Αποψινή συνάντηση με την Τζένη. Το ραντεβού κλείστηκε με δυο τρια μηνύματα και χωρίς πολλά πολλά μέσω viber. Σήμερα είπε θα είναι διαθέσιμη, για Κυριακή δεν ξέρει χωρίς να χάσω χρόνο και να το σκεφτώ περισσότερο το κλείνω και πάω σιγά σιγά για το hotel. Κριτικές εμφάνισης και υπηρεσιών όχι πολλές. Ήρθε στην ώρα της, ανοίγω την πόρτα και μένω κάγκελο! Πανέμορφο κορίτσι στα 20-21 χρόνια, ψηλό κάπου στο 1.70-1.72 ξυπόλυτη. Αμήχανη κάπως στην αρχή, την πλησίασα σχετικά με τρόπο, της πρότεινα κέρασμα, το δέχτηκε με ευγένεια και όχι αμέσως. Η κοπέλα είναι πιπινάκι με την σημασία της λέξης που σου βγάζει αυτό το χαδιάρικο και αν γουστάρεις το GFE απλά γελάστηκες! Είναι εκπαιδευμένη για σκληροπυρηνικούς, στο δείχνει με τον τρόπο της. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν. Όσοι όχι, απλά θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Όπως προσαρμόστηκα κι εγώ. Μου έβγαλε τέτοια αλητεία που δεν το πίστευα. Δάχτυλα μπροστά μέχρι 3 στον αριθμό και να γουστάρει τρελά και να έχει γίνει μούσκεμα. Δάχτυλα στην πίσω μεριά έχοντάς την στα 4 και σφυροκοπόντας την. 2 στον αριθμό. Κωλοσκάμπιλο δυνατό και στα δυο κωλομάγουλα χωρίς να πει τίποτα αλλά να ζητάει κι αλλο! Μαλλιοτραβήγματα, φτυσίματα στο στόμα, πιάσιμο στα μούτρα (όχι σφίξιμο) dirty talking που το ανταποδίδει ("έτσι ξέσκισέ με δυνατά ρε καριόλη") Το μακιγιάζ της πλέον δεν υπήρχε. Παίχτηκαν 2 γύροι και κατάφερε να τελειώσω στο δεκάλεπτο στον πρώτο γύρο. Τα πήρε στο στόμα και τα έφτυσε στο μπάνιο. Το φακελάκι συνηθίζω να το δίνω στο τέλος. Δεν είχα κριτικές να ξέρω, της πρότεινα να της δώσω από την αρχή και μου το γύρισε πίσω ζητώντας μου να το βάλω να ξαπλώσει στο κομοδίνο και να το πάρει στο τέλος! Για μπάνιο πριν αρχίσει ο αγώνας δεν την άφησα να πάει και δεν το μετάνιωσα! Είναι πεντακάθαρη.
Εντύπωση μου προκάλεσε ενώ η ώρα είναι παραπέντε και της δίνω την άδεια να ετοιμαστεί, να ετοιμάζεται χωρίς να το βάλει στα πόδια και με το πάσο της να κάνει το μπάνιο της, να ξανα φτιάξει το μακιγιάζ της, να ντυθεί. Και πριν ντυθεί να ποζάρει με το κινητό μου να βγάλει selfies. Αποφάσισε να αποχωρήσει από το δωμάτιο 15 λεπτά αφού είχε λήξει ο χρόνος! Δεν με χάλασε βέβαια, ίσα ίσα που την έβλεπα και καμάρωνα σαν το γύφτικο σκεπάρνι που συνουσιασθηκα με τέτοιο κορίτσαρο! Είχα βάλει σκοπό όταν θα κάνω κασκαντεριλίκια, όποια κι αν είναι η τιμή να πάω για 1 ώρα και όχι για μιάμιση ή 2 ώρες που γουστάρω περισσότερο. Τελικά το έκλεισα με όποιο ρίσκο για δύο ώρες ο αθεόφοβος! Πλήρωσα 200 ευρώ. (100/h) Το anal από ό,τι μου είπε παρέχεται με χρέωση +40 ευρώ. Με την ένοια του αναλ δεν ψώνισα αλλά το κωλαράκι της το ψιλοτίμησα όπως είπα πιο πάνω.
Τα μόνα αρνητικά που βρήκα ήταν το όχι και τόσο καλό στοματικό της. Φιλάει στο στόμα, αλλά όχι με γλώσσα. Στα πεταχτά. Έχει μάθει αλλιώς στο άθλημα και γι αυτό μάλλον. Πρωτοβουλίες δεν παίρνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κομοδίνο. Την κουμαντάρεις εσύ και κάνει ό,τι της πεις και αντέχει όπως είπα σε δυνατούς ρυθμούς!
Βαθμολογία με αριθμούς. Πρόσωπο: 8. Σώμα: 9 λείπει ο βύζος 1.5, αλλά ο κώλος δεν υπάρχει σφιχτός, πεταχτός και γυμνασμένος. Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 8 χρίζει πρωτοβουλιών. Σχέση απόδοσης/τιμής: 9
Στην ερώτηση αν την ξανασυναντούσα απαντάω πως ναι! Δεν γίνεται να μην ξανασυναντήσεις αυτό το πλάσμα.
Επειδή αναρωτιέστε λοιπόν αν υπάρχει όντως jenny, όντως υπαρχει και δεν είναι φάντασμα! Η κοπέλα δεν κάνει πολλά ραντεβού, δεν γουστάρει να κάνει, σπουδάζει από ό,τι μου είπε και δεν είναι διαθέσιμη συνέχεια. Εσείς δοκιμάστε την τύχη σας πάντως. Πμ τα οποία ζητάει κάποιος τηλέφωνο από εμένα η απάντηση
μου είναι γνωστή. Ανάγνωση του μηνύματος και διαγραφή χωρίς απάντηση! Θα γραφτεί καλύτερη κριτική αν ανοίξει link κριτικών για τη κοπέλα που το αξίζει πραγματικά.
Τελικά η άγνοια είναι ευτυχία!
Όταν έφυγα από το ξενοδοχείο, δεν ξέρω πως , μου κόλλησε και τραγούδαγα το άσμα: Γιαλέσσα έγια μόλα την βάρκα σου Νικόλα βάλε μπροστά και μόλα!
Με την αδειά της ανεβαίνουν οι παρακάτω φωτος προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.