Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Το Επεισοδιο 9 ηταν ΙΣΤΟΡΙΚΟ.
Πηγε την τηλεοραση σ' αλλο επιπεδο!

([glow=red,2,300]Κατ' εμε, η σκηνη της μαχης εκθετει μεγαλους σκηνοθετες, οπως Welles, ο Kubrick, ο Kurosawa[/glow]... και οποιον αλλον εχει κανει ταινιες εποχης.
Δεν ξερω πώς την γυρισαν, ή ποσο CGI είχε.
Το βέβαιο είναι πως δεν έχουμε ξαναδεί κάτι ανάλογο.
Ποτέ!)
:rolleyes: :rolleyes:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εχεις δει ποτέ σε (οποιαδηποτε)ταινια εποχης να τρακερνουν αλογα?
Να πεφτουν αποκεφαλισμενοι απο αλογα, χωρις cut?
Να βγαινει βελος μεσα απ' το στηθος καποιου?
Να δημιουργουνται αληθινες συνθηκες περκυκλωσης και ασφυξιας ενος ολοκληρου στρατου?
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

tonibagio

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2016
Like
46
Πόντοι
0
ο μπόλτον μου αρέσει που έλεγε μπάσταρδο τον σνοου. θα ήθελα λίγη σπλατεριά παραπάνω στον θάνατο του

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Επιτέλους ένα πολύ καλό επισόδιο!

Δυο μαχες σε ένα επεισοδιο ...  απλα την μια την τελειωσε μια και εξω η καλιση !

για το επομενο επεισοδιο δεν ξερω ποιον αντιπαθω περισσοτερο ...
Σερσει ? ή high Sparrow ?
και οι δυο αντιπαθέστατοι!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εκπιζω η Σερσι να δομησει και να πεταξει στα σκυλια τον κωλογερο.

Ειμαι με το μερος της, γιατι ειναι κακια, αλλά ορθολογικη.
Αντιθετα, οι μαλακες της σεχτας ειναι ΚΑΙ μουνοπανα, ΚΑΙ εκτος τοπου και χρονου.

Αρα, θα παρω την κουρτινα 1.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Εκπιζω η Σερσι να δομησει και να πεταξει στα σκυλια τον κωλογερο.

Ειμαι με το μερος της, γιατι ειναι κακια, αλλά ορθολογικη.
Αντιθετα, οι μαλακες της σεχτας ειναι ΚΑΙ μουνοπανα, ΚΑΙ εκτος τοπου και χρονου.

Αρα, θα παρω την κουρτινα 1.

:rockon: :rockon: :hi: :hi: :kneel: :kneel:

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Μόλις είδα το επεισόδιο...
Κατα την γνώμη μου μεγάλη μαλάκια ο θάνατος του μπασταρδου μπολτον..Αντί να του κόψει τα παπάρια,να τον γδάρει,να του κόψει ένα ένα τα άκρα η έστω να τον κατουρησει ρε πούστη μου!!!!
Το έριξαν στα σκυλιά γαμω...Δεν έδειξε τυραννία να το 'φχαριστηθουμε..
Ένταξει καλή σκηνή δε λεω αλλα οχι για το παλιομαλακισμενο.

Και όμως ...
το κωλοπαιδακι εγινε  φρισκις !!!
δεν θα μπορουσα να φανταστω κατι καλυτερο !

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
("σοδομησει" ηθελα να πω...
Αλλά νταξει, το πιασατε :-)

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Δυο μαχες σε ένα επεισοδιο ...  απλα την μια την τελειωσε μια και εξω η καλιση !

για το επομενο επεισοδιο δεν ξερω ποιον αντιπαθω περισσοτερο ...
Σερσει ? ή high Sparrow ?
και οι δυο αντιπαθέστατοι!

Αντιπαθώ πολύ περισσότερο τον γερο-πουστρα high Sparrow.. Δεν πρόσφερε τίποτα καλό στη σειρά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μόλις είδα το επεισόδιο...
Κατα την γνώμη μου μεγάλη μαλάκια ο θάνατος του μπασταρδου μπολτον..Αντί να του κόψει τα παπάρια,να τον γδάρει,να του κόψει ένα ένα τα άκρα η έστω να τον κατουρησει ρε πούστη μου!!!!
Το έριξαν στα σκυλιά γαμω...Δεν έδειξε τυραννία να το 'φχαριστηθουμε..
Ένταξει καλή σκηνή δε λεω αλλα οχι για το παλιομαλακισμενο.

Θα συμφωνήσω. Δεν είναι για να πεθαίνουν τόσο γρήγορα τέτοια άτομα. Χρειάζεται πρώτον κάποιες μέρες εξαγνισμός της ψυχής τους με βάναυσα μεσαιωνικά βασανηστήρια και όταν παρακαλάνε να πεθάνουν τους χτίζεις και τους αφήνεις να πεθάνουν από τη δίψα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.881
Πόντοι
1.406
A ρε Ραμσεϋ το καλυτερο παιδι ησουν ρε γαμωτο,τζαμπα πηγες και απο πουστια :( Ξεκινησες απο χαμηλα απο το τιποτα ,μπασταρδος ησαν,και εβαλες το κεφαλι κατω δουλεψες σκληρα,προκοψες εγινες αρχοντας μεγαλος και τρανος.Και στη μαχη τα ειχε κανει ολα ωραια με πλανο με στρατηγικη, παγιδεψε τον Σνοου τους περικυκλωσε θα τους μακελευε, και του την εφερε με μπαμπεσια ο Μικροτσουτσουνος, με την αλλη την καριολα την Σανσα,που παρατησε το σπιτι της και το στεφανι της το παλιογυναιο το πλουσιοκοριτσο το κακομαθημενο, να τα λεμε και αυτα παιδια >:(
Θα σε θυμομαστε ρε μπαγασακο  :'(

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Περα απ' την πλακα:
Ο Ραμσεϋ επεδειξε μεγαλο skill.
Δεν του το 'χα...

Οσο για το θανατό του, διαφωνω!!
Εγω τον βρηκα τελειο, με πολλαπλα μπουνιδια και φαγωμα απ' τα ιδια του τα σκυλια
[ειχε και συμβολισμο: "ειναι πιστά, αλλά πεινανε..."]

Αντιθετα, ειχα ξενερωσει ΑΠΕΙΡΑ με το θανατο του Τζοφρεϋ.
Περιμενα να του ξεριζωσει τ' αρχιδια η Arya και να του τα χωσει στο στομα, λιγο πριν ξεψυχησει.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Ωραίο το 9ο επεισόδιο. Γεμάτο δράση. Ανατροπές δεν είχε. Περίμενα λίγο καλύτερες τις 2 μάχες. Όχι ότι δεν ήταν καλές για τηλεοπτικα δεδομένα. Αλλά είχα βάλει τον πύχη λίγο πιο ψηλά.

Σειρά έχει τώρα ο σπουργίτης να γίνει τηγανητός στις κατακόμβες του King's Landing

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ωραίο το 9ο επεισόδιο. Γεμάτο δράση. Ανατροπές δεν είχε. Περίμενα λίγο καλύτερες τις 2 μάχες. Όχι ότι δεν ήταν καλές για τηλεοπτικα δεδομένα. Αλλά είχα βάλει τον πύχη λίγο πιο ψηλά.

Σειρά έχει τώρα ο σπουργίτης να γίνει τηγανητός στις κατακόμβες του King's Landing

"καλή για τηλεοπτικά δεδομένα"?
πιστεύω ήταν ισάξια με κινηματογραφική μάχη
εγώ που σκυλοβαριέμαι τις μάχες, με εξαίρεση Troy και 300, σ'αυτό παρακολουθούσα έτσι  :o :o :o :o

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
A ρε Ραμσεϋ το καλυτερο παιδι ησουν ρε γαμωτο,τζαμπα πηγες και απο πουστια :( Ξεκινησες απο χαμηλα απο το τιποτα ,μπασταρδος ησαν,και εβαλες το κεφαλι κατω δουλεψες σκληρα,προκοψες εγινες αρχοντας μεγαλος και τρανος.Και στη μαχη τα ειχε κανει ολα ωραια με πλανο με στρατηγικη, παγιδεψε τον Σνοου τους περικυκλωσε θα τους μακελευε, και του την εφερε με μπαμπεσια ο Μικροτσουτσουνος, με την αλλη την καριολα την Σανσα,που παρατησε το σπιτι της και το στεφανι της το παλιογυναιο το πλουσιοκοριτσο το κακομαθημενο, να τα λεμε και αυτα παιδια >:(
Θα σε θυμομαστε ρε μπαγασακο  :'(

Τυπε η Σανσα που περιγραφεις φερνει πολυ σε ελλεεινιδα!!!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
"καλή για τηλεοπτικά δεδομένα"?
πιστεύω ήταν ισάξια με κινηματογραφική μάχη
εγώ που σκυλοβαριέμαι τις μάχες, με εξαίρεση Troy και 300, σ'αυτό παρακολουθούσα έτσι  :o :o :o :o

Τι εννοείς τύπισα;Μπουκωμένη...;

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εγω προσωπικά πιστεύω οτι πρέπει να στείλουμε εξώδικα και μηνύσεις στον πούστη που γράφει το έργο..Μας εχει γαμησει την ψυχολογία ο γέρος,άσε που θα τα τινάξει πριν το τελειώσει και θα το αναλάβει κανένας άλλος και θα το γαμησει τελείως.

Μα ειναι δυνατόν 10 επεισόδια σε κάθε κύκλο με τόσους χαρακτηρες και τόσες διαφορετικές ιστορίες;;;
Δλδ σε 5-6 χρόνια ίσως και να το τελειώσει....

Βλέπουν οτι πουλάει και το τραβάνε,το τεντώνουν,το επεκτείνουν...στο τέλος θα πάει πιο πολλά χρόνια και απο το 'ατίθασα νιάτα'

Για πλακα εχει ακομα δυο-τρεις κυκλους. Μεχρι να παει η νταινερις απεναντι, να ξεκαθαρισει εκει η κατασταση και να αντιμετωπισουν τους white walkers, εχουμε πολυ ψωμι ακομη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom