Νέα

Ισαβέλλα - Φυλής 71β/134α

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
παιδια μηπως κανεις εχει καμια νεωτερη πληροφορια?

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Ιζαμπελα πολυ μουναρα και τσαχπινα επισης τελειο στοματικο και παρουσιαστικο που σε καυλωνε. Ψηλη ξανθια με κοντο μαλλι τσεχα. Την διαφημιζε και η Ευα η τσατσα στο 71β. Να προσθεσω οτι την περιοδο που επαιζε η Ιζαμπελα στο 71β επαιζε και μια Τζεσικα επισης τσεχα η οποια εκανε φοβερο κρεβατι και αφηνε τα παντα δαχτυλα και ιστοριες και ειχες και ανεση χρονου. Μετα χαθηκε και αυτη. Ξερει κανεις κατι?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ιζαμπελα πολυ μουναρα και τσαχπινα επισης τελειο στοματικο και παρουσιαστικο που σε καυλωνε. Ψηλη ξανθια με κοντο μαλλι τσεχα. Την διαφημιζε και η Ευα η τσατσα στο 71β. Να προσθεσω οτι την περιοδο που επαιζε η Ιζαμπελα στο 71β επαιζε και μια Τζεσικα επισης τσεχα η οποια εκανε φοβερο κρεβατι και αφηνε τα παντα δαχτυλα και ιστοριες και ειχες και ανεση χρονου. Μετα χαθηκε και αυτη. Ξερει κανεις κατι?

Για την Ιζα ρωτησα την χοντρη τσατσα με την περουκα πριν απο 2 εδβομαδες και μου ειπε τα γνωστα...εχει φυγει στην πατριδα της και δεν ξερουμε αν θα γυρισει...δυστυχως

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
για να επαναφερω το θεμα αν και εχω χασει τις ελπιδες μου.μηπως κανενας συναγωνιστης ειδε η εμαθε κατι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom