Νέα

Κακές και περίεργες εμπειρίες απο ραντεβού με γκομενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Ρε παλιομασκαραδες τι μου θυμησατε...
Πανε πανω απο 10 χρονια απο τοτε, Mirc zoo και msn στα φορτε τους.Φανταρος λαπτοπ 24ωρη βαρδια σε σηματοριο dialup με πατεντα γιατι το Τ/Κ δεν επερνε αριθμους ΕΠΑΚ και chat ολο το βραδυ η αλλιως ζημωνω αλευρι για να ψησω οταν θα εβγαινα. Καμερα ειχα μια της κακιας ωρας CRYPTO με αναλυση se Pixel που θυμιζε παζλ για παιδια 4 ετων με συνδρομο DOWN.Παρολες τις τεχνικες δυσκολιες παλευα για το "μεροκαματο" προσπαθωντας απο το τπτ του στατου να βγαλω κατι. Ειχα και καλες στιγμες στις αναζητησεις μου, αλλα προς το παρον θα μεινω στο θεμα.

Η γνωριμια ειχε profile στο ζοο χωρις φωτο και μια στο μσν καπως θολη και μακρινη. γλυκια φατσουλα και στο τηλεφωνο που μιλαγαμε ακουγοταν ευγενικη προσγειωμενη και "ενταξει". Το ραντεβου κλεινεται καπου στον πειραια βραδακι. Αραζω με το αμαξι και με παιρνει τηλ μεχρι να δωσω περιγραφη που ειμαι ανοιγει η πορτα του συνοδηγου και καθεται ενας τοφαλος. Πιαστικα σαν τον μαλακα κοιταζα απο την αριστερη μερια να την δω και σε κλασματα εκανε επιθεση απο δεξια και μπηκε μεσα κατευθειαν.Την πουτσισα! Συστηνομαστε. Δεν θυμαμαι τι φορουσε πως ηταν αλλα 3 πραματα μου εχουν μεινει Ο λαιμος ειχε καταργηθει απο την εξεληξη του ειδους και το κεφαλι ηταν συνδεδεμενο κατευθειαν με τον κορμο. Τα παπουτσια της μοιάζαν σαν να εχεις φορεσει πασουμια σε μπουκαλες πετρογκαζ και η μυροδια: ΨΕΥΤΙΚΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ της κακιας ωρας. Μην σας τα πολυλογω κοιταζα συνεχεια τον δρομο και οδηγουσα γυρω γυρω τα τετραγωνα βρισκοντας συνεχως δικαοιλογιες οτι κατι μου ετυχε και πρεπει να φυγω και αλλα τετοια σαπια. Οτι εχω κοπελα και το μετανιωσα κτλ. Οταν καταλαβε οτι το παιχνιδι παει για ληξη πριν καν αρχισει, κανει το απενενοημενο διαβημα και ενω οδηγω μου πιανει τα αρχιδια και μου κολαει στον λαιμο αφηνωντας σαλια και αυτη την σαπια μοιροδια απο βατομουρο. Ενω δειχνω να ξαφνιαζομαι και να της λεω δικαιολογιες αυτη εκει να επιμενει... Εκει απελπιστικα ενιωσα να με βιαζουν και μπηκα σε survival mode. Σαν σε ταινια μου περασανε σε φλασιες 100 σεναρια τα οποια περιειχαν βια ανθρωπους να πεταγονται αυτοκινητο, εκτινασομενα καθισματα αεροπλανων κτλ... Τελικα βρεθηκε η λυση.
Σταματαω τις δικαιολογιες αποφυγης και αρχιζω να μιλαω για γαμησια και τι σου αρεσει και τετοια, ενω ταυτοχρονα αρχιζω να πλησιαζω κοντα εκει που βρεθηκαμε. Ισως φανηκε να το εχει πιστεψει οτι θα γινοταν το μοιραιο αλλα φευ για αυτη. Βλεπω ενα διευρο στο τασακι του αυτοκινητου και πλησιαζω ενα περιπτερο, Χαλαρός της το δινω μου παιρνεις ενα πακετο NEXT (τα πιο φθηνα που παιζαν τοτε)Δεν νομιζω να με παρατησεις με ρωταει με ναζι, Οχι μωρο μου θελω ενα τσιγαρο για μετα. Με το που κατεβαινει και γυρναει πλατη... Σανιδωνω το γκαζι και οι 122 ιπποι του 106 μου Εμεινε με την στριγγλια αποτα YOKOHAMA Α539 και ενα συννεφο καπνου να την τυληγει. Αναψα τσιγαρο, Old Horborn κιτρινο με γλυκοριζα χαρτακια. Ποτε στην ζωή μου δεν θα καπνιζα NEXT ουτε από ανάγκη.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλο    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Με πιτσιρικες ...
Απλά σου σπάνε τα αρχιδια...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Oι χοντρες γαμιουνται αβερτα τύπε, λαθος τα λες.

Και τα δίνουν όλα σε επιδόσεις γιατί χάνουν σε εμφάνιση, όπως και οι κοντές. Χοντρή δεν έχω πηδήξει (η κατάρα του θείου) αλλά σε πίπες ήταν μαστόρισες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε παλιομασκαραδες τι μου θυμησατε...
Πανε πανω απο 10 χρονια απο τοτε, Mirc zoo και msn στα φορτε τους.Φανταρος λαπτοπ 24ωρη βαρδια σε σηματοριο dialup με πατεντα γιατι το Τ/Κ δεν επερνε αριθμους ΕΠΑΚ και chat ολο το βραδυ η αλλιως ζημωνω αλευρι για να ψησω οταν θα εβγαινα. Καμερα ειχα μια της κακιας ωρας CRYPTO με αναλυση se Pixel που θυμιζε παζλ για παιδια 4 ετων με συνδρομο DOWN.Παρολες τις τεχνικες δυσκολιες παλευα για το "μεροκαματο" προσπαθωντας απο το τπτ του στατου να βγαλω κατι. Ειχα και καλες στιγμες στις αναζητησεις μου, αλλα προς το παρον θα μεινω στο θεμα.

Η γνωριμια ειχε profile στο ζοο χωρις φωτο και μια στο μσν καπως θολη και μακρινη. γλυκια φατσουλα και στο τηλεφωνο που μιλαγαμε ακουγοταν ευγενικη προσγειωμενη και "ενταξει". Το ραντεβου κλεινεται καπου στον πειραια βραδακι. Αραζω με το αμαξι και με παιρνει τηλ μεχρι να δωσω περιγραφη που ειμαι ανοιγει η πορτα του συνοδηγου και καθεται ενας τοφαλος. Πιαστικα σαν τον μαλακα κοιταζα απο την αριστερη μερια να την δω και σε κλασματα εκανε επιθεση απο δεξια και μπηκε μεσα κατευθειαν.Την πουτσισα! Συστηνομαστε. Δεν θυμαμαι τι φορουσε πως ηταν αλλα 3 πραματα μου εχουν μεινει Ο λαιμος ειχε καταργηθει απο την εξεληξη του ειδους και το κεφαλι ηταν συνδεδεμενο κατευθειαν με τον κορμο. Τα παπουτσια της μοιάζαν σαν να εχεις φορεσει πασουμια σε μπουκαλες πετρογκαζ και η μυροδια: ΨΕΥΤΙΚΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ της κακιας ωρας. Μην σας τα πολυλογω κοιταζα συνεχεια τον δρομο και οδηγουσα γυρω γυρω τα τετραγωνα βρισκοντας συνεχως δικαοιλογιες οτι κατι μου ετυχε και πρεπει να φυγω και αλλα τετοια σαπια. Οτι εχω κοπελα και το μετανιωσα κτλ. Οταν καταλαβε οτι το παιχνιδι παει για ληξη πριν καν αρχισει, κανει το απενενοημενο διαβημα και ενω οδηγω μου πιανει τα αρχιδια και μου κολαει στον λαιμο αφηνωντας σαλια και αυτη την σαπια μοιροδια απο βατομουρο. Ενω δειχνω να ξαφνιαζομαι και να της λεω δικαιολογιες αυτη εκει να επιμενει... Εκει απελπιστικα ενιωσα να με βιαζουν και μπηκα σε survival mode. Σαν σε ταινια μου περασανε σε φλασιες 100 σεναρια τα οποια περιειχαν βια ανθρωπους να πεταγονται αυτοκινητο, εκτινασομενα καθισματα αεροπλανων κτλ... Τελικα βρεθηκε η λυση.
Σταματαω τις δικαιολογιες αποφυγης και αρχιζω να μιλαω για γαμησια και τι σου αρεσει και τετοια, ενω ταυτοχρονα αρχιζω να πλησιαζω κοντα εκει που βρεθηκαμε. Ισως φανηκε να το εχει πιστεψει οτι θα γινοταν το μοιραιο αλλα φευ για αυτη. Βλεπω ενα διευρο στο τασακι του αυτοκινητου και πλησιαζω ενα περιπτερο, Χαλαρός της το δινω μου παιρνεις ενα πακετο NEXT (τα πιο φθηνα που παιζαν τοτε)Δεν νομιζω να με παρατησεις με ρωταει με ναζι, Οχι μωρο μου θελω ενα τσιγαρο για μετα. Με το που κατεβαινει και γυρναει πλατη... Σανιδωνω το γκαζι και οι 122 ιπποι του 106 μου Εμεινε με την στριγγλια αποτα YOKOHAMA Α539 και ενα συννεφο καπνου να την τυληγει. Αναψα τσιγαρο, Old Horborn κιτρινο με γλυκοριζα χαρτακια. Ποτε στην ζωή μου δεν θα καπνιζα NEXT ουτε από ανάγκη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
φιλε τα γλυκοριζα χαρτακια ποια ειναι?

τα πορτοκαλι ριζλα?

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
μια φορα πηρα την ελινα call girl σε χωρο δικο της κοντα στην Πατησιων περσυ κοντα στο Πασχα κανει ακομα...αλλιως στη φωτο απο κοντα χοντρη και ψηλη με βυζια τεραστια ξενερωσα αλλα την πηδηξα μια φορα της πεταξα ενα πενηνταρικο της καβατζωσα ενα τσιγαρο και εφυγα...εφιαλτικη εμπειρια

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Επειδή είστε αγαθούληδες

Από συγγενή χοντρή, 1,75, με πρόβλημα στα γόνατα από το πάχος'όταν της λέγαμε να χάσει κανά κιλό, μας έλεγε " αδύνατη δεν είχα γκόμενο, χοντρή δεν μ'αφήνουν ήσυχη "

ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
μια φορα πηρα την ελινα call girl σε χωρο δικο της κοντα στην Πατησιων περσυ κοντα στο Πασχα κανει ακομα...αλλιως στη φωτο απο κοντα χοντρη και ψηλη με βυζια τεραστια ξενερωσα αλλα την πηδηξα μια φορα της πεταξα ενα πενηνταρικο της καβατζωσα ενα τσιγαρο και εφυγα...εφιαλτικη εμπειρια

αυτη δεν ειναι τρανς;

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Επειδή είστε αγαθούληδες

Από συγγενή χοντρή, 1,75, με πρόβλημα στα γόνατα από το πάχος'όταν της λέγαμε να χάσει κανά κιλό, μας έλεγε " αδύνατη δεν είχα γκόμενο, χοντρή δεν μ'αφήνουν ήσυχη "

ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!!!!

ποσα κιλα ειναι?

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Μια μέρα με σταματάει στο δρόμο ξαφνικά μια χοντρή και μου λέει σε ξέρω ,είσαι ο τάδε και πίπες. Όχι της λέω κάνεις λάθος και μου λέει δώσμου το κινητό σου να βγούμε! Με αιφνιδίασε και καθώς της λέω το κινητό μου άλλαξα τον τελευταίο αριθμό. Το έχω μετανιώσει που την κορόιδεψα γιατί από τότε μου πάνε όλα στραβά με τις γκόμενες! :headbang:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.687
Πόντοι
3.656
Επειδή είστε αγαθούληδες

ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!!!!

τυπε κατι ξερει ο μπιμπι που πηρε την αννουλα που ειναι σαν παλαιστης σουμο   :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι πολυ χοντρες επειδη ειναι σπανιες το πουλανε πιο ακριβα.αλλα πιστευω πως αξιζει γιατι κανουν τα καλυτερα γαμησια.νιωθεις οτι γαμας γυναικα και οχι σκελετο.αμα δεν εχεις παει με κατοστακιλη δεν εχεις δει πραγματικο παθος.

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Παίδες το καινούριο blind chat το ξέρετε; Μιλάμε για πολύ καμμένες γκόμενες όχι τόσο απο εμφάνιση αλλά απο μετέπειτα συμπεριφορά.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
ναι τύπε για βάλε link! (όχι κάρτες;, paysafe, mμαλακίες και δεν συμαζεύεται)!

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
πατήστε blincchat ρε.. θέλει συνδρομή. Μπήκα 2-3 φορές αλλά καμμένες οι γκόμενες. Μιλάς μαζί τους και χάνονται ή είναι ψυχάκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom