Νέα

K-Ville

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Την προηγούμενη εβδομάδα παράλληλα με την προβολή του Prison Break ξεκίνησε και νέα σειρά K-Villie με πρωταγωνιστές τους Anthony Anderson και Cole Hauser.
http://[URL unfurl="true"]www.jaunted.com/files/5957/kville.JPG[/img[/URL]]
Η υπόθεση διαδραματίζεται στην Nέα Ορλεάνη.Δύο χρόνια μετά τον τυφώνα Κατρίνα, η πόλη βρίσκεται σε χαοτική κατάσταση. Πολλοί αστυνομικοί έχουν παραιτηθεί ενώ δεν δουλεύει τίποτα σωστά (δικαστήρια, αστυνομικά τμήματα). Οι αστυνομικοί που μένουν όμως έχουν το πάθος και το κουράγιο να ξανακτίσουν την πόλη, παρά τις διαφορές που έχουν στις αντιλήψεις τους.
Το 1ο επεισόδιο ο πιλότος, το είδα εχτές, και δεν ήταν άσχημο. Καλή σκηνοθεσία και το κορυφαίο είναι ότι πράγματι γυρίστηκε στα μέρη τα αληθινά που διαδραμτίζεται.
Περιμένω συνέχεια για να μπορέσω να "κρίνω" πιο σωστά.
[img]http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/98/39/0000039839_20070517162107.jpg

OP
OP
dfwk

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Επειδή κανένας δεν ποστάρισε υποθέτω πως δεν θα την έχει δεί.
Σας παραθέτω λοιπόν το πρώτο επεισόδιο για να το δείτε και να πείτε την γνώμη σας.
Εαν θέλετε να ανεβάζω τα καινούρια επεισόδια κάθε εβδομάδα...Let me know.

Pass: dfwk
(Οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι μέσα στο rar αρχείο).

sotos4444

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ ενδιαφέρον το επεισόδιο,και στα συν ότι γυρίζεται στην κατεστραμμένη  πόλη.αν σου είναι εύκολο,ανέβασε και τα υπόλοιπα,να μην μπλέκουμε με torrents κτλ

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Φίλε dfwk, εμένα μου άρεσε το επεισόδιο και μάλλον και η σειρά θα είναι καλή. Περιμένω να ανεβάσεις και το επόμενο επεισόδιο, όπως και το 3ο επεισόδιο του Prison Break γιατί είμαι σε χώρα που δεν έχει DSL και με το rapidshare που τα ανεβάζεις εσύ, μπορώ κι εγώ να τα κατεβάσω. Στο μTorrent μου κατεβάζει τα επεισόδια με ταχύτητα 1,5 - 2 Kb/sec ενώ στο rapidshare μου τα κατεβάζει με 12 Kb/sec. Οπότε εδώ στην ξενιτιά, κρέμομαι κανονικά από σένα όπως καταλαβαίνεις  :grin:. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

OP
OP
dfwk

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Επειδή με φάγατε με pm. Πάρτε το 2ο και το 3ο επεισόδιο. Για το 3ο δεν έχουν βγεί ακόμα ελληνικοί υπότιτλοι. Θα τους ανεβάζω και αυτούς όταν βγουν.
logos1ep02.jpg

Ελληνικοί υπότιτλοι

logos1ep03.jpg

Αγγλικοί Υπότιτλοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom