Νέα

John Holmes: Ο αξεπέραστος θρύλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 7011619.jpg
    7011619.jpg
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 79

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
την επαιζε εχθες στο ΝΕΤ αδελφε dark!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την είχα δει όταν πρωτοβγήκε σε dvd.Λεπτμέρεια:η ηθοποιός που έκανε την πρώην γυναίκα του Holmes ήταν αυτή που έκνε την πριγκίπησσα Λέια στον ''ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ''.Ταινιάρα οι ''ΑΓΡΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ''

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Όντως ταινιάρα.
Παίζουν και 2-3 αληθινές πορνοσταρ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παρόμοια ταινία είναι κ το ''booqie nights'' με τον Burt Reynolds που έκανε τον άλλο μεγάλο πορνοστάρ Jack Horner

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Τελικα ομως ο Holmes κολλησε AIDS απο τραβελι...
Λες τελικα να εχουν δικιο οτι οταν χορτασεις καθε λογης μουνι , μετα δοκιμαζεις και αλλα πραγματα...?

ΧΧΧ

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Θεός! Φίλε FidoDiLdo ο Holmes έπαιξε σε gay ταινίες λόγω αναγκης χρημάτων αφού τα ναρκωτικά τον είχαν καταστρέψει οικονομικά. Ούτε ήθελε να δοκιμάσει ούτε είχε βαρεθεί τις γυναίκες.

teo34r

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τελικα αν καταλαβα καλα κολλησε το ειτζ τοτε που επαιξε σε ταινια γκαυ ,για το 1εκ δολλαρια τοτε εποχης!!ρε μια κανταιμια κ πανω που θα σκεφτηκε ας το κανω κ αυτο να ξελασποσω τουλαχιστον!!κ δεν ειχανε βγει κ τα κοκτειλ του ειτζ τοτε,οποτε διπλα ατυχος. :headbang: αλλα με τα πανω απο 10000 μουνια που διαβασα , οτι περιπου πηδηξε,το γλεντησε σιγουρα ;)

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
έχετε φωτογραφία του????δεν το πιστεύω για το μέγεθος του!!!θέλω να το δω αν είναι όντως έτσι....δηλαδή την είχε πιο μεγάλη και από τον αράπη το LEX TON IMPALER????

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τελικα αν καταλαβα καλα κολλησε το ειτζ τοτε που επαιξε σε ταινια γκαυ ,για το 1εκ δολλαρια τοτε εποχης!!ρε μια κανταιμια κ πανω που θα σκεφτηκε ας το κανω κ αυτο να ξελασποσω τουλαχιστον!!κ δεν ειχανε βγει κ τα κοκτειλ του ειτζ τοτε,οποτε διπλα ατυχος. :headbang: αλλα με τα πανω απο 10000 μουνια που διαβασα , οτι περιπου πηδηξε,το γλεντησε σιγουρα ;)

Ρε  παιδιά  Θεός ο  τύπος  αλλά  10000; Μαλακία  να  είχε  τραβήξει  ποτέ  στη  ζωή  του  άραγε;

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο Holmes ηταν bi-sexual, και περα απο τις γκει ταινειες πουλαγε τη ψωλη το με το μετρο  :2funny: ως πουτανα στις αδελφες, οχι οτι δεν το γουσταρε.  

Το πιο πιθανο για το που κολλησε AIDS ηταν απο τον Joey Yale που γυρισαν μια γκει ταινια μαζι.

Οτι και να λεμε, ο τυπος την εχει γαιδουρισια.  Αυτο που παρατηρησα εγω στις πιο πολλες ταινιες, η ψωλη του ηταν μισο-στητη.  Ποσους θα γαμουσε εαν ηταν και ντουρο?  :o

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οτι και να λεμε, ο τυπος την εχει γαιδουρισια.  Αυτο που παρατηρησα εγω στις πιο πολλες ταινιες, η ψωλη του ηταν μισο-στητη.  Ποσους θα γαμουσε εαν ηταν και ντουρο?  :o

Πώς  να  αιματωθεί  αυτός ο  αεραγωγός  ρε φίλε;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..παληκαρια, η κηδεια του παρεπιπτοντως, ηταν μια διαδηλωση απο γυναικες..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
θα ηταν οσες ειχαν "δοκιμασει" τα θαυματουργα εκατοστα του......

....καπου, λογω δουλειας, ειχε πεσει στα χερια μου μια κασετα με πλανα απ την κηδεια του, οπου αναφεροταν και οτι ολες αυτες που παρευρεθηκαν, υπηρξαν εστω και μια φορα στο κρεβατι (ή καπου αλλου) μαζι του..
..μιλαμε οτι γινοταν ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ..

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ρε παιδια εχετε να μου συστησετε καμμια ταινια(τσοντα εννοω βεβαια) που να παιζει ο τζον χολμς?????????θελω και ειμαι ανυπομονος να δω ιδιοις ομμασι την τσαπου του.ειμαι πολυ περιεργος....!!αν ειναι να την κατεβασω απο πουθενα,τι το εχουμε το dsl...!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μια και το θέμα αυτό είναι για τον Holmes, μου ήρθε να πληροφορίσω το φορουμ ότι κυκλοφορεί το νεο PC Game "Τhe Awakened" του Sherlock Holmes (πρόγονου του John  :2funny: :2funny: ) που είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ!

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Ταινίες με το John Holmes ήταν οι περιπέτειες του Johny Wadd, the little french maid κλπ. Λέγεται ότι γάμησε 14.000 γυναίκες! Πράγματι πήγαινε με οποίον τον πλήρωνε και καταστράφηκε από τα ναρκωτικά. Λεπτομέρειεw γιαυτόν και άλλους πορνοσταρ όπως και ταινίες υπάρχουν στο site excalibur films.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom