jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Εκατσε και παραπάνω 20 min αλλα δεν φταιω εγώ αυτη δεν ήθελε να φυγει άμα δεν έκανε anal!!!!!
κ συ τρεις τουφεκιες???
Εκατσε και παραπάνω 20 min αλλα δεν φταιω εγώ αυτη δεν ήθελε να φυγει άμα δεν έκανε anal!!!!!
κ συ τρεις τουφεκιες???
[/quotκ συ τρεις τουφεκιες???
Tι να κανα αφου μπορεσα το εκανα...
Καλησπέρα σε όλους. Στην αγγελία (link πιο κάτω) αναφέρει τιμή 70 ευρώ/ ώρα. Αν ο πελάτης θέλει δύο ή τρεις ώρες αφενός ξέρουμε αν η ίδια δέχεται κι αφετέρου, πάει ΠΧ 140 ή 210 ευρώ; Ξέρω, θα μπορούσα να τη καλέσω να μάθω απευθείας αλλά ως νέο μέλος, ας μου επιτραπεί να "μαζέψω" μερικά μηνύματα και πληροφορίες από εδώ
Φτιάξε μας πρωινιάτικα....
Φτιάξε μας πρωινιάτικα....
τι μας κάνεις πρωί-πρωί Άγιε...
τι μας κάνεις πρωί-πρωί Άγιε...
ερωτηση γιατι δεν ανοιγη καποιος καρτελα κριτικων να εχουμε μια συγκεντρωτικη αποψη για την κυρια ;)
το ζητησα απο Admin οταν ανοιξα το θεμα....Ειπε οκ, θα γινει...ερωτηση γιατι δεν ανοιγη καποιος καρτελα κριτικων να εχουμε μια συγκεντρωτικη αποψη για την κυρια ;)
σου διευκρινισε το χρονικο διαστημα? δεν πιστευω να ειναι τοσο συντομα οσο θα ερθει η αναπτυξη στην χωρα μαςτο ζητησα απο Admin οταν ανοιξα το θεμα....Ειπε οκ, θα γινει...
υπαρχει καθυστερηση μαλλον ο διαιτητης τα παιρνη η δεν καταλαβαινη μια ;)ελα μου ντε
μολις ενηλικιωθει η Ιζα μαλλον....Εχουμε καιρο ακομα!σου διευκρινισε το χρονικο διαστημα? δεν πιστευω να ειναι τοσο συντομα οσο θα ερθει η αναπτυξη στην χωρα μας
ανηλικο ειναι ;) δοντακια εχει βγαλει το χρυσο μου η αληθεια ειναι οτι ενω ο τζιμης ο τρομερος με ψηνει να το δοκιμασω χωρις ολοκληρωμενη κριτικη και αποψης αρκετων συναγωνιστων δεν θα κανω ακομη δοκιμη ;)μολις ενηλικιωθει η Ιζα μαλλον....Εχουμε καιρο ακομα!
μα σου το ειχα στειλει με κριτικη και τα παντα ακομα και φωτος στο face book! Πριν 2 χρονια! ;)ανηλικο ειναι ;) δοντακια εχει βγαλει το χρυσο μου η αληθεια ειναι οτι ενω ο τζιμης ο τρομερος με ψηνει να το δοκιμασω χωρις ολοκληρωμενη κριτικη και αποψης αρκετων συναγωνιστων δεν θα κανω ακομη δοκιμη ;)
ανηλικο ειναι ;) δοντακια εχει βγαλει το χρυσο μου η αληθεια ειναι οτι ενω ο τζιμης ο τρομερος με ψηνει να το δοκιμασω χωρις ολοκληρωμενη κριτικη και αποψης αρκετων συναγωνιστων δεν θα κανω ακομη δοκιμη ;)
υπαρχει καθυστερηση μαλλον ο διαιτητης τα παιρνη η δεν καταλαβαινη μια ;)