Bigdaddysss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 826
- Πόντοι
- 366
Φοβάμαι πως πάει αυτός
χαχαχα, ζω ζω
Στο ωνασειο με τον Πακη πηγε ο παππούς λόγω βιάγκρα
Παππούς στα 39....ναι οκ
ακολουθεί κριτική
Φοβάμαι πως πάει αυτός
Στο ωνασειο με τον Πακη πηγε ο παππούς λόγω βιάγκρα
σωστός δρακ..έτσι είναι.μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει κάποιος από την συνάντηση με την Iza....
ωραίος παίχτη...Ιζαμπέλα λοιπόν και είναι απο τις σχετικά λίγες φορές που μου πρότειναν κοπέλα κάποια μέλη και ήταν 100% μέσα στις προσδοκίες μου και σε αυτά που διαβάζω.
Εμφάνιση
η κοπέλα έχει σίγουρα χάσει βάρος και φαίνεται (μου το επιβεβαίωσε και η ίδια). το οποίο σημαίνει χαλαρότητα στο σώμα σε διάφορα σημεία (εσωτερικό μπουτιών, κοιλιά , βυζί κτλ) Πρόσωπο 7αρι και ίσως και προς το 8αρι (με κάτω τα μαλλιά είναι πολύ πιο όμορφη κατα τη γνώμη μου. Σχετικά ψηλή (1.70-1.71) με πολύ προσεγμένη εμφάνιση, ντύσιμο κτλ
Καθαριότητα
Απο τις πιο καθαρές αν όχι η πιο καθαρή που έχω συναντήσει, βαλιτσάκι με το όλα τα σχετικά μαζί , μέχρι και πρόσφατες εξετάσεις μου έδειξε με δική της πρωτοβουλία
Επικοινωνία - Διάθεση
Αν υπήρχε βαθμολογία στα 10 η κοπέλα αξίζει 100. Τρελοκομείο με την καλή έννοια, πολύ θετικός άνθρωπος, ομιλιτική τόσο-όσο, χωρίς μα μου, χωρίς ξινίλες κτλ.
Σεξ
Φιλιά βαθιά με γλώσσα Check
Deepthroat Check
Σεξ σε διάφορες στάσεις Check
Πρωκτικό Check
ΤΙ ΆΛΛΟ????
Highlight όταν στην αρχή μπήκε απο μόνη της στο ντους που έκανα μπάνιο, άρχισε να μου τρίβεται και αφού μου καθάρισε τη πούτσα να μου παίρνει πίπα ενώ με πλένει...ντάξει....όλα τα λεφτά
γενικότερα πέρασα απίστευτα, αντί να κοιτάει εκείνη το ρολόι το κοίταξα εγώ σε κάποια στιγμή και μου την είπε!
Πάρα πολύ VFM επίσης....γενικά απέκτησα (και εγώ) Στανταράκι
Ιζαμπέλα λοιπόν και είναι απο τις σχετικά λίγες φορές που μου πρότειναν κοπέλα κάποια μέλη και ήταν 100% μέσα στις προσδοκίες μου και σε αυτά που διαβάζω.
Εμφάνιση
η κοπέλα έχει σίγουρα χάσει βάρος και φαίνεται (μου το επιβεβαίωσε και η ίδια). το οποίο σημαίνει χαλαρότητα στο σώμα σε διάφορα σημεία (εσωτερικό μπουτιών, κοιλιά , βυζί κτλ) Πρόσωπο 7αρι και ίσως και προς το 8αρι (με κάτω τα μαλλιά είναι πολύ πιο όμορφη κατα τη γνώμη μου. Σχετικά ψηλή (1.70-1.71) με πολύ προσεγμένη εμφάνιση, ντύσιμο κτλ
Καθαριότητα
Απο τις πιο καθαρές αν όχι η πιο καθαρή που έχω συναντήσει, βαλιτσάκι με το όλα τα σχετικά μαζί , μέχρι και πρόσφατες εξετάσεις μου έδειξε με δική της πρωτοβουλία
Επικοινωνία - Διάθεση
Αν υπήρχε βαθμολογία στα 10 η κοπέλα αξίζει 100. Τρελοκομείο με την καλή έννοια, πολύ θετικός άνθρωπος, ομιλιτική τόσο-όσο, χωρίς μα μου, χωρίς ξινίλες κτλ.
Σεξ
Deepthroat Check
Πρωκτικό Check
ΤΙ ΆΛΛΟ????
Highlight όταν στην αρχή μπήκε απο μόνη της στο ντους που έκανα μπάνιο, άρχισε να μου τρίβεται και αφού μου καθάρισε τη πούτσα να μου παίρνει πίπα ενώ με πλένει...ντάξει....όλα τα λεφτά
γενικότερα πέρασα απίστευτα, αντί να κοιτάει εκείνη το ρολόι το κοίταξα εγώ σε κάποια στιγμή και μου την είπε!
μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει κάποιος από την συνάντηση με την Iza....
Πως μπορούμε να βρούμε τρόπο επικοινωνίας με την κοπέλα εμείς οι νέοι στο site?
Στο ίδιο έργο θεατές. Την χορτάσαμε άλλωστε τόσα χρόνια, όταν σαλονάριζε αλκιβιάδου στο μπλέ εισιτήριο με φουλ πρόγραμμα.Ιζαμπέλα λοιπόν
How much?Ιζαμπέλα λοιπόν και είναι απο τις σχετικά λίγες φορές που μου πρότειναν κοπέλα κάποια μέλη και ήταν 100% μέσα στις προσδοκίες μου και σε αυτά που διαβάζω.
Εμφάνιση
Καθαριότητα
Επικοινωνία - Διάθεση
Σεξ
Deepthroat Check
Πρωκτικό Check
ΤΙ ΆΛΛΟ????
Στο ίδιο έργο θεατές.
70How much?
έχω δοκιμάσει μερικές φορές στο εικοσάρικοΌσοι έχουμε δοκιμάσει το ξέρουμε
Όλες από κάπου ξεκίνησαν.
Η Ιζα είναι δύναμη. Όσοι έχουμε δοκιμάσει το ξέρουμε ;)
έχω δοκιμάσει μερικές φορές στο εικοσάρικο
αλλά για παραπάνω.. δεν με έπεισε
20€ ??? Πότε ? Πως ? και Που ?έχω δοκιμάσει μερικές φορές στο εικοσάρικο
αλλά για παραπάνω.. δεν με έπεισε
20€ ??? Πότε ? Πως ? και Που ?
Πριν 2-3 χρόνια αλκιβιάδου20€ ??? Πότε ? Πως ? και Που ?
Στο ίδιο έργο θεατές. Την χορτάσαμε άλλωστε τόσα χρόνια, όταν σαλονάριζε αλκιβιάδου στο μπλέ εισιτήριο με φουλ πρόγραμμα.
Την θυμάμαι όταν ήταν υπέρβαρη στην Αλκιβιάδου. Τώρα έχασε κάνα κιλάκι;
Ευτυχώς που κρατάς αρχείο και θυμάσαι.. Μπράβοαδερφέ βλέπω κάθε τρείς μήνες μας το θυμίζεις