Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Tι λες πάλι ρε τύπε?
Οταν άρχισε να πέφτει η Γερμανία οι κάτοικοι περιοχών από τα ανατολικά πήγαιναν προς τα δυτικά ώστε να γλυτώσουν από τις θηριωδίες του
Κόκκινου Στρατού. Οι βιασμοί ήταν στανταράκι από τους σοβιετικούς στρατιώτες.

The first thing the Russians did was to separate the German women and girls from the men. What followed was a brutal orgy of rape and debauchery by Red Army soldiers. When the greatly outnumbered Americans tried to intervene, the Russians charged towards them firing into the air and threatening to kill them if they interfered. The raping continued throughout the night.

Ανιστόρητε λοβοτομημένε μαλάκα
Αυτο γραφω κι εγω ρε λοβοτομημενε. Δε σας μαθαινουν αγγλικα εκει στην ΣΜΥ, ε? Παλι ρεζιλι εγινες... Αι γαμησου γυρνα στο σχολειο αν δεν ξερεις βασικη αναγνωση, ρεζιλι. Ή μηπως δε διαβασες κι εσυ καλα τι γραφω απο τις χαρτοταινιες που βαζεις πανω στην οθονη σαν τον αλλον λοβοτομημενο? :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σαν λοβοτομημένος εγκέφαλος με ηλεκτρόδια που είναι συνδεδεμένα με πλήκτρα γράφεις..! Και πάλι θάλασσα τα κάνεις!
Ρε ελεεινό έκτρωμα ---->

Οι ποιοι? Οι Αμερικανοι εννοεις, μπερδευτηκες. "better to have a Russian on your belly, than an American over your head" -Βερολινεζα του 1945

Ποιο ίδιο γράφεις?? Προσπαθείς να περάσεις το ότι οι Αμερικάνοι τα κάνουν χειρότερα από τους άλλους και όταν σε κολλάνε στο τοίχο λες πως τα ίδια κάνουν όλοι....

Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε ποιος έκανε την κοινοπραξία για να προγραμματιστεί το μυαλό σου να δίνει τέτοιες απαντήσεις ... Google+Perissos , Google+CIA+ISIS :think:
Τι γλωσσα μιλαω ρε πουστη μου? Τοσο μογγολα πια? Τιποτα δε προσπαθω να περασω ρε μογγολο. Απλα σας εχει τσουξει η ψωλη που σας ριχνω εδω μεσα κανα μηνα τωρα και μου τριβεστε την ωρα που μιλαω με αλλους. Μονο που δεν καταλαβαινετε βασικη αναγνωση ελληνικων και αγγλικων και τα κανετε μανταρα ως συνηθως. Πεταχτηκε ο τραμουντανας να πει τη βλακεια του για τους σοβιετικους βομβαρδισμους και τον διορθωσα οτι οι σοβιετικοι βιαζαν και οι Αμερικανοι βομβαρδιζαν. Μετα πεταγεται και η αλλη η πουστρα να πει τη μαλακια της απο πανω μην καταλαβαινοντας βασικα αγγλικα, γραφοντας και καλα οτι οι σοβιετικοι βιαζαν, ακριβως αυτο που λεω εγω. Μετα πεταγεσαι κι εσυ η προσωποποιηση της χαζομαρας να πεις το παραπανω. Ε αι γαμησου. Γυρνα στο δημοτικο να μαθεις να διαβαζεις, βαρεθηκα να ριχνω υποτιτλους σε αμορφωτους που δεν ξερουν να διαβαζουν ελληνικα.

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτο γραφω κι εγω ρε λοβοτομημενε. Δε σας μαθαινουν αγγλικα εκει στην ΣΜΥ, ε? Παλι ρεζιλι εγινες... Αι γαμησου γυρνα στο σχολειο αν δεν ξερεις βασικη αναγνωση, ρεζιλι. Ή μηπως δε διαβασες κι εσυ καλα τι γραφω απο τις χαρτοταινιες που βαζεις πανω στην οθονη σαν τον αλλον λοβοτομημενο? :2funny:
Σαν λοβοτομημένος εγκέφαλος με ηλεκτρόδια που είναι συνδεδεμένα με πλήκτρα γράφεις..! Και πάλι θάλασσα τα κάνεις!
Ρε ελεεινό έκτρωμα ---->

"Οι ποιοι? Οι Αμερικανοι εννοεις, μπερδευτηκες. "better to have a Russian on your belly, than an American over your head" -Βερολινεζα του 1945"

Ποιο ίδιο γράφεις?? Προσπαθείς να περάσεις το ότι οι Αμερικάνοι τα κάνουν χειρότερα από τους άλλους και όταν σε κολλάνε στο τοίχο λες πως τα ίδια κάνουν όλοι....

Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε ποιος έκανε την κοινοπραξία για να προγραμματιστεί το μυαλό σου να δίνει τέτοιες απαντήσεις ... Google+Perissos , Google+CIA+ISIS :think:

Κάτι τέτοιο δηλαδή που ανέφερε ένας φίλος σε άλλο θρέντ--->" "Google-engineered, algorithm-powered internet answering machine"

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Είσαι σοβαρός????? :think: :think: :think: Όποιος δηλαδή μπουκάρει σε μια χώρα και βιάζει του δίνεις ελαφρυντικό ???

Σου έχω και συμπέρασμα  όλο δικό σου.....----> Συν των άλλων έχεις και σεξουαλική στέρηση και ονειρεύεσαι βιασμούς...
Και οι μαχητές του ISIS, που κάποιοι εδώ λένε πως υποστηρίζεις, τον βιασμό και τα σκλαβοπάζαρα με γυναικές τα έχουν ως κίνητρα να πολεμούν για τον θεό τους...
Εισαι απυθμενα χαζος. Ποτε δε θα μπορουσα ουτε να φανταστω να γραψω κατι που να αποδειξει ποσο χαζος εισαι (με την κλασσικη εννοια του κατω του μετριου IQ) οσο αποδεικνυουν τα παραληρήματά σου. Ασε που με κολακευει ποσο παραληρημα σου προκαλει η πουτσα που σας ριχνω εδω μεσα τον τελευταιο μηνα ωστε να γραφεις τετοιες βλακειες. :hi: edit: Α, ναι. Ασε που οντως αποδεικνυει την αδυναμια σου να διαβασεις βασικα ελληνικα η αδυναμια σου να αντιληφθεις και να απαντησεις σε ολοκληρο το ποστ μου. Δε θα ηθελα να βρισκομαι στην πνευματικη σου κατασταση. Με το ζορι το βγαλαμε το λυκειο, ε? Και αν... Σε λυπαμαι, πραγματικα.

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τον διορθωσα οτι οι σοβιετικοι βιαζαν και οι Αμερικανοι βομβαρδιζαν.
Είσαι σοβαρός????? :think: :think: :think: Όποιος δηλαδή μπουκάρει σε μια χώρα και βιάζει του δίνεις ελαφρυντικό ???

Σου έχω και συμπέρασμα  όλο δικό σου.....----> Συν των άλλων έχεις και σεξουαλική στέρηση και ονειρεύεσαι βιασμούς...
Και οι μαχητές του ISIS, που κάποιοι εδώ λένε πως υποστηρίζεις, τον βιασμό και τα σκλαβοπάζαρα με γυναικές τα έχουν ως κίνητρα να πολεμούν για τον θεό τους...

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Αυτό κατάλαβες ρε λοβοτομή?
Μας λες ότι οι Γερμανοί προτιμούσαν να έχουν Σοβιετικούς αντί Αμερικανών :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Και σου λέω ότι οι Γερμανοί εφευγαν προς Δύση, δηλ. προς τον αμερικανικό στρατό για να αποφύγουν τις θυρεωδίες των σοβιετικών του πατερούλη σου Στάλιν.

Η ζημιά που σου έχει γίνει είναι ανεπανορθωτη :priest:

Την ΣΜΥ όλο μεσα στο στόμα σου την έχεις. Δεν είμαι στον Στρατό Ξηράς, αλλά έχεις δει που έχουν πάει οι βάσεις για την ΣΜΥ?

Αλλά είπαμε, έχεις μείνει κάπου στην οκτωβριανή επανάσταση

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

How Do Syrian Women Feel about the Men Leaving for Europe as Refugees?

Πάρτε αυτό μαλάκες αριστεροί και βουλώστε το

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μας λες ότι οι Γερμανοί προτιμούσαν να έχουν Σοβιετικούς αντί Αμερικανών :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Αστο τυπε. Τι ασχολεισαι? Αφου δεν το εχεις. Ξεκινα απο δω και οταν το τελειωσεις ελα να σου βαλουμε τεστ να δουμε αν πηρες χαμπαρι...

Anagnostiko-e-dimotikou-10.jpg

How Do Syrian Women Feel about the Men Leaving for Europe as Refugees?

Πάρτε αυτό μαλάκες αριστεροί και βουλώστε το
:jerking: Οτι δηλαδη οι κυρατσες του βιντεο που λενε οτι επρεπε οι αντρες να γινουν τζιχαντιστες τα λενε καλα. Ποση χαζομαρα? :headbang: Αποφασισε πρωτα αν εισαι υπερ ή κατα των τζιχαντιστων λοιπον και τα λεμε... :jerking:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Αστο τυπε. Τι ασχολεισαι? Αφου δεν το εχεις. Ξεκινα απο δω και οταν το τελειωσεις ελα να σου βαλουμε τεστ να δουμε αν πηρες χαμπαρι...

:jerking: Οτι δηλαδη οι κυρατσες του βιντεο που λενε οτι επρεπε οι αντρες να γινουν τζιχαντιστες τα λενε καλα. Ποση χαζομαρα? :headbang: Αποφασισε πρωτα αν εισαι υπερ ή κατα των τζιχαντιστων λοιπον και τα λεμε... :jerking:

Αν επιμένεις ότι οι Γερμανοί προτιμούσαν την κατοχή των Σοβιετικών, τότε είσαι κλινική περίπτωση.
Νομίζω ότι ακόμα και το διάβασμα της Ιστορίας δεν θα σε βοηθήσει...

Οσον αφορά τα μουσλίμια.
Και αυτά περιπτώσεις σαν τα μούτρα σου, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
Καραντίνα για τα μουσλίμια, και διάσωση πληθυσμών τύπου Γεζίντι.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Σκάσε μωρη τσιμπουκωμένη πουτάνα τσάμπο, σκατόφλωρε σκατόμυαλε τιποτένιε, αποτυχημένε θλιβερε μαλάκα. τράβα πα΄ρε αναβολή απο τη ζωή σου ρε αποτελειωμένο σκουπίδι και μας πρήζεις τον πούτσο δω μέσα, α στο διάολο, ολο μιλάς και τίποτα δε λες. Σε εχω τσιπουκώσει 500 εκατομύρια φορές, μαλακισμένο φλωράκι και φαντασιώνεσαι οτι τη λες σε όλους εδω μέσα, ανίκανε κακομοίρη. Α στο διάολο ρε.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αν επιμένεις ότι οι Γερμανοί προτιμούσαν την κατοχή των Σοβιετικών, τότε είσαι κλινική περίπτωση.
Νομίζω ότι ακόμα και το διάβασμα της Ιστορίας δεν θα σε βοηθήσει...

Οσον αφορά τα μουσλίμια.
Και αυτά περιπτώσεις σαν τα μούτρα σου, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
Καραντίνα για τα μουσλίμια, και διάσωση πληθυσμών τύπου Γεζίντι.

Δε το βλέπεις το μπασταρδόπλυμα οτι είναι ψυχωτικιά φρικοπουτάνα? μη μιλάς μαζί του σοβαρά, αποφεύγει τα δύσκολα και λέει τρελές μαλακίες, μεγατονικές.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Μωρή πουτανίτσα των 5 ευρω, θρασσύτατη αδερφάρα ξεφτιλισμε΄νο σκουπίδι, εσυ εχεις διευκρινήσεις μια θέση σου μια φορά έστω? Εχεις πει αν είσαι υπερ ή κατά των τζιχαντιστών ή οποιασδήποτε άλλης πλευράς στον πόλεμο της Συρίας ή και γενικότερα? Τι ιδεολογία έχεις? τι ψηφίζεις? με τι καυλώνεις ρε πούστη, λέγε :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δε το βλέπεις το μπασταρδόπλυμα οτι είναι ψυχωτικιά φρικοπουτάνα? μη μιλάς μαζί του σοβαρά, αποφεύγει τα δύσκολα και λέει τρελές μαλακίες, μεγατονικές.

Τι να κάνει το καημένο, πιστεύει ότι προσπαθούμε να του κόψουμε την ροή μαύρων ψωλών

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μωρή πουτανίτσα των 5 ευρω, θρασσύτατη αδερφάρα ξεφτιλισμε΄νο σκουπίδι, εσυ εχεις διευκρινήσεις μια θέση σου μια φορά έστω? Εχεις πει αν είσαι υπερ ή κατά των τζιχαντιστών ή οποιασδήποτε άλλης πλευράς στον πόλεμο της Συρίας ή και γενικότερα? Τι ιδεολογία έχεις? τι ψηφίζεις? με τι καυλώνεις ρε πούστη, λέγε :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Το ξερω τυπε. Το ξερω. Ειναι δυσκολο να παραδεχτεις οτι καποιος ομοιδεατης σου ανεβασε βιντεο υπερ των τζιχαντιστων και προτρεπει Συριους να γινουν τζιχαντιστες. Σε συμπονω. :'( Ετσι ειναι ομως. Ειστε τοσο μογγολα που ανεβαζετε οτι βρειτε μπροστα σας. :- Ουτε κι εγω ξερω τι τον επιασε και ειναι υπερ της τζιχαντ ξαφνικα.

Εχω μερικες υποθεσεις ομως. Μια ειναι οτι ειναι κλινικα καθυστερημενος. Πώς αλλιως θα εβρισκε δουλεια στις ενοπλες δυναμεις να τρωει τα λεφτα του ελληνικου λαου και να καθεται. :2funny: Εχω ακουσει ραδιο αρβυλα οτι στη ΣΜΥ σου κανουν τεστ IQ και αν χτυπησεις πανω απο 80 σε διωχνουν. Αληθευει? :think:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Το ξερω τυπε. Το ξερω. Ειναι δυσκολο να παραδεχτεις οτι καποιος ομοιδεατης σου ανεβασε βιντεο υπερ των τζιχαντιστων και προτρεπει Συριους να γινουν τζιχαντιστες. Σε συμπονω. :'( Ετσι ειναι ομως. Ειστε τοσο μογγολα που ανεβαζετε οτι βρειτε μπροστα σας. :- Ουτε κι εγω ξερω τι τον επιασε και ειναι υπερ της τζιχαντ ξαφνικα.

Εχω μερικες υποθεσεις ομως. Μια ειναι οτι ειναι κλινικα καθυστερημενος. Πώς αλλιως θα εβρισκε δουλεια στις ενοπλες δυναμεις να τρωει τα λεφτα του ελληνικου λαου και να καθεται. :2funny: Εχω ακουσει ραδιο αρβυλα οτι στη ΣΜΥ σου κανουν τεστ IQ και αν χτυπησεις πανω απο 80 σε διωχνουν. Αληθευει? :think:

Αυτό κατάλαβες ρε καρνάβαλε, παλιοηλ΄θιε, πουτανίτσα της κακιάς ώρας? Λέγε ρε ξεφτύλα τι είσαι? τι ψηφίζεις, τι γουστάρεις? αδερφάρα φοβισμενε, χεσμένε απάνω σου, λέγε.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Το point στο βίντεο ήταν ότι τα μουσλίμια αφήνουν τις γυναίκες τους πίσω και πάνε για dolce vita στην Ευρώπη.
Φαντάρος εσύ πήγες ή σου έβγαλαν Ι5 όταν σε είδαν με το G3 στο στόμα?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αυτό κατάλαβες ρε καρνάβαλε, παλιοηλ΄θιε, πουτανίτσα της κακιάς ώρας? Λέγε ρε ξεφτύλα τι είσαι? τι ψηφίζεις, τι γουστάρεις? αδερφάρα φοβισμενε, χεσμένε απάνω σου, λέγε.
Αυτο καταλαβα επειδη αυτο σχολιαζεις:

Οτι δηλαδη οι κυρατσες του βιντεο που λενε οτι επρεπε οι αντρες να γινουν τζιχαντιστες τα λενε καλα. Ποση χαζομαρα? :headbang: Αποφασισε πρωτα αν εισαι υπερ ή κατα των τζιχαντιστων λοιπον και τα λεμε... :jerking:
Την απάντησή μου στο βιντεο που ανεβασε η γκόμενά σου παραπανω υπερ των τζιχαντιστων. :think: Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, ε? Δεν πειραζει. Ξυδακι.

Τα υπολοιπα θα στα δηλωσω οταν καταλαβετε την εξουσια και φερετε παλι τα πιστοποιητικα φρονηματων στη μοδα. Μεχρι τοτε απλα θα σε πηγαινω πιπα κωλο κι εσενα και τις γκόμενές σου οποτε ανεβαζετε μαλακιες εδω μεσα. Να το θυμασαι. :s&m_1:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756

Το εβγαλες εσυ το συμπερασμα απο 2 λεπτα βιντεο. :jerking: Οτι ταιριαζει στις προκαταληψεις σου σαν τον απο πανω. Γατονι εισαι. Μαλλον τους ειπαν ελατε ρε μαλακες να σας διαμελισουμε να γυρισουμε προπαγανδιστικο βιντεο μια στιγμη...
[/quote]
Δηλαδη εσυ λες οτι εσκασε κατι τετοιο, και εμειναν οι παγκοι και οι τενεκεδες στην θεση τους ε???
Αν ηταν Drop Bomb θα ανοιγε κρατηρα,θα εσκαβε το εδαφος...
Αν νομιζεις οτι απο τετοια εκρηξη μενουν ορθιοι παγκοι,βαζα και τενεκεδες ε τι να σε πω....
Ο αλλος που ειναι 300 μετρα μακρια δεν μπορεσε να κρατησει την καμερα σταθερη... αλλα οι τενεκεδες δεν πεφτουν...

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Η μήπως σε έπιασαν με το G3 στον κώλο?
Εχεις αδυναμία στα σκούρα

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αυτο καταλαβα επειδη αυτο σχολιαζεις:
Την απάντησή μου στο βιντεο που ανεβασε η γκόμενά σου παραπανω υπερ των τζιχαντιστων. :think: Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, ε? Δεν πειραζει. Ξυδακι.

Τα υπολοιπα θα στα δηλωσω οταν καταλαβετε την εξουσια και φερετε παλι τα πιστοποιητικα φρονηματων στη μοδα. Μεχρι τοτε απλα θα σε πηγαινω πιπα κωλο κι εσενα και τις γκόμενές σου οποτε ανεβαζετε μαλακιες εδω μεσα. Να το θυμασαι. :s&m_1:

Οχι μωρή κοκότα, εμείς δε θα φέρουμε πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων. Εμε΄ςι θα δουλέψουμε αλλέως.....
Σχολιάσα, λινικά ηλίθιε, οτι του είπες να πάρει θέση αν ειναι υπερ ή κατα των τζιχαντιστών. Ηλίθιε. Ε ηλ΄θιε. Και σου λέω οτι εσυ δεν εχεις ξεκαθαρίσει τη γνώμη σου ποτέ σε τίποτα και για κανένα λόγο. Ξεφτιλισμε΄νη φοβισμένη κότα. Τα κόμπλεξάκια σου πάνε βάλτα στον κώλο σου, πιπα κώλο σε παω εγω, οχι εσυ εμένα, που σε εχω ξεσκίσει 50 φορές δω μέσα. Αστοιχείωτε ψυχοπρεζάκια.
Σιγα μη σε ρωτάγαμε ρε μαλάκα τι πολιτικά φρονήματα εχεις, αφου δε μετράς για ανθρωπος. Μεγάλη ιδέα εχεις για τον εαυτό σου. Παίρνεις απίστευτο πούτσο στην καθημερινότητα σου και σε έχουν του κλωτσου και της πούτσας και τα βγάζεις εδω μέσα. Αλλα θα στο κόψω εγω πουστάρα το συνήθιο μέχρι να σκάσεις.
Σκασμός τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom