Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
Γερμανικό ή Αμερικάνικο.
Bρε μάλαξ, δεν είναι όλοι φτωχομπινέδες σαν και σένα, το οτι ζούμε τώρα σε ένα νησί δε σημαίνει οτι είμαστε αποκλεισμένοι εδώ.
Ενημερωτικά, έχει καράβια που φορτώνεις τα αυτοκίνητα και την παρέα και ταξιδεύεις μέχρι Πειραιά και απο κει διαλέγεις προορισμό. Εντάξει, κοστίζει λίγο αλλά μην ανησυχείς, δεν είναι οικονομική καταστροφή.
Γερμανικό ή Αμερικάνικο.
Εγω έχω γερμανικό, αλλά τέλος έτους φεύγει. Θα αντικατασταθει απο Ιαπωνία ή Κορέα.
![]()
![]()
Ποιο θα παρεις φιλε;
Είναι ενα μοντέλο της hyundai που δεν έχει κυκλοφορησει ελλάδα , σε περίπτωση που θες/θέλει κάποιος κάτι που δεν το βρισκεις συχνά στον δρόμο , θα το βάλω κατω στο λινκ , θεσσαλονίκη εχω δει μόνο ενα παράδειγμα και ηταν σε κίτρινο σαν του λινκ.Εγω έχω γερμανικό, αλλά τέλος έτους φεύγει. Θα αντικατασταθει απο Ιαπωνία ή Κορέα.
Σκεφτόμουν G20 330ι αλλά δεν είμαι ερωτευμένος τελικά.
Ε μετά απο αυτό που ειπες χτες για τα κορεάτικα μου το χάλασες λίγο. Αλλά περιμένω τα νέα ΚΙΑ. ΚΑι επίσης, νέο focus
Νομίζω ότι τα είπες όλα με αυτή σου την πρόταση!Οι Ιαπωνες ομως, σεβονται. Απλα.
Ανθρωποι που σεβονται, τους σεβεσαι και εσυ και τους τιμας με την επιλογη σου.
Μεινε μακρυα απο τα ford απο το 2010 και μετα, καμια σχεση με τα παλαιοτερα μοντελα.
Προβληματα, πολλα προβληματα.
Παμε στα Κορεατικα.
Δεν εχουν κινητηρες φιλε. Δεν εχουν γκαμα να καλυψουν τις αναγκες.
Σαν εταιριες, γαμανε και δερνουν. Κορυφαιες σε αξιοπιστια, απλα εδω στην Ελλαδα δεν εχουν φερει γκαμα απο κινητηρες.
Ιαπωνια, σταθερα.
Ποσα λεφτα θα δαπανησεις; Πες μου ενα ποσο και τι χρηση το θελεις και θα σου κανω μερικες προτασεις αν θες να τις τσεκαρεις.
Μεινε μακρυα απο τα ford απο το 2010 και μετα, καμια σχεση με τα παλαιοτερα μοντελα.
Προβληματα, πολλα προβληματα.
Παμε στα Κορεατικα.
Δεν εχουν κινητηρες φιλε. Δεν εχουν γκαμα να καλυψουν τις αναγκες.
Σαν εταιριες, γαμανε και δερνουν. Κορυφαιες σε αξιοπιστια, απλα εδω στην Ελλαδα δεν εχουν φερει γκαμα απο κινητηρες.
Ιαπωνια, σταθερα.
Ποσα λεφτα θα δαπανησεις; Πες μου ενα ποσο και τι χρηση το θελεις και θα σου κανω μερικες προτασεις αν θες να τις τσεκαρεις.
2 ειχα απο τοτε που λες κ μετα , μεχρι σημερα συνολικα χλμ 160 χιλιαδες , 60 με βενζινη με συνολικες ζημιες το καλωδιο του αισθητηρα του abs κοστους 40 ευρω και 100 με πετρελαιο , κοστη βλαβων μηδεν
Τι χρηση κανεις κυριως;
Πολη, επαρχια, εθνικη;
Δρομου; Εκτος δρομου;
Ας πουμε εγω ειμαι πιο πολυ πολη-δρομου.
Εσυ;
Σε mazda εμένα μου αρέσει το cx 7 βλέπω έχει ένα στο car gr σαν καινουργιο , νομιζω ειναι στο στυλ του tuscon αλλά πιό όμορφο , βέβαια με 35 χιλιάδες μπορεις να πας και σε καινουργιο αμάξι και όχι σαν καινουργιο όπως του λινκBudget - 35 χιλιάδες. Πάνε οι εποχές που τα έχωνα σε αμάξια.
Κορόλα παίζω επίσης. Μαζντα θα κοιτάξω τι παίρνω στα λεφτά αυτά.
Μια κοπέλα με πηγε βόλτα με αυτόματο Χιουνται Τουσον, 2 λίτρα πετρέλαιο, αυτόματο - πολύ καλό.
Πόλη - εθνική. Αυτό που έχω τώρα εθνική γαμάει. Ησυχο και γρήγορο. Ανετο αλλά σφιχτό. Κατανάλωση δε με ενδιαφέρει. Ροπή σημαντική, δε θέλω 250 άλογα στς 12500 στροφές, και να σέρνεται απο 1500-6000.
Κάτι τουοτα πού είχα παλιά (πρώτο Ραβ) δεν ήταν και τόσο ήσυχα. Χόντα θα έπαιρνα άνετα. Μάζντα δεν έχω εικόνα απο πρώτο χέρι.
Σε mazda εμένα μου αρέσει το cx 7 βλέπω έχει ένα στο car gr σαν καινουργιο , νομιζω ειναι στο στυλ του tuscon αλλά πιό όμορφο , βέβαια με 35 χιλιάδες μπορεις να πας και σε καινουργιο αμάξι και όχι σαν καινουργιο όπως του λινκ