Νέα

και πιπινι και πελατισσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzini penintaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tzini penintaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστες...

οπως προδιδει και το νικ μου δεν ειμαι και στη πρωτη νοτη μου εχω πατησει τα 50..

τελος παντων θελω σοβαρη βοηθεια-ιδεες (μην γελατε)

στη δουλεια μου εχει ερθει 3 φορες πελλατισα ενα καβλακι πιπινι πολυ ομορφο. Με το που το ειδα αρχισα να φανταζομαι ολες τις στασεις κτλ κτλ που θα μπορουσα να κανω μαζι της..

Δειχνει σοβαρο αλλα τη τελευταια φορα με ψιλοφλερταρε ή ετσι θέλει να νομιζει το γέρικο πορνομυαλο μου..

της εκανα και εγω καποια κοπλιμεντα και εδειξε χαμογελαστη θετική

Θα τη δω αλλη μια φορα μονο...μετα δεν προκειται να ξαναρθει..επειδη εχω φαει κολλημα τι να της πω?Να την πεσω διακριτικά αλλά να μην γίνω ρόμπα

φοβαμαι οτι παω για σιγουρη τη χυλοπιτα λογω ηλικιας αλλα και λογω του οτι ειναι ομορφη θα της την πεφτουν τεκνά εμένα θα κοιτάξει?

δεν θελω να γελοιοποιηθώ αλλα θέλω να το προσπαθήσω..ιδέες..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Γεια σας συναγωνιστες...

οπως προδιδει και το νικ μου δεν ειμαι και στη πρωτη νοτη μου εχω πατησει τα 50..

στη δουλεια μου εχει ερθει 3 φορες πελλατισα ενα καβλακι πιπινι πολυ ομορφο. Με το που το ειδα αρχισα να φανταζομαι ολες τις στασεις κτλ κτλ που θα μπορουσα να κανω μαζι της..

Δειχνει σοβαρο αλλα τη τελευταια φορα με ψιλοφλερταρε ή ετσι θέλει να νομιζει το γέρικο πορνομυαλο μου..

Θα τη δω αλλη μια φορα μονο...μετα δεν προκειται να ξαναρθει..επειδη εχω φαει κολλημα τι να της πω?Να την πεσω διακριτικά αλλά να μην γίνω ρόμπα

φοβαμαι οτι παω για σιγουρη τη χυλοπιτα λογω ηλικιας αλλα και λογω του οτι ειναι ομορφη θα της την πεφτουν τεκνά εμένα θα κοιτάξει?

τι μαγαζι εχεις τυπε?σε οτι αφορα τα υπολοιπα περιμενε τον απολυτο.

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
Γεια σας συναγωνιστες...

φραγκα εχεις?

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Γεια σας συναγωνιστες...

καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες.. παρά για κάτι που ΔΕΝ έκανες....

αν δεν προσπαθήσεις, τότε η απάντηση της θα είναι 100% όχι, χωρίς καν να ανοίξει το στόμα της... Αν προσπαθήσεις έχεις κάποια ελπίδα έστω και μικρή!!!

OP
OP
T

tzini penintaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φραγκα εχω σχετικά, όχι πλουσιος αλλα δεν πεινάω κιολας μπορω να τη βγαλω κάπου κανοντας μια οικονομία αλλου...

και εγω λέω να το προσπαθήσω αλλα έλα που τα παίδια μου είναι μεγαλύτερα σε ηλικία από αυτήν..θα με γιαουρτώσει..

και τι να της πω?ωστε να πιασει το νοημα αλλα να μην εκτεθω και τελειως

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Μπας και ήθελε να της κάνεις πίστωση ή κανένα δωράκι από το μαγαζί σου και τα μπέρδεψες? Τέλος πάντων. Το θέμα δεν είναι τι λέει εκείνη αλλά τι λες εσύ. Αν ακόμη κατέχεις το άθλημα και δεν το χεις ξεχάσει τότε όρμα με διακριτικότητα τάκτ και αποφασιστικότητα. ..... Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα άστο. Όσους 50αριδες ξέρω δεν έχουν τίποτα το εξαιρετικό πάνω τους που να γοητεύσει μια πιτσιρίκα παρά μόνο τα φράγκα που και αυτό στις μέρες μας σπανίζει. Καλύτερα κάτσε στ αυγά σου. Έτσι θα αποφύγεις και τα μπερδέματα. Κάντην πάσα στο γιο σου ή τον ανηψιό σου. Εκτός και αν παίζεις ακόμη μπάλα. Εννοώ αν είσαι κανένας 50αρης με το γυμναστήριο του, με το καλό του ντύσιμο, με το φρέσκο πρόσωπό του και όχι κανένας γεροξούρας....

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Εννοώ οτι υπάρχουν πολλά είδη 50αρη. Πώς είσαι? Σαν τον Τζόρτσ Κούνεϊ ή σαν το Ρότσα? Παίζει ρόλο?

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
Φραγκα εχω σχετικά, όχι πλουσιος αλλα δεν πεινάω κιολας μπορω να τη βγαλω κάπου κανοντας μια οικονομία αλλου...

και εγω λέω να το προσπαθήσω αλλα έλα που τα παίδια μου είναι μεγαλύτερα σε ηλικία από αυτήν..θα με γιαουρτώσει..

και τι να της πω?ωστε να πιασει το νοημα αλλα να μην εκτεθω και τελειως
κοιταξε θα σου πω την γνωμη μου.και μονο οτι τα παιδια μου ειναι μεγαλυτερα απο αυτη ουτε καν θα την κοιταγα τωρα και για 10 χρονακια δεν τρεχει κατι αλλα οπως γουσταρει ο καθενας και οπως το κρινει.τωρα αμα σου κουνιεται τοσο πολυ σε σημειο που τα θελει ο κολος της τηναξε της τα πεταλα.αλλα εχει μεγαλη διαφορα απο μια απλη φιλοφρωνιση η μια πλακα.τωρα τη να πω...........

OP
OP
T

tzini penintaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εννοώ οτι υπάρχουν πολλά είδη 50αρη. Πώς είσαι? Σαν τον Τζόρτσ Κούνεϊ ή σαν το Ρότσα? Παίζει ρόλο?

οχι και Κλουνει ρε φιλε...

ειμαι αδυνατος ψιλογυμνασμενος δεν εχω πατσαδες κ τετοια κ ενα νορμαλ προσωπο οπως ολοι.

ουτε ασχημος ουτε ομορφος

η μικρη μου εκανε καποια κοπλιμεντα και αυτη πχ μου επε γυμναζεστε γιατι διατηρειστε πολυ καλα

γι αυτο σκαλωσα και λεω να κανω κινηση αλλιως δεν θα τολμουσα καν

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

ειμαι αδυνατος ψιλογυμνασμενος δεν εχω πατσαδες κ τετοια κ ενα νορμαλ προσωπο οπως ολοι.

η μικρη μου εκανε καποια κοπλιμεντα και αυτη πχ μου επε γυμναζεστε γιατι διατηρειστε πολυ καλα

φίλε μην ακούς κανένα... κάνε κάτι γιατί θα το μετανιώσεις...

η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο... υπάρχουν κοπέλες που θέλουν μια εμπειρία με κάποιον ώριμο, όπως υπάρχουν και άντρες ηλικίας 20-35 που ψάχνουν milf... Επίσης τα κορίτσια 20-25 είναι πολύ ποιο ώριμα από αγόρια 20-25...

αν μια γυναίκα δεν ενδιαφέρετε δεν κάνει κοπλιμέντα... δεν βάζω το χέρι στη φωτιά ότι θα το πηδήξεις... αλλά το μωρό θέλει να παίξει...

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.035
Πόντοι
3.425
εγω αν ημουν στη θεση σου θα σιγουρευα πρωτα το πραγμα

θα ηθελα να ημουν σιγουρος για τις προθεσεις της, αν με γουσταρει, αν θελει να γαμηθει μαζι μου, αν ειναι του χαρακτηρα της μια τετοια περιπετεια

επισης θα προσπαθουσα να μην καψουρευτω, να μην κολλησω....

ενημερωνε μας ....εχει ενδιαφερον

κι εγω πλησιαζω τα πενηντα και εχω αντιστοιχες περιπτωσεις αλλα δεν το εχω τολμησει, αν και ειμαι σιγουρος για τις προθεσεις τους. μιλαω για κοριτσακια στα 25 τους. δεν ειναι να παιζεις με τη φωτια. καλυτερα ενα πουτανακι στην ηλικια αυτη , οπου τα πραγματα ειναι ξεκαθαρισμενα.

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
εγω ειμαι μαζι σου παντως παρε παραδηγματα........

Συνημμένα

• imgres.jpg
    imgres.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 25

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αμα δεν εχεις γυναικα η δεν προκειται να σε υποψιαστει χωσου

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
simple....

eeemmm τι κανεις μετά ?
θες να πάμε για φαγητό ?

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Μπας και η κοπελιά είναι καμουφλαρισμένος εφοριακός και θέλει να σε ψαρέψει για να κάνει διασταυρώσεις? πρόσεχε τι θα της πεις... θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
56
Πόντοι
1
Λοιπόν θα κανεις το εξης διακριτικο φλερτ που δε θα σε εκθεσει...
Θα της πεις ότι στα νιατα σου δε θα αφηνες ποτε τετοια ομορφια να παει χαμένη...
Και αν αυτή γουστάρει θα το πιάσει το υποννοούμενο και θα σου πετάξει μια ατάκα.,
Και τότε μπορείς να της πεις μια ατάκα τύπου... Τια να σε κάνω που εισαι στην ηλικία του γιου μου αλλα σε όποιον και να πω ότι νιωθω το ιδιο νεος δε με πιστεύει...
ΑΝ το φέρει μετα η συζήτση και ανταποκρίνεται θα πρέπει να δεις τι ακριβως θέλει απο σενα...
Έντεχνα λοιπόν θα της πεις ότι ενας στην ηλικία σου μπορεί να μην είναι τοσο ζωηρός οπως οι 20 χρονοι αλλά ξερουν και αλλα πραγματα πυ θέλουν οι γυναικες και συνηθως τα διαθετουν...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

:rolleyes:  >:cheesy:  φρόντισε για ένα μικρό ....ελλάτωμα στο προϊον που θα της δώσεις ,..ώστε να επανέλθει  ;) ;) :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

Έντεχνα λοιπόν θα της πεις ότι ενας στην ηλικία σου μπορεί να μην είναι τοσο ζωηρός οπως οι 20 χρονοι αλλά ξερουν και αλλα πραγματα πυ θέλουν οι γυναικες και συνηθως τα διαθετουν...

τρυφερότητα, ασφάλεια και προδερμ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πλακα κάνω..
:cheesy:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ρε σεις συνέλθετε ρε .............................

Το σαιτ λέγεται μπουρδέλα κομ και αναφέρεται σε πουτανοκαταστάσεις. δεν είναι κοσμοπολιταν κλπ ερωτιάρικα σου ξου μου!

Αν το κορίτσι είναι της δουλειάς, τι 40 τι 50 τι 80?
Ρώτα τις "υπηρεσίες" και το κόστος και ανάλογα πορέψου!
Αν δεν είναι της δουλειάς στο κοσμοπολιταν γρήγορα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom