You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καίτη Γαρμπή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 780
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εσυ εθνικε πουσταρ ποσο χρονων εισε?
18 ειμαι πουστρακο μου
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Οταν σε γαμουσα με φωναζες γαμια μου και εκανες τη κοτα.....
και εσυ τη φραγκοκοτα.............
Δε τα λες καλα.....σε ειχαμε παρει απο το ματζικ...παλια...με το κασταλο....σε ειχαμε παει στο καβουρι να σε σκισουμε...σε ντυσαμε με κιλοτακι...και μετα σε ματωσαμε.....μικρουλα πουτανανιτσα....οποτε μη μας κανεις το αντρακι τωρα...αντρακι με κυλοτακι δε γινετε
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δε τα λες καλα.....σε ειχαμε παρει απο το ματζικ...παλια...με το κασταλο....σε ειχαμε παει στο καβουρι να σε σκισουμε...σε ντυσαμε με κιλοτακι...και μετα σε ματωσαμε.....μικρουλα πουτανανιτσα....οποτε μη μας κανεις το αντρακι τωρα...αντρακι με κυλοτακι δε γινετε
ε μα !! βγαλε τη κυλοτα σου τοτε............
giorgos2000c
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
daltonsbrothers
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
giorgos2000c
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
stelios126
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
daltonsbrothers
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
stelios126
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Πεταξε τις ποδαρες παλι το ατιμο..
μήπως εχει κανεις αυτή την φωτογραφια απο πίσω ?
ευχαριστω
daltonsbrothers
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Πολυ θα θελα να τη δω απο..πισω
stelios126
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
τιποτα νεο ???
H γυναικα φνωριζει οτι εχει τελεια ποδια και το δειχνει!Διαφημισε καλσον,εχει φορεσει τις πιο κιντεσ φουστες που εχω δει,εχει βγει στη πιστα με μινι,μαυρες καλτσες και ζαρτιερες και αναρωτιεστε ακομα αν ειναι μουναρα και ξεκωλο?Θεα η Καιταρα!Οσο για το αν ειναι ντιβα,ουτε συζητηση.Πολυ απλοικη!και στα καμαρινια ανετη,σεξυ και θελει να σε καυλωνει!Μεχρι και τις καλτσες της ζητησα να μου δωσει μεταξυ σοβαρου και αστειου και δεν αρνηθηκε να το κανει ασχετα εαν εγω ντραπηκα και της ειπα οτι εκανα πλακα!
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
H γυναικα φνωριζει οτι εχει τελεια ποδια και το δειχνει!Διαφημισε καλσον,εχει φορεσει τις πιο κιντεσ φουστες που εχω δει,εχει βγει στη πιστα με μινι,μαυρες καλτσες και ζαρτιερες και αναρωτιεστε ακομα αν ειναι μουναρα και ξεκωλο?Θεα η Καιταρα!Οσο για το αν ειναι ντιβα,ουτε συζητηση.Πολυ απλοικη!και στα καμαρινια ανετη,σεξυ και θελει να σε καυλωνει!Μεχρι και τις καλτσες της ζητησα να μου δωσει μεταξυ σοβαρου και αστειου και δεν αρνηθηκε να το κανει ασχετα εαν εγω ντραπηκα και της ειπα οτι εκανα πλακα!
φιλαρακο υπονοεις κατι?
Eλα ντε? Καπως ακουστηκε τουτοφιλαρακο υπονοεις κατι?
ειναι μλκ αυτα.....!!! σαν την ιστορια που εχει βαλει καποιος αλλος.......!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις