ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Βανακια θα πας παλι Μεταξι να κερδισεις την εμπιστοσυνη μας και μετα αποστολες στο εξωτερικο :S :S :Sολα καλα
εγω ειμαι εδω
πειτε μου
Βανακια θα πας παλι Μεταξι να κερδισεις την εμπιστοσυνη μας και μετα αποστολες στο εξωτερικο :S :S :Sολα καλα
εγω ειμαι εδω
πειτε μου
Βανακια θα πας παλι Μεταξι να κερδισεις την εμπιστοσυνη μας και μετα αποστολες στο εξωτερικο :S :S :S
τυπε το καινουριο αβαταρ που εχεις ειναι πιο πουστικο απο το προηγουμενο
το ειχες τεραστια αναγκη να μας δειξεις ποσο πουστλε εισαι
γιατι ρε ο σεραφινος ειναι πουστης ? τι μαλακιες γραφης ? :S :S
οχι τυπε εσυ εισαι πουστης οτι και να βαλεις
Βανακια θα πας παλι Μεταξι να κερδισεις την εμπιστοσυνη μας και μετα αποστολες στο εξωτερικο :S :S :S
ενω εση μορη λουγκρα που ποσταριζες φοτογραφιες του λιλα συνεχια τι εισε ? καταπιεσμενη αδερφη μηπως ? :S :S
νασο δε κιμασε ? δε δουλεβης αυριο ? πως σου φενετε το κενουργιο αβαταρι μου ?
γιατι ρε ο σεραφινος ειναι πουστης ? τι μαλακιες γραφης ? :S :S
o DenDion μαλλον τωρα ανακαλυψε τον τροχο..Βρηκα ένα σχετικό σχόλιο στο facebook του mgtow ελλάς (δεν ξερω σε ποιό βίντεο απαντούσε) που μάλλον απαντάει και στο θέμα του νήματος εδω.
Μαλλον θα ηταν ο μάγος Μάικ Λαμάρ της Ιταλιας τυπε, γι αυτο το καταφερε τοσο γρηγορα..'Ιταλος πηρε κωλο σε 5 λεπτα-Ελληνας παλευε 7 χρονια'
o DenDion μαλλον τωρα ανακαλυψε τον τροχο..
Ναι τυπε συμφωνω. Αλλα σιγουρα θα το πιστευουν οσοι δεν εχουν εμπειριες..Γιατί το λες αυτό τύπε ξέρεις πόσοι πιστεύουν ότι οι γκόμενες τους είναι οσίες παρθένες?
Καλά και ο μαλακας έδιωξε κοπέλα που τα είχε 7 Χρόνια επειδή έφαγε ενα πούτσο στο κωλο. Απλά βη κοπέλα είπε κάτι που όλες οι άλλες οι παρτολες κρύβουν.
Σιγά μην είναι αλήθεια ολα αυτά βέβαια...αλλά κουβέντα να γίνεται...
Η ουσία είναι ότι 7 ΧΡΟΝΙΑ!!! αυτή η τύππισα δεν ένιωσε τέτοια καύλα όση ένιωσε για τον Μακαρόνα σε 5 λεπτά... ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ...!και αυτά περί μέθης κτλπ είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...στην τελική..7 χρόνια με τον τυπά δεν εσούρωσε καμία φορά όπως τότε ωστέ να του δώσει και αυτουνού κώλο?
τυπε πηγε καθολου Ιταλια η γυναικα σου τελευταια :S :S :Sσυμφωνω απολυτα. κ εγω παντρευτηκα τη γυναικα μου γιατι μου εδινε κωλο συνεχεια κ τα καταπινε
Μετα απο 6 μηνες γαμου μου τα εκοψε μαχαιρι
Μαλλον τα κανει αλλου γιατι οταν πηδιοτανε απο κωλο πηδιοταν σαν σκυλα