Patrick Jo
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τεσσερις ημερες μετα τα εγκαινια του νεου μαγαζιου καηκε το παλιο... μαλιστα...
καλα θα ναι
αφου ειναι κλειστα τωρα
Βγάζει και σαν call girl αυτή. Δεν θα έχει πρόβλημά.
Ακριβως ανοιξε το καινουργιο και εριξε μπιστολια στο παλιο....
Πιστεύω πως δεν χρειάζεται ούτε το ανακριτικό της Πυροσβεστικής,ούτε οποιαδήποτε ανάμιξη της αστυνομίας.
Οι ειδικοί του μπου απεφάνθησαν για την υπόθεση,όπως σε όλα τα θέματα άλλωστε.
καλα δεν ειναι απιθανο να καηκε μονο του. απλα οταν ανοιγεις ενα νεο και μετα απο λιγες μερες καιγεται το παλιο , απλη λογικη σε οδηγει.. εσυ γιατι αμφιβαλεις οτι μπορει να εγινε κατι τετοιο..? δουλευεις εκει? ξερεις τον ιδιοκτητη και εισαι σιγουρος..?
Ο καθένας έχει την δική του "απλή λογική" όπως τη λες και όντως σε πολλές περιπτώσεις οι συμπτώσεις είναι αν όχι ύποπτες,τουλάχιστον περίεργες.
Αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα:
Εσύ,που πρώτος κατέθεσες τη γνώμη σου,πως είσαι σίγουρος;
Ήσουν παρών;Είσαι πυροσβέστης;
Έίδες κάτι συγκεκριμένο;
ρε δε μας γαμας για το μπουρδελο σου
που νομιζεις οτι γραφεις σε τιποτα παιδακια ?
μοκο τωρα
Ο καθένας έχει την δική του "απλή λογική" όπως τη λες και όντως σε πολλές περιπτώσεις οι συμπτώσεις είναι αν όχι ύποπτες,τουλάχιστον περίεργες.
Αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα:
Εσύ,που πρώτος κατέθεσες τη γνώμη σου,πως είσαι σίγουρος;
Ήσουν παρών;Είσαι πυροσβέστης;
Έίδες κάτι συγκεκριμένο;
Δεν νομίζω να απευθύνθηκα σε εσένα αλλά μια και μπήκες στην κουβέντα,έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο για το θέμα που να αποδεικνύει κάτι;
η απλη λογικη ειναι κοινη σε ολους. γιαυτο λεγεται και κοινη πολλες φορες. Στην τελικη λεγεται λογικη γιατι ολοι η οι περισοτεροι συμφωνουν για κατι.
Τωρα εγω στα φρυδια μου αν το εκαψε μονος του η καηκε απο απροσεξια κλπ. Το γεγονος οτι πριν μερικες μερες ανοιξε καινουργιο απεναντι και στο καπακι καιγεται αυτο σε βαζει σε σκεψεις.
Αν δεν ακουλουθεις την απλη (κοινη) λογικη δικαιωμα σου. Μην τη λες ομως στους αλλους οτι ειναι λαθος επειδη δεν ακολουθουν τη δικη σου "συνθετη" η ειδικη οπως θες πες τη , λογικη.
;)
η απλη λογικη ειναι κοινη σε ολους. γιαυτο λεγεται και κοινη πολλες φορες. Στην τελικη λεγεται λογικη γιατι ολοι η οι περισοτεροι συμφωνουν για κατι.
Τωρα εγω στα φρυδια μου αν το εκαψε μονος του η καηκε απο απροσεξια κλπ. Το γεγονος οτι πριν μερικες μερες ανοιξε καινουργιο απεναντι και στο καπακι καιγεται αυτο σε βαζει σε σκεψεις.
Αν δεν ακουλουθεις την απλη (κοινη) λογικη δικαιωμα σου. Μην τη λες ομως στους αλλους οτι ειναι λαθος επειδη δεν ακολουθουν τη δικη σου "συνθετη" η ειδικη οπως θες πες τη , λογικη.
;)
τραβα βαλε την χουγκσβαρνα να κανεις απαλλοτροιωση στα καμμενα
Δεν διαφωνούμε σε κάτι,και εγώ είπα πως όντως κάποιες συμπτώσεις είναι αν όχι ύποπτες τουλάχιστον περίεργες.
Διαφώνησα στην βιαστική ή ίσως και πρόχειρη εξαγωγή συμπερασμάτων-όπως κάνουμε άλλωστε πολλές φορές για αρκετά πράγματα,όλοι μας.
Ο Έλληνας κατά διαστήματα γίνεται σεισμολόγος,μετεωρολόγος,πραγματογνώμονας τροχαίων δυστυχημάτων,ανακριτής και δικαστής κλπ,κλπ.
Αυτό ήταν το πνεύμα μου.
Πριν λιγα λεπτα μιλησα με κοπελλα που εργαζεται στο ιδρυμα, εχει παθει σοκ !!! Μεταφερονται ολεs με μεταγραφη υποσχετικη ομωS οχι ελευθεραS στο απεναντι ιδρυμα.