Σου είπα να μιλήσεις στα ίσια! Συνεχίζεις να παίζεις με ντρίμπλες. Ξανά διάβασε τις δικές μου λοιπόν μιας και χτυπάει για του λόγου μου η καμπάνα και συγκρινε τις επιτρεπτές βαθμολογίες που είχα μέχρι την τελευταία κριτική με αυτές που γράφω στον επίλογο της κάθε κριτικής ως επιθυμητές. Παρεπιπτόντως. Τα όσα αναφέρονται στη κοπέλα του νήματος στην κριτική που έχω γράψει γι αυτήν έχουν επιβεβαιωθεί δις από έγκυρους και πιο εμπειρους σχολιαστες του παρόντος ιστότοπου. Αυτά περί αβαντας!
Καλημέρα,
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Στο site έχουν μπει πολλοί νέοι τον τελευταίο χρόνο. Το πρόβλημα είναι ότι τα θέλουν έτοιμα, δεν έχουν την διάθεση να διαβάσουν και κυρίως να ψάξουν. Πράγμα που δικαιολογεί πολλά από τα φαινόμενα που παρατηρούμε.
Μπαίνει ο άλλος – ο οποιοσδήποτε άλλος – και διαβάζει 3 κριτικές για μια κοπέλα. Από καλές ως πάρα πολύ καλές και τις θεωρεί αβανταδόρικες. Αν διαβάσει πιο προσεκτικά όμως :
H κριτική του Trive χρονολογείτε τουλάχιστον πριν από 1.5 έτος. Είναι μία καλή κριτική που καταλήγει στο 7 από ένα μέλος που έχει το δικαίωμα να βάζει και 10. Out of date κριτική την λες, Καλή κριτική που σε βάζει στην περιέργεια να δοκιμάσεις την λες, αβανταδόρικη όμως δεν την λες.
Η γλαφυρότατη κριτική από σένα είναι ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος με τις άλλες 3 που έχεις γράψει. Όλες όσες έχεις συναντήσει είναι από Θεές της Ομορφιάς του Ήλιου ξελογιάστρες ως Μικρές Θεές, στο κρεβάτι κάνουν παπάδες, παίρνουν 10ρια και 9ρια στο τέλος του κειμένου (γιατί σε σένα το σύστημα δεν σου δίνει το δικαίωμα για πάνω από 7) και γενικά όλες είναι Φο-βε-ρες. Ναι, κάποιος που δεν το ψάχνει μπορεί να θεωρήσει την κριτική σου αβανταδόρικη αλλά έτσι γράφεις σε όλες. Είναι το στυλ σου. Και επειδή είναι το στυλ σου, η κριτική σου δεν έχει καμία σχέση ούτε με του ούτε με του Yorkie ούτε με του Trive.
Η μόνη κριτική που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αβανταδόρικη είναι του Yorkie και αυτό γιατί έχει άλλα standard και κατά καιρούς τα έχει χώσει και σε κοπέλες – αν και εγώ τον θεωρώ επιεική (τουλάχιστον σε μία περίπτωση). Είναι μία πολύ καλή κριτική από ένα μέλος με αρκετά χιλιόμετρα που προφανώς μετράει η γνώμη του. Επειδή μιλάμε που και που, τα είπαμε και ιδιαιτέρως, καταλαβαίνω τι του άρεσε και γιατί του άρεσε και καταλαβαίνω την κριτική του και κυρίως καταλαβαίνω με τι κριτήρια την έκανε.
Τώρα τι σκάλωμα έφαγες εσύ δεν το καταλαβαίνω και ούτε με νοιάζει. Για τον Νίκο που έγραψε για τις αβανταδόρικες κριτικές αντιλαμβάνομαι ότι το έγραψε σε σχέση με την άνοδο της τιμής αλλά στην τελική για μένα αυτή θα πρέπει να είναι και η τιμή για τις κοπέλες του site. Από 200 την ώρα και πάνω για full πρόγραμμα και από 150 και πάνω για απλό. Για μένα κάποιος που τα θέλει όλα στο πιάτο και έτοιμα πρέπει να πληρώνει όπως πληρώνει όταν παίρνει από γραφείο. Στο ίδιο επίπεδο να είναι οι τιμές.
Δεν λέω ότι εγώ δίνω τόσα, λέω τι θα πρέπει να ζητάνε εδώ .Έχοντας ήδη μιλήσει και με τον yorkie πριν ανεβάσει την κριτική του και έχοντας στο μυαλό την τιμή που είχε όταν πρώτό-ανοίχτηκε το νήμα πριν ένα χρόνο έστειλα ένα pm και μου απάντησε με ένα νούμερο. Ήδη κάποιοι άλλοι γνωστοί με είχαν ενημερώσει την τιμή που αγοράσατε εσείς και ότι αυτή η τιμή είχε ήδη ανέβει, μου είπε και εκείνη τα δικά της, ευχαρίστησα και της ευχήθηκα καλή σταδιοδρομία. Πιστεύω να έχει πιάσει το νόημα και αν το χειριστεί καλά θα βγάλει πολλά λεφτά από εδώ.