Νέα

Julia

• Μέλος που άνοιξε το νήμα George103
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

George103

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
198
Πόντοι
6
:rockon:

Συνημμένα

• 116021234_2615482675332831_4604821267708769351_n.jpg
    116021234_2615482675332831_4604821267708769351_n.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 199

Sugarbabes

Πορνοπαραγωγός Εταιρεία
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Like
3.173
Julia
https://*****.tv/actor/mishel/
.

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.629
Πόντοι
8.345
Julia ή Mishel αποφασίστε εχετε μπερδέψει τα μπουτια σας!!

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.785
Πόντοι
216
Τι παίζει με αυτήν ρε μάγκες

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
sorry, αλλα δε φτουραει φιλε.
καταρχην αμα προσεξεις, πρεπει να φαει κατι, γιατι το παπουτσι ειναι μεγαλυτερο απο το κεφαλι της.
και φαντασου για να στο λεω, εμενα μου αρεσουν οι αδυνατες.
αλλα οχι κι ετσι... κριμα ειναι για την κοπελια.
νταξ, ωραιες οι σκονες, αλλα με ρεγουλο.

για το plastic, καλυτερα να μη σχολιασω δε.
Φιλαράκι να κοιτάξεις το iq σ , πρώτον δν έχω αγγίξει ποτέ στην ζωή μ σκόνες , δεύτερον θα πρεπε ν ξέρεις ότι άλλοι είναι απ την φύση τους πιο εύσωμοι , άλλοι πιο αδύνατοι , δν ξέραμε να κάνουμε παραγγελία το σώμα που σας αρέσει πριν γεννηθούμε ‍♀️Αν εχεις μάθει να κυκλοφορείς μόνο με γκόμενες που ρουφάνε σαν την σκούπα είσαι για λύπηση ακυρώνω ότι ραντεβού είχα στην ζωή μ με κοκακιδες σαν εσένα γτ αηδιάζω και δεν θέλω καμία σχέση , θα το έκανα αν έπινα ; Οχι , θα άρπαζα την ευκαιρία «να γίνω» Το να τρωει κνς κ ν μην παχαίνει προφανώς δν το εχεις δει ποτέ έτσι ; Χθες βγήκες απ την σπηλιά ; Δν ήξερες ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν παχαίνουν ότι κ αν τρώνε η αντίθετος νταρντανες που κ ν σταματήσουν να τρώνε δν αλλάζει σχεδόν τίποτα .κοιμήσου και ασε τα σχόλια σιγά ρε μέντιουμ , που εχεις κ άποψη χωρίς να εχεις γνώση .με την λογική σ μπορώ να πω ότι τον παίρνεις στον κωλο .ΤΙ , ΟΧΙ ?

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Φιλαράκι να κοιτάξεις το iq σ , πρώτον δν έχω αγγίξει ποτέ στην ζωή μ σκόνες , δεύτερον θα πρεπε ν ξέρεις ότι άλλοι είναι απ την φύση τους πιο εύσωμοι , άλλοι πιο αδύνατοι , δν ξέραμε να κάνουμε παραγγελία το σώμα που σας αρέσει πριν γεννηθούμε ‍♀️Αν εχεις μάθει να κυκλοφορείς μόνο με γκόμενες που ρουφάνε σαν την σκούπα είσαι για λύπηση ακυρώνω ότι ραντεβού είχα στην ζωή μ με κοκακιδες σαν εσένα γτ αηδιάζω και δεν θέλω καμία σχέση , θα το έκανα αν έπινα ; Οχι , θα άρπαζα την ευκαιρία «να γίνω» Το να τρωει κνς κ ν μην παχαίνει προφανώς δν το εχεις δει ποτέ έτσι ; Χθες βγήκες απ την σπηλιά ; Δν ήξερες ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν παχαίνουν ότι κ αν τρώνε η αντίθετος νταρντανες που κ ν σταματήσουν να τρώνε δν αλλάζει σχεδόν τίποτα .κοιμήσου και ασε τα σχόλια σιγά ρε μέντιουμ , που εχεις κ άποψη χωρίς να εχεις γνώση .με την λογική σ μπορώ να πω ότι τον παίρνεις στον κωλο .ΤΙ , ΟΧΙ ?
φιλαρακι, δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου.
ετσι ειναι το μαρκετινγκ... ωμο και απλο, χωρις σαλτσες και φανφαρες για καποιους. .
εννοειται ομως οτι υπαρχουν και αυτες, για τις πωλησεις.
εσυ λοιπον, αν το εχεις εμπεδωσει, εισαι ενα μερος σε αυτο το μαρκετινγκ.
αρα ενα "προϊον" στην ουσια, γιατι αξιζεις τοσα και παιρνεις τοσα (τσοντα και βιζιτα).
αν κοιταξεις οπουδηποτε λοιπον, ολα τα προϊοντα εχουν τις αξιολογησεις τους.
ειτε θετικες ειτε αρνητικες.
οι λεξεις κλειδια στο αρχικο μου ποστ, ειναι οι... "αν προσεξεις".
δηλαδη το φαινεσθαι, γιατι δε σε εχω δει απο κοντα και ουτε και εσυ κατ'επεκταση.
εγω ομως ειμαι σε πλεονεκτικη θεση, γιατι σε εχω δει δημοσια σε τσοντα, συμφωνα με τη γνωση και τη θεληση σου.
αρα μπορω να πω ελευθερα τη γνωμη μου, ειτε σου αρεσει ειτε οχι.
τα παραπονα που πρεπει να κανεις - εχεις το λοιπον, να τα κανεις σε αυτον που σου κανει το μαρκετινγκ - σε πουλαει.
στα εξηγησα ωραια?

υ/γ : αν οντως πειραχθηκες, εχεις τη συγγνωμη μου παντως.

Τελευταία τροποποίηση:

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
ετσι ειναι το μαρκετινγκ... ωμο και απλο, χωρις σαλτσες και φανφαρες για καποιους. .
εσυ λοιπον, αν το εχεις εμπεδωσει, εισαι ενα μερος σε αυτο το μαρκετινγκ. αρα ενα "προϊον" στην ουσια, γιατι αξιζεις τοσα και παιρνεις τοσα (τσοντα και βιζιτα).
οι λεξεις κλειδια στο αρχικο μου ποστ, ειναι οι "αν προσεξεις".
δηλαδη το φαινεσθαι, γιατι δε σε εχω δει απο κοντα και ουτε και εσυ κατ'επεκταση.
εγω ομως ειμαι σε πλεονεκτικη θεση, γιατι σε εχω δει δημοσια σε τσοντα, συμφωνα με τη γνωση και τη θεληση σου.
τα παραπονα που πρεπει να κανεις-εχεις το λοιπον, να τα κανεις σε αυτον που σου κανει το μαρκετινγκ-σε πουλαει.
στα εξηγησα ωραια?

Να την πεις μόνο που κρίνεις με βάση τον εαυτό σου η αυτά που εχεις συναντήσει .όλα όσα μ έγραψες δν έχουν σχέση .να λες κάτι τετοιο επειδή το εχεις δει άλλου κ τ θεωρείς πιθανό θεωρείσαι οκ ; Δηλ στην ουσία μπορεί να φταις εσυ που παραπλανείς κοσμο με τα «νομιζω» σου και μετά προσπαθεί να με πάρει ο κάθε καημένος νομίζοντας ότι θα την πιούμε παρέα κ χάνω χρόνο να πάω να ρίξω άκυρο .κ επανέρχομαι στο «νομιζω» σου , με βάση την λογική σου τον τρως στον πάτο γτ στην δουλειά μ έχω δει τόσους κ τόσους ενώ έχουν γυναίκα χώνουν κ τίποτα στον κωλο τους .κ νομιζω το κανεις κ σύ .δν σ ξέρω βέβαια .δεν σ χω δει από κοντά ΑΠΛΑ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ .δεν σ αρέσω ; Μπράβο σ . Μπορουσεσ Να πεις υπερβολικά αδύνατη αλλά το παίξεις μάγκας .λες κ βαφτίσαμε παιδιά μαζί και με εχεις ζήσει Ξέρεις εκτως από τσόντα η βίζιτα ειμαι κ άνθρωπος κ μπορεί ν χω θέμα με το θυροειδη η και μπορεί κάτι ακόμα χειρότερα να χω καρκίνο χρόνια κ ν μην παίρνω βάρος .μπορεί ν ναι χίλια δυο μπορεί να μην έχω και τίποτα απλά έτσι είναι το καλούπι μ αλλά το κεφάλι σ σκεφτικέ μόνο την κόκα .κ κάπως έτσι φαίνεται τι είναι ο καθένας .καλά τα γαμησια , κ οι τσόντες αλλά δν υπάρχουν μόνο αυτά στον κοσμο ξέρεις .δν ξες τι μπορει ν χει ο αλλοσ κ υπάρχει κ το μπούμερανγκ κ πριν ανοίξουμε το στόμα μας βουτάμε την γλώσσα στον εγκέφαλο .σορυ κ όλας που μια ζωή απ το σχολείο είμαι η πιο κοντή η πιο μικρή η πιο αδύνατη .α , κατάφερα πήρα 4 κιλά , να χαρείς , για πάρτυ σου ε , γτ την μαλακια σ την έχω δει γραμμένη απ την ώρα που το δημοσίευσες .καλη συνέχεια λοιπόν

Ms.julia__

Call-Girl
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
128
εσυ λοιπον, αν το εχεις εμπεδωσει, εισαι ενα μερος σε αυτο το μαρκετινγκ. αρα ενα "προϊον" στην ουσια, γιατι αξιζεις τοσα και παιρνεις τοσα (τσοντα και βιζιτα).
οι λεξεις κλειδια στο αρχικο μου ποστ, ειναι οι "αν προσεξεις".
τα παραπονα που πρεπει να κανεις-εχεις το λοιπον, να τα κανεις σε αυτον που σου κανει το μαρκετινγκ-σε πουλαει.
στα εξηγησα ωραια?

Και ναι με πείραξε , γτ χώνετε ολους σε ένα τσουβάλι κρίνοντας με βαση όσα έχετε δει κ έχετε συναντήσει .το γράφει ο ενασ Το γράφει ο άλλος κ μετά σπάω το κεφάλι μ γτ όλοι οι κοκακιδες πετάγονται σε μένα που δν γουστάρω να κάτσω δίπλα τους ούτε πεντάλεπτο .κ θα εκπλαγείς αλλά ούτε αλκοόλ δν πίνω .ούτε σταγόνα. Ενώ είμαι Ρωσίδα .σου χάλασα το στερεότυπο ; τέλος πάντων πολυ το αναλύσαμε

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Και ναι με πείραξε , γτ χώνετε ολους σε ένα τσουβάλι κρίνοντας με βαση όσα έχετε δει κ έχετε συναντήσει .το γράφει ο ενασ Το γράφει ο άλλος κ μετά σπάω το κεφάλι μ γτ όλοι οι κοκακιδες πετάγονται σε μένα που δν γουστάρω να κάτσω δίπλα τους ούτε πεντάλεπτο .κ θα εκπλαγείς αλλά ούτε αλκοόλ δν πίνω .ούτε σταγόνα. Ενώ είμαι Ρωσίδα .σου χάλασα το στερεότυπο ; τέλος πάντων πολυ το αναλύσαμε
εσυ το υπεραναλυεις αλλα οκ, χαλαρωσε.
δε χρειαζεται υστερια, γιατι στα εξηγησα ολα πολυ λεπτομερειακα και εσυ εκτιθεσαι μονη σου (αν εισαι η ιδια πισω απο το προφιλ).
σου ζητησα και συγγνωμη οπως ειδες :rose:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom