argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Ακόμα και τώρα θα βγάζει χοντρά γούστα....
Θα έβρισκε καλύτερη από την Καιτουλα;Δεν νομίζω.....αν νομιζε ότι θα έβρισκε θα την είχε σουτάρει.Διαχρονική πουταναρα
Πρίν καμιά δεκαπενταρια χρόνια την γαμαγε ένας Αλβανός απ' την ορχήστρα της
Το έμαθε ο Διόνυσος αλλά αποδείχθηκε μέγιστος μουνοδουλος και της έδωσε συγχωροχάρτι
Απόφαση «βόμβα» για την Καίτη Γαρμπή - Πρόστιμο 1,7 εκατ. ευρώ από το ΣΔΟΕ«Καμπάνα» σοκ για τη γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή καθώς, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή και της επιβλήθηκε πρόστιμο μαμούθ ύψους 1,7 εκατομμύρια ευρώ!
www.reader.gr
|
Παράξενο! Ημουν σίγουρος οτι τραγουδιστές και ηθοποιοί δεν τα παίρνουν μαυρα, ιδικά οι τραγουδιστές.
Απόφαση «βόμβα» για την Καίτη Γαρμπή - Πρόστιμο 1,7 εκατ. ευρώ από το ΣΔΟΕ
«Καμπάνα» σοκ για τη γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή καθώς, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή και της επιβλήθηκε πρόστιμο μαμούθ ύψους 1,7 εκατομμύρια ευρώ!www.reader.gr
στο πουτσο μας ρε φιλε
Απόφαση «βόμβα» για την Καίτη Γαρμπή - Πρόστιμο 1,7 εκατ. ευρώ από το ΣΔΟΕ
«Καμπάνα» σοκ για τη γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή καθώς, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή και της επιβλήθηκε πρόστιμο μαμούθ ύψους 1,7 εκατομμύρια ευρώ!www.reader.gr
Βικτώρια Χαλκίτη στην δεύτερη λήψη;Ακόμη και τώρα είναι να την γαμας χωρίς σταματημό
Ως διοπτρολαγνος ψηφίζω την τρίτη λήψη...Προσωπαρα και κορμάρα για σκισιμο
Και τώρα ακόμη κάρφωνα τον κωλο της Καιτ
Μόνο δροσερουληδες τον χώνουν τζάμπα...και πάνε μπροστά στην ζωή( έστω έχοντας άλλους να τους ζμπρωχνουν από πισω) ενώ εμείς οι σκληροί χυστες με τεστοστερόνη να τρέχει από τα μπατζακια μας μένουμε μόνοι και για αυτό επενδύουμε στα κορίτσια που μας νιώθουν.Ο γιος της είναι λιγο ή μου φαίνεται;
Βρήκες νερό η πετρέλαιο;ΠΡΟΣΦΑΤΗ επισκεψη σε γνωστο στουντιο οπου μενει απεναντι , μολις εφυγε ο διονυσης ανεβηκα στο σπιτι της
με περιμενε νεγκλιζε με μαυραδαντελωτα εσωρουχα και μου εδωσε ενα μαστιγιο
μαστιγωσε με σκληρε αντρα μου κανει, κανε με οτι θελεις
ε καταλαβαινετε οτι το επομενο τριωρο της ανοιξα πηγαδι
Με γονείς καλλιτέχνες και δημοσιογράφους τα παιδιά βγαίνουν από μπερδεμένα έως ναυάγια...Ο γιος της είναι λιγο ή μου φαίνεται;