Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τι να έρθει αν παίξετε ξύλο ρε Στέλιο, εδω  δε μου απαντάει καν! Μόλις τον ξεφτίλισα γιατί ανέλυσα βαθυά τη συμπεριφορά του, έσκασε εξαφανίστηκε. γάμησε τα. Κι εγω θα χαιρόμουν να του σπάσω τη μούρη για να μάθει.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τι να έρθει αν παίξετε ξύλο ρε Στέλιο, εδω  δε μου απαντάει καν! Μόλις τον ξεφτίλισα γιατί ανέλυσα βαθυά τη συμπεριφορά του, έσκασε εξαφανίστηκε. γάμησε τα. Κι εγω θα χαιρόμουν να του σπάσω τη μούρη για να μάθει.

Μπορει να του κανει καλο τυπε..

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Που εισαι ρε να ερθω?

Ο άλλο σου ζητάει ραντεβού, ο Στελιος520. Θα πας? Εχεις κότσια?Απάντα μια φορά ξεκάθαρα αριστερε.

Κι εγω θα χαιρόμουν να του σπάσω τη μούρη για να μάθει.

Ειμαι σιγουρος οτι εκλεκτοι συγγενεις σας γνωριζουν. Τι με ρωτατε λοιπον? :idiot:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Σίγουρα, οι φάπες θα του κάνουν καλό. Μπορεί αν ενεργοποιήσουν όσους νευρώνες δεν εχουν μολυνθεί απο την αριστερή μαλάκινση εγκεφάλου. Εν τω μεταξύ απάντησε! Κάτι λέει για συγγενείς μας, κατάλαβες τι λέει?

Τσάμπο, ασε τους συγγνείς εξω απ το στόμα σου γιατι σοβαρεύει το πράμα και δε το θες αυτό.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειπα ποτε οτι οι πολιτες δεν κακοποιουνται απο ολες τις μεριες. Ουτε να φανταστω δε μπορω πως νομιζεις οτι αποδομεις οτιδηποτε εχω γραψει με το παραπανω. Τρεχα γυρευε τι συμβαινει στο διαταραγμενο σου μυαλουδακι... Κατι μου λεει οτι θα μαθω συντομα. :coffee:
Λοιπον τυπε καλος ο χαβαλες μεσω των nickname μεσω ενος σαιτ ψυχαγωγιας, αλλα αν θες να το περασουμε σε πραγματικο επιπεδο εγω δεν εχω προβλημα. Εσυ θα φυγεις αναπηρος, οχι οτι δεν εισαι ηδη..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Λοιπον τυπε καλος ο χαβαλες μεσω των nickname μεσω ενος σαιτ ψυχαγωγιας, αλλα αν θες να το περασουμε σε πραγματικο επιπεδο εγω δεν εχω προβλημα. Εσυ θα φυγεις αναπηρος, οχι οτι δεν εισαι ηδη..
O σωστος καραβανας βγηκε απο μεσα σου.
Και πολυ αντεξε κρυμμενο, φιλαρακι.  :)

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Σίγουρα, οι φάπες θα του κάνουν καλό. Μπορεί αν ενεργοποιήσουν όσους νευρώνες δεν εχουν μολυνθεί απο την αριστερή μαλάκινση εγκεφάλου. Εν τω μεταξύ απάντησε! Κάτι λέει για συγγενείς μας, κατάλαβες τι λέει?

Τσάμπο, ασε τους συγγνείς εξω απ το στόμα σου γιατι σοβαρεύει το πράμα και δε το θες αυτό.

Τα μηνυματα δημιουργουν παρεξηγησεις, δεν καταλαβαινω τι λεει, αλλα θα εκανα ενα κοπο να παω να τον βρω να μου εξηγησει

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τα μηνυματα δημιουργουν παρεξηγησεις, δεν καταλαβαινω τι λεει, αλλα θα εκανα ενα κοπο να παω να τον βρω να μου εξηγησει

Κι εγω. αναρωτιέμαι τι σκατοβλακόφατσα κρύβεται πίσω απο αυτό το νικ. Αλλα δε παίζει, ηδη εξαφανίστηκε και νομίζει οτι ειναι ασφαλής με τη σιωπή του, δε καταλαβαίνει οτι γίνεται ρεζίλι, ξεφτυλίζεται. Δε παίζει να έρθει να συναντηθείτε, είναι πολύ δειλος.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
SU 47
kdtzt.jpg
a_hyoh.jpg
latest

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε αγορι μου τριενα, εχουμε κι εμεις google, και στην τελικη καθολου γουστο δεν εχεις ρε αδερφακι μου. Ανεβασε τον θρυλο των τζετ, το αντιστοιχο του καλασνικοφ σε τζετ που πεταει ακομα μετα απο μισο αιωνα... :dancing:

1280px-MiG-21_Bulgarian_Air_Force.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.aviatormodteam.xtreemhost.com/main/images/aircraft/mig21_real.jpg[/img[/URL]]

[img]http://cdn-[URL unfurl="true"]www.airliners.net/aviation-photos/photos/0/9/9/1202990.jpg[/img[/URL]]

Περα απο τις τρολιες,

[size=20pt]The Russian Air Force Has A Problem (And It's Not NATO or ISIS)[/size]

[URL unfurl="true"]http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/the-russian-air-force-has-problem-its-not-nato-or-isis-14251[/URL]

:coffee:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Ωραίος...ένταξη δε λέω γερά σκαριά όπως επίσης και το Α7 ΚΟΡΣΕΡ
URL]]

Stories