Νέα

Japan vs Germany

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ιαπωνικο αυτοκινητο ή Γερμανικο; Τι θα αγοραζατε απο τα νεα μοντελα;

• Japan

Ψήφοι: 37 64,9%
  • Germany

Ψήφοι: 20 35,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Έλεος ρε, αν δεν πας με αυτό ταξίδι, με ποιό θα πας; Αλλά να μην τρέμει το φυλλοκάρδι σου στα 150, να έχει και μια αερανάρτηση να το πρασαρμόζεις όπως θέλεις και να μην είναι σα λεωφορείο από τα πλάγιά του.

Αν το θες και για τροχόσπιτο παράλληλα, καλό είναι.

Δεν πας ταξιδι με αυτα φιλε, για καυλες τα εχεις και για κοντινες διαδρομες.

Αν ειναι να πας καπου μακρυα, εχει αλλα εργαλεια.

Σε πληροφορω ομως οτι μια χαρα χωνοταν στις στροφες εντος Αττικης, ποτε δεν ειχαμε θεμα στο θεμα κρατημα-ευσταθεια.

Παρε ενα, μια δοκιμη θα σε πεισει.

Ειναι φτηνα τωρα πλεον, δεν θα σου κοστισει πολλα.

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Γερμανικό, Ιαπωνικό το θέμα είναι να δίνει κώλο...
:2funny:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.939
Πόντοι
4.546
Μάλλον Ιαπωνικό. Πρώην κάτοχος Honda και τώρα Toyota, έχω να πω ότι η Ιαπωνία και συνεργείο δεν πάνε μαζί συχνά (με εξαίρεση τα αναλώσιμα φυσικά). Αλλά δεν θα έλεγα όχι στο να οδηγούσα μια Ε36 ή ένα Corsa OPC, που το έχω και απωθημένο. Πάντως, αυτό που έχω παρατηρήσει έιναι ότι όλα τα σημερινά μοντέλα έχουν γίνει αναλώσιμα, λόγω του ότι βγαίνουν από γραμμή παραγωγής. Το θέμα είναι ότι η Γερμανία τα κάνει επίτηδες πιο ευάλωτα σε ζημιές από ότι η Ιαπωνία ( θυμάστε την απάτη της VW με τους ρύπους πριν από καμιά 5αριά περίπου χρόνια; )

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Έλεος ρε, αν δεν πας με αυτό ταξίδι, με ποιό θα πας;

Ταξίδι ...

πχ χανιά>ρέθυμνο
χανιά>παλιόχωρα
χανιά>φαλάσερνα
χανιά>σούγια
χανιά>ελαφονήσι ....

όλα μαζί .... είναι 700 χλμ πήγαινε έλα !!!!!!!!!!!!! (με επιστροφή στα χανιά, γιατί αν τα πας σερί, δεν είναι ούτε 250).

ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Μάλλον Ιαπωνικό. Πρώην κάτοχος Honda και τώρα Toyota, έχω να πω ότι η Ιαπωνία και συνεργείο δεν πάνε μαζί συχνά (με εξαίρεση τα αναλώσιμα φυσικά). Αλλά δεν θα έλεγα όχι στο να οδηγούσα μια Ε36 ή ένα Corsa OPC, που το έχω και απωθημένο. Πάντως, αυτό που έχω παρατηρήσει έιναι ότι όλα τα σημερινά μοντέλα έχουν γίνει αναλώσιμα, λόγω του ότι βγαίνουν από γραμμή παραγωγής. Το θέμα είναι ότι η Γερμανία τα κάνει επίτηδες πιο ευάλωτα σε ζημιές από ότι η Ιαπωνία ( θυμάστε την απάτη της VW με τους ρύπους πριν από καμιά 5αριά περίπου χρόνια; )

Πριν το 2005, υπηρχαν Γερμανικα αυτοκινητα που ναι, ηταν ευχαριστο στο να τα εχεις ως ιδιοκτητης. Οχι ολα, καποια.

Απο τα Ιαπωνικα, ολα σχεδον τα αυτοκινητα που αγοραζε ο κοσμος ηταν στο συνολο τους καλα και αξιοπιστα αυτοκινητα στο να τα αγορασει ενας ανθρωπος που ηθελε κατι ποιοτικο και να μη τρεχει συνεχως για βλαβες.

Μετα το 2005, αλλαξε εντελως η κατασταση, καμια σχεση, ειδικα μετα το 2010.

Το 2010 ηταν και η ταφοπλακα για τα Γερμανικα αυτοκινητα.

Συνεχως ζημιες, βλαβες, λαμπακια. Καθε μερα ολα ειναι πιθανα.

Εχω υπαρξει κατοχος bmw, mercedes και ford (υπηρχαν μοντελα που ειχαν κατασκευαστει Γερμανια). Τι εχω να σου πω; Εαν εχεις λεφτα να πληρωνεις και ορεξη να ψαχνεις και να τρεχεις σε συνεργεια και να εχεις κουβεντες συνεχως με τα μαστορια να γινετε φιλαρακια, ναι παρε και εσυ ενα και welcome to the club.

Εχω υπαρξει και κατοχος toyota και συγγενης μου κατοχος suzuki και mitsubishi. Περα απο τα απλα (λαδια φιλτρα μπουζι ιμαντες στην ωρα τους κτλπ) δεν χρειαστηκε ποτε τιποτα. Απολυτως. Εδω θα πρεπει να σημειωθει οτι τα κακοποιησαμε τα αυτοκινητα, καμια προσοχη στο τροπο οδηγησης.  Δεν τα πηγαμε ποτε για βλαβη σε κατι σοβαρο, ουτε καν μια τρομπα βενζινης ρε παιδι μου, ετσι για το καλο να πουμε οτι δωσαμε κατι μετα απο τοσο γαμησι που ριξαμε στα ατυχα αυτα αυτοκινητα που περασαν απο τα χερια μας.

Πλεον, μονο Ιαπωνικα και μονο. Τιποτα αλλο.

Σεβομαι επισης και τον Κορεατη εαν λυσει το θεμα με τους κινητηρες του και βγαλει κατι σωστο.

Οταν το λυσει, θα δοκιμασω και Κορεατη, εχει τρομερη αξιοπιστια.

Απλα δεν εχει καλη γκαμα απο κινητηρες ακομα και εχει υψηλες καταναλωσεις.

Εαν ομως μου ελεγες ευρωπαικο ή Κορεα, σαφως και θα επελεγα Κορεα.

Ευρωπαικο αμαξι, ποτε ξανα.

Ναι, ολα τα εχουν κανει να χαλανε για να κονομανε απο ανταλλακτικα, δεν ειναι οπως παλια. Τιποτα δεν ειναι οπως παλια αλλωστε.

Οι Ιαπωνες ομως, σεβονται. Απλα.

Ανθρωποι που σεβονται, τους σεβεσαι και εσυ και τους τιμας με την επιλογη σου.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Ταξίδι ...

πχ χανιά>ρέθυμνο
χανιά>παλιόχωρα
χανιά>φαλάσερνα
χανιά>σούγια
χανιά>ελαφονήσι ....

όλα μαζί .... είναι 700 χλμ πήγαινε έλα !!!!!!!!!!!!! (με επιστροφή στα χανιά, γιατί αν τα πας σερί, δεν είναι ούτε 250).

Νταξει μια χαρα παει το toyota μη τρελαθουμε. Μια χαρα αμαξι ηταν, ποτε δεν μας προδωσε και ας του βγαλαμε το λαδι.

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.276
Πόντοι
11.836
OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Οι Γερμανοι ανεβαινουν σιγα σιγα στη ψηφοφορια...

Ηθελα να ξερα ολοι αυτοι που τους ψηφισαν, εχουν Γερμανικο αμαξι;

:S

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Αντρικοι ηχοι, οχι ηλεκτρικες σκουπες τωρα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.272
Πόντοι
5.506
Ταξίδι ...

πχ χανιά>ρέθυμνο
χανιά>παλιόχωρα
χανιά>φαλάσερνα
χανιά>σούγια
χανιά>ελαφονήσι ....

Bρε μάλαξ, δεν είναι όλοι φτωχομπινέδες σαν και σένα, το οτι ζούμε τώρα σε ένα νησί δε σημαίνει οτι είμαστε αποκλεισμένοι εδώ.

Ενημερωτικά, έχει καράβια που φορτώνεις τα αυτοκίνητα και την παρέα και ταξιδεύεις μέχρι Πειραιά και απο κει διαλέγεις προορισμό. Εντάξει, κοστίζει λίγο αλλά μην ανησυχείς, δεν είναι οικονομική καταστροφή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom