Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Να σε ρωτησω. Αυτο πώς το κανεις ακριβως? Βαζεις το χερι πανω στην οθονη και πατας μονο το "παραθεση"? Και μετα συνεχιζεις με χερι πανω στην οθονη γραφοντας το παραληρημα με το ενα χερι? Χρησιμοποιεις ειδικα γυαλια που μειωνουν το πεδιο της ορασης? Κολλας χαρτοταινια πανω στην οθονη? :think: Κλινικη περιπτωση ο φιλος. :grin: Σα να βριζω καθυστερημενο 10χρονο νιωθω ρε πουστη μαζι σου. Για λυπηση εισαι. Το κοβω, να μην επιβαρυνω και την οικογένειά σου με την αυξημενη καταναλωση ψυχοφαρμακων. :-

Συνεχίζεις ρε γαμημένε ψυχοκομπλεξικε, μία λέξη λέω, 100 απαντας, χαχαχαχαχαχαχααα, πρέπει να εχεις κάνει πολλές διαδηλώσεις, πολύ πόρωση με την αριστερά και τώρα που την είδες να κυβερνάει και να γίνεται απίστευτο τσιμπούκι ρεζίλι γιατι έκανε τα αντίθετα απο οσα είπε και εντελω΄ς αντιαριστερά πράγματα τρελάθηκες. καημένε....
μπρος, κοίτα πως σφάζονται οι φίλοι σου τους Ρώσους και τη Χεζμπολάχ. Θλιβερό απολίθωμα της ανθελληνικής αριστεράς. Θα σας τρελάνουμε όλους ρε, χαχαχαχαχααα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πριν ή αφου καλεσουμε την ομαδα Ε να καθαρισει τυπε? Αφου εχουμε δικους μας, τι τους θελουμε τους αλλους? :think:

εντάξει έχεις και σύ τον δικό σου λέφτη να γλεντάς…

μην έχεις παράπονο ….  ;)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
εντάξει έχεις και σύ τον δικό σου λέφτη να γλεντάς…

μην έχεις παράπονο ….  ;)
Τους δικους μου. Πρεπει να ειναι πανω απο 5 εδω μεσα...  :2funny: Εκτος κι αν μερικοι ειναι κλωνοι. :grin: Ελπιζω δηλαδη, αλλιως σκουρα τα πραματα αν κυκλοφορουν τοσοι ημιτρελοι (ποσοστιαια) εκει εξω.
Κανενα παραπονο παντως. Ο αλλος απο πανω βαζει χαρτοταινιες στην οθονη για να μη βλεπει τι του σουρνω, ομαδα Ε και υπεροπλα, προφητειες γεροντων και αρμαγεδωνας, Ρωσσοι κομαντος που γαμανε μονο απο ελληνικα ειδησεογραφικα, κινεζικη εισβολη στη Συρια και κινεζικα αεροπλανοφορα, χαμος. :rockon:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ελα μου, βαρεθηκα να σε βλεπω καθε φορα που μου απαντας να εισαι εκτος τοπου και χρονου, να απαντας αλλα αντι αλλων. Μπας και μαθεις και κατι σημερα.
Ντάξει ρε τύπε μη στραβώνεις με τα οκεζιοναλ τζενοσαιντς ναούμ,είπαμε να ριξεις σενάριο  να γουστάρεις και ο κανονικός ο κόσμος οχι τις παλοβαμάρες που συζητάτε μεταξυ σας στο ιδρυμα :dunno:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ωχουυυ. Ασκηση στην υπομονη εισαι ρε αδερφακι μου. Με τετοιες μαλακιες πώς να μη σε βρισω? Το δευτερο μισο δεν το ειπα ποτε και να προσεχεις γιατι ακουγεσαι σαν τα αμυαλα φασιστοειδη/γαμιαδες του πληκτρολογιου που κυκλοφορουν εδω μεσα οταν μιλας ετσι. Κριμα ειναι. :P

Το κακο που εγινε κατα τη διαρκεια 35 χρονων, μπορει να παρει αλλα 35, μπορει να παρει και 70, μπορει να παρει και 100 χρονια για να διορθωθει. Βεβαια οσο πεθαινουν οι παλιοτεροι που ζησανε τη φρικη, μειωνεται εκθετικα το αντιδυτικο αισθημα. Οποτε 35 χρονια ειναι το μινιμουμ. Αυτο βεβαια προυποθετει οτι η φρικη σταματαει. Μαχαιρι. Οποτε τερμα οι παρεμβασεις και επεμβασεις, τα πρακτοριλικια και τα regime change. Νο1 αυτο. Νο2 το κυνηγι και απομονωση της εξτρεμιστικης ιδεολογιας που εχει επικεντρο τη Σαουδικη Αραβια. Κανε ενα thought experiment. Φαντασου οτι η Ευρωπη ηταν στη θεση της μεσης Ανατολης σε ενα παραλληλο συμπαν. Ποσο μακρυα απο τον εξτρεμισμο θα ησουν εσυ o ιδιος? Κλεμμενο απο ενα αλλο φορουμ, το thought experiment:

Εσύ σε ποιο παράλληλο σύμπαν κατοικείς?
Χθεσινά είναι τα προβλήματα μεταξύ Δύσης και μουσουλμάνων?

Να σου υπενθυμίσω ότι το έδαφος στο οποίο πατάμε κατακτήθηκε το 1453 δηλ. πριν 560 χρόνια περίπου απο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
Ως Δυτικοί ζούσαμε υπόδουλοι γαμημένων μουσουλμάνων επί 400 χρόνια.
Και για αυτό φταίει το παπαδαριό και κάποιοι μαλάκες αυλικοί που σκέφτονταν με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεσαι εσύ.
Μετά τις πρώτες επιθετικές ενέργειες των μουσουλμάνων κατα του Βυζαντίου, θα έπρεπε να τους αφανίσουμε μέχρις ενός.
Αν η εξουσία βρισκόταν σε χέρια ανδρών του στρατού αυτό θα συνέβαινε.
Αλλά είπαμε, παπαδαριό και ευνούχοι αυλικοί είχαν την πραγματική εξουσία...
Ακόμα και η Ισπανία είχε κατακτηθεί από τους Αραβες
Μόνο ο τύπος από τα Καρπάθια εξηγήθηκε όπως έπρεπε στα μουσλίμια και τα έκοψε την φόρα.
Οι μουσουλμάνοι είναι προαιώνιοι εχθροί της Δύσης.
Προσπάθησαν αρκετές φορές να κατακτήσουν την Ευρώπη και το μόνο που τους σταματούσε ήταν τα ευρωπαικά ξίφη.
Σήμερα προσπαθούν να την κατακτήσουν μέσω του εποικισμού και μάλλον θα το καταφέρουν επειδή υπάρχουν πολλοί μαλάκες σαν εσένα.
Η ιστορία έχει δείξει πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος να αναχαιτήσεις τα μουσλίμια που προσπαθούν να κατακτήσουν την Ευρώπη

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
:tired: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Σε παρακαλω, μην μπαινεις στην κουβεντα οταν προσπαθω να μιλησω με ανθρωπους. Μονο οταν μιλαω με τετραποδα της φαρας σου επιτρεπεται.

Στο θεμα μας τωρα, δε βαρεθηκατε ρε μπαμπουινοι να βαρατε το στηθος σας και να σφαζετε απο τον καναπε? Ελεος. Το καταλαβαμε. Εχετε κομπλεξ κατωτεροτητας και παντα πρεπει να εχετε καποιον κατα νου να σφαξετε. Ειναι τοσο απλο, δε βρισκει ισορροπια αλλιως η ανουσια ζωουλα σας. Προχθες οι κομμουνιστες, χθες οι Τουρκοι, σημερα οι μουσουλμανοι, αυριο ποιοι? :think:

Και να σου πω. Νταξει εγω ειμαι ΧΑΖΟΣ και δεν καταλαβαινω τη σοφια που πας να μεταδωσεις. :jerking: Εσυ ομως που εισαι τοοοσα χρονια ακομα στον καναπε ενω τα βλεπεις ολα αυτα ξεκαθαρα εισαι απλα ΔΕΙΛΟΣ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ που δεν εχεις αρχισει ακομα να σφαζεις, που ειναι η μονη λυση για να μην καταστραφουμε συμφωνα με σενα. Ολα συμφωνα με τη λογικη σου. Πώς σου φαινεται?

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
:tired: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Σε παρακαλω, μην μπαινεις στην κουβεντα οταν προσπαθω να μιλησω με ανθρωπους. Μονο οταν μιλαω με τετραποδα της φαρας σου επιτρεπεται.

Στο θεμα μας τωρα, δε βαρεθηκατε ρε μπαμπουινοι να βαρατε το στηθος σας και να σφαζετε απο τον καναπε? Ελεος. Το καταλαβαμε. Εχετε κομπλεξ κατωτεροτητας και παντα πρεπει να εχετε καποιον κατα νου να σφαξετε. Ειναι τοσο απλο, δε βρισκει ισορροπια αλλιως η ανουσια ζωουλα σας. Προχθες οι κομμουνιστες, χθες οι Τουρκοι, σημερα οι μουσουλμανοι, αυριο ποιοι? :think:

Και να σου πω. Νταξει εγω ειμαι ΧΑΖΟΣ και δεν καταλαβαινω τη σοφια που πας να μεταδωσεις. :jerking: Εσυ ομως που εισαι τοοοσα χρονια ακομα στον καναπε ενω τα βλεπεις ολα αυτα ξεκαθαρα εισαι απλα ΔΕΙΛΟΣ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ που δεν εχεις αρχισει ακομα να σφαζεις, που ειναι η μονη λυση για να μην καταστραφουμε συμφωνα με σενα. Ολα συμφωνα με τη λογικη σου. Πώς σου φαινεται?

Tύπε ζούμε στην Δύση.
Γίνεται ότι θέλει η πλειοψηφία.
Αν η πλειοψηφία αποτελείται από μαλάκες σαν εσένα τότε τον ήπιαμε.
Αφου αναφέρεσαι προσωπικά, σου λέω ότι έχω παίξει κυνηγητό με Τούρκους πολλές φορές.
Αλλα εδώ είναι Δύση και λειτουργούμε βάσει διαταγών.
Περιμένουμε τις σωστές

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Tύπε ζούμε στην Δύση.
Γίνεται ότι θέλει η πλειοψηφία.
Αν η πλειοψηφία αποτελείται από μαλάκες σαν εσένα τότε τον ήπιαμε.
Αφου αναφέρεσαι προσωπικά, σου λέω ότι έχω παίξει κυνηγητό με Τούρκους πολλές φορές.
Αλλα εδώ είναι Δύση και λειτουργούμε βάσει διαταγών.
Περιμένουμε τις σωστές
Πολυ αριστεριζεις τυπε τελευταια. Στα βηματα του Παππα κι εσυ. ;)

Πω, τι λε ρε αρχηγε μου. Σου ευχομαι και εις ανωτερα, και τυφλομυγα να παιξετε. Οταν "ερθουν" οι σωστες οι "διαταγες" ριξε ενα ποστ κι εδω μεσα γιατι ημουν καλος στην τυφλομυγα μικρος. Θα με χρειαστειτε.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τσαμπο, επιμένεις ακόμα στην μαλακία σου ότι το πρόβλημα μεταξύ Δύσης και μουσουλμάνων ανάγεται μόνο στον τελευταίο αιώνα.
Στην ΚΝΕ από ποιον αιώνα σας δίδασκαν ιστορία?

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Πολυ αριστεριζεις τυπε τελευταια. Στα βηματα του Παππα κι εσυ. ;)

Πω, τι λε ρε αρχηγε μου. Σου ευχομαι και εις ανωτερα, και τυφλομυγα να παιξετε. Οταν "ερθουν" οι σωστες οι "διαταγες" ριξε ενα ποστ κι εδω μεσα γιατι ημουν καλος στην τυφλομυγα μικρος. Θα με χρειαστειτε.

Οχι σε αριστερές χώρες γίνεται ότι γουστάρει ο ηγέτης.
Εδώ γίνεται ότι γουστάρει η πλειοψηφία, αυτό είναι αντίθετο στην αριστερή απολυταρχία.
Σε λίγο θα μας πεις ότι στην Β. Κορέα ο Κιμ εκφράζει τον λαό του

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πόσο άρρωστο μπορεί να κάνει έναν αγράμματο μια θρησκεία...

Eίδα το βίντεο, δεν πιστεύω οτι μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα.

Αλλά και οι δικοί μας σαν κοκόρια μαλώνουν με όρους εμφυλίου ακόμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom