Νέα

Κακές και περίεργες εμπειρίες απο ραντεβού με γκομενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
σιγα μην πληρωσουμε για ν τσαταρουμε με μοσχαροκεφαλες ρε μεγαλε

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Εγώ μπήκα για δοκιμή, γιατί ένα φιλαράκι που το εμπιστεύομαι σ αυτά έβγαλε 2-3 γκόμενες και ήταν και καλές. Βέβαια κι αυτές αποδείχθηκαν καμμένες και χαθήκανε, αλλά στο κάτω κάτω για ένα γαμησι και μένα δε θα με χάλαγε. Γι αυτό μπήκα, αλλά δεν αξίζει να πληρώνεις συνδρομή και να κινδυνεύεις να μείνεις και με το πουλί στο χέρι..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτή είναι η διαφορά των αντρών. Οι άντρες έχουν ψυχή ρε φίλε. Οι γυναίκες παίζει να σε κοίταζαν από μακριά και μετά να εμφανιζόντουσαν.

σωστο. εξαφανιζονταν ηθελες να πεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ειπες για απορριψη. Καμια απορριψη δεν τρωνε οι χοντρες. Μια χαρα τις προσεγγιζουν, περισσοτερο από τις λεπτες, ακριβως επειδή με τις χοντρες ξε-κομπλεξαρονται αρκετοι.

καθοτι το σουμο στο τοκυο πεφτει μακρια ε

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Μάγκες παλιά είχα γνωρίσει ένα γκομενάκι τουμπανάκι που ήτανε όμως λίγο σκυλέ..  :pipa3: Αποφάσισα έτσι να της πω για πρώτο ραντεβού να έρθει μαζί μου στον Βέρτη! Τούμπες έκανε από την χαρά της...

Ήταν νερόφιδο και κατέβαζε τα ουίσκια μονορούφι... Εγώ να νιώθω άσχημα για την παρέα και να μην πίνω για να σκαντζάρω τα ποτά της... Όταν τελείωσε το μπουκάλι της πήρα και 3 έξτρα ποτά. Αποτέλεσμα?

Δεν έκανε κίνηση ούτε από ευγένεια να μου δώσει λεφτά.. μου έφυγαν πάνω από 100 ευρώ για το σκυλί.. Και από την μεγάλη ξενέρα μου ούτε κίνηση δεν έκανα...  :S

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Έπειδή έχω βγει με πάρα πάρα πολλές, ωραίες αλλά και πατσαβούρες, τρελές, χοντρές και ότι γουστάρετε, σε ραντεβού στα τυφλά,  περιγράφω όμως το πιό ακραίο περιστατικό που μου έτυχε.
Μπορεί και να το έχω ξανα αναφέρει στο site. Με την τύπισα κάναμε πολλές φορές τηλεφωνικό σεξ. Μου είχε πει πως ήταν παντρεμένη. Πρέπει πολλά άτομα να την «ψωλόχυναν» μέσω τηλεφώνου. Σε κάποια φάση μου λέει ότι γουστάρει παρτούζες. Πολλές το λένε και ΠΟΛΛΟΙ άντρες ακόμα περισσότεροι, αλλά όταν είναι να γίνει η «παρτούζα όνειρο» όπως λέω εγώ, όλο κάτι τους τυχαίνει ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ κτλ. Αυτά τα ξέρουν οι γνώστες.
Πάντως έχω έναν φίλο ταρίφα ο οποίος δεν χάνει ευκαιρεία.
Κανονίζουμε λοιπόν και παμε στο ραντεβού με το ταξί για να την γαμήσουμε παρτούζα. Η γκόμενα ήταν ψιλοσαβουρίτσα, ας το αφήσουμε όμως αυτό. Το θέμα είναι ότι ήρθε με ένα μωρό στην αγκαλίά και ήθελε να την «πάρουμε» μέσα στο ταξί μπροστά στο μωρό. Δενέίχε λέει κάπου να αφήσει το μωρό.
Εκεί τρελαθήκαμε και φύγαμε!
Πόσο ανισόροπη ήταν αυτή η γυναίκα;

:uzi:

Κάπου στο γαλάτσι έμενε αυτή? Μια τύπισα με γυαλάκια? Και το παιδί κοριτσάκι?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ρε παλιομασκαραδες τι μου θυμησατε...
Πανε πανω απο 10 χρονια απο τοτε, Mirc zoo και msn στα φορτε τους.Φανταρος λαπτοπ 24ωρη βαρδια σε σηματοριο dialup με πατεντα γιατι το Τ/Κ δεν επερνε αριθμους ΕΠΑΚ και chat ολο το βραδυ η αλλιως ζημωνω αλευρι για να ψησω οταν θα εβγαινα. Καμερα ειχα μια της κακιας ωρας CRYPTO με αναλυση se Pixel που θυμιζε παζλ για παιδια 4 ετων με συνδρομο DOWN.Παρολες τις τεχνικες δυσκολιες παλευα για το "μεροκαματο" προσπαθωντας απο το τπτ του στατου να βγαλω κατι. Ειχα και καλες στιγμες στις αναζητησεις μου, αλλα προς το παρον θα μεινω στο θεμα.

Η γνωριμια ειχε profile στο ζοο χωρις φωτο και μια στο μσν καπως θολη και μακρινη. γλυκια φατσουλα και στο τηλεφωνο που μιλαγαμε ακουγοταν ευγενικη προσγειωμενη και "ενταξει". Το ραντεβου κλεινεται καπου στον πειραια βραδακι. Αραζω με το αμαξι και με παιρνει τηλ μεχρι να δωσω περιγραφη που ειμαι ανοιγει η πορτα του συνοδηγου και καθεται ενας τοφαλος. Πιαστικα σαν τον μαλακα κοιταζα απο την αριστερη μερια να την δω και σε κλασματα εκανε επιθεση απο δεξια και μπηκε μεσα κατευθειαν.Την πουτσισα! Συστηνομαστε. Δεν θυμαμαι τι φορουσε πως ηταν αλλα 3 πραματα μου εχουν μεινει Ο λαιμος ειχε καταργηθει απο την εξεληξη του ειδους και το κεφαλι ηταν συνδεδεμενο κατευθειαν με τον κορμο. Τα παπουτσια της μοιάζαν σαν να εχεις φορεσει πασουμια σε μπουκαλες πετρογκαζ και η μυροδια: ΨΕΥΤΙΚΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ της κακιας ωρας. Μην σας τα πολυλογω κοιταζα συνεχεια τον δρομο και οδηγουσα γυρω γυρω τα τετραγωνα βρισκοντας συνεχως δικαοιλογιες οτι κατι μου ετυχε και πρεπει να φυγω και αλλα τετοια σαπια. Οτι εχω κοπελα και το μετανιωσα κτλ. Οταν καταλαβε οτι το παιχνιδι παει για ληξη πριν καν αρχισει, κανει το απενενοημενο διαβημα και ενω οδηγω μου πιανει τα αρχιδια και μου κολαει στον λαιμο αφηνωντας σαλια και αυτη την σαπια μοιροδια απο βατομουρο. Ενω δειχνω να ξαφνιαζομαι και να της λεω δικαιολογιες αυτη εκει να επιμενει... Εκει απελπιστικα ενιωσα να με βιαζουν και μπηκα σε survival mode. Σαν σε ταινια μου περασανε σε φλασιες 100 σεναρια τα οποια περιειχαν βια ανθρωπους να πεταγονται αυτοκινητο, εκτινασομενα καθισματα αεροπλανων κτλ... Τελικα βρεθηκε η λυση.
Σταματαω τις δικαιολογιες αποφυγης και αρχιζω να μιλαω για γαμησια και τι σου αρεσει και τετοια, ενω ταυτοχρονα αρχιζω να πλησιαζω κοντα εκει που βρεθηκαμε. Ισως φανηκε να το εχει πιστεψει οτι θα γινοταν το μοιραιο αλλα φευ για αυτη. Βλεπω ενα διευρο στο τασακι του αυτοκινητου και πλησιαζω ενα περιπτερο, Χαλαρός της το δινω μου παιρνεις ενα πακετο NEXT (τα πιο φθηνα που παιζαν τοτε)Δεν νομιζω να με παρατησεις με ρωταει με ναζι, Οχι μωρο μου θελω ενα τσιγαρο για μετα. Με το που κατεβαινει και γυρναει πλατη... Σανιδωνω το γκαζι και οι 122 ιπποι του 106 μου Εμεινε με την στριγγλια αποτα YOKOHAMA Α539 και ενα συννεφο καπνου να την τυληγει. Αναψα τσιγαρο, Old Horborn κιτρινο με γλυκοριζα χαρτακια. Ποτε στην ζωή μου δεν θα καπνιζα NEXT ουτε από ανάγκη.

Καλό !!! και ωραία γραφή !

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μάγκες παλιά είχα γνωρίσει ένα γκομενάκι τουμπανάκι που ήτανε όμως λίγο σκυλέ..  :pipa3: Αποφάσισα έτσι να της πω για πρώτο ραντεβού να έρθει μαζί μου στον Βέρτη! Τούμπες έκανε από την χαρά της...

Ήταν νερόφιδο και κατέβαζε τα ουίσκια μονορούφι... Εγώ να νιώθω άσχημα για την παρέα και να μην πίνω για να σκαντζάρω τα ποτά της... Όταν τελείωσε το μπουκάλι της πήρα και 3 έξτρα ποτά. Αποτέλεσμα?

Δεν έκανε κίνηση ούτε από ευγένεια να μου δώσει λεφτά.. μου έφυγαν πάνω από 100 ευρώ για το σκυλί.. Και από την μεγάλη ξενέρα μου ούτε κίνηση δεν έκανα...  :S

Μαλακία σου θαλασόλυκε. Το να μη ζητήσεις λεφτά επειδή θέλεις να γαμήσεις το καταλαβαίνω. Αλλά όταν βλέπεις ότι το άλλο το ζώο το παίζει αλέκος και πίνει τον κώλο του επειδή ξέρει ότι άλλος μαλάκας θα πληρώσει, τότε κανονικά της λες "μωρή αλκόολα τράβα και πλήρωνε τώρα"

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Εγώ μπήκα για δοκιμή, γιατί ένα φιλαράκι που το εμπιστεύομαι σ αυτά έβγαλε 2-3 γκόμενες και ήταν και καλές. Βέβαια κι αυτές αποδείχθηκαν καμμένες και χαθήκανε, αλλά στο κάτω κάτω για ένα γαμησι και μένα δε θα με χάλαγε. Γι αυτό μπήκα, αλλά δεν αξίζει να πληρώνεις συνδρομή και να κινδυνεύεις να μείνεις και με το πουλί στο χέρι..

Ρε μάγκες λίγη λογική...

το να κάνει κάποιος τσατ γιατί βαριέται να βγεί σήμερα έξω, και κάθεται σπίτι με καύλες να βρεί κάτι ήσυχα και ωραία γίνεται. (το έχω κάνει και εγώ)

Το να πληρώσει για κάτι δείχνει ότι δεν έτυχε... αλλά είναι πια η μόνη λύση.

Σκεφτείτε τώρα να πληρώνουν συνδρομή οι γυναίκες σε σάιτ. Πόσο τόφαλοι ή για τον πούτσο σαβούρες θα είναι

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μιας και οι ιστορίες σας έχουν θέμα τις χοντρές θα πω και εγώ μια από τις δύο άσχημες εμπειρίες που είχα με χοντρές. Την άλλη για άλλη φορά.

Ήμουν ταξίδι Αμερική στο Μαϊάμι.
Ένα βράδυ ήμουν έξω με μια παρέα και πίναμε τα ποτά μας. Το ένα ποτό έφερε το άλλο και κάποια στιγμή η ζαλάδα δεν άργησε να έρθει. Πέρναγε η ώρα και βλέπω ότι στην παρέα είχαν έρθει και δύο φίλες της παρέας αντρών που ήμουν μαζί.

Η μία ήταν μια ελληνοαμερικάνα, ωραίο κορμί, γαμέυσιμη, με γυαλάκια αν θυμάμαι καλά ότι πρέπει για εκείνο το βράδυ.

Η άλλη ήταν ένας μπόγος, θωρηκτό ! Φόραγε ένα ολόσωμο μαύρο μακρύ φόρεμα σαν μπομπονιέρα ήταν. Αυτή ήταν βέρα αμερικάνα.

Γνωριστήκαμε και η βραδιά συνεχιζόταν. Μου μιλάγανε και οι δύο και το φλέρτ είχε ήδη αρχίσει από τη μεριά τους. Οι αμερικάνες χώνονται για πλάκα και χύμα από όσο έμαθα για το διάστημα που έκατσα αμερική.

Πέρναγε λοιπόν η ώρα, και μέσα στη σούρα μου συνειδητοποιώ πως έχουν φύγει όλοι από την παρέα και έχω μείνει με τις γκόμενες.

Σας θυμίζω ότι πρώτη φορά τις γνώρισα εκείνο το βράδυ πριν λίγες ώρες δηλαδή και ήταν φίλες των παιδιών.

Πάω στην ελληνοαμερικάνα και της λέω τι γίνεται που είναι οι άλλοι?

Μου λέει θα σε πάμε εμείς σπίτι με τη φίλη μου.

Ήταν οι πρώτες μέρες που ήμουν εκεί, λέω ας είναι.. αν είναι να γαμήσω το μουνί, χέστηκα ας είναι και η χοντρή δίπλα.

Μπαίνω τύφλα στο αμάξι τους και φέυγουμε λοιπόν.

Φτάνουμε κάποια στιγμή σε ένα σπίτι άγνωστο για μένα.

Της λέω που είμαστε? νόμιζα πως με πηγαίνατε σπίτι εκεί που έμενα. μου λένε όχι πρώτα να κάνουμε μια στάση να έχουμε την ησυχία μας και μετά.

Μπαίνουμε μέσα, και με πληροφορούν οι τύπισες πως αυτό το σπίτι ανήκε σε έναν από την παρέα που ήμασταν το βράδυ έξω. Τον ήξερα και εγώ αλλά δεν ήξερα το σπίτι του.

Κάτσαμε λοιπόν στο σαλόνι και συνεχίσαμε τα ποτά.. γκόλ εγώ, γκόλ και η χοντρή, μόνο το μουνί ήταν νηφάλειο νομίζω.
Τονίζω ότι είμαι πολύ τσακάλι στο να χωθώ, δεν περιμένω τη σωστή ώρα και μαλακίες, φροντίζω να κάνω κίνηση δηλαδή με τη μια. Και όμως οι αμερικάνες ρε μάγκες είναι πιο γρήγορες και από γκλοκ !
Για κακή μου τύχη... η χοντρή έμελε να ήταν γρήγορη στο πέσιμο όμως...
Με πιάνει η χοντρή έτσι στα καλά καθούμενα, (χωρίς να έχει πεχτεί κάτι τόσην ώρα με καμία) και με τραβάει να πάμε σε ένα δωμάτιο.
Πάω και εγώ σκεπτόμενος ότι του πούστη, όλοι μαζί φύγαμε, άρα όλοι μαζί θα βγάλουμε τη βραδιά μας και ότι σίγουρα θα ακολουθήσει και το μουνί.

(Θα έπρεπε να σκεφτώ βέβαια ότι συνήθως τ αμουνιά χώνονται πρώτα και μετά λακίζουν για να φάνε οι χοντρές φίλες τους. Άρα όταν βλέπεις χοντρή να χώνεται εξαρχής είναι μάλλον σίγουρο πως το μουνί δε θα συμμετάσχει)

Μπαίνουμε λοιπόν σε ένα δωμάτιο και με ξαπλώνει η χοντρή στο κραβάτι και με καβαλάει. Τα κρεββάτια των αμερικάνων είναι πολύ ψηλά, οπότε επειδή ήμουν και εγώ κωλοτρυπίδι καλά καλά δεν είχα ξαπλώσει τελείως στο κρεβάτι, σχεδόν το κάτω μέρος του σώματος ήταν κάτω.
Δε θυμάμαι τι μου έκανε για΄τι όπως θυμίζω ήμουν τραγικά κωλοτρυπίδι από τα ποτά και πάντα είχα την καύλα στο μυαλό ότι θα έρθει και η άλλη.

Με τα πολλά λέω στη χοντρή να ξαπλώσει ώστε να είμαι εγώ πιο ελεύθερος αλλά και για να πάω κάποια στιγμή ξώψωλος να φωνάξω την άλλη να έρθει.

Έτσι όπως ξαπλώνει η χοντρή πάω να κάνω κίνηση να βάλω το χέρι μου στο μουνί της και το χέρι μου είχε μαγκώσει κάπου και δεν προχώραγε.

Πραγματικά ήμουν τόσο μεθυσμένος που δεν καταλάβαινα τον λόγο. Και προσπαθούσα να καταλάβω που έχει μαγκώσει και έσπρωχνα με το χέρι μου.

Με τα πολλά κάνω λίγο πίσω, σκύβω και βλέπω ότι το χέρι μου έχει φρακάρει στην ένωση των μπουτιών της.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ξαφνικά φέυγει το μεθύσι, φεύγουν οι ζαλάδες, φεύγει η επιθυμία να γαμήσω τη δεύτερη μέρα που πάτησα το πόδι μου στην αμερική, φεύγουν όλα.
Φεύγω τρέχοντας και πάω μέσα και λέω στην άλλη πήγαινέ με σπίτι τώρα !!!

Μου λέει τι έγινε? Της λέω τίποτα απλά δεν είμαι καλά. Είμαι πολύ μεθυσμένος και ζαλίζομαι πήγαινέ με τώρα.

Ειλικρινά από τη θολούρα μου δε θυμάμαι καν αν τη χοντρή την αφήσαμε σπίτι ή ήρθε μαζί μας μέχρι να με πάνε σπίτι.

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Μαλακία σου θαλασόλυκε. Το να μη ζητήσεις λεφτά επειδή θέλεις να γαμήσεις το καταλαβαίνω. Αλλά όταν βλέπεις ότι το άλλο το ζώο το παίζει αλέκος και πίνει τον κώλο του επειδή ξέρει ότι άλλος μαλάκας θα πληρώσει, τότε κανονικά της λες "μωρή αλκόολα τράβα και πλήρωνε τώρα"

Το λογικό είναι αυτό που λες, αλλά επείδή δεν είναι του στυλ μου να κράζω γυναίκες, αυτό που θα έκανα με τα τωρινά μυαλά είναι να της έριχνα ένα σκυλίσιο γαμήσι όπως της άξιζε...

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
.... " αδύνατη δεν είχα γκόμενο, χοντρή δεν μ'αφήνουν ήσυχη "

ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!!!!

Φίλη/συμμαθήτρια της αδερφής μου, μετά από μακρόχρονη περιπέτεια υγείας, από το 1,72 ύψος κ 70 κιλά βάρος πέρνει πάνω από 60 κιλά σε ένα διάστημα ενάμισου χρόνου .. "Αναγκάζεται" φεύγει από την επαρχία κ μετακομίζει Αθήνα, για πολλούς κ διάφορους λόγους, χάνοντας μαζί με αυτήν κ τα ίχνη της ..

Όταν μετά από 15χρόνια την ξαναείδαμε, τυχαία κάπου στο Θησείο να πίνει καφέ, στα 130 κιλά (μόνιμα πλέον σε αυτό το segmetation), καθίσαμε μαζί της κανα μισάωρο και ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας αποκάλυψε ότι η ερωτική της ζωή, είναι περισσότερο έντονη από ποτέ ..

Ειδικά από νέους 23-26 ετών (αυτή 42 χρονών τότε, 46 τώρα) .. Μεγάλο σουξέ !!!

Μάλιστα μας αποκάλυψε ότι οι "νεαροί" αγαπούληδες σφάζονται στα ποδιά της και αυτοί πλέον τους διαλέγει ... !!!

Μάλιστα είπε (κατ' ιδίαν) στην αδερφή μου, ότι οι περισσότεροι της ζητούσαν κανονική σχέση, όχι απλά .. ένα ξεφόρτωμα κ τέλος !!!

Για του λόγου του αληθές, όταν πήγε τουαλέτα, ακολούθησα κ γω καθαρά από σύμπτωση και τσίμπησα έναν 25άρη να της ζητά το τηλ στην ψύχρα έξω από τα WC, για να βρεθούν κ να τα πούνε "κάποια άλλη στιγμή" ..

Το ίδιο αντιλήφθηκα και όταν κάποια στιγμή πέρασα από την δουλειά της και διαπίστωσα ότι είχε το μεγαλύτερο σουξέ, ανάμεσα σε 8 κοπέλες, ενός εμπορικού τμήματος ..

Αβησσος η ψυχή (κ η ψ@λή) του ανθρώπου ...

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
περιπτωση πρωτη
γνωριμια απο ιντερνετ, δεν θυμαμαι σαιτ, με γκομενακι 19 χρονων (εγω 38 περιπου)
με τα πολλα κραταμε επαφη με μυνηματα ,ημεηλ κτλωσπου βολεψε να βρεθουμε υστερα απο κανα διμηνο, φωτογραφια δεν εβαζε στο ιντερνετ για να μην τις δουν τα αδερφια της οπως ελεγε,
αποτελεσμα, ηρθε ενα βουβαλι στο ραντεβου μας....απο ευγενεια ειπα να παμε για εναν καφε που ειχα υποσχεθει,
προσπαθουσε να με πεισει με το επιχειρημα της ηλικιας (αυτη 19 εγω 38 ) για να μην λακισω,χωρις να τα καταφερει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πειπτωση δευτερη που ετυχε πριν απο 2-3 μηνες
γνωριμια απο βαδοο,
η γκομενα 29 εγω 45, μου λεει οκ ψαχνει ωριμο κ με διαφορα ηλικιας για σχεση σοβαρη,
με καβλωνε, μου εγραφε καυλολογα κ γενικως επαιζε cybersex φωτογραφιες στο βαδοο αλλα κ στο φεισμπουκ μονο 2 ,προφιλ, η δεξια πλευρα του προσωπου,
ευτυχως δεν εδειχνε καμμια φαλαινα ,γιατι ειχα στο νου να προσεχω να μην μου ξανατυχει
χοντρη,
κανονιζουμε να βρεθουμε για φαγητο κ μου προτεινει το εξης ,
-παμε καλυτερα σπιτι μου, το παιδι ειναι στο σχολειο κ δεν μου αρεσει το φαγητο εξω !!!!- ομορφα λεω, κατ ευθειαν στο ψητο, μιας κ ελεγε πως της αρεσει να ικανοποιει τον αντρα που γουσταρει
αποτελεσμα, παραμορφωμενη ελαφρα απο καποιο ατυχημα απο την αριστερη πλευρα του προσωπου κ ελειπε κ ενα δοντι απο μπροστα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απο κει κ περα αν δεν υπαρχουν αρκετες φωτογραφιες εγω δεν :badair:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.811
Πόντοι
1.406
Φίλη/συμμαθήτρια της αδερφής μου, μετά από μακρόχρονη περιπέτεια υγείας, από το 1,72 ύψος κ 70 κιλά βάρος πέρνει πάνω από 60 κιλά σε ένα διάστημα ενάμισου χρόνου .. "Αναγκάζεται" φεύγει από την επαρχία κ μετακομίζει Αθήνα, για πολλούς κ διάφορους λόγους, χάνοντας μαζί με αυτήν κ τα ίχνη της ..

Όταν μετά από 15χρόνια την ξαναείδαμε, τυχαία κάπου στο Θησείο να πίνει καφέ, στα 130 κιλά (μόνιμα πλέον σε αυτό το segmetation), καθίσαμε μαζί της κανα μισάωρο και ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας αποκάλυψε ότι η ερωτική της ζωή, είναι περισσότερο έντονη από ποτέ ..

Μάλιστα μας αποκάλυψε ότι οι "νεαροί" αγαπούληδες σφάζονται στα ποδιά της και αυτοί πλέον τους διαλέγει ... !!!

Μάλιστα είπε (κατ' ιδίαν) στην αδερφή μου, ότι οι περισσότεροι της ζητούσαν κανονική σχέση, όχι απλά .. ένα ξεφόρτωμα κ τέλος !!!

Για του λόγου του αληθές, όταν πήγε τουαλέτα, ακολούθησα κ γω καθαρά από σύμπτωση και τσίμπησα έναν 25άρη να της ζητά το τηλ στην ψύχρα έξω από τα WC, για να βρεθούν κ να τα πούνε "κάποια άλλη στιγμή" ..

Το ίδιο αντιλήφθηκα και όταν κάποια στιγμή πέρασα από την δουλειά της και διαπίστωσα ότι είχε το μεγαλύτερο σουξέ, ανάμεσα σε 8 κοπέλες, ενός εμπορικού τμήματος ..

Ξερεις μπορει να σκεφτονται χοντρη ειναι,κατα πασα πιθανοτητα αγαμητη θα ειναι,ευκολακι περιπτωση,να χωθω να ριξω ενα πουτσο αβασανιστα.Απ'οτι φαινεται ομως την κανουν πολλοι αυτη την σκεψη οποτε πλεον γινεται ντιβα(και με το δικιο της) και επιλεγει η μανταμ  :grin:

Τωρα αυτο που πιτσιρικαδες ζητανε μονιμη σχεση με την χοντρη(πολυ χοντρη μαλιστα) 45ρα....οκ αυτο με ξεπερναει  :S και ο καλυτερος πιο χρυσος ανθρωπος στο κοσμο να ειναι,ποιος 20ρης τωρα κοιταει αυτο.
Εκτος αν κανει το ΤΟΣΟ καλο γαμησι πια....

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975

Έχουμε πήξει στους κλαρινο-πυρφορο-αγαπούληδες, το φελέκι μου μέσα!!!  :headbang: Στο τέλος θα πρέπει με το ζόρι να τραβάμε τα πιτσιρίκια για τσάρκες στα μουρδέλα, μπας και ξυπνήσουν λίγο!!!  :uzi:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Έχουμε πήξει στους κλαρινο-πυρφορο-αγαπούληδες, το φελέκι μου μέσα!!!  :headbang: Στο τέλος θα πρέπει με το ζόρι να τραβάμε τα πιτσιρίκια για τσάρκες στα μουρδέλα, μπας και ξυπνήσουν λίγο!!!  :uzi:

Αυτό ξανάπεστο ....

:headbang: :headbang:  :headbang:

Όσο θυμάμαι τα νειάτα μου κ την παρέα μου τι "θρήνους" κάναμε πριν 20-25 χρόνια κ κοιτάω το σήμερα κ τους σημερινούς 20ρηδες, με λούζει κρύος ιδρώτας ..

Θα σου πω μόνο τούτο ... Μπαίνω προχτες σε ένα Mikel, για να πάρω ένα καφέ στο χέρι κ ειναι 5-6 παλληκαρακια κ πίνουν καφέ με τα κινητά στο χέρι (όλοι στο FB ...) κ δίπλα τους παρέες γυναικών ολομόναχες (& αυτές βέβαια στο FB) κ αυτά να "παίζουν" με τα smartphones ...

Στη εποχή μας δεν έπαιζε με τίποτα  στο 3λεπτο να μην είχε γίνει το πέσιμο ....

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Αυτό ξανάπεστο ....

:headbang: :headbang:  :headbang:

Όσο θυμάμαι τα νειάτα μου κ την παρέα μου τι "θρήνους" κάναμε πριν 20-25 χρόνια κ κοιτάω το σήμερα κ τους σημερινούς 20ρηδες, με λούζει κρύος ιδρώτας ..

Θα σου πω μόνο τούτο ... Μπαίνω προχτες σε ένα Mikel, για να πάρω ένα καφέ στο χέρι κ ειναι 5-6 παλληκαρακια κ πίνουν καφέ με τα κινητά στο χέρι (όλοι στο FB ...) κ δίπλα τους παρέες γυναικών ολομόναχες (& αυτές βέβαια στο FB) κ αυτά να "παίζουν" με τα smartphones ...

Στη εποχή μας δεν έπαιζε με τίποτα  στο 3λεπτο να μην είχε γίνει το πέσιμο ....

O tempora, o mores! (Ω καιροί, ω ήθη!)

Comic_History_of_Rome_p_296_Cicero_throws_up_his_Brief_like_a_Gentleman.jpg

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αυτό ξανάπεστο ....

:headbang: :headbang:  :headbang:

Στη εποχή μας δεν έπαιζε με τίποτα  στο 3λεπτο να μην είχε γίνει το πέσιμο ....

Που ξέρεις ότι δεν πήγαν και να του είπαν αυτές.... " Μα δεν σε ξέρω δεν εχουμε κοινους γνωστούς στο FB"  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom