Νέα

Καίτη Γαρμπή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 791
  • Εμφανίσεις 177K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Χμμμ, μας μπέρδεψες λίγο...για να βοηθήσω λίγο, εννοούσα αυτή που έχει πει ότι κρατιέται σε φόρμα γιατί τρώει μόνο...είδη υγιεινής!

φαντάζεσαι, λέει, να τρώει καπάκια από λεκάνες, μπιντέδες, βρύσες, πλακάκια κλπ;

:2funny: :2funny: :2funny:

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και όμως το έχει πει σε συνέντευξη...και μετά παραπονιέται που την κοροϊδεύει όλος ο κόσμος.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και όμως το έχει πει σε συνέντευξη...και μετά παραπονιέται που την κοροϊδεύει όλος ο κόσμος.

Όλοι το θυμούνται :2funny: :2funny: :2funny: Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην κατάλαβε για ποιά μιλάμε!!! :rockon:

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Α μαλιστα τωρα καταλαβα..Τα μπερδεψα εγω.Εγω μιλουσα για αλλη που ητανε με τη Καιτουλα μαζι...αλα κονδομασιον..

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Κυριοι παρακαλω ειπαμε οχι ονοματα εσεις παραλιγο να πειτε και ποτε γενηθηκε  Ντροπη για μια Κυρια που παει και στην εκλησια

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν λέγανε οι παλιοί ότι τα ντέλα τα ξεχώριζες από το λιβάνι και τα εικονίσματα που είχαν μέσα; Και οι παλιές πουτάνες είχαν την φήμη ήταν πολύ θρήσκες....

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
stathis be good κοινωνικη προσφορα ειναι μην το βλεπεις στραβα και μια αποτοξυνοσει ματα απο το ξιδι της βραδιας

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ το ξέρω, τουλάχιστον για τα κορίτσια που πήραν την μεγάλη απόφαση να περάσουν το κατώφλι της νομαρχίας και να χαρακτηριστούν....αυτές οι αχαρακτήριστες φόλες που τα κωλομάγαζά τους σου ζητάνε 200άρια για μπόμπες ουίσκια και κατουρημένους ξηρούς καρπούς και εμφανίζονται σαν εκπρόσωποι του σύγχρονου life-style και απαιτούν και σεβασμό κιόλας, για αυτές τα λέω (sorry, αλλα΄ανήκω σε άλλη γενιά που μεγάλωσε με άλλα ακούσματα και όχι το μπουζουκοσκυλοποπ..)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και εγω της παλιας σχολης ειμαι , απο τις μπουατ με τον Ξυλουρη τον Μητσια ,Σαβοπουλο ,χατζη ,δωρο  γεωργιαδη ,και τοσες μεγαλες φωναρες 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγώ το ξέρω, τουλάχιστον για τα κορίτσια που πήραν την μεγάλη απόφαση να περάσουν το κατώφλι της νομαρχίας και να χαρακτηριστούν....αυτές οι αχαρακτήριστες φόλες που τα κωλομάγαζά τους σου ζητάνε 200άρια για μπόμπες ουίσκια και κατουρημένους ξηρούς καρπούς και εμφανίζονται σαν εκπρόσωποι του σύγχρονου life-style και απαιτούν και σεβασμό κιόλας, για αυτές τα λέω (sorry, αλλα΄ανήκω σε άλλη γενιά που μεγάλωσε με άλλα ακούσματα και όχι το μπουζουκοσκυλοποπ..)

Μαζί σου, Στάθη...μας καπελώνουν τα μηδενικά...

Led Zeppelin for ever
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• pom_june07.jpg
    pom_june07.jpg
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 134

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πω πω τί μου θύμισες...ο Jimmy Page να παίζει με δοξάρι τη Gibson!!! ΄Α γειά σου....
Και συμπληρώνω εδώ πως αυτές τις μεγάλες φόλες τις ακολουθούν από πίσω στρατιές από κοριτσάκια, αγοράκια ή ουδέτερα, που γίνονται και αυτά με τη σειρά τους μικρές φόλες που θέλουν να μιμηθούν τις μεγάλες...Ειδικά με τα κοριτσάκια, το κακό έχει παραγίνει, πολύ σκυλούδες βρε αδελφέ και από προσωπικότητα και ενδιαφέροντα, τα λάχανα και τα ραπανάκια τις ξεπερνούν! Και μετά παραπονιούνται για τα "γουρούνια τους άντρες" στον γκει κολλητό τους...

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Mπορει να συμφωνουμε για τα ακουσματα μας παιδες αλλα μαλλον ξεφυγαμε απο το θεμα του εν λογω θρεντ?? :rolleyes:
Για να επιστρεψουμε στη Καιτη...και στις ρωγες της! :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• garbivid610ub.jpg
    garbivid610ub.jpg
    82 KB · Εμφανίσεις: 93

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Και στα μπουτια της φυσικα

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Το έχει κανεις αυτο το βιντεο απο το φειμ στορι????  :o

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Οσο θυμαμαι ο λαλακας πως μου'χε πει μια φορα να βγαλω μια φωτογραφια μαζι της οντας καθησμενος στα ποδια της,της ειπα οτι δεν ειμαι κανα μικρο παιδι και δεν της εκατσα(στα ποδια εννοω)το σκεφτομαι και :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• Kaiti33.jpg
    Kaiti33.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 99

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οσο θυμαμαι ο λαλακας πως μου'χε πει μια φορα να βγαλω μια φωτογραφια μαζι της οντας καθησμενος στα ποδια της,της ειπα οτι δεν ειμαι κανα μικρο παιδι και δεν της εκατσα(στα ποδια εννοω)το σκεφτομαι και :headbang: :headbang:

Αφού δεν είσαι μικρό παιδί, δεν της είπες να κάτσει αυτή στα πόδια σου; Χάνονται τέτοια γκολ;

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Θα εχω και αλλες ευκαιριες ελπιζω... ;) ;)

Συνημμένα

• kaitiooobscap0009yn.jpg
    kaitiooobscap0009yn.jpg
    66,1 KB · Εμφανίσεις: 230

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Και δυο ακομα για παρεα σας το βραδυ  :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    93,8 KB · Εμφανίσεις: 247
  • 2.jpg
    2.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 195

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αν και μεγαλος θαυμαστης της στην ηλικια εκανες λαθος.Ειναι το 1961 και ο Νιονιος το 1969

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom