Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ας μας πει ο τσαμπο αν έχει υπηρετήσει κανονικά ή αν την έχει βγάλει με τρελόχαρτο.
Α, και πόσες απόπειρες αυτοκτονίας έχει κάνει

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οχι μωρή κοκότα, εμείς δε θα φέρουμε πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων. Εμε΄ςι θα δουλέψουμε αλλέως.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Περιμενουμε. Ποσο ακομα? Θα εχω πεθανει απο γερματα μηπως? Δεν ειμαι και κανα νιατο...

Σχολιάσα, λινικά ηλίθιε, οτι του είπες να πάρει θέση αν ειναι υπερ ή κατα των τζιχαντιστών.
Δεν ανεβασα ποτε βιντεο υπερ των τζιχαντιστων τυπε. Η γκόμενά σου ανεβασε. Οταν ανεβασω να με ρωτησεις. Τολμα να ανεβασεις μαλακια ειδηση απο τις βλακειες που διαβαζεις να σε κανω δημοσιως ρεζιλι παλι. Το θελει ο οργανισμος σου. Μαζοχα. :s&m_1:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Περιμενουμε. Ποσο ακομα? Θα εχω πεθανει απο γερματα μηπως? Δεν ειμαι και κανα νιατο...
Δεν ανεβασα ποτε βιντεο υπερ των τζιχαντιστων τυπε. Η γκόμενά σου ανεβασε. Οταν ανεβασω να με ρωτησεις. Τολμα να ανεβασεις μαλακια ειδηση απο τις βλακειες που διαβαζεις να σε κανω δημοσιως ρεζιλι παλι. Το θελει ο οργανισμος σου. Μαζοχα. :s&m_1:

Πόσο χρονών είσαι ρε βλήμα? Μη μου πείς οτι είσαι πάνω  30? ......

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Ρε λοβοτομή, το βίντεο έδειχνε ότι τα μουσλίμια την έκαναν για Ευρώπη και άφηναν γυναικόπαιδα πίσω.
Στα αρχίδια μου αν κάποια από τις παρατημένες καλούσε για Τζιχάντ.
Οι άντρες Ευρώπη, τα γυναικόπαιδα Συρία.
Και εγώ δεν συμπαθώ κανέναν μουσουλμάνο.
Οπως είπα πιο πάνω, αποστολές διάσωσης μόνο για πληθυσμούς τύπου Γεζίντι.
Για πες μας τώρα, τι Ι ήσουν?

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Συνελήφθη αξιωματικός του ισραηλινού στρατου, επικεφαλής ομάδας τζιχαντιστών, των αποκεφαλιστών του “ισλαμικού κράτους”!
ΡΕ ΤΟΝ ΤΖΟΝ......

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
URL]]

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Οχι, γιατι το να στοχευεις αμαχους ειναι αποτελεσματικοτατη τακτικη τρομοκρατιας και καταρρακωσης ηθικου. Χρησιμοποιειται απο ολους. Πολυ σωστα. Δες και τι γινεται στη Daraa, την πολη των πρωτων διαδηλωσεων κατα του Ασσαντ πριν απο 4 χρονια, ή και στην ιδια τη Δαμασκο:

Aντε βλάκα πάλι τσιμπούκι έγινες

Bίντεο σοκ: Άνθρωποι σε κλουβιά χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες ασπίδες
Στο βίντεο διακρίνονται άνδρες και γυναίκες, ενώ τους έχουν κλειδώσει σε μεταλλικά κλουβιά, να μεταφέρονται στις καρότσες φορτηγών στην περιοχή της Ανατολικής Γούτα

Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Aντε βλάκα πάλι τσιμπούκι έγινες

Bίντεο σοκ: Άνθρωποι σε κλουβιά χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες ασπίδες
Στο βίντεο διακρίνονται άνδρες και γυναίκες, ενώ τους έχουν κλειδώσει σε μεταλλικά κλουβιά, να μεταφέρονται στις καρότσες φορτηγών στην περιοχή της Ανατολικής Γούτα

Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
Δεν ειπα ποτε οτι οι πολιτες δεν κακοποιουνται απο ολες τις μεριες. Ουτε να φανταστω δε μπορω πως νομιζεις οτι αποδομεις οτιδηποτε εχω γραψει με το παραπανω. Τρεχα γυρευε τι συμβαινει στο διαταραγμενο σου μυαλουδακι... Κατι μου λεει οτι θα μαθω συντομα. :coffee:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Προετοιμασία γύρου από μεμέτιδες σε κεμπαπάδικο στην Κωνσταντινούπολη

Συνημμένα

• Γύρος στη κωνσταντινούπολη.jpg
    Γύρος στη κωνσταντινούπολη.jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 9

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειπα ποτε οτι οι πολιτες δεν κακοποιουνται απο ολες τις μεριες. Ουτε να φανταστω δε μπορω πως νομιζεις οτι αποδομεις οτιδηποτε εχω γραψει με το παραπανω. Τρεχα γυρευε τι συμβαινει στο διαταραγμενο σου μυαλουδακι... Κατι μου λεει οτι θα μαθω συντομα. :coffee:

Ελα να μαθεις τωρα παλιολουγκρα, πες μου που εισαι να ερθω να σου πατησω καναδυο κλωτσιδια στο κεφαλι μπας και ερθει στα ισα του

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ελα να μαθεις τωρα παλιολουγκρα, πες μου που εισαι να ερθω να σου πατησω καναδυο κλωτσιδια στο κεφαλι μπας και ερθει στα ισα του
:2funny:
Και η μπαλα εξεδρα μεσα σε ενα μηνυμα. Μια απλη ερωτηση σου εκανα. Απο την απαντηση καταλαβαινω ποσο μεσα επεσα. :grin: Πολυ ευκολοι ειστε ρε πουστη μου και θα αρχισω να χανω το edge μου. :-

Να ξερεις, γατακι. Το να με φιμωσεις, ή οτι χαζομαρα φανταζεσαι στο παιδικο σου μηνυμα παραπανω, δε σημαινει πως εχεις δικιο, σημαινει οτι φοβασαι τι εχω να πω. :rockon: Αναλογισου το αν μπορεις. :idiot:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Και η μπαλα εξεδρα μεσα σε ενα μηνυμα. Μια απλη ερωτηση σου εκανα. Απο την απαντηση καταλαβαινω ποσο μεσα επεσα. :grin: Πολυ ευκολοι ειστε ρε πουστη μου και θα αρχισω να χανω το edge μου. :-

Να ξερεις, γατακι. Το να με φιμωσεις, ή οτι χαζομαρα φανταζεσαι στο παιδικο σου μηνυμα παραπανω, δε σημαινει πως εχεις δικιο, σημαινει οτι φοβασαι τι εχω να πω. :rockon: Αναλογισου το αν μπορεις. :idiot:

Για να πεις πρεπει πρωτα να βγαλεις τις πακιστανικες πουτσες απο το στομα σου. Που εισαι ρε να ερθω?

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Όλοι μας έχουμε χεσμένο το τι θα πεις, γιατί εισαι ασήμαντος, δε λες καμία γνώμη που να τη σκέφτηκες εσυ, πρώτα διαβάζεις διάφορα αριστερά παπαροφυλλάδια και μετά μιλας, κλασσική τακττική ανεγκέφαλου αριστερού. Το μόνο που κάνεις ειναι να διαφωνείς με τους πάντες γιατί ετσι αισθάνεσαι πως έχεις μεγάλη αξία. Αυτό ειναι φαινόμενο ψυχιατρικό, είσα ψυχασθενής. Θες να αποδομείς και να ειρωνεύεσαι και να ταπεινώνεις τους άλλους. Εισαι μια τυρανισμε΄νη ψυχή, μπορεί και να σε γαμούσε ο πατριός σου οταν ησουν μικρός, δε ξέρω.
Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν τρόποι να ξεφύγεις και να θεραπευτείς.
Ο άλλο σου ζητάει ραντεβού, ο Στελιος520. Θα πας? Εχεις κότσια?Απάντα μια φορά ξεκάθαρα αριστερε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom