Νέα

Japan vs Germany

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ιαπωνικο αυτοκινητο ή Γερμανικο; Τι θα αγοραζατε απο τα νεα μοντελα;

• Japan

Ψήφοι: 37 64,9%
  • Germany

Ψήφοι: 20 35,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.267
Πόντοι
5.506
Κ στις 2 εχω παει με μηχανη gsx-r 750

Kαλα τα μεγαρα χωραφι
Σερρες αλλος πλανητης :heavymetalbig:

Σέρρες μακράν κορυφή, την ψιλογάμησαν ένα φεγγάρι που έβαλαν μπαλώματα, έχω καιρό πλέον να πάω.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Στην ελλάδα πολλά 4 -ΤΡΟΧΟΙ boys, έχουν επηρεαστεί από τα κείμενα του στρατισίνο τη δεκαετία του 90
και γράφουν για τις πίστες ....

λες και είχαμε και πίστες σε αυτό τον ΚΩΛΟΤΟΠΟ
όπως έχει ο βλαχοντόϊτς που έδινε 10€/γύρο και έτρεχε στην πίστα ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:hi:

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.805
Πόντοι
746
Καλημερα, ειxa bmw 90s και πλεον audi 20vt 20ετιας, οχι επειδη ειμαι κολλημενος με τα γερμανικα η σνομπαρω τα japan, πιστεψε με, ετυχε...
Ειναι ευκολο να πουμε οτι ο γερμανος εστιαζει περισσοτερο στην ανεση και τα plus και ο Ιαπωνας στην αντοχη... Ναι, αυτα ισχυαν μεχρι το 2000-2005, απλα το ιαπωνικο αντεχε περισσοτερο χωρις σερβις απο ενα γερμανικο... Αυτος ηταν ο γνωμονας συγκρισης του Ελληνα για Toyota-bmw... τα carina/civiv toy 80-95 δουλευουν μεχρι σημερα... Οπως και κατι mercendes bmw με 500 και 600 χιλιαδες χιλιομετρα τα βγαζεις εθνικη και 200ριζουν... Πλεον και τα ιαπωνικα εχουν αλλοιωθει πολυ, φθηνα υλικα και αναλωσιμα, οχι μονο στη καμπινα με ψευτοπλαστικα ταμπλο, αλλα με μεταλα στις μηχανες που γινονται ζαχαρη... (βλεπε μετατροπη σε υγραεριο)Βεβαια ουτε αυτο ειναι γνωμονας να κρινεις απλα εδωσα παραδειγμα...
Καποτε ολες οι εταιριες εβγαζαν σωστα προιοντα που δεν χαλανε για να κερδισουν τον καταναλωτη, πλεον εχουν κερδισει τα brand names τους και το marketing δουλευει απο μονο του... Ο πατερας μου ειχε bmw και πηγα σε bmw γιατι ηταν θηριο και δε χαλαγε ποτε, ο μπαμπας σου ειχε toyota ειδε ολα τα καλα και συνεχισες σε toyota...
Η αποψη μου ειναι να διαλεγουμε αυτοκινητα που μας εκφραζουν και μπορουμε να υποστηριξουμε οικονομικα... Στο 2020 δεν υπαρχει καλος η κακος... Εκτος αν μιλησουμε για Porsche και πανω... Αλλα εγω δεν ανηκω σε αυτη την ομαδα...
τα ειπες όλα με τα γραφομενα σου,πλεον όλα τα brands εχουνε αξιολογα αυτοκίνητα.ολες οι σχολες εχουνε κατι αξιλογο να αποδειξουνε υπηρξα κατοχος από πολλες σχολες,οσο για τους κολλημένους με τα γιαπωνικα αυτοκίνητα να ξερουνε ότι η εποχη carina,starlet,sunny kai primera δεν υπαρχει πλεον,σημερα διαλέγουμε βαση του προσωπικου μας value for money,οσο για τα γερμανικα αυτοκίνητα,χωρις να είμαι γερμανόφιλος είναι στο overall καπως πιο μπροστα από ολους,σε απειρα επίπεδα εξοπλισμου,δεκαδες χρωματισμούς,τεραστιες γκαμες,συμμαχιες τυπου bmw-toyota Mercedes-Nissan κτλ κτλ.Και να θυμαστε το παν σε ένα αυτοκινητο είναι η ευλαβικη τηρηση της συντηρησης και η προσεκτικη χρηση.καλη υγεια σε ολους μας ευχομαι…...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom