BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 456
Κι εδώ pm, αν και θα είναι κλειδωμένο το Insta
Το μόνο σίγουροοΚι εδώ pm, αν και θα είναι κλειδωμένο το Insta
Άμα θες στείλε κ εδώ , διαχρονική η ΙζαμπελαΚάπου πήρε το μάτι μου και προφίλ στο insta
ΜονοφαγαςΚαι τελικά δεν έστειλε τίποτα!
ΚαυλαροςςςIzzabela_ro
Φίλε απάντησε στο viper ; Με μήνυμα ; Κλήση ;Κανόνισα με ιζα 1μιση ώρα.. επιτέλους την βρήκα άλλο ένα μιλφακι αξίας που κάποτε ήταν στανταρακι μου.. σύντομα στο κρεβάτι μου για ασταμάτητο γαμησι
Να βαλεις και υλικο εδω, μεταΚανόνισα με ιζα 1μιση ώρα.. επιτέλους την βρήκα άλλο ένα μιλφακι αξίας που κάποτε ήταν στανταρακι μου.. σύντομα στο κρεβάτι μου για ασταμάτητο γαμησι
Έχει αλλάξει τηλέφωνο ; Είναι αυτό που τελειώνει σε 153 ; Πώς επικοινωνησες μαζί της . Στείλτε σας παρακαλώ στοιχεία. Προσπαθώ τόσο καιρό.Φίλε απάντησε στο viper ; Με μήνυμα ; Κλήση ;
Προτιμάει το WhatsApp . Προσπαθήστε εκεί με το ίδιο τηλέφωνο.Έχει αλλάξει τηλέφωνο ; Είναι αυτό που τελειώνει σε 153 ; Πώς επικοινωνησες μαζί της . Στείλτε σας παρακαλώ στοιχεία. Προσπαθώ τόσο καιρό.
Μέσω ινστα τηςΦίλε απάντησε στο viper ; Με μήνυμα ; Κλήση ;
Τι υλικό?Να βαλεις και υλικο εδω, μετα
Ποιο είναι? Να δούμε καμία φωτογραφία τηςΜέσω ινστα της
Έχει αγγελία ψάξτε λίγο μη τα περιμένετε στο πιάτο..δωσαν πριν κ ινστα τηςΠοιο είναι? Να δούμε καμία φωτογραφία της
Μπορεις να μας ενημερώσεις λίγο για την εμπειρία σου στο παρελθόν που λες;Έχει αγγελία ψάξτε λίγο μη τα περιμένετε στο πιάτο..δωσαν πριν κ ινστα της
Έχουν γραφτεί πολλά..σκυλί του πολέμου κ καυλιάρα κ φάτσα μια χαρά μιλφ που γαμιεται κ γλύφει καλαΜπορεις να μας ενημερώσεις λίγο για την εμπειρία σου στο παρελθόν που λες;
Επίσης από πρόσωπο τι λέει;