Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι χώρες της Μέσης Ανατολής έπρεπε να είχαν παραμείνει αποικίες των Ευρωπαικών χωρών και να μην τους έχει δοθεί ανεξαρτησία...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι χώρες της Μέσης Ανατολής έπρεπε να είχαν παραμείνει αποικίες των Ευρωπαικών χωρών και να μην τους έχει δοθεί ανεξαρτησία...

Της Αφρικής δε ακόμα περισσότερο!
Επί "επαράτου" αποικιοκρατίας είχαν τους λευκούς αφεντικά βέβαια, αλλά όλοι τους είχαν να φάνε και κυρίως είχαν ειρήνη. Τώρα έχουν εμφυλίους πολέμους, δεν παράγουν τίποτα για να φάνε και στηρίζονται αποκλειστικά στην ανθρωπιστική βοήθεια της "κακιάς" Δύσης και επί πλέον μας κουβαλιούνται αυτοί πλέον στις χώρες μας!

Δηλαδή έλεος! Ο λευκός που είχε φέρει πρόοδο στην Αφρικανική χώρα ήταν "αποικιοκράτης" κι έπρεπε να φύγει από τη χώρα που συχνά είχε γεννηθεί. Έστω!
Τώρα όμως που μόνοι τους δεν μπορούν να επιβιώσουν και σφάζονται μεταξύ τους πρέπει να μας κουβαληθούν και στις δικές μας χώρες;
Και πες να πάνε στους τέως αποικιοκράτες τους έχουν και κάποια προηγούμενη σχέση, εμείς ως χώρα τί σχέση έχουμε που δεν είχαμε ποτέ αποικίες;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Της Αφρικής δε ακόμα περισσότερο!
Επί "επαράτου" αποικιοκρατίας είχαν τους λευκούς αφεντικά βέβαια, αλλά όλοι τους είχαν να φάνε και κυρίως είχαν ειρήνη. Τώρα έχουν εμφυλίους πολέμους, δεν παράγουν τίποτα για να φάνε και στηρίζονται αποκλειστικά στην ανθρωπιστική βοήθεια της "κακιάς" Δύσης και επί πλέον μας κουβαλιούνται αυτοί πλέον στις χώρες μας!

Δηλαδή έλεος! Ο λευκός που είχε φέρει πρόοδο στην Αφρικανική χώρα ήταν "αποικιοκράτης" κι έπρεπε να φύγει από τη χώρα που συχνά είχε γεννηθεί. Έστω!
Τώρα όμως που μόνοι τους δεν μπορούν να επιβιώσουν και σφάζονται μεταξύ τους πρέπει να μας κουβαληθούν και στις δικές μας χώρες;
Και πες να πάνε στους τέως αποικιοκράτες τους έχουν και κάποια προηγούμενη σχέση, εμείς ως χώρα τί σχέση έχουμε που δεν είχαμε ποτέ αποικίες;

εγκρίνω και επαυξάνω...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Περιμενουμε ακομη την περιτρανη αποδειξη τυπε. :coffee:

Απο αερολογιες γεμισε ο τοπος παντως. :badair:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Α, μιλαμε σε τετοια βαση? Με καλυψες.

ωραία λοιπόν ας το θέσουμε σε άλλη βάση...  σε ποιά βάση εσύ θεωρείς ότι πρέπει άνθρωποι που πιστεύουν σε τέτοιες κοσμοθεωρίες να είναι ελεύθεροι ??

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Περιμενουμε ακομη την περιτρανη αποδειξη τυπε. :coffee:

Απο αερολογιες γεμισε ο τοπος παντως. :badair:
το πολυ απλο.Οτι η δημοκρατια δεν "δουλευει" εκει κατω.
Χρειαζεται δικτατορικα καθεστωτα η περιοχη της Μ.Ανατολης.

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χμμμ και που δουλεύει η δημοκρατία???

Το μοναδικό μέρος που εφαρμόστηκε μερικώς είναι η αρχαία Αθήνα!

Τώρα αν μου πεις πως στο δυτικό κόσμο υπάρχουν κάποια ψήγματα τότε πρέπει να βγάλεις έναν νέο μετρητή που να λέγεται "Δημοκρατιόμετρο" και να σου λέει που κρατιούνται ελάχιστα τα προσχήματα...

Το ζητούμενο στο νέο κόσμο είναι ποια δικτατορία είναι λιγότερο επώδυνη για τον μέσο πολίτη!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αλλη κουβεντα αυτη. Εγω προσπαθουσα να σπασω πλακα με τον τραμουντανα που μας γραφει λες και οι τυποι ξυπνησαν ενα ωραιο πρωι και αρχισαν να σφαζουν ή γεννηθηκαν με το μασετε στο χερι. Αλλα τον βαρεθηκα νωρις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αλλη κουβεντα αυτη. Εγω προσπαθουσα να σπασω πλακα με τον τραμουντανα που μας γραφει λες και οι τυποι ξυπνησαν ενα ωραιο πρωι και αρχισαν να σφαζουν ή γεννηθηκαν με το μασετε στο χερι. Αλλα τον βαρεθηκα νωρις.

το να εκπαιδεύονται σε αυτό από παιδική ηλικία δεν σου περνά από το μυαλό ??

την ιστορία της περιοχής την έχης υπόψιν ?? πότε ακριβώς ήταν ειρηνική χωρίς εμφυλίους και ενδοφυλετικούς πολέμους ??

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16

Το βασικό πλεονέκτημα τού Δυτικού Κόσμου είναι ότι άτομα με τον δικό σου δείκτη εγκεφαλικής λειτουργίας, όχι απλώς επιβιώνουν
αλλά έχουν τα ίδια δικαιώματα με τούς κανονικούς ανθρώπους!  :idiot:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

κάτι που είπα μάλλον αληθινός βγαίνω...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Έχω δει βίντεο με μάλλον 10χρονο Σύριο, να αποκεφαλίζει ευτραφή 50χρονο κύριο με μουστάκι, αφότου ο πατέρας του (?) συνοδευόμενος από άλλους έβαλε τον άνθρωπο πάνω σε τσιμεντόλιθο...

Τί θα γίνει με όλα αυτά τα εκκολαπτόμενα Όρκς όταν διαλυθεί το "Χαλιφάτο";  :hmm:

Πού θα πάνε;

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Έχω δει βίντεο με μάλλον 10χρονο Σύριο, να αποκεφαλίζει ευτραφή 50χρονο κύριο με μουστάκι, αφότου ο πατέρας του (?) συνοδευόμενος από άλλους έβαλε τον άνθρωπο πάνω σε τσιμεντόλιθο...

Τί θα γίνει με όλα αυτά τα εκκολαπτόμενα Όρκς όταν διαλυθεί το "Χαλιφάτο";  :hmm:

Πού θα πάνε;

Καλή απορία. Απλά πρέπει να σκοτωθούν όλοι τους, μέχρις ενός αδιακρίτως, άντρες, γυναίκες και παιδιά. Αυτά τα παιδιά με τέτοια βιώματα και ποτισμένα με τέτοιο μίσος και αντιλήψεις δεν έχουν γυρισμό νομίζω.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Καλή απορία. Απλά πρέπει να σκοτωθούν όλοι τους, μέχρις ενός αδιακρίτως, άντρες, γυναίκες και παιδιά. Αυτά τα παιδιά με τέτοια βιώματα και ποτισμένα με τέτοιο μίσος και αντιλήψεις δεν έχουν γυρισμό νομίζω.

Ας μείνουν εκεί που είναι και ας κάνουν ότι θέλουν.
Δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε, beyond repair :priest: :priest: :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom