TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
δεν είναι θέμα μακελιου είναι θέμα ειδήσεις και μόνοκαι γιατί να αρκεστουμε στα λογια του μακελειού;
δεν είναι θέμα μακελιου είναι θέμα ειδήσεις και μόνοκαι γιατί να αρκεστουμε στα λογια του μακελειού;
τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι χώρες της Μέσης Ανατολής έπρεπε να είχαν παραμείνει αποικίες των Ευρωπαικών χωρών και να μην τους έχει δοθεί ανεξαρτησία...
Της Αφρικής δε ακόμα περισσότερο!
Επί "επαράτου" αποικιοκρατίας είχαν τους λευκούς αφεντικά βέβαια, αλλά όλοι τους είχαν να φάνε και κυρίως είχαν ειρήνη. Τώρα έχουν εμφυλίους πολέμους, δεν παράγουν τίποτα για να φάνε και στηρίζονται αποκλειστικά στην ανθρωπιστική βοήθεια της "κακιάς" Δύσης και επί πλέον μας κουβαλιούνται αυτοί πλέον στις χώρες μας!
Δηλαδή έλεος! Ο λευκός που είχε φέρει πρόοδο στην Αφρικανική χώρα ήταν "αποικιοκράτης" κι έπρεπε να φύγει από τη χώρα που συχνά είχε γεννηθεί. Έστω!
Τώρα όμως που μόνοι τους δεν μπορούν να επιβιώσουν και σφάζονται μεταξύ τους πρέπει να μας κουβαληθούν και στις δικές μας χώρες;
Και πες να πάνε στους τέως αποικιοκράτες τους έχουν και κάποια προηγούμενη σχέση, εμείς ως χώρα τί σχέση έχουμε που δεν είχαμε ποτέ αποικίες;
Περιμενουμε ακομη την περιτρανη αποδειξη τυπε.τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι χώρες της Μέσης Ανατολής έπρεπε να είχαν παραμείνει αποικίες των Ευρωπαικών χωρών και να μην τους έχει δοθεί ανεξαρτησία...
Περιμενουμε ακομη την περιτρανη αποδειξη τυπε.
Απο αερολογιες γεμισε ο τοπος παντως.
Α, μιλαμε σε τετοια βαση? Με καλυψες.
Α, μιλαμε σε τετοια βαση? Με καλυψες.
το πολυ απλο.Οτι η δημοκρατια δεν "δουλευει" εκει κατω.Περιμενουμε ακομη την περιτρανη αποδειξη τυπε.
Απο αερολογιες γεμισε ο τοπος παντως.
Χμμμ και που δουλεύει η δημοκρατία???το πολυ απλο.Οτι η δημοκρατια δεν "δουλευει" εκει κατω.
Χρειαζεται δικτατορικα καθεστωτα η περιοχη της Μ.Ανατολης.
Αλλη κουβεντα αυτη. Εγω προσπαθουσα να σπασω πλακα με τον τραμουντανα που μας γραφει λες και οι τυποι ξυπνησαν ενα ωραιο πρωι και αρχισαν να σφαζουν ή γεννηθηκαν με το μασετε στο χερι. Αλλα τον βαρεθηκα νωρις.το πολυ απλο.Οτι η δημοκρατια δεν "δουλευει" εκει κατω.
Χρειαζεται δικτατορικα καθεστωτα η περιοχη της Μ.Ανατολης.
Αλλη κουβεντα αυτη. Εγω προσπαθουσα να σπασω πλακα με τον τραμουντανα που μας γραφει λες και οι τυποι ξυπνησαν ενα ωραιο πρωι και αρχισαν να σφαζουν ή γεννηθηκαν με το μασετε στο χερι. Αλλα τον βαρεθηκα νωρις.
Αλλη κουβεντα αυτη. Εγω προσπαθουσα να σπασω πλακα με τον τραμουντανα που μας γραφει λες και οι τυποι ξυπνησαν ενα ωραιο πρωι και αρχισαν να σφαζουν ή γεννηθηκαν με το μασετε στο χερι. Αλλα τον βαρεθηκα νωρις.
κάτι που είπα μάλλον αληθινός βγαίνω...
Έχω δει βίντεο με μάλλον 10χρονο Σύριο, να αποκεφαλίζει ευτραφή 50χρονο κύριο με μουστάκι, αφότου ο πατέρας του (?) συνοδευόμενος από άλλους έβαλε τον άνθρωπο πάνω σε τσιμεντόλιθο...
Τί θα γίνει με όλα αυτά τα εκκολαπτόμενα Όρκς όταν διαλυθεί το "Χαλιφάτο";
Πού θα πάνε;
Καλή απορία. Απλά πρέπει να σκοτωθούν όλοι τους, μέχρις ενός αδιακρίτως, άντρες, γυναίκες και παιδιά. Αυτά τα παιδιά με τέτοια βιώματα και ποτισμένα με τέτοιο μίσος και αντιλήψεις δεν έχουν γυρισμό νομίζω.