Νέα

Καίτη Γαρμπή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 780
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MAXIM

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ εθνικε πουσταρ ποσο χρονων εισε?

MAXIM

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οταν σε γαμουσα με φωναζες γαμια μου και εκανες τη κοτα.....

MAXIM

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δε τα λες καλα.....σε ειχαμε παρει απο το ματζικ...παλια...με το κασταλο....σε ειχαμε παει στο καβουρι να σε σκισουμε...σε ντυσαμε με κιλοτακι...και μετα σε ματωσαμε.....μικρουλα πουτανανιτσα....οποτε μη μας κανεις το αντρακι τωρα...αντρακι με κυλοτακι δε γινετε

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δε τα λες καλα.....σε ειχαμε παρει απο το ματζικ...παλια...με το κασταλο....σε ειχαμε παει στο καβουρι να σε σκισουμε...σε ντυσαμε με κιλοτακι...και μετα σε ματωσαμε.....μικρουλα πουτανανιτσα....οποτε μη μας κανεις το αντρακι τωρα...αντρακι με κυλοτακι δε γινετε

ε μα !! βγαλε τη κυλοτα σου τοτε............

MAXIM

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ ξερεις πουστρακο απο κυλωτες.....

iceman21

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
7.489
Πόντοι
1.056
Δυνατό όπλο η Καιτούλα :ak:

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Ελπιζω να βρω κ αλλες να ανεβασω..

Συνημμένα

• k8 (2).jpg
    k8 (2).jpg
    94 KB · Εμφανίσεις: 108
  • kaitigarbi834zr.jpg
    kaitigarbi834zr.jpg
    90,8 KB · Εμφανίσεις: 108
OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Πεταξε τις ποδαρες παλι το ατιμο..

Συνημμένα

• aaaaauntitled.jpg
    aaaaauntitled.jpg
    45,1 KB · Εμφανίσεις: 252

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
H γυναικα φνωριζει οτι εχει τελεια ποδια και το δειχνει!Διαφημισε καλσον,εχει φορεσει τις πιο κιντεσ φουστες που εχω δει,εχει βγει στη πιστα με μινι,μαυρες καλτσες και ζαρτιερες και αναρωτιεστε ακομα αν ειναι μουναρα και ξεκωλο?Θεα η Καιταρα!Οσο για το αν ειναι ντιβα,ουτε συζητηση.Πολυ απλοικη!και στα καμαρινια ανετη,σεξυ και θελει να σε καυλωνει!Μεχρι και τις καλτσες της ζητησα να μου δωσει μεταξυ σοβαρου και αστειου και δεν αρνηθηκε να το κανει ασχετα εαν εγω ντραπηκα και της ειπα οτι εκανα πλακα!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
H γυναικα φνωριζει οτι εχει τελεια ποδια και το δειχνει!Διαφημισε καλσον,εχει φορεσει τις πιο κιντεσ φουστες που εχω δει,εχει βγει στη πιστα με μινι,μαυρες καλτσες και ζαρτιερες και αναρωτιεστε ακομα αν ειναι μουναρα και ξεκωλο?Θεα η Καιταρα!Οσο για το αν ειναι ντιβα,ουτε συζητηση.Πολυ απλοικη!και στα καμαρινια ανετη,σεξυ και θελει να σε καυλωνει!Μεχρι και τις καλτσες της ζητησα να μου δωσει μεταξυ σοβαρου και αστειου και δεν αρνηθηκε να το κανει ασχετα εαν εγω ντραπηκα και της ειπα οτι εκανα πλακα!

φιλαρακο υπονοεις κατι?

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1

ειναι μλκ αυτα.....!!! σαν την ιστορια που εχει βαλει καποιος αλλος.......!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom