alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τι μαλακας...
Στεκοταν και καμαρωτός κιολας...
Τι μαλακας...
Αλλη κουβεντα αυτη. Εγω προσπαθουσα να σπασω πλακα με τον τραμουντανα που μας γραφει λες και οι τυποι ξυπνησαν ενα ωραιο πρωι και αρχισαν να σφαζουν ή γεννηθηκαν με το μασετε στο χερι. Αλλα τον βαρεθηκα νωρις.
Islam, religion of peace...Καλή απορία. Απλά πρέπει να σκοτωθούν όλοι τους, μέχρις ενός αδιακρίτως, άντρες, γυναίκες και παιδιά. Αυτά τα παιδιά με τέτοια βιώματα και ποτισμένα με τέτοιο μίσος και αντιλήψεις δεν έχουν γυρισμό νομίζω.
Οχι τυπε και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. Ειναι πραγματικο μου προβλημα. Μονο κατι καλοζωισμενοι παππουδες ανιστορητοι, αργοσχολοι και πορωμενοι και κατι ΧΑτακια της σειρας απ'οτι βλεπεις (εκτος rouKoun13)...Δεν βρεθηκαν ακομη οι νοημονες που θα αντιληφθουν το επιπεδο σου?
Οχι τυπε και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. Ειναι πραγματικο μου προβλημα. Μονο κατι καλοζωισμενοι παππουδες ανιστορητοι, αργοσχολοι και πορωμενοι και κατι ΧΑτακια της σειρας απ'οτι βλεπεις (εκτος rouKoun13)...
Όλο το χαλιφάτο είναι υπόθεση 100-200 θερμοβαρικών βομβών τι σκεφτονται τόσο και δεν τελειωνουν μαζί τους μια και καλή
΄Οποιος ξέρει έστω και λίγη ιστορία Ελληνική γνωρίζει ότι τον ισλαμοφασισμό τον ζήσαμε στο πετσί μας 400 και 500 χρόνια με την τουρκοκρατία ...
Πρόκειται για βόμβες μεγάλης ισχύος ανάλογες τον πυρηνικών χωρίς να απελευθερώνουν ραδιοενεργια.Και είναι ικανές να εξοντώσουν τα πάντα και τους πάντεςΔεν ειναι τόσο απλό. Οι οποιεσδήποτε βόμβες απο αέρος δεν είναι ικανές να εξον΄τωσουν πεζικό σε δίαφορες διαμορφώσεις. χρειάζεται πεζικό και στρατός ξηράς γενικώς για να σλκοτωθούν ολοι τους και να γίνει απελυεθερωση εδάφους. αλλιως οσο και να τους βομβαρδίζουν δε γίνεται τίποτα. Και το βόρειο βιετναμ το τάραξαν στο βομβαρδισμό, του κλάσαν τα αρχίδια
Ενδιαφερον. Για πες μας τυπε κι αλλα για τη ραδιοενεργια. Σαν καπου να τον εχω ξανακουσει αυτον τον ορο.Πρόκειται για βόμβες μεγάλης ισχύος ανάλογες τον πυρηνικών χωρίς να απελευθερώνουν ραδιοενεργια.Και είναι ικανές να εξοντώσουν τα πάντα και τους πάντες
Ενδιαφερον. Για πες μας τυπε κι αλλα για τη ραδιοενεργια. Σαν καπου να τον εχω ξανακουσει αυτον τον ορο.
...μαλακια...αμα απελευθερωναν ραδιοενεργια ,τα ταλιμπανια θα πιαναν ολοι ανετα fm συχνοτητες και πολλοι απο αυτους θα μπορουσαν να γινουν dj η ραδιοφωνικοι παραγωγοι και να παψουν να ασχολουνται με την τζιχαντ!Πρόκειται για βόμβες μεγάλης ισχύος ανάλογες τον πυρηνικών χωρίς να απελευθερώνουν ραδιοενεργια.Και είναι ικανές να εξοντώσουν τα πάντα και τους πάντες
...μαλακια...αμα απελευθερωναν ραδιοενεργια ,τα ταλιμπανια θα πιαναν ολοι ανετα fm συχνοτητες και πολλοι απο αυτους θα μπορουσαν να γινουν dj η ραδιοφωνικοι παραγωγοι και να παψουν να ασχολουνται με την τζιχαντ!