Πάντως κακά τα ψέματα δεν είναι και εύκολο να σε γαμάνε όλη νύχτα οι αραπάδες...Αντέχουν μερικές εβδομάδες , γεμίζουν τις τσέπες λεφτά και γυρνάνε για του κώλου τα 9μερα για να στανιάρουν λιγάκι και ξανά γυρνάνε στο μάζεμα συναλλάγματος...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με τη γυναικα μου(αν ετυχε καποιου αλλου ή γνωριζετε)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Man79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 537
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Man79
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Αντέχουν μερικές εβδομάδες , γεμίζουν τις τσέπες λεφτά και γυρνάνε για του κώλου τα 9μερα για να στανιάρουν λιγάκι και ξανά γυρνάνε στο μάζεμα συναλλάγματος...
αυτη που πηγε νοσοκομιο ηταν καλα μετα ; δουλευε στο ξενοδοχειο;καλυτερα να ημουν οδηγος ασθενοφόρου μπαροκ παρα στη κουζινα που δουλευα
Σε εκείνες τις χώρες τα ήθη και τα έθυμα τα τιμάνε ιδιέταιρα με θρησκευτική ευλάβεια και φόβο ΓΙΑΥΤΟ και φέρνουν άλλες γυναίκες για να κάνουνε ότι δεν γίνετε!... πληρώνουν καλά από ότι ξέρω αλλά έχουν και μεγάλη ανωμαλία πάνω στο σεξ ...Η γυναικα μου μετα τη κριση πηγε για δουλεια 2 φορες στο Μαροκκο και 1 φορα στο Ντουμπαι. Σαν χορευτρια . Στο Μαροκκο εμεινε 3 μηνες καθε φορα, περιπου . Στο Ντουμπαι για 20 μερες . Μου ειπαι οτι σε αυτες της χωρες δεν κανουν σχεση ή σεξ χωρις γαμο.
Γνωριζετε κατι για το θεμα;
μια χαρα τυπε
Πω πω πωω τρύπα!... βάζο είχε βάλει;;;
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
8 ωρες κουζινα σερι 6 μερες τη βδομαδα και επαιρνα 8000 ριαλ καταρ το μηνα περιπου 2000 ευρω τα μισα μου εφευγαν στο νοικι και ειχα από πανω μου στο μαγειριο ένα πουστη ινδο να με διαταζει.Φρίκη φίλε??
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
όχι δεν δουλευε στο χοτελ, χορευτρια ηταν.αυτη που πηγε νοσοκομιο ηταν καλα μετα ; δουλευε στο ξενοδοχειο;
κανεις δεν ξερει τι εγινε
Ποιό είναι πραγματικά το ζόρι σου φιλαράκι; μην στην πιδήξουν ή μην στην παντρευτούν την γυναίκα σου;;;Η γυναικα μου μετα τη κριση πηγε για δουλεια 2 φορες στο Μαροκκο και 1 φορα στο Ντουμπαι. Σαν χορευτρια . Στο Μαροκκο εμεινε 3 μηνες καθε φορα, περιπου . Στο Ντουμπαι για 20 μερες . Μου ειπαι οτι σε αυτες της χωρες δεν κανουν σχεση ή σεξ χωρις γαμο.
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Τίποτα από τα δύο.Το προβλημα του , μήπως δεν του δίνει όλες τις εισπράξεις!Ποιό είναι πραγματικά το ζόρι σου φιλαράκι; μην στην πιδήξουν ή μην στην παντρευτούν την γυναίκα σου;;;
Δηλαδή άμα σου πούμε ότι έτσι είναι και ότι τις κράτάνε τις παραδώσεις... εσύ θα είσαι ήσυχος;;Η γυναικα μου μετα τη κριση πηγε για δουλεια 2 φορες στο Μαροκκο και 1 φορα στο Ντουμπαι. Σαν χορευτρια . Στο Μαροκκο εμεινε 3 μηνες καθε φορα, περιπου . Στο Ντουμπαι για 20 μερες . Μου ειπαι οτι σε αυτες της χωρες δεν κανουν σχεση ή σεξ χωρις γαμο.
Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα; : μέ πόσα χρήματα γυρίζει πίσω η γυναίκα σου;
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Φίλε δεν υπάρχει περίπτωση όχι να έχεις γυναίκα αλλά ούτε μουνί δεν πρέπει να έχεις δει στην ζωή σου.Ούτε σε βάφτιση .
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
ε ας μην τα θελουμε και ολα δικα μας τυπε, της εδωσαν το κωλαντερο στο χερι και θα του δωσει και ολες τις εισπραξεις?Τίποτα από τα δύο.Το προβλημα του , μήπως δεν του δίνει όλες τις εισπράξεις!
Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
...τύπε μην χαλάς την πιάτσα...υπάρχουν κάποιες που το δέχονται... ...ε ας μην τα θελουμε και ολα δικα μας τυπε, τις εδωσαν το κωλαντερο στο χερι και θα του δωσει και ολες τις εισπραξεις?
...ανοίξτε την εφαρμογή να μπορούμε να κάνουμε like στα μηνύματα ρε...
Tυποι μη ζηλεύετε το φιλο μας.
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
ποια εφαρμογη ρε τυπε?
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Σιγά μην τον ματιασουμε κιόλας.Παντως για καλό και για κακό ας βάλει ένα ματοχανδρο στον κωλο της τύπισσαςTυποι μη ζηλεύετε το φιλο μας.
Συνημμένα
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
υπαρχει και ο φοβος της παντρειας,αν οι αραβες καψουρευτουν μια θα κανουν τα παντα για να την παντρευτουν εννοώ τους πλουσιους που εχουν χρημα και πολλες ξενες κυριως ευρωπαιες εχουν παντρευτει αραβες.εξασφαλιζουν χρημα αλλα όχι ελευθερια και θα πρεπει να τηρει τις δικες του παραδοσεις αλλιως το ξυλο και η βια γινεται καθημερινο φαινομενο.Ποιό είναι πραγματικά το ζόρι σου φιλαράκι; μην στην πιδήξουν ή μην στην παντρευτούν την γυναίκα σου;;;
Η γυναικα μου μετα τη κριση πηγε για δουλεια 2 φορες στο Μαροκκο και 1 φορα στο Ντουμπαι. Σαν χορευτρια . Στο Μαροκκο εμεινε 3 μηνες καθε φορα, περιπου . Στο Ντουμπαι για 20 μερες . Μου ειπαι οτι σε αυτες της χωρες δεν κανουν σχεση ή σεξ χωρις γαμο.
Τελικα τα ξεκαθαρισατε τα θεματα με τη γυναικα σου; Σου εκμυστηρευτηκε κατι;
Ανακαλυψες εσυ τιποτε;
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
δυσκολο να του εκμυστηρευτεί τυπε τα οργια που εκανε στην αραπια.Τελικα τα ξεκαθαρισατε τα θεματα με τη γυναικα σου; Σου εκμυστηρευτηκε κατι;
Ανακαλυψες εσυ τιποτε;
εδώ πολλες ρωσιδες ελεγαν στους γονεις τους ότι δουλευουν σε πετρελαικες εταιρειες ως γραμματεις και το πηγαιναν το οριενταλ και το κωλογαμησι μαρουλι.
τα εχω δει στη ντοχα αυτά Live.
απλα το χρημα τα μαρτυραει όλα.μια στελεχος σε εταιρεια θα βγαζει περιπου 3000 δολαρια το μηνα οπου τα μισα θα της φευγουν στα εξοδα ενώ μια χορευτρια σε εισαγωγικα βιζιτα μπορει να βγαλει και 20000 το μηνα.
Επισκέπτης
δυσκολο να του εκμυστηρευτεί τυπε τα οργια που εκανε στην αραπια.
εδώ πολλες ρωσιδες ελεγαν στους γονεις τους ότι δουλευουν σε πετρελαικες εταιρειες ως γραμματεις και το πηγαιναν το οριενταλ και το κωλογαμησι μαρουλι.
τα εχω δει στη ντοχα αυτά Live.
απλα το χρημα τα μαρτυραει όλα.μια στελεχος σε εταιρεια θα βγαζει περιπου 3000 δολαρια το μηνα οπου τα μισα θα της φευγουν στα εξοδα ενώ μια χορευτρια σε εισαγωγικα βιζιτα μπορει να βγαλει και 20000 το μηνα.
Στις Η.Π.Α οι Αμερικανοί λένε προς τις νεαρές λευκές γυναίκες:
Once with a black, you never go back !!!
Αυτοί ξέρουν!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176