gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.805
- Πόντοι
- 1.206
Νομιζω ειναι η sexyrussianin με καινουριο προφιλ!Μια τύπισσα με λογαριασμό στο Instagram (sexellyathens), που γράφει συχνά στο λογαριασμό της Ιζαμπέλας, ξέρουμε τι ρόλο βαράει..?
Πολύ δυνατή φαίνεται.
Θενκς.
Τελευταία έχει καθιερώσει, ή προτιμάει ίσως, 100 για 1,5 ώρα. Νομίζω πως αξίζει κι όλας.Για να μην μπλέκετε με ινστα ορίστε η αγγελία της https://kanesex.org/πρωκτικο-ιζαμπελα/
Ουτε εμένα μου ζήτησε κάρτες κλπ από το ινστα, μου έδωσε το τηλ της και τελος
Κορυφη η Ιζα και πολυ καλο παιδι...Σταθερη αξια...Κι επειδή κάποιοι ζήτησαν φωτογραφίες της, ότι βλέπετε εδώ αυτό παίρνετε.
Η γυναίκα είναι "πληθωρική"!
ποιο ειναι το λινκ απο αγγελια της? η αν παιζει καποιο επικαιροποιημενο τηλεφωνοΚορυφη η Ιζα και πολυ καλο παιδι...Σταθερη αξια...![]()
Αυτή ακριβώς, κάποιοι την ήξεραν ή ξέρουν καί σάν Έλλη.Νομιζω ειναι η sexyrussianin με καινουριο προφιλ!
Αφού βρίσκει καί τά κάνει, μία φωτογραφία ανεβάζει στό Instagram καί όι σαλιαρηδες κάνουν ουρά στα σχόλια.230 η 1,5 ώρα + 50 ο κώλος φτάσαμε στα 280 για αυτά που η Ιζαμπέλα τα προσφέρει με 100;!!
Ποιά νομίζει πως είναι; Η Κουβουτσάκη;
Μαύρο σε κάτι τέτοιες που παρασύρουν και τις άλλες σε αυξήσεις!
instagram η χαρά της πουτάνας!Αφού βρίσκει καί τά κάνει, μία φωτογραφία ανεβάζει στό Instagram καί όι σαλιαρηδες κάνουν ουρά στα σχόλια.
Ιζαμπέλα καλό παιδί καί αξία σέ υπηρεσίες.
Μπες όμως στη θέση της. Σκέψου ας πούμε στο προφίλ σου στο facebook εκεί που γράφουν καλά λόγια για σένα να κράζουν ταυτόχρονα κάποιους φίλους και συναδέλφους σου. Δεν θα αισθανθείς άβολα; Οι άλλοι δεν θα πιστέψουν πως εσύ είσαι πίσω από αυτό;δεν είπαμε και τίποτα ψέματα...
ποιο ειναι το λινκ απο αγγελια της? η αν παιζει καποιο επικαιροποιημενο τηλεφωνο
Ναι, το πηγε στα 150!Αυτή ακριβώς, κάποιοι την ήξεραν ή ξέρουν καί σάν Έλλη.
Καινούριο Instagram καί αύξηση τιμής όπως έχει ειπωθεί από αρκετούς μύστες.
Επιλεκτικά ή όχι δεν ξέρω θά σέ γελάσω, αλλά όπως έχει ειπωθεί ή πίσω πόρτα είναι πλέον στα +50 αν κάνω λάθος άς με διορθώσει κάποιος.Ναι, το πηγε στα 150!+ 30cif, παλια εδινε κ κωλο, να δινει ακομη επιλεκτικα? Ξερει κανεις? Εχει παρει τα κιλακια της, αλλα εχει πολυ καλες κριτικες!
![]()
Ποιος ξερει?Επιλεκτικά ή όχι δεν ξέρω θά σέ γελάσω, αλλά όπως έχει ειπωθεί ή πίσω πόρτα είναι πλέον στα +50 αν κάνω λάθος άς με διορθώσει κάποιος.
Κωλαρα πολλαπλών χρησεων.Κι επειδή κάποιοι ζήτησαν φωτογραφίες της, ότι βλέπετε εδώ αυτό παίρνετε.
Η γυναίκα είναι "πληθωρική"!