dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.416
- Πόντοι
- 4.746
γραφω τους στιχους τυπε, ψαξε για συνθετη εσυ.εμεις θα βγαλουμε τραγουδι τυπε :S :S :S
γραφω τους στιχους τυπε, ψαξε για συνθετη εσυ.εμεις θα βγαλουμε τραγουδι τυπε :S :S :S
τωρα που την βλεπω της χαζομοιαζει τυπε :S :S :Sτυπε τις ειχα τις ελλεϊνιδες για σοβαρες κοπελες και επεσα απο τα συννεφα με την ιστορια αυτη :S :S :S
τυπε το βαλα τωρα γιατι και τα 10 μελη του σαιτ συνολικα,θα ειμαστε ολοι survivor το βραδυ :S :S :S33 μέλη και 74 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τύπε τελικά έβαλες μπουρλότο μεσημεριάτικα στο σαιτ
τη πηρε τουλαχιστον απο κωλο ο λακαμας ο αμιλητος πριν τη στειλει η το παιξε κύριος και αποχώρησε διακριτικά?-'Οπως καταλαβαινετε ', ειπε,μετα απο αυτο η σχεση πηρε την κατω βολτα,δεν χωρισαμε αμεσως αλλα δεν μπορεσα να της το συγχωρησω και τελικα τερμα'
Παντως ο τυπος δεν μιλιεται τελευταια :S :S :S
Ελληνας να γαμησει Ιταλιδα χλωμο ως κατακιτρινο τυπε :S :S :Sεμεις γαμαμε ιταλιδες και οι ιταλοι ελληνιδες
παστρικα πραματα
θα το μελοποιησω εγω τυπε :S :S :Sγραφω τους στιχους τυπε, ψαξε για συνθετη εσυ.
τωρα που την βλεπω της χαζομοιαζει τυπε :S :S :S
με τι ψυχολογια τυπε;ουτε ξαναπηδηχτηκαν καν :S :S :Sτη πηρε τουλαχιστον απο κωλο ο λακαμας ο αμιλητος πριν τη στειλει η το παιξε κύριος και αποχώρησε διακριτικά?
τη πηρε τουλαχιστον απο κωλο ο λακαμας ο αμιλητος πριν τη στειλει η το παιξε κύριος και αποχώρησε διακριτικά?
τυπε μονο μην το δειξεις στον τυπο αμα της μοιαζει :S :S :S
παλια στα νησια την επεφταν σε ελληνες αερα και ας ειχαν ερθει με γκομενοΕλληνας να γαμησει Ιταλιδα χλωμο ως κατακιτρινο τυπε :S :S :S
ενταξει, μελοποιησε σε ρυθμο ραπθα το μελοποιησω εγω τυπε :S :S :S
ουτε μουνι δεν μπορεσε να ξαναμπει τυπε :S :S :SΤύπε κάτι μου λέει πως δεν του πέρασε καν αυτή η σκέψη από το μυαλό :S :S :S
ελεγα κατι πιο ορχηστρικο τυπε :S :S :Sπαλια στα νησια την επεφταν σε ελληνες αερα και ας ειχαν ερθει με γκομενοενταξει, μελοποιησε σε ρυθμο ραπ
Ποσες γυναικες εχουν ξεκολιαστει με ασχετους ενω το παιζουν κυριες στους δικους τους!!!!7 χρονια ποσα θα ειχε χωσει ο μαλακας σε δωρα κερασματα
με απαλλαγμενη ψυχολογια αφου ομολογησε η σκροφα..τυπε φιδι ειναι η ιστορια ή οντως ζουν αναμεσα μας τετοιοι πυρφοροι?με τι ψυχολογια τυπε;ουτε ξαναπηδηχτηκαν καν :S :S :S
κατι επρεπε να σου λέει οτι ποιος εχασε το μυαλο για να το βρει αυτος ο πυρφορος..να αυτα διαβαζω και καταληγω...ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΡΡΕΕΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!!!Τύπε κάτι μου λέει πως δεν του πέρασε καν αυτή η σκέψη από το μυαλό :S :S :S
Το καλο πραγμα αργει να γινει τυπε :- :S
μελοποιησε τοτε κατι σε ρυθμο βαγγελη παπαθανασιουελεγα κατι πιο ορχηστρικο τυπε :S :S :S
τυπε ισχυει η ιστορια.τυπε την αγαπουσε ο τυπος,δεν τον λες και καθαρα πιρφορο,αφου δεν το ηξερε.αν το ηξερε και τελικα δεν τη χωριζε θα ηταν για φτυσιμο :S :S :Sμε απαλλαγμενη ψυχολογια αφου ομολογησε η σκροφα..τυπε φιδι ειναι η ιστορια ή οντως ζουν αναμεσα μας τετοιοι πυρφοροι? κατι επρεπε να σου λέει οτι ποιος εχασε το μυαλο για να το βρει αυτος ο πυρφορος..να αυτα διαβαζω και καταληγω...ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΡΡΕΕΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!!!