makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 1.893
- Πόντοι
- 206
Ξέρει κανείς αν η Ιζαμπέλα δείχνει εξετάσεις αν της ζητηθεί ή θα φάω βρίσιμο;
Γιατί εμείς πάμε με τις πιο πρόσφατες???
Ξέρει κανείς αν η Ιζαμπέλα δείχνει εξετάσεις αν της ζητηθεί ή θα φάω βρίσιμο;
Mετα απο καθε πραξη πλενεται λεπτομερως και με στοματικο διαλυμα.Συμφωνω οτι ειναι και θεμα τυχης.Αναμεσα στο διαστημα των δυο εξετασεων αν κολλησει δε θα κολλησεις κι εσυ αν εισαι ο επομενος?τι εννοείς ρε φίλε με το πολύ σχολαστική; αφού κάνει πίπες ΑΚΑ, θέμα τύχης είναι
μονο για κεντρο ομως...70/φουλ.
Γιατί εμείς πάμε με τις πιο πρόσφατες???
Mετα απο καθε πραξη πλενεται λεπτομερως και με στοματικο διαλυμα.Συμφωνω οτι ειναι και θεμα τυχης.Αναμεσα στο διαστημα των δυο εξετασεων αν κολλησει δε θα κολλησεις κι εσυ αν εισαι ο επομενος?
Εσένα σίγουρα το μυαλό δεν είναι το δυνατό σου σημείο.
με την γυναίκα σου,τον δεσμό σου,την αρπαχτή σε κ λαμπάκι, μπαράκι, παραλία... ζητάμε χαρτί για ακα στοματικό;Παιδιά μην κουράζετε το θέμα. Υπάρχουμε και κάποιοι που είμαστε φοβιτσιάρηδες και τα κάνουμε όλα με προστασία. Από το στοματικό μέχρι το κολπικό σεξ. Για μας λοιπόν καλό είναι ακόμα και αν τα κάνουμε όλα με προφυλακτικό να υπάρχει ένα χαρτί που να λέει ότι η κοπέλα είναι καθαρή.
Μην δινεις σημασια. Μαλλον προστατης ειναι
Παιδιά μην κουράζετε το θέμα. Υπάρχουμε και κάποιοι που είμαστε φοβιτσιάρηδες και τα κάνουμε όλα με προστασία. Από το στοματικό μέχρι το κολπικό σεξ. Για μας λοιπόν καλό είναι ακόμα και αν τα κάνουμε όλα με προφυλακτικό να υπάρχει ένα χαρτί που να λέει ότι η κοπέλα είναι καθαρή.
με την γυναίκα σου,τον δεσμό σου,την αρπαχτή σε κ λαμπάκι, μπαράκι, παραλία... ζητάμε χαρτί για ακα στοματικό;
αν δοκίμαζες στα αγγλικά;;;;;Αν δεν καταλαβαίνεις τα ελληνικά που γράφω και τα οποία κάνεις παράθεση, δεν φταίω εγώ.
ετσι ψαρωσε τον ;) για να ξερει με ποιον μιλαειαν δοκίμαζες στα αγγλικά;;;;;
Παιδιά μην κουράζετε το θέμα. Υπάρχουμε και κάποιοι που είμαστε φοβιτσιάρηδες και τα κάνουμε όλα με προστασία. Από το στοματικό μέχρι το κολπικό σεξ. Για μας λοιπόν καλό είναι ακόμα και αν τα κάνουμε όλα με προφυλακτικό να υπάρχει ένα χαρτί που να λέει ότι η κοπέλα είναι καθαρή.
παρωχημένο το λατεξ ...τα γάντια νιτριλιου είναι πιο ανθεκτικά και βγαίνουν σε πολλά χρώματα!!!Με το μυαλό που έχω να συμπεράνω ότι βάζεις γαντάκι λάτεξ στο χειρωνακτικό??? ;)
ολα τα ξερεις ρεπαρωχημένο το λατεξ ...τα γάντια νιτριλιου είναι πιο ανθεκτικά και βγαίνουν σε πολλά χρώματα!!!
ρε εσεις δεν ντρεπεστε καθολου :- γιατι του μιλατε ετσι και τον πληγώνετε :-( :-(Με το μυαλό που έχω να συμπεράνω ότι βάζεις γαντάκι λάτεξ στο χειρωνακτικό??? ;)
εγώ ζητώ ταπεινά συγγνωμη...ολα τα ξερεις ρε
ρε εσεις δεν ντρεπεστε καθολου :- γιατι του μιλατε ετσι και τον πληγώνετε :-( :-(
Τυπε τις επόμενες μέρες με την άφιξη της,Τα λινκ δεν ανοίγουν που μπορουμε να βρουμε τηλέφωνο παίκτες;