adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
Εχουν τρελαθει οι πουτανες και ζητανε οτι τους κατεβει 300 ευρω ελεος ποια νομιζει οτι ειναι?
300/h χωρίς να λέει άλλες λεπτομέρειες...
Εγω παντως μεχρι 500 ειμαι ενταξει. Τα δινω, εσυ τωρα πες μου τι προβλημα εχεις? Οτι ειμαι σκατογερος , οτι τα εχω να τα δωσω, η να μου πεις σε ποια παραλια να αραξω τον πουτσο μου? Για Βερονικα παντως, και 500 την ωρα μια χαρα ειναι!Χα χα καλά να σας κάνουν τα πουτανάκια.
Όλοι οι σκατογεροι κάνατε φίρμα την Βερόνικα ενάμιση μέτρο γυναίκα, δεν θα ζητήσει τώρα αυτή 300 που είναι και 3 χρόνια μικρότερη.?
Και με την μαλακία που σας βαράει [size=10pt]η επόμενη 400.[/size]
Την Τζενη όταν ήταν σε 2 γραφεία το 2016 με τα μισά λεφτά από την Βερόνικα δεν την δίνατε σημασία.
Τώρα παρακαλατε για τηλέφωνο.
Κοροϊδαρες.
Εγω παντως μεχρι 500 ειμαι ενταξει. Τα δινω, εσυ τωρα πες μου τι προβλημα εχεις? Οτι ειμαι σκατογερος , οτι τα εχω να τα δωσω, η να μου πεις σε ποια παραλια να αραξω τον πουτσο μου? Για Βερονικα παντως, και 500 την ωρα μια χαρα ειναι!
Ζαρντέν, σε παρακαλώ, όχι τόσα λίγα. Ευτελίζεται το σήμα....
300 με κωλαράκι και full πρόγραμμα, δίνονται ...
Αλλά για περισσότερη ώρα δεν μπορεί να πάει αναλογικά.
Εμένα μου φαίνεται, πως θέλει να τα παίρνει με λίγα γαμησια, δίχως να είναι συνεπής επαγγελματίας...
Με ποιο όνομα στο Athens Diva; Από τις φωτογραφίες δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Tυπε η Βερ εχει και ενα βυζι κορυφη ομως και προσωπο .
Αυτη ουσιστικα μονο κωλο δυνατο βλεπω .
Στο diva οταν ηταν φαινοταν αρκετα και προσωπο στις φωτογραφιες εμενα δεν με τρελανε ..
Δεν νομιζω οτι αξιζει τοσα πολλα μια κακη αντιγραφη παει να κανει.
Αλλα απο περιεργεια μεχρι 250 με κωλο τα εδινα για μια φορα γιαυτον τον πατο και μονο .
ΣωστοςΤι να άλλαξε ρε τύπε, έλα π.μ. να σου πω τι άλλαξε.
Όσο υπάρχουν κορόιδα να πληρώνουν υπερδιπλασιες τιμές από την μια μέρα στην άλλη αγοράζοντας το ίδιο ακριβώς προϊόν, τόσο θα γεμίζουν οι τσέπες των νταβάδων που προωθούν πουτάνες.
Μάλλον εννοεί από τις εποχές που ήταν σε γραφεία:
Tυπε η Βερ εχει και ενα βυζι κορυφη ομως και προσωπο .
Αυτη ουσιστικα μονο κωλο δυνατο βλεπω .
Στο diva οταν ηταν φαινοταν αρκετα και προσωπο στις φωτογραφιες εμενα δεν με τρελανε ..
Δεν νομιζω οτι αξιζει τοσα πολλα μια κακη αντιγραφη παει να κανει.
Αλλα απο περιεργεια μεχρι 250 με κωλο τα εδινα για μια φορα γιαυτον τον πατο και μονο .
Εδωσα 100 για μια ωρα αλλα μου ειχε πει οτι θα το ανεβασει! Ειναι πολυ ωραια αλλα γενικα και τα 100 που δινω τα θεωρω πολυ μεγαλο ποσο! Οχι για την Τζενη αλλα γενικα...
φιλε, εχω κατι στα 534....θελεις κονε?Και έτσι πρέπει φίλε μου. Για μένα πρέπει να το πάει 250
Όπως και η liza vip και όλες οι άλλες
φιλε, εχω κατι στα 534....θελεις κονε?
Γουστα ειναι αυτα τυπε εγω την ειχα στανταρακι.
Πιο πολυ με νοιαζει το προσωπο και το σουλουπι παρα το υψος .
Ειδαμε και αλλες γνωστες που τις εχετε θεες επειδη ειναι 170 και απο κοντα τρομαξαμε γαριδες .
Η Βερ μαζεψε το μαρουλι και εφυγε .Καλα εκανε
Παμε για αλλα .
Τζενακι δες τα πμ σου