You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 135K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Τους βελαξαν!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ-ΤΟΥΣ “ΓΛΕΝΤΑΝΕ” ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ-ΠΩΛΕΘΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ ΣΤΗ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ-Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Αρχιδιες Παρασκευουλα μου τους γλεντάνε......
Ωραίο σαιτ βρηκες φιλε για ενημερωση...... Ακου makeleio.gr
Δυστυχως φιλε δεν ειναι καθολου έτσι τα πραγματα αυτη τη στιγμη. Οχι μόνο δεν τα γλεντανε τα σαλάφια, αλλα το αντιθετο θα έλεγα.
Παρα την αρχικη προώθηση των κυβερνητικων δυναμεων κατα την οποια υπηρξε μάλιστα τρομερη απωλεια αρματων μάχης απο την μερια των κυβερνητικών, (βλέπε TOW) αυτη τη στιγμη τα σαλάφια εχουν ανακαταλάβει όλες τις περιοχες που ειχαν χασει τις πρωτες βδομαδες του Οκτωβριου και μάλιστα εχουν προωθηθει σε θέσεις που δεν κατηχαν πριν αρχισουν οι βομβαρδισμοι των Ρωσσων. Μονο τις τελευταιες 48 ωρες εχουν προωθηθει 105 χιλ/2 βορείως της Hama.
Για να καταλάβεις τι κοτσανες αμολάει το makeleio.gr δες ενα στρατιωτικο χάρτη, οπως ηταν η κατασταση πριν μια βδομαδα ( ) Δεν διεξαγωνται καν μάχες στη Λαττακεια. Οι θέσεις των "μετριοπαθων" απέχουν πανω απο 50 χιλ απο την Λατάκεια. Και πουσε.... Αν πεσει η Λαττάκεια.... τοτε θα πέσει και η Συρία.
Δεν ξέρω..... Ευχομαι να βρεθει κάποιος τροπος να τους σταματησουν τωρα, γιατι αν δεν το κανουν τωρα, τοτε σε καμια 15 χρονια (ισως πολλά λέω) τα σαλάφια θα παρελαυνουν με τα τζιπάκια τους κατω απο το κολοσιαιο στη Ρωμη. Μη γελάτε..... ετσι ειναι.
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Οι καθεστωτικοι εχουν οντως απωλειες βορειως της Χαμα (βλεπε προσφατη απωλεια της πολης Morek ή Murek) αλλα οχι απο ISIS. Κατα τα αλλα διαφωνω.
Επισης, μολις διαβασα για το δευτερο περιστατικο friendly fire οπου η τελεια, κατα τους οπαδους ουρακοταγκους εδω μεσα, Ρωσσικη πολεμικη αεροπορια χτυπησε συμμαχους της. Δευτερο περιστατικο friendly fire σε ενα μηνα χρησιμοποιωντας 40 αεροπλανα σε ολοκληρη χωρα, ολοκληρο πολεμο. Τραγικο ρεκορ... Το δευτερο περιστατικο, και μην πει κανεις μαλακια γιατι το Alrai ειναι pro gov.
Επισης, μολις διαβασα για το δευτερο περιστατικο friendly fire οπου η τελεια, κατα τους οπαδους ουρακοταγκους εδω μεσα, Ρωσσικη πολεμικη αεροπορια χτυπησε συμμαχους της. Δευτερο περιστατικο friendly fire σε ενα μηνα χρησιμοποιωντας 40 αεροπλανα σε ολοκληρη χωρα, ολοκληρο πολεμο. Τραγικο ρεκορ... Το δευτερο περιστατικο, και μην πει κανεις μαλακια γιατι το Alrai ειναι pro gov.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Οσο κι αν χαιρομαι με τη ρωσικη αναμιξη,μονο ευκολα δεν ειναι τα πραγματα για τους Ρωσους στη Συρια.Οπως εχω γραψει και στην αρχη της επιχειρησης,αλλο οι αεροπορικες επιθεσεις και αλλο η επι του εδαφους κατασταση.Μαλιστα το 80% των επιθεσεων,εχουν ως στοχο τον FSA και λιγοτερο τον ISIS.Παντα εκτος των βομβαρδισμων χρειαζονται και στρατευματα.Μονο οι Αμερικανοι κατορθωσαν να υποταξουν τους Σερβους στο Κοσυφοπεδιο με αεροπορικους βομβαρδισμους.Τονιζεται κιολας οτι οι Ρωσοι χρησιμοποιουν παλαιας τεχνολογιας βομβες και προκαλουν και πολλα θυματα σε παραπλευρες απωλειες χτυπωντας νοσοκομεια σε πολεις που ελεγχουν οι τζιχαντιστες.Ακριβως για να δειξουν στον πληθυσμο οτι δε πρεπει να βοηθουν η να ανεχονται τους φανατικους μουσουλμανους.
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Δηλαδη το να τρομοκρατεις αμαχους και να στοχευεις αμαχους και νοσοκομεια και υποδομες ασκωντας συλλογικη τιμωρια επιτηδες ειναι αποδεκτη τακτικη? Κοιτα να δεις που εγω νομιζα οτι ειναι εγκλημα πολεμου. Ε ρε πουστη, πού ζω, κατω απο καμια πετρα?προκαλουν και πολλα θυματα σε παραπλευρες απωλειες χτυπωντας νοσοκομεια σε πολεις που ελεγχουν οι τζιχαντιστες.Ακριβως για να δειξουν στον πληθυσμο οτι δε πρεπει να βοηθουν η να ανεχονται τους φανατικους μουσουλμανους.
Μεγάλη προώθηση ανατολικά της Παλμύρα, στη Χομς και στην Δυτική Γκούτα. Η υποχώρηση των γκαμηλάδων συνεχίζεται με πολλούς νεκρούς και περιορισμένη επιχειρησιακή ικανότητα πλέον. νευραλγηκοί βομβαρδισμοί απο Τους Ρώσσους έχουν διαλύσει κέντρα διοίκησης και ελέγχου, ανεφοδιασμού και έχουν αποκοπέι πολλές μονάδες της Αλ-νούσρα και άλλων οργανώσεων. Θέμα χρόνου να σκοτωθούν ή να παραδοθούν.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Οι Ρώσσοι θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους και γαία πυρί μειχθήτω.Δηλαδη το να τρομοκρατεις αμαχους και να στοχευεις αμαχους και νοσοκομεια και υποδομες ασκωντας συλλογικη τιμωρια επιτηδες ειναι αποδεκτη τακτικη? Κοιτα να δεις που εγω νομιζα οτι ειναι εγκλημα πολεμου. Ε ρε πουστη, πού ζω, κατω απο καμια πετρα?
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.147
- Πόντοι
- 1.686
Οι Ρώσσοι θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους και γαία πυρί μειχθήτω.
μιχθήτω
Πιο σωστά , με βάση TLG.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Αυτά τα λέει ο Μπαμπινιώτης που γράφει και το αυγό με βήτα.μιχθήτω
Πιο σωστά , με βάση TLG.
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Μωρε στ'αρχιδια μου τι θελουν να πετυχουν και οι Ρωσσοι που στειλανε 40 αεροπλανα και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι. Αλλο ηθελα να ρωτησω εγω. Αλλα πιστευω δεν θα λαβω απαντηση. Δεν πειραζει. Θα ειναι ρητορικη ερωτηση. Αν ειναι αποδεκτη τακικη να χτυπας νοσοκομεια και υποδομες (ποσιμου νερου πχ σε μια ερημο σαν τη Συρια) για να τρομοκρατησεις πολιτες, γιατι δεν ειναι αποδεκτη τακτικη το να βαζεις βομβα σε αεροπλανο για να τρομοκρατησεις πολιτες?
Μωρε στ'αρχιδια μου τι θελουν να πετυχουν και οι Ρωσσοι που στειλανε 40 αεροπλανα και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι. Αλλο ηθελα να ρωτησω εγω. Αλλα πιστευω δεν θα λαβω απαντηση. Δεν πειραζει. Θα ειναι ρητορικη ερωτηση. Αν ειναι αποδεκτη τακικη να χτυπας νοσοκομεια και υποδομες (ποσιμου νερου πχ σε μια ερημο σαν τη Συρια) για να τρομοκρατησεις πολιτες, γιατι ειναι καταπτυστη τακτικη το να βαζεις βομβα σε αεροπλανο για να τρομοκρατησεις πολιτες?
Μωρη πούστρα χυμένμη στη μάπα, τωρα το παραδέχεσαι αφου το ακους απο παντού οτι το ρίξανε οι ισλαμιστές με βόμβα ε? Ξεβρακώσου μόνος σου μωρη λουλού, χεσμένε που σου είπε ο άλλος να βρεθέιτε και έκανες αβαβα, χαχαχαχαχαχα
Αμερικανοτσολιά, τσάτσε, σε πούλησαν οι ηγέτες σου, εχεις λυσάξει και δε ξέρεις με ποιούς να ταχθείς. παλιότερα σε πούλησαν οι Ρώσσοι, πρέπει αν ησουν σοβιετοπόντικας ρε λεβεντομαλάκα και τώρα σου βγαίνει το κόμπλεξ εναντίον τους γιατι διαπρέπουν ως εθνικιστική υπερδύναμη. Κακομοίρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.147
- Πόντοι
- 1.686
Αυτά τα λέει ο Μπαμπινιώτης που γράφει και το αυγό με βήτα.
Το πήρες, το πτυχίο φιλολογίας ;
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Μωρε στ'αρχιδια μου τι θελουν να πετυχουν και οι Ρωσσοι που στειλανε 40 αεροπλανα και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι. Αλλο ηθελα να ρωτησω εγω. Αλλα πιστευω δεν θα λαβω απαντηση. Δεν πειραζει. Θα ειναι ρητορικη ερωτηση. Αν ειναι αποδεκτη τακικη να χτυπας νοσοκομεια και υποδομες (ποσιμου νερου πχ σε μια ερημο σαν τη Συρια) για να τρομοκρατησεις πολιτες, γιατι ειναι καταπτυστη τακτικη το να βαζεις βομβα σε αεροπλανο για να τρομοκρατησεις πολιτες?
Τι ψάχνεις να βρεις κι εσύ ρε τύπε, πόλεμος είναι και μάλιστα μεταξύ δύο πλευρών που δεν έχουν δείξει να σεβονται και ιδιαίτερα την ανθρώπινη ζωή...
Αρχιδιες Παρασκευουλα μου τους γλεντάνε......
Ωραίο σαιτ βρηκες φιλε για ενημερωση...... Ακου makeleio.gr
Δυστυχως φιλε δεν ειναι καθολου έτσι τα πραγματα αυτη τη στιγμη. Οχι μόνο δεν τα γλεντανε τα σαλάφια, αλλα το αντιθετο θα έλεγα.
Παρα την αρχικη προώθηση των κυβερνητικων δυναμεων κατα την οποια υπηρξε μάλιστα τρομερη απωλεια αρματων μάχης απο την μερια των κυβερνητικών, (βλέπε TOW) αυτη τη στιγμη τα σαλάφια εχουν ανακαταλάβει όλες τις περιοχες που ειχαν χασει τις πρωτες βδομαδες του Οκτωβριου και μάλιστα εχουν προωθηθει σε θέσεις που δεν κατηχαν πριν αρχισουν οι βομβαρδισμοι των Ρωσσων. Μονο τις τελευταιες 48 ωρες εχουν προωθηθει 105 χιλ/2 βορείως της Hama.
Για να καταλάβεις τι κοτσανες αμολάει το makeleio.gr δες ενα στρατιωτικο χάρτη, οπως ηταν η κατασταση πριν μια βδομαδα ( ) Δεν διεξαγωνται καν μάχες στη Λαττακεια. Οι θέσεις των "μετριοπαθων" απέχουν πανω απο 50 χιλ απο την Λατάκεια. Και πουσε.... Αν πεσει η Λαττάκεια.... τοτε θα πέσει και η Συρία.
Δεν ξέρω..... Ευχομαι να βρεθει κάποιος τροπος να τους σταματησουν τωρα, γιατι αν δεν το κανουν τωρα, τοτε σε καμια 15 χρονια (ισως πολλά λέω) τα σαλάφια θα παρελαυνουν με τα τζιπάκια τους κατω απο το κολοσιαιο στη Ρωμη. Μη γελάτε..... ετσι ειναι.
Μια απορία σχετικά με τα παραπάνω, μιας και γενικά ο Λευτέρης, όσο τον έχω παρακολουθήσει, δε μας έχει συνηθίσει σε μαλακίες. Είναι όντως τόσο καλοί αυτοί του ΙΣΙΣ και δεν μπορεί κανείς να τους κάνει καλά;
Η Ευρώπη στρατιωτικά κατά πόσο μπορεί να τους αναχαιτήσει άμα χρειαστεί; Οι Ευρωπαίοι έχουν δυνατούς στρατούς ή μόνο οικονομική ισχύ αν κι ο Θουκιδίδης βεβαια είχε πει "Έστιν ο πόλεμος ουχ όπλων το πλέον, αλλά δαπάνης"...
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Στο σχολειο θυμαμαι και με υ και με β μας ειχαν πει οτι σωστο ειναι.Οπως βασιλιας και βασιληας και αλλα,συμβαινει αυτο.Μια φορα ειχα γραψει σε εκθεση Οπου εγινε αυτο,και με διορθωσε η καθηγητρια με κοκκινο στυλο και εγραψε Που.Τη ρωταω απορημενος γιατι και μου λεει εχει καταργηθει στη νεα ελληνικη,εκει που θες να πεις οπου θα λες που.Φυσικα δε το τηρησα.Μεγαλη βλακεια να διαιρεις χωριζεις και μαλιστα βιαια τη γλωσσα,ειναι μια και ενιαια και απλως εξελισεται.Αποδειξη οτι και ενα παιδι που δεν εχει διδαχθει ποτε αρχαια,μπορει να καταλαβει το νοημα σε μια αρχαια επιγραφη στο μουσειο.Αυτά τα λέει ο Μπαμπινιώτης που γράφει και το αυγό με βήτα.
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Δεν ψαχνω να βρω τιποτα τυπε. Δεν μιλησε κανεις για παραπλευρες απωλειες. Αυτο συμβαινει ακομα και οταν ειλικρινα προσπαθεις να τις αποφυγεις. Δεν ειδες που εγραψα παραπανω οτι οι γελοιοι οι Ρωσσοι εχουν δυο περιστατικα friendly fire σε ενα μηνα? Φαντασου ποσο καλα στοχευουν μεταξυ αμαχων και μαχιμων αν δε μπορουν αν ξεχωρισουν τους δικους τους απο τους αλλους... Μιλησε για στοχευση αμαχων (νοσοκομεια!) επιτηδες ως τιμωρια ο λοβοτομημενος απο πανω. Τους τριβω στη μαπα την υποκρισια τους λοιπον... Οτι οι δικοι μας τρομοκρατες ειναι οι καλοι, ενω οι αλλοι τρομοκρατες ειναι οι κακοι. Το μοτο του καθε καλου λοβοτομημενου που σεβεται τον εαυτο του και δεν μπορει να δει περα απο τη μυτη του...Τι ψάχνεις να βρεις κι εσύ ρε τύπε, πόλεμος είναι και μάλιστα μεταξύ δύο πλευρών που δεν έχουν δείξει να σεβονται και ιδιαίτερα την ανθρώπινη ζωή...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Tsarkiti αγορι μου μην εξαπτεσαι. Ηρεμησε λιγο.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ασε τις πονηριές Λαδάκη.... Ούτε φιλόλογος είμαι ούτε γλωσσολόγος, ούτε πονηρός. Απλά έτυχε νάχω καλούς δασκάλους, οι οποίοι μάλιστα με μάθανε να μη το παίζω πονηρός. Ασφαλτος δεν είμαι, απλά μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με την γλώσσα. Ηθελα να νάξερα όμως πόσοι απο εδώ μέσα κατάλαβαν με την μία τι σημαίνει το TLG που μας πέταξες χωρίς καμια διευκρίνηση. Θα μπορούσες να το έχεις γράψει σαν Thesaurus Linguae Graecae (TLG) ώστε να μην αναγκάζεις τον άλλο να "γκουγκλάρει", (τώρα το ... γαμησα και εγώ) και να μη σε αποκαλεί πονηρό.Το πήρες, το πτυχίο φιλολογίας ;
Aruba
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 65
- Πόντοι
- 0
Εφόσον στα νοσοκομεία έχουν μεταφέρει τα κέντρα επιχειρήσεων οι τζιχαντιστές τι περιμένεις να μην τα βομβαρδίσουν ?Δεν ψαχνω να βρω τιποτα τυπε. Δεν μιλησε κανεις για παραπλευρες απωλειες. Αυτο συμβαινει ακομα και οταν ειλικρινα προσπαθεις να τις αποφυγεις. Δεν ειδες που εγραψα παραπανω οτι οι γελοιοι οι Ρωσσοι εχουν δυο περιστατικα friendly fire σε ενα μηνα? Φαντασου ποσο καλα στοχευουν μεταξυ αμαχων και μαχιμων αν δε μπορουν αν ξεχωρισουν τους δικους τους απο τους αλλους... Μιλησε για στοχευση αμαχων (νοσοκομεια!) επιτηδες ως τιμωρια ο λοβοτομημενος απο πανω. Τους τριβω στη μαπα την υποκρισια τους λοιπον... Οτι οι δικοι μας τρομοκρατες ειναι οι καλοι, ενω οι αλλοι τρομοκρατες ειναι οι κακοι. Το μοτο του καθε καλου λοβοτομημενου που σεβεται τον εαυτο του και δεν μπορει να δει περα απο τη μυτη του...
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Duly noted. Αν ειναι να υπαρχει βουληση να ανεβει το επιπεδο, ξεκιναω εγω πρωτος απο σημερα, δεδομενου οτι φερω μεγαλη ευθυνη (ως ο κυριος υποστηρικτης του μπλοκ της λογικης στις """τριβες""" του με το μπλοκ του ξανθου γενους/ομαδα Ε/defencenet και τα ρεστα εδω μεσα ) για την εκπτωση του θρεντ.Tsarkiti αγορι μου μην εξαπτεσαι. Ηρεμησε λιγο.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Που τα διαβάζεις αυτα αγαπητέ Tsarkitis ; Μηπως στο μακελιο ; ; η σε τιποτα φιλοασαντικα σάιτς; Μακαρι να ήταν έτσι, αλλα δεν είναι Οταν ξεκινησαν οι βομβαρδισμοί ειχα δηλώσει οτι τα σαλάφια εχουν 3-4 μηνες ζωης μπροστα τους. Μαλλον διαψευδομαι.....Μεγάλη προώθηση ανατολικά της Παλμύρα, στη Χομς και στην Δυτική Γκούτα. Η υποχώρηση των γκαμηλάδων συνεχίζεται με πολλούς νεκρούς και περιορισμένη επιχειρησιακή ικανότητα πλέον. νευραλγηκοί βομβαρδισμοί απο Τους Ρώσσους έχουν διαλύσει κέντρα διοίκησης και ελέγχου, ανεφοδιασμού και έχουν αποκοπέι πολλές μονάδες της Αλ-νούσρα και άλλων οργανώσεων. Θέμα χρόνου να σκοτωθούν ή να παραδοθούν.