Διαγραμμένο μέλος 230837
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Ναι
Στο 1ο ποστ του νηματος ειναι ΕΙΠΑΜΕ!!!!!Μπορει σας παρακαλώ καποιος να μου δωσει το τηλεφωνο της κοπελας
Ευχαριστω
Το εχω βρει 1000000 ευχαριστω σε ολουςΣτο 1ο ποστ του νηματος ειναι ΕΙΠΑΜΕ!!!!!
Το εχω βρει 1000000 ευχαριστω σε ολους
Ρωτα την ιδια με ποια ταιριαζει και κανει ντουκαλημερα εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο DUO γιατι ειμαι καινουργιος και εχω ψιλοχαθει με αυτα που διαβαζω σας ευχαριστω.
και που την βρησκω γιατι δεν ανοιγει ο συνδεσμοςΡωτα την ιδια με ποια ταιριαζει και κανει ντου
Ναι αλλα ο αριθμος της ειναι μεσα στο συνδεσμο!!!!!και που την βρησκω γιατι δεν ανοιγει ο συνδεσμος
Δουλευει το κοριτσι η ειμσι εκτος;
Ξέρουμε που μπορούμε να βρούμε φωτό και στοιχεία επικοινωνίας; Γιατί όλα τα links δεν λειτουργούν στο συγκεκριμένο threadΣυνάντηση με την Izza .η κοπέλα είναι πιστόλι δεν καταλαβενει τίποτα.Με το ζόρι την σταμάτησα για ένα τσιγάρο.
Από υπηρεσίες τα πάντα όλα.
Εμφάνιση? Γούστα είναι .έχει τα κιλακια της εμένα δεν με ενόχλησαν!
Τα λινκς δε λειτουργουν αλλα περιεχουν το τηλεφωνο της!!!!!!Ξέρουμε που μπορούμε να βρούμε φωτό και στοιχεία επικοινωνίας; Γιατί όλα τα links δεν λειτουργούν στο συγκεκριμένο thread
μπορείς να μου το στείλεις σε προσωπικό γαιατί είμαι αμεα και δε το βρίσκωΤα λινκς δε λειτουργουν αλλα περιεχουν το τηλεφωνο της!!!!!!
https://www.lovelist.com.gr/love-list/%CF%80%CF%81%CF%89%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B9%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1-6947093153-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%BE%CF%85/μπορείς να μου το στείλεις σε προσωπικό γαιατί είμαι αμεα και δε το βρίσκω
Νομίζω είναι εκτός εδώ και κάποιες ημέρες άγνωστη η επιστροφή...Ξερει κανενας ποτε και αν θα δουλεψει η Izabela?