Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Με έχετε σκάσει τώρα... ΠραγματικάΕτσι ακριβως!!
Με έχετε σκάσει τώρα... ΠραγματικάΕτσι ακριβως!!
Με έχετε σκάσει τώρα... Πραγματικά
Και θα δοκιμάσω...και θα αναγραψω τα του αγώνα.. σύντομα ραντεβού λοιπόν..
μα καλα περιμενανε στο 70 με κωλο να ειναι ιδια με 20 ελεοςΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑΝΕΣΑΙ..
Τ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΤΑΡΑΜΑ..
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΑΥΤΗΝ,Τ ΑΞΙΖΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
Να μεταφέρω και εγω λοιπον εδω την εμπειρία μου απο την Ιζα. Ειχα ραντεβου με άλλη κοπέλα αλλά κάτι μου έτυχε και το ακύρωσα, καπάκι κλεινω για την επόμενη μέρα με τη Ιζα, το Νο 2 στη λίστα των εκκρεμοτήτων μου,πανεύκολα με 2 μηνύματα στο γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου. Ήρθε νωρίτερα, και μέ έβγαλε από το μπάνιο, ανοίγω την πόρτα και η πρώτη εντύπωση θετική, ψηλή, με μακρύ ίσιο καστανόξανθο μαλλί, ωραία μάτια, ωραίο στόμα, πρόσωπο κάπως σκληρό με γωνίες που εμένα μου άρεσε. Ωραίο ντύσιμο, εντυπωσικό σύνολο που σίγουρα τη προσέχεις στο δρόμο. Μπηκε με καλή διάθεση και χαμόγελο που δεν έφυγε σε όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης. Δεν χάσαμε χρόνο, και πολύ σύντομα αρχίσαμε τα παθιασμένα γλωσσόφιλα, τις αγκαλιές και τα χαιδέματα, μένει με ένα σέξυ μαυροκοκινο κορμάκι που της πάει πολύ και από το οποίο διακρίνεται ένα λαχταριστό θυληκό κορμί και μία ζουμερή κωλάρα! Οταν έφυγε και αυτό αποκάλυψε και κάποια θέματα χαλάρωσης, κυρίως σε κοιλιά και στήθος, αποτέλεμα αρκετών κιλών που έχασε σε συνδιασμό με το γεγονός οτι δεν είναι πια πιτσιρίκα. Η αλήθεια είναι οτι όταν ξεκινάει ο αγώνας τα ξεχνάς όλα! Τρομερό πάθος! Εξαιρετικό στοματικό, deepthroat με πνιξίματα, τέτοια συμμετοχή και κάβλα που νώμιζα ότι εγώ ήμουν εκει για να την ικανοποιήσω και όχι το αντίθετο!
Τρελαίνεται να τη γλύφεις, κάποια στιγμή που είχα δυο δάχτυλα μέσα της και είχαν μουσκέψει τα σεντόνια από τα υγρά της, αρπαξε το χέρι μου και το έχωσε στο στόμα της για να γλύψει τους χυμούς της, έγιναν ότι στάσεις ξέρω και δεν ξέρω ενω όταν την είχα στα τέσσερα δεν ήξερα ποια τρύπα να διαλέξω! Πρεπει να χαλάσαμε 5-6 προφυλακτικα πηγαίνοντας από κώλο σε μουνί και στόμα και παλι από την αρχή!Επίσης μασαζάκι στο ημίχρονο με τις κρεμούλες της. Πολύ καθαρή, με μια τσάντα γεμάτη με αντισηπτικά, αφρόλουτρα και στοματικό διαλύμα, ντουζάκι μαζί, ανάμεσα στους γύρους και στο τέλος. Με καθαρίσε και απο τις κρέμες του μασάζ. Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο μπορει να ζητήσει κανείς. Μπορεί από εμφάνιση να μην ικανοποιεί κάποιους αλλά από υπηρεσίες αποκλείεται να μείνει κανείς παραπονεμένος! Εξαιρετική διάθεση και σε πείθει και για το χαρακτήρα της. Θα τη ξαναδώ σίγουρα!
Αφου κλείσω και τη Νο1 εκκρεμότητα της λίστας μου...
Να μεταφέρω και εγω λοιπον εδω την εμπειρία μου απο την Ιζα. Ειχα ραντεβου με άλλη κοπέλα αλλά κάτι μου έτυχε και το ακύρωσα, καπάκι κλεινω για την επόμενη μέρα με τη Ιζα, το Νο 2 στη λίστα των εκκρεμοτήτων μου,πανεύκολα με 2 μηνύματα στο γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου. Ήρθε νωρίτερα, και μέ έβγαλε από το μπάνιο, ανοίγω την πόρτα και η πρώτη εντύπωση θετική, ψηλή, με μακρύ ίσιο καστανόξανθο μαλλί, ωραία μάτια, ωραίο στόμα, πρόσωπο κάπως σκληρό με γωνίες που εμένα μου άρεσε. Ωραίο ντύσιμο, εντυπωσικό σύνολο που σίγουρα τη προσέχεις στο δρόμο. Μπηκε με καλή διάθεση και χαμόγελο που δεν έφυγε σε όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης. Δεν χάσαμε χρόνο, και πολύ σύντομα αρχίσαμε τα παθιασμένα γλωσσόφιλα, τις αγκαλιές και τα χαιδέματα, μένει με ένα σέξυ μαυροκοκινο κορμάκι που της πάει πολύ και από το οποίο διακρίνεται ένα λαχταριστό θυληκό κορμί και μία ζουμερή κωλάρα! Οταν έφυγε και αυτό αποκάλυψε και κάποια θέματα χαλάρωσης, κυρίως σε κοιλιά και στήθος, αποτέλεμα αρκετών κιλών που έχασε σε συνδιασμό με το γεγονός οτι δεν είναι πια πιτσιρίκα. Η αλήθεια είναι οτι όταν ξεκινάει ο αγώνας τα ξεχνάς όλα! Τρομερό πάθος! Εξαιρετικό στοματικό, deepthroat με πνιξίματα, τέτοια συμμετοχή και κάβλα που νώμιζα ότι εγώ ήμουν εκει για να την ικανοποιήσω και όχι το αντίθετο!
Τρελαίνεται να τη γλύφεις, κάποια στιγμή που είχα δυο δάχτυλα μέσα της και είχαν μουσκέψει τα σεντόνια από τα υγρά της, αρπαξε το χέρι μου και το έχωσε στο στόμα της για να γλύψει τους χυμούς της, έγιναν ότι στάσεις ξέρω και δεν ξέρω ενω όταν την είχα στα τέσσερα δεν ήξερα ποια τρύπα να διαλέξω! Πρεπει να χαλάσαμε 5-6 προφυλακτικα πηγαίνοντας από κώλο σε μουνί και στόμα και παλι από την αρχή!Επίσης μασαζάκι στο ημίχρονο με τις κρεμούλες της. Πολύ καθαρή, με μια τσάντα γεμάτη με αντισηπτικά, αφρόλουτρα και στοματικό διαλύμα, ντουζάκι μαζί, ανάμεσα στους γύρους και στο τέλος. Με καθαρίσε και απο τις κρέμες του μασάζ. Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο μπορει να ζητήσει κανείς. Μπορεί από εμφάνιση να μην ικανοποιεί κάποιους αλλά από υπηρεσίες αποκλείεται να μείνει κανείς παραπονεμένος! Εξαιρετική διάθεση και σε πείθει και για το χαρακτήρα της. Θα τη ξαναδώ σίγουρα!
Αφου κλείσω και τη Νο1 εκκρεμότητα της λίστας μου...
Συνάντηση με την Ιζαμπέλα και η συνολική εμπειρία είναι παραπάνω από θετική. Όπως τη θυμόμουν στο κομμάτι των υπηρεσιών, δηλαδή αισθησιακή, δοτική, χαλαρή όταν πρέπει και με πρωτοβουλίες όταν πρέπει, έμπειρη γυναίκα που γνωρίζει πολύ καλά τί κάνει σε κάθε στιγμή. Στο κομμάτι των τρόπων και της συνολικής επικοινωνίας, που για μένα είναι σημαντικό παίρνει άριστα, καθώς δεν αποπνέει τη λεγόμενη ''φτήνια''. Απεναντίας είναι ευχάριστη, ομιλητική, ένας κανονικός άνθρωπος με τον οποίο ανταλλάσσεις 2 κουβέντες στο ενδιάμεσο. Στο κομμάτι της καθαριότητας, είχε ολόκληρο τσαντάκι με αντισηπτικά, σαπούνια, διαλύματα κλπ που προσμετράται στα συν. Στο κομμάτι της διαχείρισης του χρόνου, το ραντεβού διήρκεσε 1,5 ώρα με κόστος 70 ευρώ. Το θεωρώ vfm. Προτείνεται συνάδελφοι. Θεωρώ πολύ δύσκολο αν κάποιος είναι καθαρός και στοιχειωδώς ευγενής να μην περάσει καλά.
Θεωρώ πολύ δύσκολο αν κάποιος είναι καθαρός και στοιχειωδώς ευγενής να μην περάσει καλά.
Από τα πιό καθαρά, τίμια, δοτικά και sexy κορίτσια του χώρου ! Δίνεις ένα και παίρνεις απλόχερα 2 και αυτά με χαμόγελο και αξιοπρέπεια
τζιμακο,την μαγερευω την συναντηση σε διπλο ταμπλο,ΙΖΑ ΚΑΙ ΣΒΕΤ.δεν πιστευω να με ξεκανουν?Ετσι ετσι
Mια χαρα ηταν και τοτε..μα καλα περιμενανε στο 70 με κωλο να ειναι ιδια με 20 ελεος
Καλησπερα.Καλο θα ηταν να μας εξηγησεις και σε εμας που δεν εχουμε βρεθει με την ιζαβελλα γιατι την μαυριζεις για να ξερουμε.Ευχαρθστω εκ των προτερων.Από εμενα μαύρο πάντως
τι να εξηγησει συναδελφε?σαμπως εχει βολταρει?ετσι το λεει για να λεει.αλλος ενας καλοθελητης.την ιζα ομως αυτα δεν την αγγιζουν.μπορει να μην ειναι η τελεια μικρη μουναρα ,αλλα ειναι κορυφη στις υπηρεσιες της και στην συμμετοχη και κυριως τιμια.τα δουλευει τα φραγκα και καθεται και παραπανω.Καλησπερα.Καλο θα ηταν να μας εξηγησεις και σε εμας που δεν εχουμε βρεθει με την ιζαβελλα γιατι την μαυριζεις για να ξερουμε.Ευχαρθστω εκ των προτερων.
Βασικα συμφωνουμε αδερφε ετσι ξερω και εγω γιαυτο ειπα να μας πει αλλα τι να πει?Τριχες κατσαρες η ιζα ξερω ειναι σουπερ τελιςτι να εξηγησει συναδελφε?σαμπως εχει βολταρει?ετσι το λεει για να λεει.αλλος ενας καλοθελητης.την ιζα ομως αυτα δεν την αγγιζουν.μπορει να μην ειναι η τελεια μικρη μουναρα ,αλλα ειναι κορυφη στις υπηρεσιες της και στην συμμετοχη και κυριως τιμια.τα δουλευει τα φραγκα και καθεται και παραπανω.