Jeronimo Groovy και τα μυαλιά στο μπλέντερ!!! Μα καλά ρε σύντροφοι, δεν άκουγε κανείς σας Groovy-Time? Καθε μέρα 4-6 Αναστάσης Παπάς - Αλέξανδρος Πέτρακας μακράν το καλύτερο δίδυμο που έχει περάσει ποτέ από το ραδιόφωνο αναμφησβήτητα!!! Η καφρίλα πήγαινε σύννεφο, τη να πρωτοθυμηθώ, τις πίτσες που είχαν βγάλει σε συνεργασία με τη Pizza Fan όπου χαρίζανε και στριγκάκια, την Φιλτροχουάνα το ειχητικό σίριαλ που φτιάξανε επί εποχής Χουάνα η Παρθένα, τις βλαμμένες και πανεύκολες Αγγλίδες τουρίστριες που φέρνανε τα καλοκαίρια και τις κάναν ρόμπα live και αυτές δεν καταλαβαίναν τίποτα, τις απίστευτες και πρωτότυπες φάρσες που κάναν κάθε μέρα και όχι αυτές τις τελείως ξενέρωτες που ακούμε σε άλλα ραδιόφωνα, τα ατελείωτα αστεία σποτάκια της εκπομπής... και τόσα άλλα!!! Όταν έκλεισε ο Jeronimo μα το Θεό παίδες δεν "στέριωσα" σε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο σταθμό, όλοι μου φαίνονταν τόσο ξενέρωτοι, αρχικά άκουγα supersport fm που είχε κάτι καμμενιές και μετά κάπως τη βρήκα με τον Atlantis 105,2. Αλλά σαν τον JG πουθενά!!! Τώρα όποιος θέλει να έρθει σε επαφή με τους παραγωγούς, σχεδόν όλους, θα τους βρει μέσω facebook, ο Πέτρακας κάνει εκπομπή στο andradio.net πολλές φορές μαζί με τον Ντίμη Κοντορούση νομίζω η και με κάτι άλλους, ο Αναστάσης στο Mangoradio αλλά σε σχέση με τον Πέτρακα έχει φλωρέψει πολύ και οι άλλοι δεν θυμάμαι, ψάχτε τους και πείτε μου και εμένα. Α, η Μυρτώ Πιταούλη δουλεύει εδώ και χρόνια στο STAR.