Νέα

Japan vs Germany

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ιαπωνικο αυτοκινητο ή Γερμανικο; Τι θα αγοραζατε απο τα νεα μοντελα;

• Japan

Ψήφοι: 37 64,9%
  • Germany

Ψήφοι: 20 35,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Toyota

Ειτε corolla ή rav4, γαμανε.

Lexus (toyota ειναι)

Suzuki

Vitara, γαμαει.

Mazda

Mazda 3 sedan ή 6, γαμανε.

Αυτα απο Ιαπωνια.

Ευχαριστώ!

Πολύ καλές επιλογές. Θα τσεκάρω λεπτομέρειες. Σουζούκι έχω συμπάθεια ένεκα μηχανής που είχα παλιά, και ήταν απο τις πιο τίμιες και συμπαθητικές αντιπροσωπείες. 

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Γνωμη μου; Ποιο θα επαιρνα σε αυτα τα λεφτα που λες;

Το lexus φιλε, γαμαει.

Πηγαινε δες το απο κοντα οταν τελειωσει η κατασταση και θα με θυμηθεις.

Δεν υπαρχει αυτοκινητο σε παγκοσμιο επιπεδο που να μπορει να ξεπερασει στα ιδια λεφτα ενα lexus.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Lexus κορυφαία ποιότητα απο τότε που εμφανίστηκε. Είναι overengineered toyota. Θα το κοιτάξω

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Lexus κορυφαία ποιότητα απο τότε που εμφανίστηκε. Είναι overengineered toyota. Θα το κοιτάξω

Παρτο χτες, δεν χρειαζεται να κοιταξεις ενα lexus φιλε.

Θα με θυμηθεις, μολις ανοιξουν πηγαινε εκει και απλα παρτο.

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
719
Πόντοι
361
Θεωρω οτι οι Ιαπωνες εχουν αλλη φιλοσοφια και σεβονται σε μεγαλυτερο βαθμο τον αγοραστη των αυτοκινητων τους.

Εντελως διαφορετικη νοοτροπια σαν λαος γενικοτερα.

Ισχυει αυτο που λες αλλα οχι σε τετοιο βαθμο οπως των Γερμανων, καμια σχεση.

Μια δοκιμη θα σε πεισει, παρε ενα bmw και ενα toyota στα ιδια κυβικα και ελα μετα απο 3 χρονια να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου.

Αν πουμε τωρα για honda και suzuki, αστο. Δεν εχουν ανταγωνιστη στο τομεα αξιοπιστια.

Παρε ενα, δοκιμασε, βγαλε συμπερασματα μεσα απο το βιωμα.

Καλημερα, ειxa bmw 90s και πλεον audi 20vt 20ετιας, οχι επειδη ειμαι κολλημενος με τα γερμανικα η σνομπαρω τα japan, πιστεψε με, ετυχε...
Ειναι ευκολο να πουμε οτι ο γερμανος εστιαζει περισσοτερο στην ανεση και τα plus και ο Ιαπωνας στην αντοχη... Ναι, αυτα ισχυαν μεχρι το 2000-2005, απλα το ιαπωνικο αντεχε περισσοτερο χωρις σερβις απο ενα γερμανικο... Αυτος ηταν ο γνωμονας συγκρισης του Ελληνα για Toyota-bmw... τα carina/civiv toy 80-95 δουλευουν μεχρι σημερα... Οπως και κατι mercendes bmw με 500 και 600 χιλιαδες χιλιομετρα τα βγαζεις εθνικη και 200ριζουν... Πλεον και τα ιαπωνικα εχουν αλλοιωθει πολυ, φθηνα υλικα και αναλωσιμα, οχι μονο στη καμπινα με ψευτοπλαστικα ταμπλο, αλλα με μεταλα στις μηχανες που γινονται ζαχαρη... (βλεπε μετατροπη σε υγραεριο)Βεβαια ουτε αυτο ειναι γνωμονας να κρινεις απλα εδωσα παραδειγμα...
Καποτε ολες οι εταιριες εβγαζαν σωστα προιοντα που δεν χαλανε για να κερδισουν τον καταναλωτη, πλεον εχουν κερδισει τα brand names τους και το marketing δουλευει απο μονο του... Ο πατερας μου ειχε bmw και πηγα σε bmw γιατι ηταν θηριο και δε χαλαγε ποτε, ο μπαμπας σου ειχε toyota ειδε ολα τα καλα και συνεχισες σε toyota...
Η αποψη μου ειναι να διαλεγουμε αυτοκινητα που μας εκφραζουν και μπορουμε να υποστηριξουμε οικονομικα... Στο 2020 δεν υπαρχει καλος η κακος... Εκτος αν μιλησουμε για Porsche και πανω... Αλλα εγω δεν ανηκω σε αυτη την ομαδα...

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Καλημερα, ειxa bmw 90s και πλεον audi 20vt 20ετιας, οχι επειδη ειμαι κολλημενος με τα γερμανικα η σνομπαρω τα japan, πιστεψε με, ετυχε...
Ειναι ευκολο να πουμε οτι ο γερμανος εστιαζει περισσοτερο στην ανεση και τα plus και ο Ιαπωνας στην αντοχη... Ναι, αυτα ισχυαν μεχρι το 2000-2005, απλα το ιαπωνικο αντεχε περισσοτερο χωρις σερβις απο ενα γερμανικο... Αυτος ηταν ο γνωμονας συγκρισης του Ελληνα για Toyota-bmw... τα carina/civiv toy 80-95 δουλευουν μεχρι σημερα... Οπως και κατι mercendes bmw με 500 και 600 χιλιαδες χιλιομετρα τα βγαζεις εθνικη και 200ριζουν... Πλεον και τα ιαπωνικα εχουν αλλοιωθει πολυ, φθηνα υλικα και αναλωσιμα, οχι μονο στη καμπινα με ψευτοπλαστικα ταμπλο, αλλα με μεταλα στις μηχανες που γινονται ζαχαρη... (βλεπε μετατροπη σε υγραεριο)Βεβαια ουτε αυτο ειναι γνωμονας να κρινεις απλα εδωσα παραδειγμα...
Καποτε ολες οι εταιριες εβγαζαν σωστα προιοντα που δεν χαλανε για να κερδισουν τον καταναλωτη, πλεον εχουν κερδισει τα brand names τους και το marketing δουλευει απο μονο του... Ο πατερας μου ειχε bmw και πηγα σε bmw γιατι ηταν θηριο και δε χαλαγε ποτε, ο μπαμπας σου ειχε toyota ειδε ολα τα καλα και συνεχισες σε toyota...
Η αποψη μου ειναι να διαλεγουμε αυτοκινητα που μας εκφραζουν και μπορουμε να υποστηριξουμε οικονομικα... Στο 2020 δεν υπαρχει καλος η κακος... Εκτος αν μιλησουμε για Porsche και πανω... Αλλα εγω δεν ανηκω σε αυτη την ομαδα...

Σκοπος του νηματος ειναι να βοηθησουμε γραφοντας ο καθενας την εμπειρια του, τον απλο αγοραστη που θελει να αγορασει ενα αυτοκινητο τιμιο, που θα εχει αξιοπιστια και αντοχη σε βαθος χρονου χωρις να τον ταλαιπωρει με προβληματα ή να σκαει συνεχως λεφτα για βλαβες.

Σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να πουμε οτι ο χ κινητηρας ελιωσε επειδη τον εκανα μετατροπη και του εβαλα διαφορετικο καυσιμο ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ.

Δεν το αναφερουμε καν, ειναι εντελως ασκοπο και ακυρο και μονο ως αναφορα.

Συμφωνω με τη τωρα επικρατουσα κατασταση, του να χαλανε πιο γρηγορα για να υπαρχει κινηση στα ανταλλακτικα.

Οκ.

Ο Ιαπωνας ομως φιλε σεβεται, καμια σχεση με τον Ευρωπαιο.

Το ιδιο και ο Κορεατης.

Εντελως διαφορετικοι λαοι, αλλες κουλτουρες.

Σεβονται, και αφου σεβονται τους τιμω και εγω με την επιλογη μου.

Πλεον, μπορουν να καλυψουν καθε καυλα, οτι και να θες απο ενα αμαξι και οσα και να θελεις να σκασεις. Εχουν επιλογες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Bρε μάλαξ, δεν είναι όλοι φτωχομπινέδες σαν και σένα, το οτι ζούμε τώρα σε ένα νησί δε σημαίνει οτι είμαστε αποκλεισμένοι εδώ.

Ενημερωτικά, έχει καράβια που φορτώνεις τα αυτοκίνητα και την παρέα και ταξιδεύεις μέχρι Πειραιά και απο κει διαλέγεις προορισμό. Εντάξει, κοστίζει λίγο αλλά μην ανησυχείς, δεν είναι οικονομική καταστροφή.

ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
δεν φαίνονται αυτοκίνητα με χανιώτικες πινακίδες !
Ποτέ πουθενά

το ίδιο και οι ροδίτες

τα αυτοκίνητά σας δεν ταξιδεύουν ποτέ !

πάμε να τη ... στήσουμε στην Ε3 ....

βλέπεις άπειρα ΙΧ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ και να επιστρέφουν

και κοντέηνερ !!!!!!!!!

ΙΧ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΧΝ* ή τα παλιά ΗΑ δεν βλέπεις κανένα να κατεβαίνει στον πειραιά !!!!!
ΠΟΤΕ

Ούτε καν στο ... ηράκλειο δεν πάτε , γιατί ... είστε τσακωμένοι !!!!!!!!

Τα ταξίδια σας είναι
ελαφονήσι, φαλάσερνα, παλιόχωρα, σφακιά, σούγια, καλύβες και κανά ρέθυμνο , πρέβελη !!!!!!
ΜΟΝΟ , ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ.

Τα άλλα στο ... λογοτεχνικό κόσμο του μπου.κομ !!!!!!!

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
719
Πόντοι
361
Σκοπος του νηματος ειναι να βοηθησουμε γραφοντας ο καθενας την εμπειρια του, τον απλο αγοραστη που θελει να αγορασει ενα αυτοκινητο τιμιο, που θα εχει αξιοπιστια και αντοχη σε βαθος χρονου χωρις να τον ταλαιπωρει με προβληματα ή να σκαει συνεχως λεφτα για βλαβες.

Σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να πουμε οτι ο χ κινητηρας ελιωσε επειδη τον εκανα μετατροπη και του εβαλα διαφορετικο καυσιμο ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ.

Δεν το αναφερουμε καν, ειναι εντελως ασκοπο και ακυρο και μονο ως αναφορα.

Συμφωνω με τη τωρα επικρατουσα κατασταση, του να χαλανε πιο γρηγορα για να υπαρχει κινηση στα ανταλλακτικα.

Οκ.

Ο Ιαπωνας ομως φιλε σεβεται, καμια σχεση με τον Ευρωπαιο.

Το ιδιο και ο Κορεατης.

Εντελως διαφορετικοι λαοι, αλλες κουλτουρες.

Σεβονται, και αφου σεβονται τους τιμω και εγω με την επιλογη μου.

Πλεον, μπορουν να καλυψουν καθε καυλα, οτι και να θες απο ενα αμαξι και οσα και να θελεις να σκασεις. Εχουν επιλογες.
Για καποιο λογο δε μπορω να απαντησω...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Για κορεάτικο , θαυμάζω πολύ το i30 n.
Απίστευτο αμάξι,  απίστευτο vfm

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
δεν φαίνονται αυτοκίνητα με χανιώτικες πινακίδες !
Ποτέ πουθενά

το ίδιο και οι ροδίτες

τα αυτοκίνητά σας δεν ταξιδεύουν ποτέ !

πάμε να τη ... στήσουμε στην Ε3 ....

βλέπεις άπειρα ΙΧ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ και να επιστρέφουν

και κοντέηνερ !!!!!!!!!

ΙΧ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΧΝ* ή τα παλιά ΗΑ δεν βλέπεις κανένα να κατεβαίνει στον πειραιά !!!!!
ΠΟΤΕ

Ούτε καν στο ... ηράκλειο δεν πάτε , γιατί ... είστε τσακωμένοι !!!!!!!!

Τα ταξίδια σας είναι
ελαφονήσι, φαλάσερνα, παλιόχωρα, σφακιά, σούγια, καλύβες και κανά ρέθυμνο , πρέβελη !!!!!!
ΜΟΝΟ , ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ.

Τα άλλα στο ... λογοτεχνικό κόσμο του μπου.κομ !!!!!!!

Βαρυ.

:S

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Για κορεάτικο , θαυμάζω πολύ το i30 n.
Απίστευτο αμάξι,  απίστευτο vfm

Η εκδοση σε κουπε στο ιδιο αμαξι, γαμαει. Καυλα ειναι.

Αξιοπιστο, γρηγορο, σταθερο.

Το ειχε ενας γνωστος μου πριν κατι μερες και το ειδα απο κοντα και πηγαμε μια βολτα.

Πολυ ποιοτικο και σβελτο σταθερο αμαξι.

5 χρονια εγγυηση ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Γαμανε οι Κορεατες.

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Οι Γερμανοι, στη μαρκα με το αστερακι, δινουν μονο 2 ετη και οχι απεριοριστα χιλιομετρα.

Οταν τους ρωτας γιατι δεν δινετε παραπανω χρονια εγγυηση αφου ειστε σιγουροι για αυτο που εχετε φτιαξει...σε κοιταζουν μεσα στα ματια και σου λενε τερματισμενες μαλακιες.

Πλεον, δεν ξανααγοραζω αυτοκινητο απο αυτους που να εχει κατασκευαστει μετα το 2010. Ποτε.

Καινουρια, Ιαπωνες και Κορεατες. Γαμανε, τιμιοι και περηφανοι για αυτο που σου δινουν.

Η δε ΚΙΑ που ειναι ιδια εταιρια της Χιουνται, δινει 7 χρονια.

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
719
Πόντοι
361
OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Λακη, τσεκαρε το παρακατω Ιαπωνικο διαμαντι, δες το βιντεο και γραψε τα σχολια σου φιλε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Λακη, τσεκαρε το παρακατω Ιαπωνικο διαμαντι, δες το βιντεο και γραψε τα σχολια σου φιλε.

2τρο 252 άλογα, τέλειο μοτέρ. Τέλειο σεντάν . Κορυφή το όχημα.

Στην ελλάδα όμως η συγκεκριμένη μάρκα .... ξέρεις .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom