FireHead_69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 771
- Πόντοι
- 301
Καρτελα με κρητικές έχει το κορίτσι?
Κανονικά φίλε απλά εχει αρκετά γεμάτο πρόγραμμα. Για εμένα κανόνισε από 1 μέρα πριν αν ξέρεις το πρόγραμμα σουΔουλεύει αυτές τις μέρες;
Δεν θέλω να διαβάσω, να γράψω θέλω ?στις πισω σελιδες του νηματος αυτου θα βρεις πολλες κριτικες για την Ιζα
Δεν ειναι απο την ΚΡΗΤΗ . Απο Ρουμανια ειναιΚαρτελα με κρητικές έχει το κορίτσι?
αστα να πανε!! εγω λεω να τα βαλεις στην υπογραφη σου, κατω απο το "The Clone Ripper" να σταματησουν να ρωτανετσάμπα δουλειά κάνω ρε τύποι?
Σε καθε σελίδα πρέπει να την ποστάρω την πληροφορία όπως στης Μαρίνας 60
Καλή η μαλακια σου δε λέω...Δεν ειναι απο την ΚΡΗΤΗ . Απο Ρουμανια ειναι
Επικοινώνησα σήμερα με την κοπέλα και με ενημέρωσε ότι το προγραμμα της μιαμισης ωρας που ίσχυε στο παρελθον στα 70 ευρώ πλεον δεν ισχυει, και ο τιμοκαταλογος είναι πλεον στα 100 ευρώ στο δίωρο, αν και έχω βρεθεί στο παρελθον με την άψογη Ιζαμπέλα έμεινα έκπληκτος όταν εμαθα τελοσπαντων ότι σε μια εποχή τόσο δυσκολη και μετά από ένα μακροχρόνιο lockdown αυξάνονται οι τιμές. Προφανώς υπάρχει αυξημένη ζήτηση με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η τιμ
οτι θελουν ζητανε και δυστυχως καποιοι πανε και τους τα δινουνΕπικοινώνησα σήμερα με την κοπέλα και με ενημέρωσε ότι το προγραμμα της μιαμισης ωρας που ίσχυε στο παρελθον στα 70 ευρώ πλεον δεν ισχυει, και ο τιμοκαταλογος είναι πλεον στα 100 ευρώ στο δίωρο, αν και έχω βρεθεί στο παρελθον με την άψογη Ιζαμπέλα έμεινα έκπληκτος όταν εμαθα τελοσπαντων ότι σε μια εποχή τόσο δυσκολη και μετά από ένα μακροχρόνιο lockdown αυξάνονται οι τιμές. Προφανώς υπάρχει αυξημένη ζήτηση με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η τιμη
Ο νομος της προσφορας και της ζητησης. Δεν νομιζω οτι στην πατριδα της θα μπορουσε να ζητησει τοσα. Αυτα μονο εδω γινονται.οτι θελουν ζητανε και δυστυχως καποιοι πανε και τους τα δινουν
συμφωνώ !Ο νομος της προσφορας και της ζητησης. Δεν νομιζω οτι στην πατριδα της θα μπορουσε να ζητησει τοσα. Αυτα μονο εδω γινονται.
Σωστά , προσφορά και ζήτηση ! Η Ιζαμπέλα αυξάνει την τιμή από 70 στα 100 , αλλά αλλάζει και τον χρόνο της συνάντησης σε 2 ώρες … πάλι vfm είναισυμφωνώ !
σωστός ο παίκτης......όποιος θέλει....!!Σωστά , προσφορά και ζήτηση ! Η Ιζαμπέλα αυξάνει την τιμή από 70 στα 100 , αλλά αλλάζει και τον χρόνο της συνάντησης σε 2 ώρες … πάλι vfm είναι
Το τι θα μπορούσε να ζητήσει στην χώρα της είναι έτερο εκατερο !
Τωρα είναι Ελλάδα , ενημερώνει για τις αλλαγές , οι υπηρεσίες της πάντα top και δεν υποχρεώνει κανέναν να κλείσει συνάντηση μαζί της .
όποιος του αρέσει κανονίζει και απολαμβάνει
Φίλε επειδή τη ξέρω αρκετά χρόνια την Ιζα, κάτι έχεις καταλάβει λάθος.Επικοινώνησα σήμερα με την κοπέλα και με ενημέρωσε ότι το προγραμμα της μιαμισης ωρας που ίσχυε στο παρελθον στα 70 ευρώ πλεον δεν ισχυει, και ο τιμοκαταλογος είναι πλεον στα 100 ευρώ στο δίωρο, αν και έχω βρεθεί στο παρελθον με την άψογη Ιζαμπέλα έμεινα έκπληκτος όταν εμαθα τελοσπαντων ότι σε μια εποχή τόσο δυσκολη και μετά από ένα μακροχρόνιο lockdown αυξάνονται οι τιμές. Προφανώς υπάρχει αυξημένη ζήτηση με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η τιμη
έτσι....Σωστά , προσφορά και ζήτηση ! Η Ιζαμπέλα αυξάνει την τιμή από 70 στα 100 , αλλά αλλάζει και τον χρόνο της συνάντησης σε 2 ώρες … πάλι vfm είναι
Το τι θα μπορούσε να ζητήσει στην χώρα της είναι έτερο εκατερο !
Τωρα είναι Ελλάδα , ενημερώνει για τις αλλαγές , οι υπηρεσίες της πάντα top και δεν υποχρεώνει κανέναν να κλείσει συνάντηση μαζί της .
όποιος του αρέσει κανονίζει και απολαμβάνει
Σωστά !Ο νομος της προσφορας και της ζητησης. Δεν νομιζω οτι στην πατριδα της θα μπορουσε να ζητησει τοσα. Αυτα μονο εδω γινονται.