Νέα

Ιστορικό - Mozilla

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gtsam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gtsam

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφοιο, μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να ανακτήσω το ιστορικό από τον Mozilla; Έχει σβηστεί. Θέλω δηλαδή να δω σελίδες που επισκέφτηκα τον Αύγουστο. Υπάρχει κάποιος τρόπος?

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Το πιο απλο/ευκολο ειναι το System Restore

Εναρξη > Προγραμματα > Βοηθηματα > Εργαλεια συστηματος > Επαναφορα Συστηματος  και πηγαινε σε ημερομηνια πριν διαγραψεις το ιστορικο σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το πιο απλο/ευκολο ειναι το System Restore

Εναρξη > Προγραμματα > Βοηθηματα > Εργαλεια συστηματος > Επαναφορα Συστηματος  και πηγαινε σε ημερομηνια πριν διαγραψεις το ιστορικο σου.

Για το σκληρο δισκο ειναι αυτο?

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Σύντροφοιο, μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να ανακτήσω το ιστορικό από τον Mozilla; Έχει σβηστεί. Θέλω δηλαδή να δω σελίδες που επισκέφτηκα τον Αύγουστο. Υπάρχει κάποιος τρόπος?
φίλε δεν γνωρίζω αν μπορείς να ανακτήσεις το ιστορικό αλλά μπορείς για μελλοντικά να κατεβάσεις το backupmoz (αν θυμάμαι καλά) και να κρατάς αντίγραφα.

OP
OP
G

gtsam

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προσπάθησα στην επαναφορά συστήματος αλλά μου δίνει ημερομηνίες πιο πρόσφατες. Δηλαδή δεν φτάνει στον Αύγουστο, που θέλω. Μήπως κάνω κάποιο λάθος?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προσπάθησα στην επαναφορά συστήματος αλλά μου δίνει ημερομηνίες πιο πρόσφατες. Δηλαδή δεν φτάνει στον Αύγουστο, που θέλω. Μήπως κάνω κάποιο λάθος?

Ψαξε στο google με keyword -> "Recover Cache Memory Mozilla"

στα αγγλικά.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
αν δεν εχεις κανει back up τον αυγουστο χλωμο προσπαθησε απο το προφιλ σου μηπως το βρεις αλλα δυσκολο πηγαινε στο πληροφοριες προβληματων κλικ εκει και μεττα εχει να κανεις κλικ στο φακελο του προφιλ σου με λιγο ψαξιμο ΙΣΩΣ  να βρεις κατι στο προφιλ σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom