manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Πριν δυο χρονάκια γνωρίζω ένα ξανθό μωράκι με πονηρό βλεμματάκι, ωραία μέση, απίστευτο κώλο και μούρη μέτρια προς καλή (στην σχολή μου τότε) τελειόφοιτος εγώ πρωτοετήνα αυτή. Με ρωτάει για κάτι μαθήματα και παπαριές με addάρει στο fb και με τα πολλά ανταλλάζουμε τηλέφωνα γιατί μπορεί όπως είχε πει να ήθελε τίποτα σημειώσεις. Εξαρχής την ένιωσα εγώ την δουλειά ότι γύρευε καβλί μεγαλύτερου και εμπειρότερου σου λέει φοιτητης χρόνια αυτός μίλαγα και με ωραία μουνιά στην σχολή (φίλες μου κ.τ.λ), δικτυωμένος οπότε σκέφτηκα ότι η τύπισσα γύρευε σκηνικά, βέβαια δεν ψηνόμουνα με τίποτα να της πω να βγούμε. Ήξερα εξαρχής ότι είναι το κλασσικό στυλάκι γκόμενας που ακούει Παντελίδη (τότε δεν τον ήξερε κανείς αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ), βγαίνει καθημερινά, μιλάει μόνο για γκόμενους, νύχια και ρούχα και οι γνώσεις τις πέρα αυτών των ζητημάτων δεν ξεπερνούν αυτές ενός νηπίου. Εγώ λοιπόν είμαι σαν άνθρωπος αυτός που σε μια συζήτηση όταν θα πεις μαλακία θα στην πει μέσα στα μούτρα χωρίς πολλές ντροπές και ήθελα να αποφύγω αυτήν την διαδικασία του να βγούμε κάπου οι δυο μας και να πρέπει να πιάσω την κουβέντα γιατί όπως είπα είμαι σκατόστομος και θα τα κανα σκατά. Οπότε το ψιλοαφήνω ούτως ή άλλως εκείνη την περίοδο έπαιζε πολύ πράμα στην σχολή και στον κύκλο μου... Κανα δυο βδομάδες μετά πάω σχολή κάθεται με μια κοινή μας φίλη στο κυλικείο σε ένα τραπέζι και μου φωνάζουν να κάτσω στην παρέα τους. Πάω και έχουν πιάσει κουβέντα για φαγητά (εγώ μαγειρεύω αρκετά καλά) ΩΠ λέω εδώ είμαστε ΕΥΡΗΚΑ, κορίτσια τους λέω πρέπει να φάτε μεξικάνικο από τα χεράκια μου (έλεγε αυτή ότι της αρέσουν τα καυτερά) να'ρθεις μια μέρα να μαγειρέψουμε μου λέει ΜΠΑΜ (μπόμπα το πράμα λέω μέσα μου) όποτε θες της λεω το κανονίζουμε και τώρα άμα λάχει... Το βράδυ κατά τις 8 ψήνεσαι; Μου απαντάει... Κομπλε της λέω πετάω και μια δικαιολογία ότι το κουζινάκι που είχα σπίτι μου ήταν χαλασμένο (φοιτητικό σπίτι ήταν οπότε καλή δικαιολογία) για να αποφύγω να'ρθει στο δικό μου σπίτι που τότε ήταν γεμάτο με αφίσες iron maiden, pink floyd, slayer, manowar κ.τ.λ καταλαβαίνετε... Δεν ψηνόμουν να καταλάβει ότι δεν είμαι κλαρινογαμπρός-κάγκουρας με ενδιέφερε απλά να πηδήξω οπότε κάθε παράγοντας αρνητικός προς αυτό έπρεπε να εξαληφθεί! Πάω λοιπόν σπίτι της μάγκες μου μπαίνω μέσα και μου ρχετε μια μυρωδιά έπαθα με την μια τρια εγκεφαλικά και 3 μαστούρες. Το σπίτι μύριζε μπάφο από χιλιόμετρα... Δεν γαμιέται λέω δεν με ενδιαφέρει αυτό.. Ξεκινάω να μαγειρεύω και ακούω από μέσα (εγώ ήμουν στην κουζίνα) Καρρά και μου ρχετε η μυρωδιά ακόμα πιο έντονα, παω να δω τι παίζει και βλέπω την τύπισσα με μια μπύρα στο χέρι, τα πόδια πάνω στο τραπέζι (ξυπόλυτη πάντα) και είχε ανάψει και ένα μπάφο σε μέγεθος κολώνας της ΔΕΗ δεν ξέρω τι θα κάνατε εσείς αλλά εκείνη η εικόνα μου χει χαραχθεί το πουλί μου μάζεψε 3 πόντους αυτόματα τελειώνω λοιπόν το μαγείρεμα και ξεκινάμε να τρώμε ήδη ήμουν στο τσακ να σηκωθώ να φύγω αλλά και πάλι έλεγα ένα γαμήσι θες να ρίξεις υπομονή... Άρχισε να μιλάει (το ρε μαλακά δεν έβγαινε από το στόμα της ήταν η αρχή κάθε πρότασης), ήταν και μαστουρωμένη έλεγε για τους πρώην της, για το πόσο γαμάτη είναι σε σχέση με της φίλες της (τις καινουργιες στην σχολή μην ξεχνάμε ότι ήταν πρώτο εξάμηνο) και πόσο πιο γαμάτες από αυτές είναι οι άλλες της φίλες, για το πόσο για τον πούτσο είναι η πόλη που σπουδάζουμε σε σχέση με το χωριό της στην Καβάλα (ω ΘΕΕ ΜΟΥ έλεγα από μέσα μου μην ανοίξεις το στόμα σου) και το κορυφαίο που είπε και δεν άντεξα ήταν ότι ψάχνει έναν που να την γουστάρει για αυτό που είναι, να πίνουν μαζί τα γάρα τους, να βγαίνουν συνέχεια και να την έχει βασίλισσα μου φτάναν αυτά δεν υπήρχε περίπτωση να το γαμήσω αυτό δεν πα να'ταν και η Monica Belluci... Πήγα τουαλέτα και έστειλα μήνυμα σε ένα φίλο μου να με πάρει τηλ σε 10 λεπτά εξηγώντας του τι παίζει... Με πήρε της είπα ότι ο ταδε φίλος μου (τον ήξερε από την σχολή) με πήρε και μου είπα να πάω εκει επιγόντος και σηκώθηκα και έφυγα..... Μπορεί στο μέλλον να το μετανιώσω που δεν έχω πηδήξει μέχρι τώρα όσες εμφανισιακά τρώγονται και θα μπορούσα να τις είχα πηδήξει αλλάαααααααα εκείνη την στιγμή ένιωσα ότι δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου περήφανος στον καθρέφτη ξέροντας ότι έχω πηδήξει τέτοιο ζώο ειδικά εφόσον θα την έτρωγα στην μούρη στην σχολή για ένα χρόνο ακόμα 2 τμήματα είχε η σχολή 1000 άτομα οπότεεεεε.....