boobsholic
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Τα παντα ολα ειναι αυτο το κοριτσι!
Κάνετε ντούο;Όσο μια κοπέλα από αυτή τη δουλειά ειναι καθαρή, κάνει καλά την δουλειά της, προσπαθεί να μάθει καινούργια πράγματα πανω στη δουλειά και στο σεξ για να κάνει ακόμα πιο χαρούμενους τους πελάτες της, γίνεται καλύτερη σε αυτό που κάνει και είναι απόλυτα λογικό να ανεβάσει τιμές, όταν ανεβαίνουν οι τιμές σε κάτι άκυρες που βγήκαν χθες και το παίζουν επαγγελματίες ενώ δεν είναι. Και όσοι την ξέρουν την Ιζα, δεν τους νοιάζει το 20αρικο η το 30ευρο γιατί ξέρουν ότι η ιζα είναι σταθερή αξία ??
εχει τεραστια εμπειρια συν τοις αλλοις αφου ειναι χρονια στο επαγγελμαΣυνάντηση με το κορίτσι πριν λίγο καιρό στο bill , έγιναν 2 ραντεβού ένα πρώτα στα 70€ μία ώρα πέρασα πολύ καλά οπότε έγινε καί δεύτερη συνάντηση μετά από λίγες ημέρες στα 100€ μιάμιση ώρα. Ήρθε στο ραντεβού χαμογελαστή μέ ωραίο ντύσιμο περιποιημένη αρώματα κλπ... Είναι πολύ καθαρή παντού καί εκτιμά το ίδιο από εμάς. Πολύ καλός χαρακτήρας μπορείς να πεις δύο κουβέντες στο ημίχρονο. Ψηλή γυναικάρα γεμίζει γυναίκα το κρεβάτι, αν ψάχνετε μοντελε σώματα απλά προσπεράστε, έχει ωραία πιασίματα δέν είναι παχιά. Στον αγώνα τά δίνει όλα δέν μασάει πουθενά, πιπα πολύ καλή υγρή φιλιά γλυψιματα 69 πάνω κάτω αριστερά πλάγια ότι μάς έβγαινε το κάναμε ένας χαμός, στο διάλειμμα μπάνιο μαζί καί εκεί τά ίδια ανάσα δέν πήρα... Επίσης στο ενδιάμεσο μασάζακι ωραίο χαλαρωτικό, ε τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα ραντεβού πού τά είχε όλα. Για τά δικά μου γούστα τίμια συνάντηση. Πολύ καλό παιδί ή ιζαμπελα εκτιμά καί σέβεται.
Και πιο παχιά που ήταν παλιότερα, έκανε σούπερ αετοπλανικά γαμήσια!!!Συνάντηση με το κορίτσι πριν λίγο καιρό στο bill , έγιναν 2 ραντεβού ένα πρώτα στα 70€ μία ώρα πέρασα πολύ καλά οπότε έγινε καί δεύτερη συνάντηση μετά από λίγες ημέρες στα 100€ μιάμιση ώρα. Ήρθε στο ραντεβού χαμογελαστή μέ ωραίο ντύσιμο περιποιημένη αρώματα κλπ... Είναι πολύ καθαρή παντού καί εκτιμά το ίδιο από εμάς. Πολύ καλός χαρακτήρας μπορείς να πεις δύο κουβέντες στο ημίχρονο. Ψηλή γυναικάρα γεμίζει γυναίκα το κρεβάτι, αν ψάχνετε μοντελε σώματα απλά προσπεράστε, έχει ωραία πιασίματα δέν είναι παχιά. Στον αγώνα τά δίνει όλα δέν μασάει πουθενά, πιπα πολύ καλή υγρή φιλιά γλυψιματα 69 πάνω κάτω αριστερά πλάγια ότι μάς έβγαινε το κάναμε ένας χαμός, στο διάλειμμα μπάνιο μαζί καί εκεί τά ίδια ανάσα δέν πήρα... Επίσης στο ενδιάμεσο μασάζακι ωραίο χαλαρωτικό, ε τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα ραντεβού πού τά είχε όλα. Για τά δικά μου γούστα τίμια συνάντηση. Πολύ καλό παιδί ή ιζαμπελα εκτιμά καί σέβεται.
Όντως έχεις δίκιο από μία μικρή συζήτηση πού κάναμε είναι χρονιά στο επάγγελμα αυτό είδα έχει εμπειρία φουλεχει τεραστια εμπειρια συν τοις αλλοις αφου ειναι χρονια στο επαγγελμα
Αν ήταν ποίο παχιά παλαιότερα δέν το ξέρω φίλε μου, αλλά στα αεροπλανικά θά συμφωνήσω.Και πιο παχιά που ήταν παλιότερα, έκανε σούπερ αετοπλανικά γαμήσια!!!
Λίγο, μη φανταστείς τίποτα τέρατα απλά τώρα έχω μάθει πως έχει αδυνατίσει! Έχω πολλά χρόνια να τη συναντήσω αλλά ξέρω σίγουρα πως οι υπηρεσίες της είναι σούπερ!!!Αν ήταν ποίο παχιά παλαιότερα δέν το ξέρω φίλε μου, αλλά στα αεροπλανικά θά συμφωνήσω.
Έρχεται και βόρεια;Σε όλα τα hotels;Αν ήταν ποίο παχιά παλαιότερα δέν το ξέρω φίλε μου, αλλά στα αεροπλανικά θά συμφωνήσω.
Δέν γνωρίζω νά σού πω για αλλά ξενοδοχεία, η συνάντηση μάς έγινε στο bill ΜεταξουργείοΈρχεται και βόρεια;Σε όλα τα hotels;
παει και σε αλλα ξενοδοχεια εκτος κεντρουΈρχεται και βόρεια;Σε όλα τα hotels;
Θα το εκτιμούσα κι εγώ!!!!Ένα τηλέφωνο ρε αλάνια γιατί ψάχνω και μου βγάζει όλο μαλακίες
#2088 μήνυμαΘα το εκτιμούσα κι εγώ!!!!
Θα το εκτιμούσα κι εγώ!!!!
Νομίζω επιστρέφει μετά τη λήξη των γιορτών.Οποτε από την άλλη εβδομάδαΞερει κανεις αν εχει επιστρέψει;