Συναγωνιστες τους χαιρετισμους μου.Δε γραφω κριτικες για προσωπικουςλογους στους οποιους δε θα αναφερθω αυτη τη στιγμη.Η εμπειρια μου στο χωρο ειναι μακροχρονια λογω ηλικιας.Θα κανω λοιπον εξαιρεση και θα αναφερθω στην Ιζαμπελλα γιατι το αξιζει απο καθε αποψη. Κατ'αρχην αν το γουστο σας ειναι αδυνατες μοντελε στυλ προσπεραστε.Οι υπολοιποι καντε σταση γιατι η κοπελλα ειναι το απολυτο value for money.Σαν επαγγελματιας ειναι αψογη , στο ωραριο της[καθεται και παραπανω],η εμφανιση της παντα στυλατη και προσεγμενη μεχρι τη παραμικρη λεπτομερεια, το επιπεδο καθαριοτητος κορυφαιο.Χαρακτηρας ειλικρινης και ντομπρα,με μπεσα αλλα και πολυ ευχαριστη.Στην εμφανιση εχουν αναφερθει πολλοι απλως θα προσθεσω την εντυπωσιακη εισοδο της στο δωματιο με τα μακρια ξανθα μαλλια, ομορφο προσωπο και τη ψηλη κορμοστασια.Μοναδικο ψεγαδι στην εμφανιση η χαλαροτητα σε καποια σημεια του σωματος,προφανως απο προσφατο αδυνατισμα.Στα του αγωνα τωρα απο που ν,αρχισειςκαι που να τελειωσεις.Τα παντα ολα.Οι προηγουμενες περιγραφες ειναι ακριβεστατες. Καταλαβαινει τα γουστα σου και ακολουθει το ρυθμο σου μεχρι τελικης πτωσεως.Θα σταθω σε τρια σημεια που δε θυμαμαι να εχουν ειπωθει. Πρωτον εχει πολυ ομορφες τρυπουλες που οσο ασχολεισαι τοσο μαλακωνουν και γινονται ζουμερες.Δευτερο αν εχεις τη διαθεση να την ερεθισεις θα δεισ το προσωπο της να μεταβαλεται,τα χειλια και ιδιως τα ματια της να παιρνουν μια εκφραση γεματη ηδονη.Τριτον στη τελευταια μας συναντηση κατα τη δευτερη πραξη και παρα τις απιστευτα φιλοτιμες προσπαθειες της να ελθει το τελος αυτο δεν κατεστη δυνατο,με γυρισε στα πλαγια, ξαπλωσε κι αυτη στα πλαγια αντικρυστα μου με το κεφαλι στο υψος του Γιακουμη και μου εκανε ενα απιστευτο facefuck κουνωντας με λυσσα προσωπο και σωμα μαζι στελνοντας με σε 2 λεπτα στον εβδομο ουρανο. Αυτα με την ομορφη νεαρα.Υγιαινετε.