και μπαίνω στην θέση του συνοδηγού. Μου λέει "δεν μου αρέσει εδώ, δεν πάμε κάπου αλλού;". Δεν γαμιέται, πάμε. Προχωράμε, προχωράμε, φτάνουμε σ' ένα στον Φλοίσβο, μπαίνει στο πάρκινγκ και μόλις σταματάει της λέω "Δεν το αφήνουμε καλύτερα να πάμε στο ξενοδοχείο;". Παραδόξως δέχεται και πηγαίνουμε (μου έβαλε και χέρι να μην καπνίζω στο αυτοκίνητο της), ανεβαίνω πρώτος, στέλνω sms και ανεβαίνει. Αρχίζουμε τα προκαταρκτικά και ξεκινούν οι μαλακίες: "Δεν κάνω πίπες", μη αυτό, μη το άλλο. Η γκόμενα ήθελε να κάνεις τα πάντα για να την ευχαριστήσεις και τίποτα για να σ' ευχαριστήσει. Με τα πολλά και στα πρόθυρα καυγά, την βάζω να καθίσει πάνω μου για να χουφτώνω και βυζάρες ("απαλά όμως, ε;") και λίγο μετά την χύνω φορώντας καπότα. ΦΡΙΚΑΡΕΙ, πετάγεται, ουρλιάζει και πάει αμέσως στο μπάνιο, λες και την έχυσα με υδροχλωρικό οξύ! Βγαίνει, ντύνεται, μου λέει ότι δεν έπρεπε να χύσω μέσα της, την στέλνω στο διάολο και φεύγει.

Το χειρότερο γαμήσι της ζωής μου.  :S :S :S

ΥΓ: Την έχω διαγράψει από φίλη αλλά συνεχίζει να μου στέλνει ΡΜ ότι βγήκε και πηδήχτηκε άγρια, ότι θα φύγει ΣΚ για να πηδηχτεί κτλ  :jerking: :jerking: :jerking:  

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.811
Πόντοι
1.406
ΥΓ: Την έχω διαγράψει από φίλη αλλά συνεχίζει να μου στέλνει ΡΜ ότι βγήκε και πηδήχτηκε άγρια, ότι θα φύγει ΣΚ για να πηδηχτεί κτλ  :jerking: :jerking: :jerking:  
Προφανως δεν ειναι στα καλα της και σιγουρα εχει ακομα κολλημα με σενα(γι'αυτο και τα "γαμιεμαι" θα παω πορνοεκδρομη κτλ) Καλο ειναι να μη ξερει που μενεις, που δουλευεις, σταθερα τηλ κτλ,γιατι μπορει να σου κανει καμια μαλακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom