Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
66
Πόντοι
16
Το κοράκι προφανώς δεν το έστειλε τελευταία στιγμή, το είχε στείλει ήδη σε προηγούμενο επεισόδιο, όταν έγραφε τα γράμματα, ένα εκ των οποίων πήρε η Μπριέν όταν έφυγε για να πείσει τον Blackfish.
Επίσης, δεν αποκλείω να ήταν σχέδιο, να έπεσαν ηθελημένα δηλαδή στην παγίδα του στρατού του ράμσευ προκειμένου να τον αποτελειώσει πανεύκολα το ιππικό του μπέιλις.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Το κοράκι προφανώς δεν το έστειλε τελευταία στιγμή, το είχε στείλει ήδη σε προηγούμενο επεισόδιο, όταν έγραφε τα γράμματα, ένα εκ των οποίων πήρε η Μπριέν όταν έφυγε για να πείσει τον Blackfish.
Επίσης, δεν αποκλείω να ήταν σχέδιο, να έπεσαν ηθελημένα δηλαδή στην παγίδα του στρατού του ράμσευ προκειμένου να τον αποτελειώσει πανεύκολα το ιππικό του μπέιλις.
το τελευταιο που γραφεις δε παιζει. εδω κοντεψαν να πεθανουν.

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Μιλάμε για έναν μέτριο συγγραφέα ηρωικής φαντασίας με μέτρια γραφή βιβλίων,τα οποία τα πήρε το Hollywwod και τα προσάρμοσε όπως ήθελε για  το θεάμον κοινό.Τη δεδομένη χρονική στιγμή έλειπε αυτό το είδος serial και χτύπησαν διάνα.έχοντας διαβάσει τα βιβλία του Martin,βλέπω οτι πλέον οι παραγωγοί δεν ακολουθούν την πλοκή των βιβλίων,αλλά ακολουθούν μια δική τους εκδοχή που απο ότι βλέπω χτυπάει καλά νούμερα και πολλές διαφημίσεις,άρα τα λεφτα τους τα βγάζουν.Το οτι θα βρεθούν Έλληνες ξερόλες και μπορόλες που θα κριτικάρουν αυτό το παίρνουμε σαν δεδομένο ,ακριβώς όπως ο ηλιος ανατέλλει απο την ανατολή.Πάντα είναι γόνιμος ο διάλογος και πάντα γεννάει γνώση ,αλλα εμείς τα ξέρουμε όλα για τα πάντα και τους πάντες.Αντε.....

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[glow=red,2,300]Μιλάμε για έναν μέτριο συγγραφέα ηρωικής φαντασίας με μέτρια γραφή βιβλίων[/glow],τα οποία τα πήρε το Hollywwod και τα προσάρμοσε όπως ήθελε για  το θεάμον κοινό.Τη δεδομένη χρονική στιγμή έλειπε αυτό το είδος serial και χτύπησαν διάνα.έχοντας διαβάσει τα βιβλία του Martin,βλέπω οτι πλέον οι παραγωγοί δεν ακολουθούν την πλοκή των βιβλίων,αλλά ακολουθούν μια δική τους εκδοχή που απο ότι βλέπω χτυπάει καλά νούμερα και πολλές διαφημίσεις,άρα τα λεφτα τους τα βγάζουν.Το οτι θα βρεθούν Έλληνες ξερόλες και μπορόλες που θα κριτικάρουν αυτό το παίρνουμε σαν δεδομένο ,ακριβώς όπως ο ηλιος ανατέλλει απο την ανατολή.Πάντα είναι γόνιμος ο διάλογος και πάντα γεννάει γνώση ,αλλα εμείς τα ξέρουμε όλα για τα πάντα και τους πάντες.Αντε.....
κριτικος βιβλιων εισαι;

αμα σου διαφευγει εχει μαζεψει και μερικα βραβεια ο παππους

ετσι για ενημερωση στο λεω

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
να σου θυμισω οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να διαβαζεις αυτα που γραφω
μας εσπασες τα αρχιδια ρε φιλε ...  :vomit:
παραυτα να σου υπενθιμισω ότι δεν εισαι υποχρεωμένος να βλέπεις τη σειρα ...
και πριν μου πεις καμια μαλακια για το υφος μου θα σου πω ότι "δεν εισαι υποχρεωμένος να διαβαζεις αυτά που γραφω"

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
μας εσπασες τα αρχιδια ρε φιλε ...  :vomit:
παραυτα να σου υπενθιμισω ότι δεν εισαι υποχρεωμένος να βλέπεις τη σειρα ...
και πριν μου πεις καμια μαλακια για το υφος μου θα σου πω ότι "δεν εισαι υποχρεωμένος να διαβαζεις αυτά που γραφω"
προσωπικα εσενα να μη σου πω που σε εχω γραμμενο, αστο

και να μη φυτρωνεις εκει που δε σε σπερνουν, σε αλλον απαντουσα εσυ γιατι απαντας;

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
προσωπικα εσενα να μη σου πω που σε εχω γραμμενο, αστο

και να μη φυτρωνεις εκει που δε σε σπερνουν, σε αλλον απαντουσα εσυ γιατι απαντας;

Μαγκες ....
Μπλέξαμε με το ξαδελφο του Ραμσει ...  :vomit: :vomit: :vomit:

Ας αμολυσει κανεις τα σκυλια !

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
κριτικος βιβλιων εισαι;

Ακριβώς,δυο τρία πήρε μόνο για το θέμα μας.όλα τα άλλα τα πήρε για βιβλία που είναι εκτός topic

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
δυο ερωτησεις

πρωτον, σας αρεσε το χαμογελο της σανσα στο τελος;

δευτερον, γιατι δεν ειπε η σανσα τιποτα στον τζον για το αιρι, κρυφο του κραταγε; ρισκαρε δηλαδη τη ζωη του τζον;  :huh:

Πιστεύω πως η Σάνσα "θυσίασε" κανονιότατα τον Τζον
Του το είχε πει απο πριν ότι θα παιχτεί παγίδα
Και ότι ο Ρίκον δε πρόκειται να ζήσει και του λέει κοίτα μη μασήσεις
Σε αυτή τη σκηνή έδειξε ότι έχει γίνει πιο hardcore, δε τη νιάζει και ιδιαίτερα αν πεθάνει ο αδερφός της προκειμένου να νικήσει και είπε κιόλας πως κανείς δε πρόκειται να τη προστατέψει
Που λίγο πολύ αυτό μας δείχνει πως χέστηκε και για τον Τζόν μπορεί και μόνη της να κάνει κουμάντο

Επομένως περίμενε λίγο πολύ ότι ο Τζόν θα πέσει στη παγίδα, σου λέει ας δούμε έτσι ποιά είναι η παγίδα, ώστε να ξέρω εγώ μετά πως θα επιτεθώ με τον μεγαλύτερο στρατό και θα νικήσω , να πάρω επιτέλους τη γαμημένη εκδίκησή μου
Και επίσης, για τον ίδιο λόγο, δε σύμφερε να παρατάξει απ'την αρχή τον στρατό του Μπέιλις, μαζί με όλους τους άλλους και αρχηγό τον Τζον, να επιτεθούν όλοι με τη μία και να βρεθούν και αυτοί περικυκλωμένοι

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Σε αυτή τη σκηνή έδειξε ότι έχει γίνει πιο hardcore, δε τη νιάζει και ιδιαίτερα αν πεθάνει ο αδερφός της προκειμένου να νικήσει και είπε κιόλας πως κανείς δε πρόκειται να τη προστατέψει
Που λίγο πολύ αυτό μας δείχνει πως χέστηκε και για τον Τζόν μπορεί και μόνη της να κάνει κουμάντο

Επομένως περίμενε λίγο πολύ ότι ο Τζόν θα πέσει στη παγίδα, σου λέει ας δούμε έτσι ποιά είναι η παγίδα, ώστε να ξέρω εγώ μετά πως θα επιτεθώ με τον μεγαλύτερο στρατό και θα νικήσω , να πάρω επιτέλους τη γαμημένη εκδίκησή μου
Και επίσης, για τον ίδιο λόγο, δε σύμφερε να παρατάξει απ'την αρχή τον στρατό του Μπέιλις, μαζί με όλους τους άλλους και αρχηγό τον Τζον, να επιτεθούν όλοι με τη μία και να βρεθούν και αυτοί περικυκλωμένοι
ενδιαφερουσα προσσεγγιση, εχει μια λογικη

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Τί λέ ρε φιλενάδα.....  Α πα πα....

Τί μαγειρεύεις για αύριο? δε μας είπες, μας είπες;   :)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
κριτικος βιβλιων εισαι;

Κοιτα ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα.
Ο πραγματικος ταλαντουχος ειναι ο τολκιν ομως.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
μα και ο μαρτιν εχει δηλωσει οτι τον θεωρει δασκαλο, ο τολκιν ειναι φοβερος
Aπλα ο μαρτιν εβαλε την ιντριγκα και τις ανθρωπινες σχεσεις στα βιβλια του κατι που λειπει απο τον αρχοντα.

Οσο για σποιλερ διαβαζω οτι οι φρευ θα φανε μεγαλη λουτσα! :rockon: :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Το Επεισοδιο 9 ηταν ΙΣΤΟΡΙΚΟ.
Πηγε την τηλεοραση σ' αλλο επιπεδο!

(Κατ' εμε, η σκηνη της μαχης εκθετει μεγαλους σκηνοθετες, οπως Welles, ο Kubrick, ο Kurosawa... και οποιον αλλον εχει κανει ταινιες εποχης.
Δεν ξερω πώς την γυρισαν, ή ποσο CGI είχε.
Το βέβαιο είναι πως δεν έχουμε ξαναδεί κάτι ανάλογο.
Ποτέ!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom