John_Savvidis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2022
- Like
- 1.909
- Πόντοι
- 201
Μάλλον είσαι 20 χρονών και κάτω, για να μην την έχεις πετύχει. Εμείς πάντως που φτάνουμε τα πρώτα αντα έχουμε σοβατίσει πολλά οικοδομικά τετράγωνα με την πάρτη της. Μιλάμε για τεράστιο όνομα στις ταινίες πορνό από το 2005 μέχρι και το 2015.Έχω δει τσόντες και τσόντες. Δεν την είχα ξαναπετύχει
Ρε τυπε 1ον είσαι παιδί των 90s και δεν ξες την Jesse; Ντροπή. 2ον με δουλεύεις; Δεν ξες τι σημαίνει όταν κάποιος σου λέει ότι έχει "σοβατίσει" με μια τσόντα; Ξανά ντροπή.κι εγώ μαζί σου είμαι
αλλά δεν την είχα πετύχει ποτέ
σοβατισει τι εννοείς;; βλέπετε τσόντες στην οικοδομή? wtf
Στοκαρισμα θες φίλε όχι σοβατισμα. Πάντως αν χρειαστείς σοβατισμα θα πρέπει να απευθυνθείς σε νεαρότερους συναδέλφους εμάς μας τα τελείωσαν τα αποθέματα η κυρία Jane και οι συνάδελφοι της προ πολλών (πλέον) ετών.Τύπε όπως και να χει έβγαλα κάτι ούπα από το τοίχο και με χαλάνε φουλ οι τρύπες που έμειναν.
Στείλε μήνυμα να κανονίσουμε να περάσεις να το φτιάξεις να φαίνεται πάλι όπως πρέπει
Καύλα βυζιά σώμα όλα μες την καύλα
Χανονται οι παραδοσεις πλεονΡε τυπε 1ον είσαι παιδί των 90s και δεν ξες την Jesse; Ντροπή. 2ον με δουλεύεις; Δεν ξες τι σημαίνει όταν κάποιος σου λέει ότι έχει "σοβατίσει" με μια τσόντα; Ξανά ντροπή.
Άστα να πάνε φίλε , έχει χαλάσει η νεολαία τα τελευταία χρόνιαΧανονται οι παραδοσεις πλεον
Ας δειξουμε το δρομο λοιπον.Άστα να πάνε φίλε , έχει χαλάσει η νεολαία τα τελευταία χρόνια
AK - 47 με διόπτρα;Η Jesse μας δείχνει τα όπλα της!!!
Ρε τυπε που το ειδες το ΑΚ-47!!;; Ασε που κατα 90% παίζει να είναι ρεπλικες αρα ειναι ελαφριά.AK - 47 με διόπτρα;
Τουλάχιστον τρία κιλά το ένα (χωρίς διόπτρα) αν έχει και κουμπωμένη γεμάτη γεμιστήρα κοντά στα 3,5 κιλά. Πολύ γυμνασμένο το μωρό.